Read the Official Description

TUIASI studerende har adgang til top notch tekniske undersøgelser, som universitetet er en af ​​de bedste i landet og Østeuropa. Store professorer, relevante kurser og nye laboratorier venter på dig.

'Gheorghe Asachi' Tekniske Universitet Iaşi har den ældste tradition i ingeniøruddannelserne i Rumænien. Siden grundlæggelsen har TUIASI givet prioritet til forskning, tværfaglig tilgang, innovation, undervisning og i løbet af de sidste to årtier, internationalisering. Vores vigtigste mål om at udvikle 'teknologi til de mennesker omkring os' har altid været kernen i TUIASI forskning, undervisning og teknologioverførsel aktiviteter. Dette mål har gjort os løbende opbygge og udvikle universitetet. Det har nu omkring 13.000 studerende, 23 forsknings- og ekspertisecentre og 8 forskerhold og akkrediterede forskningslaboratorier. TUIASI har underskrevet mere end 303 Erasmus-aftaler med 25 lande, så vil du møde folk fra hele verden. Og vidste du, at universitetets bibliotek er et af de smukkeste biblioteker i verden, konkurrerer med folk som Trinity College Library i Dublin og National Library of France?

Universitetet er centreret omkring de uddannelsesmæssige behov hos de studerende, konstant at forbedre sine faciliteter og dens undervisningsplaner for at imødekomme de stadigt skiftende krav i arbejdet feltet. TUIASI har stærke bånd til nationale og internationale virksomheder, store virksomheder som Microsoft, Delphi, Continental, Amazon og mange andre blev den tekniske universitetets studerende og tidligere studerende ender ofte op som praktikanter eller medarbejdere.

Fakulteter

 • Det Naturvidenskabelige automatisk kontrol og Computer Engineering
 • Fakultetet for Kemiteknik og miljøbeskyttelse
 • Det fakultetet for ingeniørvæsen og Building Services
 • Det Naturvidenskabelige Machine Manufacturing og Industrial Management
 • Det Naturvidenskabelige Elektronik, telekommunikation og informationsteknologi
 • Fakultetet for Elektroteknologi
 • Det Naturvidenskabelige Hydrotechnics, geodæsi og Bioteknologi
 • Det Teknisk Mekanik
 • Det Naturvidenskabelige Materiale Teknologi og Udvikling
 • Fakultetet for arkitektur
 • Det Naturvidenskabelige Tekstil - Læder Engineering og Industrial Management

Kernen i TUIASI - Dens samfund

Universitetet er en meget stram samfund. De studerende, administrativt personale og lærere mødes regelmæssigt og arbejde sammen om fælles projekter - bygning racerbiler eller genstarte en rumænsk bilmærke - ARO -, bygge interessante og sjove strukturer, ligesom en model bygning lavet af spaghetti eller et juletræ består af forskellige 3D-figurer og også sammen om at konkurrere på de internationale matematik og tekniske udfordringer, kommer hjem hvert år med guld, bronze og sølvmedaljer.

Dette samarbejde strækker sig til campus - er der ugentlige møder med de studerende, der bor på campus for at forbedre deres livsstil og logi. På de studerendes anmodning, har to nye auditorier blevet bygget sidste år, er udstyret med hurtig internetforbindelse og åbne sent i nat, og også to døgnet rundt vask stationer. I 2017, er campus personale, der arbejder på intelligente cykel parkering systemer og revitaliserende de grønne områder i og omkring campus.

Der er 13 studenterorganisationer ved TUIASI - BEDSTE, AIESEC og én for hver af de 11 fakulteter - dedikeret til at fremme de studerendes rettigheder, somme og ikke-formel læring og, naturligvis, have masser af sjov. Disse organisationer holder ofte en bred vifte af kulturelle og faglige arrangementer, ligesom workshops, shows, ture og sportskonkurrencer.

Faciliteter

Vi er hele tiden på at bygge en venlig, behagelig og tryg atmosfære, så TUIASI studerende har til deres rådighed en bred vifte af faciliteter til gode standarder. På campus, som er en af ​​de største universiteter i Rumænien, vil du finde moderne kollegier, et nyt cafeteria med overkommelige priser, en rådgivning center, hvor de studerende er velkomne til at få nye oplevelser gennem personlig udvikling, faglige og frivillige programmer udviklet af universitetet, sportsfaciliteter med særlige priser for studerende og gratis-of-charge vaskeservice for TUIASI studerende.

Bibliotek

Etableret som en reference og forskning teknisk bibliotek, TUIASI Bibliotek har en central bibliotek og seks filialer. Det er anerkendt som en af ​​de smukkeste i verden, og integrerer ny teknologi i traditionel læring og forskning.

Biblioteket har omkring en million bind arkiveret i henhold til de internationale katalogisering og indeksering praksis og understøtter undervisning og forskning i en bred vifte af emner på teknik og teknologi, videnskab, økonomi og jura.

Indretning og cafeteria

Som de fleste rumænske studerende, der kommer fra forskellige regioner i landet og mange udenlandske studerende kan du vælge at bo på campus. University indkvartering betyder 21 sovesale i 'Tudor Vladimirescu' Student Campus, med mere end 7.500 steder i 2.700 værelser. Der er også en ny og moderne cafeteria, hvor man kan spise velsmagende mad til billige priser.

Sundhed tjeneste

The Student Health Service (Policlinica Studenţească) tilbyder en bred vifte af lægelige ydelser til studerende, og det er placeret på campus. Alle internationale studerende har adgang til gratis konsultation fra læger og hospitalsbehandling.

City, campus og studieliv

Du vil blive studere i Iaşi, i hjertet af Moldova og en af ​​de travleste og mest levende byer i Rumænien. Awesome steder, velsmagende lokal mad og fantastisk natteliv, at du øjeblikkeligt vil falde i kærlighed med. Du vil leve i 'Tudor Vladimirescu', en 8.000 studerende campus, der er ligesom en lille by i byen. På campus har du alt hvad du behøver: kantine med stor og utrolig billig mad, moderne fitnesscenter, boldbaner, caféer, barer, klubber, you name it! Sovesale er inden for gåafstand fra Iulius Mall (butikker, restauranter, 3D biograf, osv) og den nyeste business og shopping centrum af byen, Palas.

Af den måde, vidste du, at Rumænien har den bedste internet hastighed i Europa? Det er rangeret først på kontinentet og 10. i verden. Hold kontakt med venner og familie og aldrig glip af en Facebook-indlæg, et Instagram billede eller en tweet mens på campus.

Fritid og sport

Livet som TUIASI studerende er ikke alt om arbejde, kurser og forskning. Vi fremmer en sund livsstil erfaring gennem sports- og fritidsfaciliteter, der giver to moderne og fuldt udstyret fitnessrum haller, seks boldbaner, fitness og aerobic center, samt et sted, hvor du kan spille fodbold, volleyball og basketball.

TUIASI har en tildelt fodboldhold, der har vundet 2014 Nationale Universitet i fodbold og derefter til venstre for Rotterdam, til at repræsentere TUIASI ved den internationale konkurrence. Så det er nemt at holde på at spille din favorit sport eller endda afhente en ny i vores basketball, streetball, volleyball eller badminton hold.

Programs taught in:
Engelsk
Rumænsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

... [+]

Hovedformålet med telebranchen er at tillade folk at kommunikere, hvad enten de taler om traditionelle fastnet-telefoner, eller ved hjælp af mobile enheder til at sende og modtage data.

[-]
Rumænien Iași
October 2019
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Der er en stigende efterspørgsel af bygge kandidater på verdensplan. De, der holder en bachelorgrad i Civil Engineering fra TUIASI er i stand til at udføre opgaver i desi ... [+]

Der er en stigende efterspørgsel af bygge kandidater på verdensplan. Kandidater i besiddelse af en bachelor i Anlægsarbejder fra 'Gheorghe Asachi' Tekniske Universitet er i stand til at udføre opgaver i design- og byggeprocesser til civile, industri og landbrug konstruktioner både i nye investeringsprojekter eller rehabilitering af eksisterende strukturer.

Programmet er fuldt akkrediteret af Rumænsk agentur for kvalitetssikring af de videregående uddannelser (ARACIS) - et fuldgyldigt medlem af det europæiske netværk for kvalitetssikring inden for videregående uddannelser (ENQA) siden september 2009 - og er registreret i det europæiske kvalitetssikringsregister for videregående uddannelser (EQAR).... [-]

Rumænien Iași
October 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Den Industriel Design program forbereder de studerende / kommende ingeniører til en karriere inden for mode og tekstilindustrien. ... [+]

Den Industriel Design-programmet forbereder studerende / kommende ingeniører til en karriere inden for mode og tekstilindustrien. Formålet med dette program er at uddanne ingeniører med formåen, færdigheder og holdninger, der passer til at finde løsninger på de problemer, der er forbundet med produkter, processer og tjenester, såsom design, udvikling og styring af integrerede systemer (mennesker, materialer, udstyr og oplysninger er specifikke for tøj og tekstilindustrien).

Dette program introducerer den studerende / unge ingeniør til produktionsteknik og forretningspraksis, der er nødvendige for at gennemføre konkurrencedygtige produktionssystemer til nutidens globale markedsplads. Den studerende vil tilegne sig viden og færdigheder i grundlæggende videnskaber sammen med moderne metoder til ingeniør til at designe og udvikle innovative tekstilprodukter, samt brugen af ​​dedikeret CAD / CAM 2D og 3D-software til tøj og tekstiler og læder for at oversætte tekstil koncepter til salgbare produkter, til at forudsige og vurdere produktets kvalitet og dens anvendelighed i kundens liv.... [-]

Rumænien Iași
October 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Elektroteknologi og Computere er et tværfagligt bacheloruddannelsesprogram, der har til formål at give eleverne viden om elektroteknologi, samt at udvikle evner til compu ... [+]

Kort omFakultetets navn: Fakultet for ElektroteknikStudieområde: ElektroteknikNavn på universitetets program: Elektroteknik og ComputereUndervisningssprog: EngelskType studier (fuld tid, deltid, fjernundervisning): Fuld tidStandardlængde af studier (i år)Antal ECTS-point (på semester og længde af studier): 30 point / semester, 240 point i altAkademisk kalender (start og slutdato af kurserne): 1. oktober - 30. juni. Udvidet til 30. september til genprøve.

Studiet i Elektroteknologi og Computere er arrangeret af Det Elektrotekniske Fakultet i "Gheorghe Asachi" Teknisk Universitet i Iasi. Det blev opfattet som et tværfagligt bachelorprogram med det formål at give eleverne viden om elektroteknisk område samt at udvikle evner til computerprogrammering i applikationer afsat til industri og fremstillingsprocesser.... [-]

Rumænien Iași
October 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Bulevardul Profesor Dimitrie Mangeron 67
Iași, Iași County, 700050 RO