Череповецкий государственный университет

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetsbeskrivelse

I juni 1996 fusionerede Cherepovets State Industrial Institute og Cherepovets State Pedagogical Institute ved dekret af den første præsident for Den Russiske Føderation Boris Nikolayevich Jeltsin. Så i Vologda-regionen var der det eneste klassiske universitet - Череповецкий государственный университет . I dag er det det største videnskabelige, uddannelsesmæssige og kulturelle center.

Cherepovets University er medlem af Eurasian Association of Universities, der forener førende klassiske universiteter i Rusland og i udlandet. Her uddannes over 6500 studerende og studerende, mere end fem hundrede lærere arbejder. Over firs videnskabelige og professorer, mere end tre hundrede videnskabelige kandidater - et sådant personalepotentiale er en garanti for, at studerende og kandidatstuderende får viden fra fagfolk, eksperter inden for deres område. Grundlæggende og anvendt videnskabelig udvikling af teknisk, pædagogisk, humanitær og naturvidenskabelig karakter.

I henhold til estimater fra lederne af menneskelige ressourcetjenester fra førende russiske virksomheder, repræsentanter for erhvervslivet og regeringen, er Cherepovets University blandt de 25 bedste uddannelsesinstitutioner i Rusland i rangeringen baseret på efterspørgsel og løn for kandidater (undersøgelse af Det All-Russiske Center for Undersøgelse af Offentlig Opinion, 2008). Fra 1996 til 2011 Cherepovets University har uddannet over 20.000 kvalificerede specialister). Vi er stolte over, at vores kandidater med succes fungerer ikke kun i Cherepovets, men også i mange russiske regioner og lande i verden!

Det samlede areal af bygninger, hvor uddannelsesprocessen er organiseret, overstiger 80.000 kvadratmeter. m. Sovesal, deres eget stadion, over 60 laboratorier, 1800 computere, mere end en halv million eksemplarer af bøger og tidsskrifter på biblioteket - alt dette handler om moderne ChSU.119596_rsz_adobestock_108297354.jpg

12 grunde til at studere ved ChSU:

 • 1.127 budgetpladser
 • 6 institutter, mere end 80 forberedelsesområder til mere end 140 uddannelsesprogrammer
 • stipendier op til 15.000 rubler pr. måned (højere end det nationale gennemsnit)
 • 3 bygninger, 1.200 senge i sovesale
 • ChSU - det eneste støttende universitet i Vologda-regionen
 • lyst, interessant og begivenhedsrigt studerendes liv
 • højt kvalificeret fakultet (over 220 læger og kandidater inden for videnskaber)
 • over 26.000 succesrige kandidater
 • 85% af de beskæftigede kandidater om året
 • over 100 partnerfirmaer
 • Cherepovets - en ung, dynamisk udviklende by119597_rsz_adobestock_217121819.jpg

Placeringer

Cherepovets

Address
Prospekt Lunacharskogo, 5, Cherepovets, Vologodskaya oblast', Russia, 162600
Cherepovets, Vologda Oblast, Rusland