Baltic Humanitarian Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Baltic Humanitær Institute (BGI) - En moderne uddannelsesinstitution, gennemfører de højeste kvalitetsprogrammer, postgraduate og supplerende faglig uddannelse.

institution status bekræftes af licensen for det føderale tjeneste for Tilsyn med uddannelse og videnskab. Tilstedeværelsen af ​​statslige akkreditering giver institutionen til at udstede statslige diplomer til kandidater.

Baltic Humanitær Institute (BGI) - er en privat uddannelsesinstitution, der, tilsvarende statslige uddannelsesmæssige standarder, Trains specialister inden for de videregående første, anden, postgraduate, samt supplerende faglig uddannelse.

Afdelinger af instituttet:

Fakultetet for Økonomi og Virksomhedsledelse; Juridiske Fakultet; Fakultet for Psykologi; Den anden videregående uddannelse; Fakultet ekstra uddannelse.

den vigtigste opgave BGI er en konkurrencedygtig problem, fagligt kompetente fagfolk, der besidder fremragende niveau af praktisk og videnskabelig viden. For at nå dette mål, den maksimale Instituttet forbedret til gavn for deres elever.

BGI Institute uddanner specialister inden for områder som økonomi, kommunale og offentlig administration og ledelse.

Instituttet arbejder højt kvalificeret lærerstab og praktikere, Som giver os mulighed for at sikre uddannelse af høj kvalitet.

I øjeblikket har de baltiske Institute Humanistiske i Skt udviklet materielle og tekniske basis, som giver dig mulighed for at beskæftige sig med alle elevernes læring spørgsmål på det nuværende niveau, en speciel computer klasser og andre specielt udstyrede klasseværelser og et bibliotek, som indeholder de nyeste lærebøger, og videnskabelige tidsskrifter.

Instituttet konkurrencer hvert år, samt konferencer, der giver studerende mulighed for at udvikle og forbedre deres viden og færdigheder. En anden funktion i BGI er tilgængeligheden af ​​præ-universitetsuddannelse og videreuddannelse, som omfatter: kurser for faglig udvikling, uddannelse, forberedelse til eksamen, især eksamen og eksamen kurser. På grund af disse egenskaber ved højere læreanstalt, vil en ansøger eller studerende være meget lettere at passere staten eksamen og test dig selv og din styrke i den valgte retning.

Institut BGI udvikler hele tiden, åbner nye prestigefyldte speciale, der giver mulighed for at udvikle samarbejdet med vestlige partnere på et højere niveau. Dette gør det muligt for kandidater til at BGI praktik i udlandet og modtage internationale certifikat, som vil blive efterspurgt på arbejdsmarkedet specialist.

Uddannelse i Østersøen Humanitær Institute

På BGI, følgende former for uddannelse:

dag; deltid; korrespondance; muligheden for uddannelse for den enkelte studieordning.

På grund af denne mangfoldighed af former for uddannelse i Østersøen Humanitær Institute, kan alle vælge den, der passer ham bedst, samt at kombinere studier og arbejde, hvis det er nødvendigt.

Studerende, der ikke taler det russiske sprog, at tilmelde sig kurser / programmer vil blive tildelt en etårig introduktionskursus af russisk sprog.

Studerende, der ikke taler russisk vil være forsynet med et års introduktionskursus på russisk før indskrive i den grad kurser / programmer.

Placeringer

Sankt Petersborg

Baltic Humanitarian Institute

Address
пр. Стачек, д. 72, лит.А ст.м. “Кировский завод” (рядом с метро)
198188 Sankt Petersborg, Sankt-Peterburg, Rusland
Telefonnummer
+8 800 770 03 80

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig