Baltic Humanitarian Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Baltic Humanitær Institute (BGI) - En moderne uddannelsesinstitution, gennemfører de højeste kvalitetsprogrammer, postgraduate og supplerende faglig uddannelse.

institution status bekræftes af licensen for det føderale tjeneste for Tilsyn med uddannelse og videnskab. Tilstedeværelsen af ​​statslige akkreditering giver institutionen til at udstede statslige diplomer til kandidater.

Baltic Humanitær Institute (BGI) - er en privat uddannelsesinstitution, der, tilsvarende statslige uddannelsesmæssige standarder, Trains specialister inden for de videregående første, anden, postgraduate, samt supplerende faglig uddannelse.

Afdelinger af instituttet:

Fakultetet for Økonomi og Virksomhedsledelse; Juridiske Fakultet; Fakultet for Psykologi; Den anden videregående uddannelse; Fakultet ekstra uddannelse.

den vigtigste opgave BGI er en konkurrencedygtig problem, fagligt kompetente fagfolk, der besidder fremragende niveau af praktisk og videnskabelig viden. For at nå dette mål, den maksimale Instituttet forbedret til gavn for deres elever.

BGI Institute uddanner specialister inden for områder som økonomi, kommunale og offentlig administration og ledelse.

Instituttet arbejder højt kvalificeret lærerstab og praktikere, Som giver os mulighed for at sikre uddannelse af høj kvalitet.

I øjeblikket har de baltiske Institute Humanistiske i Skt udviklet materielle og tekniske basis, som giver dig mulighed for at beskæftige sig med alle elevernes læring spørgsmål på det nuværende niveau, en speciel computer klasser og andre specielt udstyrede klasseværelser og et bibliotek, som indeholder de nyeste lærebøger, og videnskabelige tidsskrifter.

Instituttet konkurrencer hvert år, samt konferencer, der giver studerende mulighed for at udvikle og forbedre deres viden og færdigheder. En anden funktion i BGI er tilgængeligheden af ​​præ-universitetsuddannelse og videreuddannelse, som omfatter: kurser for faglig udvikling, uddannelse, forberedelse til eksamen, især eksamen og eksamen kurser. På grund af disse egenskaber ved højere læreanstalt, vil en ansøger eller studerende være meget lettere at passere staten eksamen og test dig selv og din styrke i den valgte retning.

Institut BGI udvikler hele tiden, åbner nye prestigefyldte speciale, der giver mulighed for at udvikle samarbejdet med vestlige partnere på et højere niveau. Dette gør det muligt for kandidater til at BGI praktik i udlandet og modtage internationale certifikat, som vil blive efterspurgt på arbejdsmarkedet specialist.

Uddannelse i Østersøen Humanitær Institute

På BGI, følgende former for uddannelse:

dag; deltid; korrespondance; muligheden for uddannelse for den enkelte studieordning.

På grund af denne mangfoldighed af former for uddannelse i Østersøen Humanitær Institute, kan alle vælge den, der passer ham bedst, samt at kombinere studier og arbejde, hvis det er nødvendigt.

Studerende, der ikke taler det russiske sprog, at tilmelde sig kurser / programmer vil blive tildelt en etårig introduktionskursus af russisk sprog.

Studerende, der ikke taler russisk vil være forsynet med et års introduktionskursus på russisk før indskrive i den grad kurser / programmer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Russisk

Praktisk information

Студентам, не владеющим русским языком, до зачисления на курсы/программы будет предоставлен одногодичный вводный курс русского языка.

Students who do not speak Russian will be provided with a one year introductory course in the Russian language prior to enrolling in the degree courses/programs.

Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor i psykologi

på universitet Fuldtid Deltid 3 - 5 år September 2019 Rusland Saint Petersburg + 1 mere

Fakultetet implementeret uddannelse i "Psykologi" med tildelingen af ​​graden af ​​"Bachelor", og udstedelsen af ​​statens eksamensbevis. Studerende, der ikke taler det russiske sprog, at tilmelde sig kurser / programmer vil blive tildelt en etårig introduktionskursus af russisk sprog. Studerende, der ikke taler russisk vil være forsynet med et års introduktionskursus på russisk før indskrive i den grad kurser / programmer. [+]

Fakultetet implementeret uddannelse i "Psykologi" med tildelingen af ​​graden af ​​"Bachelor", og udstedelsen af ​​statens eksamensbevis.

Området med erhvervsaktivitet af kandidater

Omfanget af professionelle udvikling fakultet alumni omfatter forskellige områder af psykisk arbejdsmiljø på grund af behovet for at øve psykologisk støtte forskellige processer i uddannelse, erhvervsliv, regering og mange andre områder af menneskelig interaktion. Fakultetet kandidater succes arbejde som psykologer, lærere, ledere i forskellige organisationer, rådgivningscentre, retshåndhævende instanser, uddannelsesinstitutioner.

Fakultetet implementeret uddannelse i "Psykologi" med tildelingen af ​​graden af ​​"Bachelor", og udstedelsen af ​​statens eksamensbevis.... [-]


Ledelse

på universitet Fuldtid Deltid 3 - 4 år September 2019 Rusland Saint Petersburg + 1 mere

Blandt de discipliner, undersøgelse, studerende i retning af "Management", bør professionel cyklus bemærkes sådanne discipliner som finansielle poster; økonomisk forvaltning; prroektami forvaltning; Økonomi og ledelse af organisationen; krisestyring. Studerende, der ikke taler det russiske sprog, at tilmelde sig kurser / programmer vil blive tildelt en etårig introduktionskursus af russisk sprog. Studerende, der ikke taler russisk vil være forsynet med et års introduktionskursus på russisk før indskrive i den grad kurser / programmer. [+]

vigtigste målet for fakultetet - Udarbejdelse af bachelorer i økonomi og ledelse af virksomheder og organisationer, statslige organer og lokale selvstyre i overensstemmelse med kravene i statens uddannelsesmæssige standarder, licens nummer 0000827 Series 90L01 reg. Nummer 0770 af 18 juni 2013 og certifikat af statens akkreditering serie BB nummer 000.932 (registreringsnummer 0922 fra 25.04.2011 by)

Området med erhvervsaktivitet af kandidater

Økonomisk, finansiel, marketing, produktion og økonomiske og analytiske tjenester i forskellige industrier, marker og ejerformer; kommercielle banker, børser, forsikrings- og investeringsselskaber, konsulentfirmaer, offentlige myndigheder og lokale regeringer, at sikre en effektiv styring af organisationen, tilrettelæggelsen af ​​kontrolsystemer, forbedre regeringsførelsen i tråd med tendenserne i den sociale og økonomiske udvikling, der sikrer en effektiv styring af organisationen, deltagelse i organisationen og funktion af de statslige og kommunale systemer, forbedre regeringsførelsen i tråd med tendenserne i den socioøkonomiske udvikling. Objekter af erhvervsmæssig virksomhed - forskellige organisationer og statslige og kommunale styringssystem division, de processer af økonomisk, politisk, organisatorisk og sociale liv, problemerne med funktion og udvikling af staten og de regionale og kommunale enheder.... [-]


Retspraksis

på universitet Fuldtid Deltid 4 - 5 år September 2019 Rusland Saint Petersburg + 1 mere

Hovedformålet med fakultetet - udarbejdelse af bachelorer i loven, i overensstemmelse med kravene i statens uddannelsesmæssige standarder for de studerende, der ikke taler det russiske sprog, at tilmelde sig kurser / programmer vil blive tildelt en etårig introduktionskursus af russisk sprog. Studerende, der ikke taler russisk vil være forsynet med et års introduktionskursus på russisk før indskrive i den grad kurser / programmer. [+]

Hovedformålet med fakultetet - udarbejdelse af bachelorer i loven i overensstemmelse med kravene i statens uddannelsesmæssige standarder, licensnummer 0000827 Serie 90L01 reg. Nummer 0770 af 18 juni 2013 og certifikat af statens akkreditering serie BB nummer 000.932 (reg. Værelse nummer 0922 fra 25.04.2011 by)

Området med erhvervsaktivitet af kandidater

juridiske tjenesteydelser i forskellige industrier, marker og ejerformer; banker, børser, forsikrings- og investeringsselskaber, konsulentfirmaer, fortalervirksomhed, notar.

Direction "Lov" på fakultetet gennemført uddannelse i profilerne:

Civil Offentlig-juridiske International juridisk

De vigtigste discipliner: teori om stat og lov, historie af stat og lov Rusland, historie staten og lov af fremmede lande, forfatningsret i Den Russiske Føderation, civilret, strafferet, grundlaget for notarvirksomhed, skattelovgivningen.... [-]


Statslige og kommunale administration (statslige og kommunale forvaltning)

på universitet Fuldtid Deltid 4 - 5 år September 2019 Rusland Saint Petersburg + 1 mere

Blandt de discipliner, studerer studerende, der studerer i retning af "State og kommunal forvaltning", skal det bemærkes, professionelle cyklus sådanne discipliner som ledelse teori; grundlæggende i statslige og kommunale forvaltning; Statslige og kommunale tjeneste; forvaltningsret; civilret; forfatningsret; prognoser og planlægning; human resource management rammer. [+]

vigtigste målet for fakultetet - Udarbejdelse af bachelorer i økonomi og ledelse af virksomheder og organisationer, statslige organer og lokale selvstyre i overensstemmelse med kravene i statens uddannelsesmæssige standarder, licens nummer 0000827 Series 90L01 reg. Nummer 0770 af 18 juni 2013 og certifikat af statens akkreditering serie BB nummer 000.932 (registreringsnummer 0922 fra 25.04.2011 by)

Området med erhvervsaktivitet af kandidater

Økonomisk, finansiel, marketing, produktion og økonomiske og analytiske tjenester i forskellige industrier, marker og ejerformer; kommercielle banker, børser, forsikrings- og investeringsselskaber, konsulentfirmaer, offentlige myndigheder og lokale regeringer, at sikre en effektiv styring af organisationen, tilrettelæggelsen af ​​kontrolsystemer, forbedre regeringsførelsen i tråd med tendenserne i den sociale og økonomiske udvikling, der sikrer en effektiv styring af organisationen, deltagelse i organisationen og funktion af de statslige og kommunale systemer, forbedre regeringsførelsen i tråd med tendenserne i den socioøkonomiske udvikling. Objekter af erhvervsmæssig virksomhed - forskellige organisationer og statslige og kommunale styringssystem division, de processer af økonomisk, politisk, organisatorisk og sociale liv, problemerne med funktion og udvikling af staten og de regionale og kommunale enheder.... [-]


økonomi

på universitet Fuldtid Deltid 4 - 5 år September 2019 Rusland Saint Petersburg + 1 mere

Hovedformålet med fakultetet - udarbejdelse af bachelorer i økonomi og ledelse af virksomheder og organisationer, statslige organer og lokale selvstyre i overensstemmelse med kravene i staten pædagogiske standard af studerende, der ikke taler det russiske sprog, at tilmelde sig kurser / programmer vil blive tildelt en etårig introduktionskursus af russisk sprog . Studerende, der ikke taler russisk vil være forsynet med et års introduktionskursus på russisk før indskrive i den grad kurser / programmer. [+]

vigtigste målet for fakultetet - Udarbejdelse af bachelorer i økonomi og ledelse af virksomheder og organisationer, statslige organer og lokale selvstyre i overensstemmelse med kravene i statens uddannelsesmæssige standarder, licens nummer 0000827 Series 90L01 reg. Nummer 0770 af 18 juni 2013 og certifikat af statens akkreditering serie BB nummer 000.932 (registreringsnummer 0922 fra 25.04.2011 by)

Området med erhvervsaktivitet af kandidater

Økonomisk, finansiel, marketing, produktion og økonomiske og analytiske tjenester i forskellige industrier, marker og ejerformer; kommercielle banker, børser, forsikrings- og investeringsselskaber, konsulentfirmaer, offentlige myndigheder og lokale regeringer, at sikre en effektiv styring af organisationen, tilrettelæggelsen af ​​kontrolsystemer, forbedre regeringsførelsen i tråd med tendenserne i den sociale og økonomiske udvikling, der sikrer en effektiv styring af organisationen, deltagelse i organisationen og funktion af de statslige og kommunale systemer, forbedre regeringsførelsen i tråd med tendenserne i den socioøkonomiske udvikling. Objekter af erhvervsmæssig virksomhed - forskellige organisationer og statslige og kommunale styringssystem division, de processer af økonomisk, politisk, organisatorisk og sociale liv, problemerne med funktion og udvikling af staten og de regionale og kommunale enheder.... [-]