Financial University under the Government of the Russian Federation

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den føderale statsfinansierede uddannelsesinstitution for videregående uddannelse " Financial University under the Government of the Russian Federation " er en af ​​de ældste russiske videregående uddannelsesinstitutioner, hvor finansielle eksperter, eksperter i finansretten, økonomer, it-eksperter, matematikere, sociologer og politiske forskere er uddannet.

Universitetet er kommet langt. Det har udviklet sig fra et institut og en finans- og bankspecialistuddannelsesakademi til et stort forsknings- og uddannelsescenter. I dag inkorporeres 14 fakulteter baseret i Moskva og 6 fakulteter baseret på universitetsbrancherne, 60 undervisningsafdelinger, 3 videreuddannelsesafdelinger, 10 samarbejdsafdelinger, der er dannet i samarbejde med arbejdsgiverne og 86 afdelinger baseret på universitetets filialer, 10 institutter, herunder Institut for Korrespondance Studies og Open Education, Institut for Udvikling Projekter, Institut for Kortsigtede Programmer, 4 institutter tilbyder videreuddannelse programmer, 3 forskningsinstitutter, 3 højere skoler, 4 forsknings-og uddannelsescentre, 2 uddannelsesmæssige laboratorier og 2 uddannelseslaboratorier og 2 colleges. Der er 29 universitetsgrener (inkl. 14 filialer, der tilbyder højere uddannelsesprogrammer, 4 filialer, der tilbyder videregående uddannelser og post-gymnasiale uddannelser og 11 filialer, der tilbyder post-gymnasiale uddannelser).

Det Finansielle Universitet er en af ​​de førende russiske videregående uddannelsesinstitutioner. Det har tilbudt 12 bacheloruddannelser med 28 koncentrationer; 11 kandidatuddannelser med mere end 50 koncentrationer; 9 post-gymnasiale uddannelser, 10 МВА programmer og 108 avancerede trænings- og faglige udviklingsprogrammer.

Konkurrencen for de studerende steder på universitetet er ret hård, da universitetet sikrer høj kvalitet provision og universitetet kandidater har gode beskæftigelsesmuligheder og karrieremuligheder efter graduering.

Det Finansielle Universitet har implementeret og forbedrer træningsordningen baseret på tilgængeligheden af ​​forskellige læringsstier i og former for løbende uddannelse. Systemet omfatter post-gymnasiale uddannelser samt bachelor-, master- og specialuddannelser.

Kvaliteten af ​​tilbud fra universitetet er bredt anerkendt og skyldes det højt kvalificerede lærerpersonale ansat. Pr. 1. januar 2016 er der 1.545 lærere med base i Moskva, herunder 1.214 indehavere af akademiske grader. Antallet omfatter 340 læger af videnskab og 874 indehavere af ph.d. grader. Der er 815 lærermedlemmer, der har akademiske titler (inkl. 237 professorer, 560 docenter og 18 seniorforskerfæller).

Nye lærings teknologier

Universitetet er begyndt at introducere sådanne "Bologna Process-inducerede" læringsformer og -metoder i læringsprocessen som modulbaserede læseplanmodeller (som skal erstatte lineære læseplanmodeller), mobile læringsgrupper og et vejledningssystem. Besøgende professorer og eksperter tilbyder deres forelæsninger (inkl. Foredrag på engelsk givet af professorer fra udenlandske universiteter). Elevens rangeringssystem er blevet forbedret. Der anvendes nye undervisningsteknikker (casestudier, forretningsspil og rollespilsbaserede strategier, problemløsende opgaver mv.); e-bøger og undervisningshjælpemidler, cd'er, multimedieteknologibaserede programmer (uddannelsesfirmaer (et program i regnskabsføring, et forsikringsprogram)), e-biblioteker er dannet på forskellige afdelinger, et virtuelt laboratorium ved Institut for Økonomistyring er operationel computer test teknologier bruges til test.

Det ict-baserede system bruges til fjernundervisning, når man træner elever i avancerede træningsprogrammer.

Adgangskampagnen for de udenlandske studerende for 2018/2019 akademiske år er startet!

✔️ Ansøg om bacheloruddannelser

✔️ Ansøg om kandidatuddannelser

✔️ Ansøg om ph.d.-uddannelser

Placeringer

Moskva

Address
125993, Moscow, Leningradsky Prospekt, 49
125993 Moskva, Moskva, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig