Minin University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

universitet

Nizhny Novgorod State Pædagogiske Universitet opkaldt efter Kozma Minin (Mininsky University) - den institution, rige traditioner: Lærernes Institute blev grundlagt i denne by i 1911, tre fjerdedele af lærerne i Nizhny Novgorod-regionen - vores kandidater. Hertil kommer, blandt vores studerende - psykologer og sprogfolk, ingeniører og ledere, kunstnere og designere.

I dag Mininsky University aktivt udviklet til at opfylde moderne krav og uddannelsesmæssige standarder, for at imødekomme den enkeltes behov i livslang læring, for at besvare konkrete problemer med social og national udvikling. Vi er klar over ambitiøse projekter: opførelse af en omfattende kvalitetsstyringssystem for uddannelse, åbning af nye områder og uddannelsesprogrammer, datamatisering af universitetet. Internationalt samarbejde: I øjeblikket universitetet har studerende fra 27 lande.

Sammen med andre uddannelsesinstitutioner og forskningscentre, ikke-statslige organisationer og organer, er vi aktivt involveret forvaltning af forskningsaktiviteter (primært inden for pædagogik, undervisning ledelse, anvendt psykologi, filosofi) stræber efter at være et center for uddannelse af borgerlige bevidsthed og skabe sociale initiativer.

Vi gør alt for at forbedre den regionale og det nationale uddannelsessystem, at blive en del af den internationale pædagogiske proces, for at forberede en ny type lærer, der forstår sig selv og samfundet, identitet, i stand til at sikre udviklingen af ​​den enkelte gennem hele livet.

Placeringer

Nizhny Novgorod

Minin University

Address
ul. Ulyanova, 1
Nizhny Novgorod, Nizhny Novgorod Oblast, Rusland
Telefonnummer
+7 831 436-01-94

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig