Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til BHMS, Business og Hotel Management skole!

BHMS er en af ​​verdens førende gæstfrihedskoler, beliggende i hjertet af Lucerne, en levende og smuk by i Schweiz.

BHMS schweiziske uddannelse koncept

De fire "søjler" på BHMS er uddannelse, praktikophold, personlig udvikling og international karriereplacering. Hver søjle spiller en central rolle i vores mission for at give den voksende globale gæstfrihed og service management industri med kvalitetsansatte, der er ivrige efter at demonstrere deres ledelsespotentiale.

Kvalitet akademisk uddannelse, som den første søjle, giver eleverne den akademiske og teoretiske viden. Praktik, som anden søjle, giver eleverne mulighed for at anvende viden til praksis på jobbet. Personlig og faglig udvikling, den tredje og vigtigste søjle, giver eleverne bløde og sociale færdigheder og disciplin, der motiverer eleverne, styrer dem, styrker dem og i sidste ende driver dem til at lykkes.

Det succesfulde resultat af alle tre søjler fører til fjerde søjle, en vellykket karriereplacering. BHMS har sit eget placeringsfirma «Masterwork», der hjælper alle kandidater til at få deres første internationale karriereposition.

Hvad gør os specielt

Fast Track British BA-grad:

BHMS Business

Hands-on britisk MBA Dual Degree:

BHMS Business

Overførbare færdigheder:

Overførbare færdigheder er færdigheder og evner, der er relevante og nyttige på tværs af forskellige områder af livet: socialt, professionelt og i skole. Teamwork, ledelse, personlig motivation, organisation, tidsstyring, lytning, skriftlig og verbal kommunikation samt informationsteknologi findes i DNA'et i BHMS-uddannelsessystemet.

Unikt 5-ugers sigt system:

På BHMS Business

I hjertet af Lucerne City:

BHMS Business

Garanteret Praktik

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BA i Global Business Management program giver studerende akademiske kvalifikationer og et sæt færdigheder, der er attraktive for potentielle arbejdsgivere inden for en br ... [+]

BHMS, BusinessBA i Global Business Management program giver studerende akademiske kvalifikationer og et sæt færdigheder, der er attraktive for potentielle arbejdsgivere inden for en bred vifte af globale erhvervssektorer inden for områder som international salg og markedsføring; finansiering og kontrol bankvirksomhed; menneskelige ressourcer. Kandidater kan blive vellykkede ledere inden for driftsledelse, supply chain management og administratorstillinger i regeringen og ngo'er. Programmet bruger en række undervisningsmetoder til at lette læring. Kernekendskab dækkes af forelæsninger og vejledninger, understøttet af guidet læsning og yderligere materialer på den virtuelle campus Blackboard. Der lægges særlig vægt på at anvende de mest effektive undervisnings- og vurderingsmetoder for hvert modul.... [-]

Schweiz Lucerne
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BA Hotel og Hospitality Management program giver studerende akademiske kvalifikationer og et sæt færdigheder, der er attraktive for potentielle arbejdsgivere, de nødvendi ... [+]

BHMS, BusinessBA Hotel og Hospitality Management program giver studerende akademiske kvalifikationer og et sæt færdigheder, der er attraktive for potentielle arbejdsgivere, de nødvendige evner til at komme ind i den professionelle verden og en "værktøjskasse", der kan anvendes til en række karriere i hospitalsbranchen og servicesektoren. Kurset bruger en række undervisningsmetoder til at lette læring som par- og gruppeprojekter, individuel forskning og rapporter samt undersøgelser til industrianlæg.

Kernekendskab dækkes af forelæsninger og vejledninger, understøttet af guidet læsning og yderligere materialer på universitetets virtuelle campus.

Varighed: 36 måneder... [-]

Schweiz Lucerne
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BHMS Business ... [+]

Oversigt

Programmet giver eleverne udvidet praktisk og faglig kompetenceuddannelse på dette område, så de kan optage givende kandidatstillinger. Det gavner også folk, der søger at opnå den nødvendige specialiserede viden, når de overvejer at åbne deres egen kulinariske eller cateringvirksomhed.

BHMS forvalter programmet med RGU, der udnævner bachelorgraden til studerende, der afslutter det tredje år og bestået alle moduler. BHMS er medlem af Bénédict Switzerland-gruppen af skoler, der blev grundlagt i 1928, hvis mission er at give voksenuddannelse til folk med et ønske om at lykkes. Bénédict School er en af Schweiz største private uddannelsesorganisationer og underviser hvert år mere end 15.000 fuld- og deltidsstuderende. Du og dine jævnaldrende lærer fra et dedikeret fakultet, der ud over deres akademiske legitimationsoplysninger bringer sammen knowhow og erfaring inden for kulinariske og forretningsmæssige områder. Dette sikrer, at det, du lærer i klassen, er moderne og kan anvendes i virkelige situationer i et daglig catering eller fødevaremiljø. Robert Gordon Universitet, der blev grundlagt i 1881 i Aberdeen som et college, blev dagens dynamiske moderne universitet i 1992 og har et internationalt ry for at yde højkvalitetsuddannelse til mere end 13.000 studerende fra undergraduate til ph.d. niveau.... [-]

Schweiz Lucerne
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

BHMS Campus Tour

Working Experience in St. Moritz - Switzerland

How is it to work at the welcome desk in Switzerland? Challenges and opportunities

Your Path to Success

BHMS Switzerland, Business & Hotel Management School - Official HD Video

Business and Hotel Management School - BHMS
Address
Gütschstrasse 2-6 CH-6003 Luzern Switzerland
CH-6003 Lucerne, Lucerne, Schweiz
Hjemmeside
Telefonnummer
+41 41 248 70 70