Franklin University Switzerland

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvor skal du studere i dag?

Franklin University Switzerland er uddannelse som Udforsker og går ud over grænser. Det er en skole, hvor nationaliteter og kulturelle perspektiver mødes og skaber unikke oplevelser. Det er en læringsmetode, der inkorporerer rejse og Tværfaglig undersøgelse Ind i kerneplanen. Vi henviser til vores metode og mission som Internationalt imperativ i uddannelse.

Franklin University Switzerland er et privat, uafhængigt universitet beliggende i Schweiz. Det blev grundlagt som Franklin College i 1969. Det giver en unik og innovativ tilgang til liberal arts uddannelse, præget af en vægt på international eksponering og erfaringsmæssig læring i et kulturelt forskelligt miljø. Franklin University Switzerland er i den unikke position at være akkrediteret i både USA og inden for det schweiziske universitets systemVed Franklin kræves nysgerrighed. Du vil tage et akademisk rejse kursus hvert semester, se steder du har studeret med dine egne øjne. Du vil deltage i klassen med internationale fakulteter og Studerende fra over 50 lande. Du vil have mulighed for at rejse selvstændigt og at udføre praktikophold internationalt. Du vil gøre forskning og vil udvikle et kritisk perspektiv. Du vil afslutte med en grad, der er Akkrediteret i både USA og Schweiz. Du har lært kunsten at tilpasse sig enhver situation i luften. Du vil være en verden rejsende. Du vil have Alt hvad du behøver for at lykkes. Kom med os til Grækenland, Malawi, Frankrig, Japan, Skotland, Island, Korea, Botswana, Italien eller Indien. Og frem for alt Kom og studere i Schweiz, Et ægte kryds af sprog og kulturer i hjertet af Europa. Udnyt muligheden for at få en uddannelse som ingen anden.

Det perfekte sted

Schweiziske alper. Glacial søer. Middelhavsklimaet. En italiensk smag. En international befolkning. Dette er den by, vi kalder hjem: Lugano, Schweiz. Franklin grundlæggere Valgte Lugano som det perfekte sted for den slags skole, de havde forestillet sig af alle disse grunde og mere. Luganos kosmopolitiske karakter er centralt for oplevelsen af Livet i Franklin, Og campuserne er kun en halv times gåtur fra centrum af Lugano, hvor jernbane og flyselskaber forbinder elever med hele Europa.

Besøg Franklin Og se hvorfor så mange studerende føler sig hjemme på vores campus og i Lugano-samfundet. Vi byder dig velkommen, dine venner og familie til at opleve hvad det betyder at leve og lære i vores internationale miljø.

En ubegrænset Exploratory Education

Ubegrænset: ikke begrænset på nogen måde Uden grænser

Vi ved, at der altid er grænser for, hvor du kan gå, og hvad du kan gøre, mens du får din grad, men vi forsøger at udfordre disse grænser, så vidt de vil gå. På andre universiteter kan grænser inkludere ufleksible læseplaner, stive sociale traditioner, akademiske kalendere, der afskrækker rejser og en kollegiummikrokultur, der samarbejder lidt med det omgivende samfund. Franklin tager en anden tilgang. Med uddannelser, der giver mange muligheder for tværfaglige erfaringer, Akademisk rejse og Direkte interaktion med et flersproget schweizisk samfund, At krydse fysiske og sociale grænser bliver anden art for dig. Franklin-læseplanen er så fokuseret eller tværfaglig som du vil have det. Vi tilbyder Kvalitet akademiske programmer Undervist af kompetente lærde - hvis vi ikke gjorde det, ville vi ikke være det Akkrediteret i to lande - men vi går ud over den mere direkte vej til at tilbyde mange majors med flere emner, såsom International Management med vægt på markedsføring eller Visual Communication Arts med vægt på Fashion Studies. Vi tilbyder mulighed for Kombinere majors, Såsom økonomi med italienske studier eller psykologi med kommunikations- og medievidenskab, og mange af vores studerende er dobbelt-store eller tager flere mindreårige.

Derudover er Franklin lille. Mange af mulighederne for at opleve lederroller, såsom studentregering, akademisk mentorskab, studieklubber eller hjemmehørende bistand, er meget opnåelige mål for studerende, der ønsker at forfølge dem. Som nogen i Franklin vil fortælle dig, er Franklin hvad du laver af det.

Exploratory: gjort eller skabt for at finde noget eller at lære mere om noget

Franklin blev grundlagt af mennesker, som troede, at interaktion med andre kulturer direkte gennem rejser var en væsentlig læringserfaring, og at det var den eneste måde at skabe forståelse på mellem folk i forskellige nationer. Akademisk rejse Har altid været en fundamental del af Franklin-læseplanen. Hvor mange universiteter kan plotte deres kurser på et verdenskort?

Uddannelse: Den viden, dygtighed og forståelse, som du opnår ved at gå i skole, college eller universitet

Værdien af ​​en Franklin-uddannelse er mere end blot at opsamle oplysninger, der skal anvendes i dit karriereområde. Franklin-oplevelsen åbner dit sind for verden, og du får en reel menneskelig forståelse, der giver dig de værktøjer, du har brug for til at blive førende. Lederskab handler om at forstå folk, deres ønsker og forskelle, og Franklin's tværfaglige, tværkulturelle læseplan, placering og internationale studerende / fakultetspopulationer skaber det perfekte miljø for at udvikle den forståelse.

Vores alumner er teamledere og iværksættere, som tilføjer værdi til multinationale virksomheder, nye virksomheder, offentlige og nonprofitorganisationer i flere lande rundt om i verden. De stopper ikke ved grænser, og de fornyer sig for at skabe nye veje. Det er Franklin Experience, der giver dem værktøjerne til at lykkes.

Dette er ubegrænset eksplorativ uddannelse.

Placeringer

Sorengo

Address
Via Ponte Tresa 29
Lugano

6924 Sorengo, Ticino, Schweiz
Telefonnummer
+41 919863613

Lugano

Address
Lugano, Ticino, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig