HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

HTMi Mission: Kom som studerende, bliv manager

I løbet af det næste årti forventes den internationale hotel- og turistbranche at opretholde sin position som verdens største arbejdsgiver og verdens største udbyder af lederstillinger. HTMis rolle er at forberede de studerende til en ledelseskarriere i denne, den mest spændende branche i dag. HTMi understøttes af et verdensomspændende netværk af internationale hotelfirmaer, hvis repræsentanter regelmæssigt besøger HTMi for at rekruttere på campus. HTMi-kandidater findes i førende hotelvirksomheder over hele verden.

HTMi Vision: At være et ledende institut for hotelstyring i verden

Realiseringen af HTMis Vision forbedres gennem dens fem Centers for Excellence:

 • Skolen for International Hotel- og Turismestyring
 • International Center for Hospitality Research Centre Schweiz
 • Det Internationale Center for Event Management Training Schweiz
 • Center for Culinary Management Schweiz
 • Center for Karrierehåndtering121593_121544_P1055172.jpeg

Skolen for International Hotel- og Turismestyring

School of International Hotel and Tourism Management leverer praktikpladser i høj kvalitet til alle studerende.

Studerende får eksamensbeviser i schweizisk stil til uddannelse og til træning, efterfulgt af en bachelor- eller MBA-grad fra universiteter med en lang tradition for ekspertise inden for uddannelse på niveauet, alle undervises på engelsk.

Bachelor BSc (Hons) -graden valideres og tildeles af Ulster University, og MSc-graden valideres og tildeles af Edinburg Napier University. HTMi er akkrediteret og anerkendt formelt som en videregående uddannelsesinstitution med EduQua, den schweiziske forening for kvalitets- og styringssystemer (SQS) og det britiske akkrediteringsråd (BAC). BAC er et fuldt medlem af European Association for Quality Assurance (ENQA). Alle bacheloruddannelser og MSc er akkrediteret af Institut for gæstfrihed.

International Center for Hospitality Research Centre Schweiz

International Hospitality Research Center Switzerland, hos HTMi, er unikt i Schweiz og er et fremragende eksempel på HTMi, der er førende inden for forskning og innovation. På HTMi er forskning en vigtig del af alle kurser, og instituttet har sine egne internationale forskningsblade: Det internationale tidsskrift for gæstfrihed og turisme og de moderne emner i gæstestudentet. Forskning er en vigtig del af udviklingen af studerendes analytiske evner, som er essentielle for at være en fremragende fremtidig leder i den internationale hotel- og turistindustri.

Det Internationale Center for Event Management Training Schweiz

Center for Event Management Training Switzerland giver alle studerende et fokus på træning i forskellige aspekter af hotel events management. Betydningen af dette vedrører den meget store indtægt og fortjeneste fra begivenheder i en hotelorganisation. På campus er der hvert semester et stort antal arrangementer på alle niveauer, herunder konferencer, bryllupper og kulinariske arrangementer. Centret organiserer også grupper af studerende til at arbejde på og støtte store internationale begivenheder som OL.

Center for Culinary Management Schweiz

Center for kulinarisk ledelse Schweiz fokuserer på at udstyre studerende med de krævede færdigheder og viden til at operere i et køkkenmiljø, udvikle opskrifter og arbejde inden for a la carte- og festlokale restauranter, på campus, på HTMi. Der er et specielt fokus på europæisk bagning og konditori, og centret har sit eget online kulinariske tv samt en online opskriftsbog med mange eksempler på ekspertise inden for kulinarisk kunst.

Center for Karrierehåndtering

Center for Karrierehåndtering på HTMi har forbindelse til alle større internationale hotelfirmaer og placerer studerende over hele verden. Centret arrangerer rekrutteringsbegivenheder til internationale hotelfirmaer på campus, karriereudflugter for prisvindende studerende til førende hotelcentre over hele verden og giver jobforsøgsfærdigheder og støtte til alle studerende og kandidater. Centret organiserer også praktikpladser i Schweiz for alle HTMi-studerende.121594_121539_1P1A5909.jpeg

Student Mission

Kom som studerende, bliv manager

På vegne af HTMi-fakultetsstyret byder jeg dig velkommen til HTMi. I løbet af det næste årti forventes den internationale hotel- og turistindustri at opretholde sin position som verdens største arbejdsgiver og som den største udbyder af lederstillinger. Vi er i en virkelig international branche, der kræver en international blanding af ledere, for at afspejle vores hotels internationale karakter. HTMis rolle er at forberede de studerende til en ledelseskarriere i denne, den mest spændende branche i dag.

For at give vores studerende mulighed for at undersøge, studere og træne i forskellige aspekter af hotel- og turistbranchen har HTMi Hotel and Tourism Management Institute fire 'centre for excellence'. De er skolen for International hotel- og turismestyring, Det Internationale Center for Hospitality Research, Det Internationale Center for Uddannelse af Event Management og Center for Culinary Management. Vores undervisningsfakultet er alle højt kvalificerede og er fuldt dedikeret til vores mission om at forberede alle studerende til lederstillinger i hotel- og turistbranchen, lige fra praktikledere til mellemledere til seniorledere.

HTMi understøttes af et verdensomspændende supportnetværk af kontorer og internationale hotelfirmaer. For at hjælpe os med vores mission besøger internationale hotelfirmaer hvert semester os for at rekruttere på campus. I dette får de hjælp fra HTMi International Department. Vores kandidater findes i førende hotelvirksomheder over hele verden.

Velkommen til verdenen af International Hotel and Tourism Management, velkommen til HTMi.

Ian RJ Larmour, direktør, HTMi121595_121543_P1088087.jpeg

Corporate Social Responsibility (CSR)

Vi ser vores ansvar (vores CSR) for at passe de sammenkoblede forskellige interessenter i HTMi, herunder:

 • Studerende ved at give dem den bedst mulige uddannelse, træning, placeringer og professionel adfærdstræning for at gøre dem klar til karriere som fremtidige ledere.
 • Institut for Uddannelse og relaterede uddannelseskvalitetsorganisationer ved at respektere og overholde uddannelsesregler og -regler og kvalitetsstandarder.
 • Forældre ved ikke kun at få vores studerende forberedt korrekt, men også ved at respektere de investeringer, der er foretaget i deres børns fremtid.
 • Studerende rekrutterere ved at give rettidig, nøjagtig og effektiv information og opretholde et kvalitets ry for HTMi.
 • Hotel- og turistbranchen ved at give så mange kvalificerede studerende og kandidater til at støtte industriens fremtid og ved at støtte denne branche på mange andre måder også med forskning, begivenheder og andre støtteinitiativer.
 • Den lokale økonomi i Schweiz ved at generere så meget velstand som muligt til forskellige virksomheder og organisationer.
 • Miljøet ved at sikre Schweiz 'strenge miljø og juridiske rammer er indlejret i operationskulturen på HTMi.
 • HTMis personale ved at give dem alle nødvendige ressourcer til at undervise og administrere studerende på det krævede højkvalitetsniveau, der opfylder kravene i læseplanen og de studerendes læringsresultater.

Placeringer

Sörenberg

Address
Marientalweg,3
6174 Sörenberg, Lucerne, Schweiz

Singapore

Address
HTMi Hotel and Tourism Management Institute (Singapore)
51 Cuppage Road, #03-05A/07
Singapore 229469

229469 Singapore, Singapore