The International University in Geneva

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The International University in Geneva giver et unikt læringsmiljø, der kombinerer både teoretisk og praktisk læringserfaring i en virkelig international sammenhæng. IUG-uddannelsen i Schweiz giver de nødvendige færdigheder til en vellykket forretningskarriere. De omfatter kritisk tænkning, problemløsning, forskning, kommunikation og ledelse. Disse færdigheder udvikles gennem praktiske gruppearbejder og diskussioner, projekter og opgaver, herunder præsentationer og førstehåndsinteraktion med internationale organisationer inden for den private og offentlige sektor.


IUG er i stand til at sikre tæt samarbejde med fakultetet med en omtrentlig 7 til 1 elev-til-fakultet-ratio. Universitetet tilbyder bachelorgrader i Business Administration, International Relations, og Media and Communication.

Programmet er åbent for studerende, der har gennemført en gymnasial uddannelse. Kurser holdes formiddag og eftermiddage over en periode på ni trimestere (3 år). Startdatoer er september, januar og april.

Det Internationale Universitet i Genève - Mission statement

Vision Statement:

At udvikle internationale fagfolk forpligtet til at tjene et bæredygtigt samfund

Mission statement:

International University i Genève er en nonprofit institution for videregående uddannelse , der giver en god uddannelse for studenters succes inden for erhvervslivet og international karriere .

Universitetet er dedikeret til:

  • yde en uddannelse i erhvervslivet, kommunikation, internationale relationer og handel med et globalt perspektiv.
  • skabe balance mellem akademiske og praktiske programmer gennem effektive læringsprocesser, personlige elever og et fakultet, der er forpligtet til undervisning og forskning.
  • tilbyde et dynamisk læringsmiljø, fremme mangfoldighed og være lydhør over for det internationale samfunds ændrede behov.

Placeringer

Geneve

International University in Geneva

Address
International University in Geneva - ICC 20, Rte de Pré-Bois
1215 Geneve, Geneve, Schweiz
Telefonnummer
+41 22 710 71 10

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig