L.U.de.S Lugano Campus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

LUde.S. Det er født i 1999, som en forening, i Ticino, i Schweiz, ved initiativ af prof. Paolo Sotgiu, med henblik på at fremme og tilskynde alle former for kulturel udveksling og lærerige oplevelser, videnskabelig og forskning i Europa og andre steder som det frie universitet i Human Sciences and Technology - Ludes. Opløsning nr. 703 af 14. februar 2006, staten Rådet bemyndigede LUde.S. bruge navnet Private University i overensstemmelse med kunst. 14 para. 2 i lov om universitetet i italienske Schweiz, University of Applied Sciences i italiensk Schweiz og på Research Institutes of 03 oktober 1995 (LUSI / SUPSI; RL 5.3.1.1)

I 2014, efter ændringen af ​​artikel. 14 LUSI / SUPSI nævnt ovenfor, som tillader brug af udtrykket universiteter kun skoler akkrediteret af de relevante nationale eller inter-kantonale myndigheder, Det Frie Universitet i Human Sciences og Teknologi - Ludes er servicevirksomheden "Ludes sagl", omdanne deres struktur en campus, at campus Ludes Lugano, Lugano vært de mest prestigefyldte europæiske og internationale universiteter, og udvikle deres kurser, i henhold til pensum udarbejdet af de respektive universiteter vært.

I tråd med visionen om grundlæggeren Prof. Paolo Sotgiu, og efter næsten tyve års aktivitet i Schweiz, LUde.S. Han har for nylig stiftet et nyt campus i Malta, kaldet United UCM Campus Malta.

Udvidelse i Malta, UCM er nu i stand til yderligere at styrke sit sortiment af internationale indsats ved at frigive kvalifikationer, som kan sammenlignes med og anerkendt i mange lande, ikke kun i Europa, hvilket gør det lettere for de studerende at få udenlandske kvalifikationer (licens NCFHE n. 2015-011).

Nu er de tilbydes på Ludes Lugano Campus, de uddannelser af Semmelweis University og United UCM Campus Maltas højere læreanstalt.

Hvorfor studere på Ludes

At studere på LUde.S. Det betyder at blive, hvad det er: fuld person ansvarlig og åbne for hinanden og til verden.

Det er ikke bare for at lære de teknikker, til at erhverve de færdigheder, men også lære respekt og kærlighed til alt, der fremmer livet.

I erkendelse af værdien af ​​mennesker, dens potentiale og kapaciteter, altid vender den kultur og traditioner andre folkeslag.

Den pædagogiske tilgang LUde.S. aspirerer til at undervise at kende og forstå ikke kun andre, men også og især sig selv, hvilket letter den fremtidige faglige og relationelle liv, og dermed sætte 'et solidt fundament for enhver sti liv vil kalde os at gå.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Italiensk
  • Fransk

Se BBA'er » Se Bachelor » Se Health Bachelor » Se Preparatory Year »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BBA

Grad i erhvervsøkonomi i iværksætteri

på universitet Fuldtid 7 semestre February 2019 Schweiz Lugano

BBA i Entrepreneurship - udviklet med støtte fra Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, er en unik grad i business administration. Den er struktureret over tre år, plus et semester til arbejde på afhandlingen og er baseret på en læringsbaseret tilgang. [+]

BBA i Entrepreneurship - udviklet med støtte fra Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, er en unik grad i business administration. Den er struktureret over tre år, plus et semester til arbejde på afhandlingen og er baseret på en læringsbaseret tilgang.

Studerende betragtes ikke som elever, men iværksættere, der skaber deres sande firma og lærer at drive det.

I begyndelsen af ​​studieprocessen opstilles der en læringsaftale mellem eleven, holdfirmaerne og deres træner. Selvstyrede multikulturelle teams vil arbejde på lanceringen i et innovativt engelsksprogligt miljø.

Vi lever i en verden i hastig forandring, som kræver, at folk har en stor indsats og modet til at være forstyrrende.... [-]


Bachelor

Honours Degree i psykologi

på universitet Fuldtid 3 år February 2019 Schweiz Lugano

Den ph.d.-studerende i Psykologi Honours (UCM program MQF 6, 180 ECTS) vil forskanse sin ekspertise inden for andre områder af viden, såvel som kræver den nuværende yderst komplekse systemer, med særlig henvisning til rehabilitering af økonomien , det sociale. [+]

Den ph.d.-studerende i Psykologi Honours (UCM program MQF 6, 180 ECTS) vil forskanse sin ekspertise inden for andre områder af viden, såvel som kræver den nuværende yderst komplekse systemer, med særlig henvisning til rehabilitering af økonomien , det sociale.

Den treårige uddannelse i psykologi UCM er konstrueret til at overføre avanceret viden om psykologi som et naturvidenskabeligt fag, hvilket placerer den i humanvidenskaberne. Det danner grundlag for en dialog med beslægtede discipliner, såsom filosofi, sociologi, antropologi, medicin, neurovidenskab, der giver ideer til yderligere overvejelse. Analysere eksperimentelle metode i psykologi, historie af disciplin, de vigtigste teorier og applikationer. Studerende er godt forberedt til en overtagelse af mere og mere økologisk viden og specifik, med solide tværfaglige baser.... [-]