SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En varm velkomst til det schweiziske College of Hospitality Management Lenk

SHML, et registreret schweizisk selskab i kantonen Bern, er Schweiz første boutiquehotelskole, der blev konceptualiseret og udviklet for at forberede studerende til en lovende gæstfrihedskarriere baseret på de operative filosofier af luksuriøse internationale boutiquehoteller og resorts. Disse gæstfrihed juveler kan findes over hele verden, lige fra deluxe to suite resorts til to hundrede plus værelse indkvartering enheder, og er repræsenteret af sådanne berømte virksomheder som de førende hoteller i verden, små luksushoteller, Relais

For at sikre strenge akademiske læseplaner og indhold har vores College of Hospitality Management indgået en administreret progressionsaftale med University of Gloucestershire for en top-grad BA (Hons) i Strategisk Hospitality Management på deres campus i Cheltenham (UK).

Vores College SHML ligger i det usædvanligt sikkert Berner Oberland og opererer inden for et ægte boutiquehotel, der er åbent for gæster i vintersæsonen. Lokalerne tilbyder et ideelt miljø til at stimulere operationer, da de forekommer inden for boutiquehoteller, kommercielle operationer verden over, herunder den fine kunst inden for mad og drikkevareproduktion og -tjenester, divisioner, tilsyn og ledelsesprocedurer. SHML sigter mod at holde i live de tidsbestemte grundprincipper for Swiss Hotel Operations, samt at blive opretholdt af den schweiziske kultur, som har opnået sondringsmærker i løbet af de sidste to århundreder som unikke i verden. Schweizisk kultur indebærer integritet, neutralitet, enhed, upartiskhed, respekt for hinanden og individuel ansvarlighed over for miljøet.

Vores studieplaner varierer ikke fra andre programoversigter, bortset fra at indholdet og den faktiske overførsel til eleverne håndteres af professionelle hotelgæster, der i løbet af årene har erhvervet færdigheder til at drive og styre nogle af de bedste hoteller og resorts i verden.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores specialkollegium for gæstfrihedsledelse.

Placeringer

Lenk im Simmental

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Telefonnummer
+41 33 736 33 35

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig