Sustainability Management School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor Bæredygtighed Management School?

Formålet med Sumas er at uddanne socialt ansvarlige globale beslutningstagere i fremtiden, der vil gøre en reel forskel i verden. Dens formål er at skabe en innovativ blanding af sund forretning viden og en dyb forståelse af bæredygtig udvikling.

Hvorfor Bæredygtighed?

En bæredygtig fremtid er ikke længere en mulighed eller et valg, er det blevet en nødvendighed. De kommende generationer af ledere bliver nødt til at re-tænke forretningspraksis at tillade en bæredygtig indvirkning på miljøet, den økonomiske udvikling og på samfundet som helhed.

Hvorfor Schweiz?

At studere i Schweiz giver en enestående mulighed for at lære schweiziske værdier som integritet, respekt for miljøet, og tolerance over for forskellighed. Sumas er en business school baseret helt på bæredygtighed, og det er den første af sin slags.

Campus

Hovedkvarteret for Den Internationale Union for Bevarelse af Naturen (IUCN) i Gland, Schweiz, giver de perfekte rammer for denne unikke oplevelse af at studere på Sumas.

Denne innovative bygning, der blev indviet i juni 2010, er certificeret Minergie ECO-P og sigter mod det højeste niveau af amerikanske LEED-certificering.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BBA'er » Se Online MBA » Se DBA » Se Master » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BBA

Bachelor of Business Administration (BBA) i bæredygtig turisme og naturbevarelse

på universitet Fuldtid 3 år Schweiz Gland

Et program der adresserer udfordringer i bæredygtighed, som ledere står over for i global forretning. [+]

Målet med BBA i programmet for bæredygtig turisme og naturbevarelse er at tilbyde en teoretisk og praktisk grad, der integrerer økoturisme, naturbeskyttelse med økonomiske og sociale faktorer.

Du vil blive udsat for reelle forretninger gennem regelmæssig samspil med erhvervslivet og internationale organisationer, der skaber rammer for at forstå ansvarlig turisme og styring af beskyttede områder.

Du vil udvikle lederskab og interkulturelle færdigheder og blive udsat for praktisk erfaring under erfaringslejre, udflugter og besøg i internationale organisationer under omhyggelig vejledning fra eksperter.

Undervisningsmetoden er overvejende interaktiv baseret på rollespilsaktiviteter og diskussioner i klassen af ​​sager og videoer. Du vil arbejde på forretningsprojekter med ledende medarbejdere i organisationer og vil blive inviteret til virksomhedspræsentationer og konferencer. Online ressourcer og elektroniske kommunikationsplatforme bruges til at muliggøre papirløse klasser.... [-]


Bachelor of Business Administration (BBA) i Sustainability Management

på universitet Fuldtid 3 år Schweiz Gland

En grad der adresserer udfordringer i bæredygtighed, som ledere står over for i global forretning. [+]

Målet med BBA i Sustainability Management- programmet er at tilbyde en dybtgående teoretisk viden om forretningsadministration. I slutningen af ​​programmet vil du være i stand til at forstå de udfordringer, som ledere står over for i dagens globale forretning.

Du vil lære at strategisk indarbejde bæredygtige metoder i hver virksomheds operationer for at give den ekstra konkurrencefordel, der kræves i dagens komplekse forretningsmiljø. Studerende udsættes for reel forretningsvirksomhed gennem regelmæssig samspil med erhvervslivet og erhvervslivet.

Du vil udvikle lederskab og interkulturelle færdigheder og blive udsat for praktisk erfaring under erfaringslejre, udflugter og besøg i internationale organisationer under omhyggelig vejledning fra eksperter.... [-]


Videoer

SUMAS Bachelor Students' Testimonials

SUMAS Master Students Testimonials

Experiential Camp Bhutan 2016

Experiential Camp Iceland 2017

Kontakt
Besøgsadresse
Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney
Gland, Vaud, CH-1196 CH
Besøgsadresse
Switzerland Online, CH