SBS Swiss Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SBS Swiss Business School er en banebrydende management institution dedikeret til at forberede studerende til karrierer i den globale økonomi i International Management, Finance, Marketing og andre områder. Vi er en kvalitetsdrevet niche-spiller.

Vi underviser i state of the art teori, fordyber eleverne i internationale oplevelser, og forbinder dem med bedste praksis i erhvervslivet. Deltagerne i vores programmer lærer meget mere end ledelsens teori og praksis; de erhverver nye måder at tænke på, der kan ændre deres liv dybt og succesen af ​​deres organisation.

Få mest muligt ud af din investering. Vi er en unik skole af flere grunde:

- Praktisk, overkommelig læring

- International til kernen

- En fuldt akkrediteret institution, du kan stole på

- Corporate Connections

- Beliggende i Zürich

International til kernen

Vi er virkelig fokuseret på verden. Fra et unikt introduktionskursus i bachelorprogrammet til et avanceret kursus i Doctor of Business Administration-programmet, er SBS-oplevelsen grundigt international. Mere end halvdelen af ​​vores studerende kommer fra Europa, Asien og Latinamerika. Vi tilbyder vores deltagere en oplevelse, der forbereder dem til nemt at operere på tværs af grænser og kulturer - i et miljø der præsterer mangfoldighed og evnen til at bringe et verdensomspændende perspektiv til studiet af erhvervslivet.

En fuldt akkrediteret institution, du kan stole på

SBS Swiss Business School er fuldt akkrediteret af den internationale forsamling for collegiate business education (IACBE), et amerikansk akkrediteringsorgan. National akkreditering er den højeste form for akkreditering, som en institution kan modtage. IACBE har rost SBS som innovatør inden for erhvervsuddannelse. SBS er akkrediteret af British Accreditation Council som en uafhængig højere uddannelsesinstitution.

Corporate Connections

SBS er også certificeret af Eduqua, den schweiziske kvalitetssikringscertificering for videregående uddannelse. Det tager hensyn til flere kriterier for at sikre institutionens kvalitet og gennemgås på tre år.

SBS er tæt forbundet med erhvervslivet gennem dets undervisning, fakultet, arrangementer og placeringsnetværk. Erhvervsledere besøger ofte skolen for at tale med studerende eller at undervise kurser og give de studerende direkte muligheder for at lære om den nyeste business praksis. Virksomheder, der er interesserede i at smede nye forbindelser, inviteres til at kontakte vores Placeringskontor.

Klasser bruger ofte aktuelle forretningsproblemer som deres emne. Studerende konsulter eksperter og deltagere i deres beslutningstagning og præsenterer deres endelige konklusioner til virksomhedens ledende medarbejdere. Gennem sådanne "live" casestudier sporer de emner, som de udvikler sig over tid, og drager fordel af at lære at anvende viden på de seneste udviklinger i den globale økonomi.

I sidste ende er de stærkeste forbindelser til erhvervslivet gennem vores netværk af arbejdsgiverkontakter. SBS har en misundelsesværdig rekord for at placere sine kandidater med førende virksomheder og institutioner over hele kloden. En række arbejdsgivere besøger skolen hvert år for at identificere egnede kandidater til at udfylde stillinger i deres virksomheder. Vores Placeringskontor opretholder en regelmæssig dialog med potentielle arbejdsgivere og er klar til at byde dem velkommen til campus.

Beliggende i Zürich

Zürich har været konsekvent rangeret som verdens førende stad for livskvalitet, hvilket gør det til et ideelt sted at studere international ledelse.

Mange multinationale virksomheder er beliggende i regionen på grund af Zürichs centrale beliggenhed i hjertet af Europa. Det er kun en time med fly fra London, Paris, Bruxelles eller Berlin. Zürich er den finansielle og økonomiske hovedstad i Schweiz.

Kvaliteten og sorten af ​​Zürichs kulturliv med sine mange teatre, museer og internationale konferencer gør det til det rigtige sted at opnå global uddannelse.

Ideelt beliggende ved bredden af ​​Zürich-søen, byder byen på fremragende udendørs sportsaktiviteter.

Endelig får byens kosmopolitiske karakter, med næsten 100 nationaliteter fra hele verden, alle til at føle sig hjemme.

Placeringer

Zürich

Address
SBS Swiss Business School
Flughafenstrasse 3

CH - 8302 Zürich, Zürich, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig