UBIS University of Business and International Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Business and International Studies (UBIS) opmuntrer teamarbejde og hjælper studerende med at blive ledere og starte deres egne virksomheder

UBIS er en ung institution, der sigter mod at levere kvalitetsprogrammer inden for områderne International Relations and Business . UBIS DNA består af tre hovedfaktorer: Real-World Experience, Individual Attention og International Perspective .

UBIS 'professorer er meget erfarne fagfolk . De bringer problemer i virkeligheden i klasseværelset og dissekerer dem med erfaringens kritiske øje. De giver deltagerne en strategisk ramme, inden for hvilken de spørgsmål, der står i dit professionelle liv, skal placeres.

UBIS holder øje med markedets udviklende behov og tilpasser konstant sit kursusindhold og -metoder for at sikre, at vores kandidater er udstyret med den nødvendige viden og overførbare færdigheder for at få succes i den hurtigt udviklende arbejdsverden.

Hos UBIS vil du ikke bare være et ansigt i mængden. Vi er opmærksomme på alle studerendes behov og har til formål at levere en tilpasset og personlig læringsoplevelse til hver enkelt. Vores små klassestørrelser hjælper dig med at drage fordel af mere dybdegående diskussioner og modtage individualiseret feedback fra dine professorer. Dette er designet til at hjælpe vores studerende med at udvikle færdigheder og selvtillid til at lykkes i den karriere, de ønsker at følge.

Endelig er vi et virkelig internationalt samfund : UBIS 'fakultet, personale og studerende kommer fra over 40 forskellige nationaliteter og fra hvert hjørne af verden. UBIS har også et stærkt netværk af internationale partnere og et virkelig internationalt Alumni-netværk. I øjeblikket er UBIS 'familie spredt over 4 kontinenter.

Hvorfor studere ved UBIS

 1. Tilpassede akademiske programmer af høj kvalitet og et fakultet, der er meget støttende for individuelle forretningsorienterede studerende projekter. Lille klassestørrelse er nøglen.
 2. Fokus på den studerendes karriereperspektiv: programmer, der er tilpasset fremtidens arbejde; fakultet med erhvervserfaring, kombineret teknisk og social kompetence tilgang.
 3. Meget forskelligartet studerende på campus og nedsænkning i Genèves internationale samfund. Semester i udlandet (partnerinstitutioner) og / eller praktik (USA).

IMG-2656UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Detaljeret information

Historie

University of Business and International Studies (UBIS) blev grundlagt i 2006 for at skabe en institution med høje akademiske standarder og et støttende miljø for studerende, der er interesseret i erhvervskarriere. UBIS er akkrediteret af IACBE, EduQua og ISO29990. UBIS har et netværk af internationale akademiske partnere og et internationalt alumninetværk. Fakultetet, personalet og studerende kommer fra mere end 40 nationer.

Uddannelse

Hos UBIS bygger vi studerendes kapacitet til at navigere i områder, de måske ikke er bekendt med, tilpasse sig skiftende omstændigheder, arbejde i multikulturelle tilstande og implementere projekter, der vil have positive virkninger i verden. Vi gennemgår og ændrer konstant vores programmer og undervisningsmetoder for at tilpasse sig de aktuelle forretnings- og samfundsbehov.

Vores bacheloruddannelser lægger en stærk vægt på individuel vækst og på at udvikle den viden, færdigheder og vaner, der er nødvendige for at få succes i fremtidens arbejde.

Kandidatstuderende er orienteret om analyse og forskning, der er relevant for moderne forretningsspørgsmål.

I 2018 udvidede UBIS sine akademiske tilbud til også at omfatte en doktor i erhvervsadministration.

Forskning

Studentforskning tilskyndes og udvikles gennem capstone-projektet på bachelorniveau og en afhandling på kandidat- og doktorgradsniveau. Master- og doktorafhandlingerne forventes at demonstrere original forskning og et bidrag til ny viden. Fakultetets faglige ekspertise er af afgørende betydning for at orientere disse teser om forretningsrelaterede forretningsspørgsmål. Originalitet af forskningen overvåges gennem tæt mentorering af afhandlingerne på forudbestemte stadier af studerendes skrivning af indsendelser. Fakultetet forventes at demonstrere forskningsaktivitet gennem bidrag til peer-reviewede tidsskrifter og deltagelse i offentliggjorte forhandlinger med konferencer.

Karriereudsigter

Studenters karrieremuligheder forbedres af akademiske programmer af høj kvalitet, der konstant er tilpasset arbejdets fremtid, af fakultet med omfattende erhvervserfaring, med en vægt på sociale færdigheder (kommunikation, samarbejde, kulturel følsomhed) og af det rum, som studerende gives til udvikle deres egne forretningsprojekter. Fremtrædelsen, der gives til forskning (capstone-projekter og teser), der er orienteret om forretningsspørgsmål i den virkelige verden, er en vigtig faktor for at forberede vores studerende til succes. Studerende har flere muligheder, der gives af Genève-miljøet (f.eks. Deltagelse i vigtige konferencer, praktikpladser i virksomheder, internationale institutioner og ngo'er) og af vores internationale akademiske partnerskaber.

DSC3084UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Services

Studentkontorer

Karrierecenter rådgiver hver enkelt studerende, hvor de skal gå i praktik. Alle studerende i Schweiz har lov til at arbejde i 20 timer om ugen - en 50% post, der starter fra 2. semester.

 • Student Learning Platform - hjælper med at kontrollere karakterer og studiemateriale
 • Online-program til fjernundervisning
 • Studentservices til hjælp med visa, opholdskortformaliteter, sundhedspleje og indkvartering
 • Orienteringsdage for nye studerende: bekendtskab med professorer, byguideture, integration med eksisterende studerende
 • Student Association - arrangerer sjove begivenheder for studerende i og uden for Genève

Indkvartering

UBIS-studenttjenesteteam hjælper studerende med at booke et delt eller enkeltværelse i Studenterboliger i Genève (separat placeret for kvindelige og mandlige studerende). Efter studerendes anmodning kan vi tilbyde et antal agenturer til flytningstjenester eller til at søge efter et værelse i en privat lejlighed. Boligpriserne i Genève ligger fra 700 til 1000 CHF pr. Person månedligt. Genève har fremragende offentlig transport og sikker cykling. Vi forsøger at finde opholdsstue inden for gåafstand til campus.

Bibliotek

UBIS giver adgang til EBSCO Business Source Premier-database, en af de bedste og mest komplette forretningsforretningsdatabaser. UBIS har også et lille fysisk bibliotek på campus, og alle studerende kan få et årligt pas til De Forenede Nationers bibliotek og bruge det gratis.

Healthcare

Healthcare faciliteter er off-campus. Alle UBIS-studerende ansøger om schweizisk sundhedsforsikring dedikeret til studerende med særlige priser fra 65 til 100 CHF pr. Måned afhængigt af franchisetypen.

IMAG0934UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Universitetsområde

UBIS 'campus i Genève er placeret på et sted i byens centrum og meget tæt på De Forenede Nationer i Genève, hovedkvarter for banker, virksomheder og internationale organisationer som WTO og Global Fund. Campus ligger 3 minutters gang fra Leman-søen og 2 minutters gang fra Genèves botaniske haver.

Klasseværelserne er fuldt udstyret, har naturligt og kunstigt lys og er store og komfortable. Der er en stærk internetforbindelse, en studielounge, et lille bibliotek og adgang til et køkken. Små caféer, kiosker, supermarkeder og restauranter er alle meget tæt på campus.

Sportsfaciliteter

Sportsfaciliteter i Genève er tilgængelige til særlige rabatpriser for studerende:

 • Abonnement på swimmingpool månedligt - 10 CHF
 • Stadion til fodbold - gratis
 • Månedligt abonnement på gym - 49 til 65 CHF
 • Cykler, søbåde, vandcykler - til leje

Studenterforeninger

Intet behov for kulturklubber på campus, fordi Genève tilbyder så meget — fx et bredt udvalg af franske og engelsksprogede kulturelle aktiviteter (udsendelser, trykte og online medier og liveoptræden).

Oplysninger om begivenheder er tilgængelige fra Genève Turisme eller lokale turistkontorer og lokale aviser. Tribune de Genève, 'Le Temps' og 'Le Matin' udgiver ugentlige tillæg med detaljer om lokale begivenheder og underholdning. Genève har over 40 museer, kunstcentre og fonde og det højeste antal indbygger i Europa (f.eks. The Orange Cinema (Cinélac), City biografer). Genève har en aktiv musik- og teaterscene (35 scener). Genève Agenda, RegArt og Tribune de Genève viser kommende teaterbegivenheder.

DSC_0367UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Akkreditering

University of Business and International Studies (UBIS) er certificeret af EduQua: den schweiziske kvalitetscertificering for videregående uddannelser.

UBIS har modtaget specialiseret akkreditering for sine forretningsprogrammer gennem Det Internationale Akkrediteringsråd for Erhvervsuddannelse (IACBE) beliggende på 11374 Strang Line Road i Lenexa, Kansas, USA. Klik her for en liste over programmer, der er akkrediteret af IACBE.

UBIS er også ISO 29990- certificeret. Denne certificering giver grundlaget for et relevant styringssystem, der er specifikt rettet mod uddannelse og kontinuerlig forbedring af styringssystemet, processer og tjenester. UBIS er stolt over at være den første ISO 29990-certificerede schweiziske uddannelsesinstitution (godkendt pr. 14. juni 2013), der har fået tildelt en fuld certificering.

Yderligere er UBIS:

 • Medlem af Federation des Enterprises Romande (FER)
 • Associeret medlem af Det Europæiske Institut for Ledelsesudvikling (EFMD), som er et af de vigtigste netværk for handelsskoler i verden. At være en del af netværket giver mange muligheder for fakultets- og studerendes udveksling, videndeling og samarbejde.

Studenterundersøgelser

"Hvad jeg kan lide ved UBIS er de små, meget praktiske og meget interaktive klasser, der undervises af professorer af høj kvalitet. Det storslåede campus ligger i hjertet af Genève, en by, der besidder de mest fredfyldte og enorme sociale faciliteter. Desuden har jeg har allerede været i stand til at arbejde på fem forretningsprojekter i løbet af mine studier, som jeg kunne fortsætte efter at have afsluttet min kandidatgrad. "
Timothy Masebe
UBIS Graduate
"UBIS for mig betyder kvalitetsuddannelse: professorer ved UBIS respekteres ikke kun i klasseværelset, men af erhvervsliv og internationale organisationer over hele verden. Det gør en stor forskel under dine studier og efter eksamen, når du skal anvende den viden, du får UBIS til det virkelige miljø. "
Liridon Byqmeti, fra Kosovo
MBA Graduate

Placeringer

Geneve

Address
Avenue Blanc,46
1202 Geneve, Geneve, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited