UBIS University of Business and International Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UBIS er en ung institution, der har til formål at levere kvalitetsprogrammer inden for forretnings- og internationale relationer. UBIS DNA består af tre hovedfaktorer: Virkelighedserfaring, individuel opmærksomhed og internationalt perspektiv.

UBIS 'professorer er meget erfarne fagfolk. De bringer de virkelige problemer til klasseværelset og dissekerer dem med det kritiske erfaringsøje. De giver deltagerne en strategisk ramme, inden for hvilken de emner, der vil blive stillet over for i dit professionelle liv, skal placeres.

UBIS holder øje med markedets udviklende behov og tilpasser konstant sit kursusindhold og -metoder for at sikre, at vores kandidater er udstyret med den nødvendige viden og overførbare færdigheder for at få succes i den hurtigt udviklende arbejdsverden.

På UBIS vil du ikke bare være et ansigt i mængden. Vi er opmærksomme på hver studerendes behov og tilstræber at levere en tilpasset og personlig læringsoplevelse til hver enkelt. Vores små klassestørrelser hjælper dig med at drage fordel af mere dybtgående diskussioner og modtage individualiseret feedback fra dine professorer. Dette er designet til at hjælpe vores studerende med at udvikle færdigheder og selvtillid til at få succes i den karriere, de ønsker at følge.

Endelig er vi et virkelig internationalt samfund: UBIS 'fakultet, personale og studerende kommer fra over 40 forskellige nationaliteter og fra alle hjørner af verden. UBIS har også et stærkt netværk af internationale partnere og et ægte internationalt alumni-netværk. I øjeblikket er UBIS 'familie spredt over 4 kontinenter.

Hvorfor studere ved UBIS

 1. Tilpassede akademiske programmer af høj kvalitet og et fakultet, der er meget støttende for individuelle forretningsorienterede studerende projekter. Lille klassestørrelse er nøglen.
 2. Fokus på den studerendes karriereperspektiv: programmer, der er tilpasset fremtidens arbejde; fakultet med erhvervserfaring, kombineret teknisk og social kompetence tilgang.
 3. Meget forskelligartet studerende på campus og nedsænkning i Genèves internationale samfund. Semester i udlandet (partnerinstitutioner) og / eller praktik (USA).

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Detaljeret information

Historie

University of Business and International Studies (UBIS) blev grundlagt i 2006 for at skabe en institution med høje akademiske standarder og et støttende miljø for studerende, der er interesserede i erhvervskarrierer. UBIS er akkrediteret af IACBE, EduQua og ISO 9001. UBIS har et netværk af internationale akademiske partnere og et internationalt alumni-netværk. Fakultetet, personalet og studerende kommer fra mere end 40 nationer.

Uddannelse

Hos UBIS bygger vi studerendes kapacitet til at navigere i områder, de måske ikke er bekendt med, tilpasse sig skiftende omstændigheder, arbejde i multikulturelle tilstande og implementere projekter, der vil have positive virkninger i verden. Vi gennemgår og ændrer konstant vores programmer og undervisningsmetoder for at tilpasse sig de aktuelle forretnings- og samfundsbehov.

Forskning

Studentforskning tilskyndes og udvikles gennem capstone-projektet på bachelorniveau og en afhandling på kandidat- og doktorgradsniveau. Master- og doktorafhandlingerne forventes at demonstrere original forskning og et bidrag til ny viden. Fakultetets faglige ekspertise er af afgørende betydning for at orientere disse teser om forretningsrelaterede forretningsspørgsmål. Originalitet af forskningen overvåges gennem tæt mentorering af afhandlingerne på forudbestemte stadier af studerendes skrivning af indsendelser. Fakultetet forventes at demonstrere forskningsaktivitet gennem bidrag til peer-reviewede tidsskrifter og deltagelse i offentliggjorte forhandlinger med konferencer.

Karriereudsigter

Studenters karrieremuligheder forbedres af akademiske programmer af høj kvalitet, der konstant er tilpasset arbejdets fremtid, af fakultet med omfattende erhvervserfaring, med en vægt på sociale færdigheder (kommunikation, samarbejde, kulturel følsomhed) og af det rum, som studerende gives til udvikle deres egne forretningsprojekter. Fremtrædelsen, der gives til forskning (capstone-projekter og teser), der er orienteret om forretningsspørgsmål i den virkelige verden, er en vigtig faktor for at forberede vores studerende til succes. Studerende har flere muligheder, der gives af Genève-miljøet (f.eks. Deltagelse i vigtige konferencer, praktikpladser i virksomheder, internationale institutioner og ngo'er) og af vores internationale akademiske partnerskaber.

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Services

Studentkontorer

 • Karriere Center rådgiver hver enkelt studerende, hvor de skal gå i praktik. Alle studerende har lov til at arbejde i 15 timer om ugen efter de første 6 måneder af studiet i Schweiz.
 • Student Learning Platform hjælper med at kontrollere karakterer og studiematerialer.
 • Online program til fjernundervisning.
 • Studenterydelser til at hjælpe med visum, opholdskortformaliteter, sundhedspleje og indkvartering.
 • Orienteringsdage for nye studerende: bekendtskab med professorer, byguide, integration med eksisterende studerende.
 • Studenterforening - organiserer sjove begivenheder for studerende i og uden for Genève.

Indkvartering

UBIS-studenttjenesteteam hjælper studerende med at booke et delt eller enkeltværelse i Studenterboliger i Genève (separat placeret for kvindelige og mandlige studerende). Efter studerendes anmodning kan vi tilbyde et antal agenturer til flytningstjenester eller til at søge efter et værelse i en privat lejlighed. Boligpriserne i Genève ligger fra 700 til 1000 CHF pr. Person månedligt. Genève har fremragende offentlig transport og sikker cykling. Vi forsøger at finde opholdsstue inden for gåafstand til campus.

Bibliotek

UBIS har et lille fysisk bibliotek på campus, og alle studerende kan få et årskort til FNs bibliotek og bruge det gratis. UBIS giver også adgang til EBSCO Business Source Premier-database, en af de bedste og mest komplette forskningsforretningsdatabaser.

Healthcare

Healthcare faciliteter er off-campus. Alle UBIS-studerende ansøger om schweizisk sundhedsforsikring dedikeret til studerende med særlige priser fra 65 til 100 CHF pr. Måned afhængigt af franchisetypen.

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Universitetsområde

UBIS 'campus i Genève er placeret på et sted i byens centrum og meget tæt på De Forenede Nationer i Genève, hovedkvarter for banker, virksomheder og internationale organisationer som WTO og Global Fund. Campus ligger 3 minutters gang fra Leman-søen og 2 minutters gang fra Genèves botaniske haver.

Klasseværelserne er fuldt udstyret, har naturligt og kunstigt lys og er store og komfortable. Der er en stærk internetforbindelse, en studielounge, et lille bibliotek og adgang til et køkken. Små caféer, kiosker, supermarkeder og restauranter er alle meget tæt på campus.

Sportsfaciliteter

Sportsfaciliteter i Genève er tilgængelige til særlige rabatpriser for studerende:

 • Swimmingpool månedligt abonnement - 10 CHF
 • Stadion til fodbold - gratis
 • Gym månedligt abonnement - 49 til 65 CHF
 • Cykler, søbåde, vandcykler - kan lejes

Studenterforeninger

Der er et bredt udvalg af franske og engelsksprogede kulturelle aktiviteter (udsendelse, trykte og online medier og liveoptræden).

Information om begivenheder er tilgængelig fra Genève Turisme eller lokale turistkontorer og lokale aviser. 'Tribune de Genève', 'Le Temps' og 'Le Matin' udgiver ugentlige bilag med detaljer om lokale begivenheder og underholdning. Genève har over 40 museer, kunstcentre og fonde og det største antal biografer pr. Indbygger i Europa (f.eks. The Orange Cinema (Cinélac), City-biografer).

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Akkreditering

 • # 7 på CEO Magazine Global MBA Ranking 2020
 • Tier One på CEO Magazine Global MBA Ranking 2020
 • EduQua
 • International Accreditation Council for Business Education (IACBE)
 • Federation des Enterprises Romande (FER)
 • Det Europæiske Institut for Ledelsesudvikling (EFMD)
 • ISO 9001
 • Rådet for videregående uddannelse

Studenterundersøgelser

"Hvad jeg kan lide ved UBIS er de små, meget praktiske og meget interaktive klasser, der undervises af professorer af høj kvalitet. Det storslåede campus ligger i hjertet af Genève, en by, der besidder de mest fredfyldte og enorme sociale faciliteter. Desuden har jeg har allerede været i stand til at arbejde på fem forretningsprojekter i løbet af mine studier, som jeg kunne fortsætte efter at have afsluttet min kandidatgrad. "
Timothy Masebe
UBIS Graduate
"UBIS for mig betyder kvalitetsuddannelse: professorer ved UBIS respekteres ikke kun i klasseværelset, men af erhvervsliv og internationale organisationer over hele verden. Det gør en stor forskel under dine studier og efter eksamen, når du skal anvende den viden, du får UBIS til det virkelige miljø. "
Liridon Byqmeti, fra Kosovo
MBA Graduate

Placeringer

Geneve

Address
Avenue Blanc,46
1202 Geneve, Geneve, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited