Asian International College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Asian International College Asian International College (tidligere kendt som Learning Capital College) søger at forbinde med samfundet af globale borgere, der deler en participatorisk tilgang til læring og er interesseret i at være foran og midt i dagens vidensøkonomi, for at være klar til fremtiden. Elever deltage AIC programmer ikke bare at være "lært", men til at tænke, at deltage og skabe ... AIC fakultet gøre mere end blot at undervise, de lytter, provokere og udfordre. AIC spændende tilgang til at levere sine akkrediterede programmer kombinerer det bedste fra begge verdener med fysiske lokaler i det nordøstlige Singapore, og adgang til state-of-the-art online platforme udviklet af dybt erfarne uddannelse teknologi teams på Viden Universe. Om Viden Universe Viden Universe er en førende global organisation uddannelse med et netværk af mere end 3.000 lokationer over hele verden, som beskæftiger over 30.000 undervisere. Virksomheden rører livet for over 300.000 elever dagligt gennem passionerede undervisere, innovativ pædagogik, stringent læseplaner og brug af avancerede pædagogiske teknologi, der tilbyder fremragende service i alle uddannelsessektorer gennem godt anerkendte og respekterede institutioner i den tidlige barndom, primær og sekundær, og videregående uddannelse. Asian International College er medlem af videns- Universe familien. Vision, mission og kerneværdier Vores vision For at blive globalt anerkendt for levering af høj kvalitet innovative programmer inden for højere uddannelse og faglig udvikling. Vores mission Asian International College leverer banebrydende programmer, lettes af et team af dygtige videnskabelige medarbejdere, udnytte de nyeste pædagogik og pædagogiske teknologier, altid observere den højeste kvalitet og etiske standarder. Kerneværdier Kundefokus Vi placerer behov og interesser hos vores elever først i udvikling og levering af vores programmer og service standarder.

Spirit of Innovation Vi fremmer en kultur af innovation og en passion for ekspertise inden for alt hvad vi gør. Professionel Etik Vi er forpligtet til at nå de højeste faglige og etiske standarder i alt, hvad vi gør.

Respekt Vi opfordrer individualitet, inklusion og kulturel mangfoldighed.
Social ansvarlighed Vi ærer vores miljømæssige og sociale forpligtelser ved at indprente en stærk følelse af ansvar og fællesskab inden for vores organisation.

Placeringer

Singapore

Address
11, Eunos Road 8, #04-01
408601 Singapore, Singapore

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: