DigiPen - Institute of Technology Singapore

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hos DigiPen Institute of Technology Singapore, vil du opleve en streng uddannelse designet til at forberede dig til spændende jobmuligheder inden for den globale digitale økonomi. Gennem dine studier vil du udvikle teoretiske rammer og grundlæggende viden, der vil være relevant og nyttig gennem hele din karriere.

Ud over dit regelmæssige kursusarbejde og opgaver anvender du din viden til praktiske teamprojekter, der udnytter kommunikation og tværfagligt samarbejde. Dette projektbaserede fokus udfordrer dig til at løse vanskelige problemer, når du arbejder sammen om at skabe original software, spil, animationer og mere i et akademisk miljø, der gentager et professionelt produktionsstudie. På det tidspunkt, du studerer, vil du have et stærkt greb om grundlæggende viden inden for dit felt, evnen til at innovere nye løsninger og en portefølje af arbejde, der kan hjælpe dig med at skille dig ud over potentielle arbejdsgivere.

VORES HISTORIE

DigiPen blev grundlagt af Claude Comair i 1988 i Vancouver, Canada, som et computersimulerings- og animationsfirma. Efterhånden som efterspørgslen efter arbejde steg, mødtes Comair vanskeligheder med at finde kvalificeret personale, der ikke kun havde en grundlæggende forståelse af datalogi, men også var bevandret inden for den nyeste digitale teknologi. Som sådan begyndte DigiPen at tilbyde et dedikeret træningsprogram i 3D-computeranimation. Kort efter samarbejdede DigiPen med Nintendo of America for at etablere et certificeringsprogram inden for programmering af videospil.

Da videospil udviklede sig fra enkel 2D-grafik til sofistikerede 3D-verdener, fortsatte industriens behov for kvalificerede medarbejdere med avanceret uddannelse inden for digital kunst, design og softwareteknik fortsat at udvide. Forud for dette voksende behov, udtænkte og begyndte DigiPen at tilbyde verdens første bachelorgradsprogram inden for videospiludvikling (Bachelor of Science in Computer Science in Real-Time Interactive Simulation), der ville forberede studerende til de unikke udfordringer ved at skabe professionelt 3D-spil og simulering software. DigiPen flyttede sin campus til Redmond, Washington, USA, i 1998 og åbnede sine døre som DigiPen Institute of Technology.

Det, der begyndte som en banebrydende tilgang til simulering og spiludviklingsundervisning, har udviklet sig til at omfatte nye programmer inden for digital kunst og animation, computerteknik, spildesign, musik og lyddesign og andre computervidenskabelige specialiseringer. I dag tilbyder DigiPen ni bacheloruddannelser og to kandidatuddannelser på sin Redmond-campus. DigiPen tilbyder også uddannelser på to internationale universiteter i Singapore og Bilbao, Spanien, samt gennem kooperative uddannelsespartnerskaber med skoler i Sydkorea og Thailand.

DigiPen-forskellen

Studerende vælger DigiPen (Singapore) af forskellige årsager - det være sig vores specialiserede programmer, vægt på teamprojekter og anvendt læring, ekstraordinære alumni-netværk og industriforbindelser eller erfarne fakulteter. Dette er kun et par af de egenskaber, der definerer både hvem vi er, og hvad vi gør.

fokuseret

Ved at erklære dit studieområde, når du ansøger, springer du lige ind i de mest relevante kurser i dit felt. Ved afslutningen af dine studier vil du have et avanceret niveau af viden og være klar til at gå ind i din nye karriere.

Praktisk erfaring

DigiPen lærer dig at være en problemløser og innovatør gennem virkelige projekter. Ved at anvende akademiske principper på konkrete årlange teamprojekter får du og dine kammerater den praktiske viden til at blive skabere - ikke kun brugere - af teknologi.

forbundet

Vores stærke forbindelser til Singapore-teknologisektoren giver dig mulighed for at benytte dig af en dyb brancheerfaring og begynde at opbygge dit professionelle netværk fra dine første dage på campus. Vi arbejder tæt sammen med en række respekterede industripartnere - inklusive Ubisoft Singapore, Autodesk, Koei Tecmo, Continental Automotive og mere - for at give professionel vækst og karrieremuligheder for vores studerende.

Berømt

DigiPen-studerende har vundet 57 priser på Independent Games Festival - mere end nogen anden skole i verden. Og i 10 år i træk har Princeton Review rangeret DigiPen blandt de fem bedste skoler til spildesign.

Erfarne

Vi ansætter indholdseksperter i verdensklasse fra førende akademiske institutioner og industrigiganter, såsom Microsoft, Nintendo, Disney, Pixar, Bungie og Sony. Vores fakultetsinstruktører bringer den kollektive oplevelse af prisbelønnet akademisk forskning, avanceret softwareudvikling, triple-A-videospilproduktion og branche-ledelse direkte til klasseværelset.

Placeringer

Singapore

Address
PIXEL Building,
10 Central Exchange Green,

139660 Singapore, Singapore

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: