Læs den officielle beskrivelse

TMC Academy blev oprettet i Singapore i 1981. Det tilbyder kurser inden for forskellige discipliner, herunder regnskab, business og management, Infocomm Technology, Hospitality / Tourism Management og Psychology / Counseling. Det tilbyder også sprog- og brokurser for internationale studerende at komme ind i Singapore-uddannelsessystemet.

TMC Academy var en af ​​de første seks private uddannelsesinstitutioner for at opnå den 4-årige prestigefyldte EduTrust-certificering udstedt af Udvalget for Privat Uddannelse (CPE).

Hvorfor studere med TMC Academy ?

Vær Industri-Relevant

Vores Industry Advisory Board gennemgår studieplaner for at matche branchens behov

Et væld af læring

Vores stærke forbindelser til branchesammenslutninger og virksomheder giver dig adgang til eksterne industribegivenheder

Attraktive Progressionsruter

Hurtig spor til en grad med vores højere diplom program, svarende til de første 2 år af en 3-årig UK Honours Degree!

Finansiel bistand er let tilgængelig

Fra studiestipendier, stipendier til lån, finansier din uddannelse med lethed.

Vision

Det førende akademi, der udvikler succesfulde og højtydende kandidater.

Mission

Vi forpligter os til at levere kurser af høj kvalitet med industriel relevante færdigheder og viden i et plejemiljø.

Brand Vision

Vores brand vision, "Making Dreams Real", viser, at vi deler vores elevernes ambitioner som vores helt egen, og vi bryr os om at gøre vores elevernes drømme virkelige.

Brand Mission

Vi stræber efter at skabe en virkelig inspirerende rejse af læring, opdagelse og realisering for vores elever for at hjælpe med at gøre deres drømme til virkelighed. Denne forfølgelse er forkortet i NICE - hvert skridt taget med vores studerende er et øjeblik for os at:

Nurture
Inspirere
Pas på og
Styrk dem for at gøre deres drømme virkelige.


Kvalitet Uddannelse

Vores engagement

TMCs kvalitetsrejse blev formaliseret, da TMC opnåede ISO9001: 1994-prisen i 1997 til kursusdesign og udvikling for Diploma i Business Administration og Marketing. Kort efter, at den nye ISO-standard blev introduceret, levede TMC endnu engang op til sin kvalitetsforpligtelse ved at opnå ISO9001: 2000-prisen i 2002. På det tidspunkt blev certificeringsområdet udvidet til at omfatte design og levering af proprietære / ikke-proprietære Programmer, administration og gennemførelse af fjernundervisningsprogrammer og levering af supporttjenester.

I 2009 konverterede TMC med succes til den nye ISO9001: 2008-standard, med samme omfang af certificering, men over en bredere dækning på grund af yderligere skoler inden for TMC. TMC besluttede at afslutte ISO-certificeringen i 2015, da EduTrust-certificeringen er mere relevant for en uddannelsesinstitution.Private Education Act

Private Education Act blev lovgivet i december 2009 for at styrke de eksisterende regler for registrering og håndhævelse af private uddannelsesinstitutioner (PEI'er).

Om CPE

Udvalget for Privat Uddannelse (CPE) blev udpeget af SkillsFuture Singapore (SSG) Board i oktober 2016 for at udføre sine funktioner og beføjelser vedrørende privat uddannelse i henhold til lov om privat uddannelse. CPE støttes af et team af dedikerede medarbejdere fra SSG til at regulere sektoren, yde elevtjenester, forbrugeruddannelse og lette kapacitetsudviklingsbestræbelser for at ophæve standarder i den lokale private uddannelsesindustri.

For at finde ud af mere, kan du besøge www.cpe.gov.sg

I 2004 blev TMC tildelt Singapore Quality Class (SQC) -prisen og snart efter SQC for Private Education Organization (SQC-PEO) certificering fra SPRING Singapore. Denne pris er højt anset i Singapore og de nabolande asiatiske lande. Det banede vejen for TMC at vove mere aggressivt ind i Asien-Stillehavsmarkedet ved at inddrage flere internationale studerende til at studere hos TMC. Certificeringen blev fornyet i 2007 i yderligere 3 år

I 2005 demonstrerede vi yderligere vores engagement i kvalitet, da TMC blev tildelt CaseTrust for Education-certificeringen fra CASE Singapore. Denne certificering er tildelt PEO'er i Singapore, der har forpligtet sig til at opretholde et højt niveau af god forretnings- og kundepraksis. I 2009 fornyede TMC succesfuldt CaseTrust for Education-certificeringen.

4 års EduTrust Certificering

I maj 2010 blev vores engagement i kvalitet igen anerkendt, da TMC Academy modtog den prestigefyldte 4-årige EduTrust-certificering udstedt af Udvalget for Privat Uddannelse (CPE), en bestyrelse under Undervisningsministeriet. Denne certificeringsordning vurderer PEI'erne på følgende 6 områder:

 1. Forvaltningsledelse
 2. Corporate Governance
 3. Eksterne Rekruttering Agenter
 4. Studentbeskyttelse og Support Services
 5. Akademiske processer og vurdering af studerende og
 6. Kvalitetssikring, overvågning og resultater

EduTrust

I maj 2010 var TMC Academy blandt de første seks PEIS, der blev tildelt den prestigefyldte 4-årige EduTrust-certificering udstedt af Udvalget for Privat Uddannelse (CPE). CPE er etableret i henhold til lov om privat uddannelse og har beføjelse til at regulere og ophæve standarderne for den private uddannelsessektor i Singapore. EduTrust-certificeringen forbliver aktiv til dato.


Service Kvalitet/>

Service Quality Target

 1. Besvar feedback inden for 1 arbejdsdag.
 2. Løse klager / tvister inden for 21 arbejdsdage.
 3. Afsluttende års eksamensresultater frigives inden for 3 måneder fra den afsluttende eksamen.
 4. Tilbagebetaling skal behandles inden for 7 arbejdsdage.

Kundeoplevelsesstrategi

I tråd med vores mål om at give en behagelig og berigende kundeserviceoplevelse, er vi forpligtet til at levere følgende:

 • En kundecentreret og problemfri leveringsproces
 • Relevant, præcis og rettidig information og service
 • Erfarne, kvalificerede og passionerede akademiske medarbejdere
 • "Således sikrer vi, at vi er alle skridt med dig til at pleje, inspirere, pleje og give dig mulighed for at hjælpe med at gøre dine drømme til virkelighed"

Student-til-lærerforhold

TMC Academic Board godkender og vedtager følgende:

 1. Hawthorn Language School: gennemsnitlig elev-lærer ratio på 22: 1
 2. Andre skoler: gennemsnitlig elev-lærerforhold på 40: 1
 3. Klasse størrelse op til 21 til computer lab sessioner
 4. Klasse størrelse op til 70 for teori sessioner
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

TMC Academy

Dette turisme uddannelsesprogram er specielt designet til at imødekomme industriens behov. Kurset er akkrediteret af Tourism Management Institute og Tourism Society, de f ... [+]

Tildelt af University of Northampton

Dette turisme uddannelsesprogram er specielt designet til at imødekomme industriens behov. Kurset er akkrediteret af Tourism Management Institute og Tourism Society, de faglige organer for Tourism Management i Storbritannien. Studerende opfordres til at tage et kritisk og analytisk perspektiv til deres forståelse af turisme forretningsteori kombineret med en proaktiv forretningsudvikling tilgang hele vejen igennem.

Kurset sigter mod at udvikle sig i studerende:

Et bredt kendskab til det miljø, inden for turismevirksomheder opererer, samtidig med at der udvikles en solid forståelse af de akademiske fonde, der understøtter centrale branchediscipliner.Viden og overførbare færdigheder, således at de kan præsentere sig som omsættelige, veluddannede og kompetente personer, der er i stand til at lykkes i en bred vifte af karrieremuligheder på turismen.Relevante færdigheder for at de kan have mulighed for at håndtere komplekse situationer professionelt.Viden og intellektuelle evner, som de kan trygge udtrykke sig og forsøge at blive livslange elever... [-]
Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
TMC Academy

Den erhvervsmæssige grad udstedt af University of Northampton dækker nøgleaspekter af forretnings- og ledelsespraksis og teori og understreger udviklingen af ​​individuel ... [+]

Tildelt af University of Northampton

Erhvervsgraden tildelt af University of Northampton dækker nøgleaspekter af forretning og ledelse i praksis og teori og understreger udviklingen af ​​individuelle og gruppevidenskaber. Studerende kan vælge fra en række Pathways at imødekomme deres individuelle interesser og karrieremuligheder, herunder markedsføring, økonomi, menneskelige ressourcer og generel forretning. Dette kursus er designet til studerende, der søger karriere inden for marketing og erhvervsliv.

Kurset tager sigte på at:

Bliv i stigende grad uafhængig af deres læringsstil og derved forbedre deres livslang læringskompetence.Få en dyb forståelse af organisationer, deres ledelse og det ændrede eksterne miljøVære i stand til effektivt at bidrage til en række operationelle og / eller strategiske sammenhænge i erhvervslivet efter afslutning af programmet og til målrettet karriere inden for et fagområdeUdvikle både viden og evnen til at anvende en række forskningsteknikker.... [-]
Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

TMC Academy

Denne grad er et "top-up" -program for indehavere af relevante Higher Diploma kvalifikationer fra TMC School of IT, Digital Media og Mass Communication. Graden ... [+]

Tildelt af University of Greenwich

Denne grad er et "top-up" -program for indehavere af relevante Higher Diploma kvalifikationer fra TMC School of IT, Digital Media og Mass Communication. Graden giver eleverne en opdateret tilgang til den seneste udvikling inden for computing og aktuelle markedsudviklinger.

Det hjælper eleverne med at forstå kravene til web-baserede applikationer, så de studerende kan udvikle færdigheder som analyse- og modelleringsteknikker. Det udvikler en bedre forståelse af hardware og software evner og problemløsende tilgange til softwareudvikling.

Heltid: 12 måneder *

Deltid: 18 måneder

* Udfyldes inden for 11-12 måneder afhængigt af universitetskalenderen.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
TMC Academy

Denne regnskab og økonomi grad er dit første skridt i den store industri. Revisorer og økonomispecialister spiller en central rolle i alle typer organisationer; offentlig ... [+]

Denne regnskab og økonomi grad er dit første skridt i den store industri. Revisorer og økonomispecialister spiller en central rolle i alle typer organisationer; offentlig og privat sektor inden for industri og handel. Revisoren er blevet en vigtig aktør i udbud af ledelsesinformation for at muliggøre vellykket beslutningstagning, planlægning og kontrol. Regnskab er mere end blot en beregningsfærdighed, og programmet vil udvikle din evne til at analysere og evaluere virkelige situationer og kommunikere dine synspunkter og meninger effektivt. Du vil overveje praktiske teknikker involveret i regnskab og finansiering, og udvikle evner til kritisk at analysere teorien bag disse teknikker.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
TMC Academy

Psykologi graden muliggør kritisk forståelse og analyse af menneskelig adfærd, tanke og følelser. Studerende vil lære videnskabelige færdigheder, der kan overføres til ka ... [+]

Tildelt af University of Northampton

Psykologi graden muliggør kritisk forståelse og analyse af menneskelig adfærd, tanke og følelser. Studerende vil lære videnskabelige færdigheder, der kan overføres til karriere uden for psykologi. Kurset løser psykologiske problemer i arbejde, uddannelse, fysisk og psykisk sundhed, kriminalitet osv. Dette er et etårsprogram, der giver eleverne mulighed for at:

Giv en kritisk forståelse af psykologiske data vedrørende menneskelig adfærd og erfaring.Udvikle generiske og fagspecifikke færdigheder for eksempel; analytiske, interpersonelle og forskningsfærdigheder, der er relevante for en række karriere.Fremme et ønske om livslang læring.... [-]
Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

About TMC Academy Singapore