Læs den officielle beskrivelse

Bratislava International School of Liberal Arts bygger på principperne i de liberale kunst og videnskab. Vores liberale kunst pensum er designet til at fremme godt afrundet, færdigheder udstyret uafhængigt orienterede personer gennem løbet af deres bachelor-niveau studier.

Alle vores elever opgradere med en grad i statskundskab, med koncentrationer i enten internationale forbindelser, Centraleuropæisk studier, eller politiske Thought. Bisla er også fleksible i at yde rettet studier for studerende med særlige interesser, og tilbyder en række gratis somme ikke-krediteret kurser (f.eks fremmedsprog, præsentation og argumentation færdigheder, etc.)

Form for undersøgelse Vi lægger vægt på hyppige, samvittighedsfuld kontakt mellem elever og lærere samt ugentlige skriftlige opgaver, alt imens du læser videnskabelig litteratur og klassikere af politisk filosofi som Platon, Hobbes, Locke, Marx, og Arendt.

En typisk seminar består af 7-10 elever.

Alle kurser bliver undervist på engelsk. Et grundlæggende kendskab til engelsk er tilstrækkelig enhver ansøger til at kvalificere sig til vores undersøgelse program Bisla har fremragende uddannelse i akademisk engelsk.

Efter endt uddannelse Bisla studerende tilegne sig færdigheder og viden, der sætter dem i stand til at søge stillinger i den private sektor, den offentlige administration, medier og ikke-statslige organisationer. Vores alumner vælge fra den bredeste vifte af emner til studier, såsom:

International Security Europæiske Studier Europæisk Integration Statskundskab Public Policy Internationale forbindelser Life Sciences

Økonomi og Samfund i Østasien

Kønsforskning Medier Addiction Studies FILOSOFI Drama Studies

Vores alumner har studeret på 17 universiteter og fakulteter, næsten halvdelen af ​​dem i udlandet på insititutions ligesom London School of Economics, University of Groningen i Holland, Central European University i Budapest, og University of Chicago.

Uden for klasseværelset Hver Bisla studerende gør en praktikplads i løbet af deres studier. Studerende arrangerer fritidsaktiviteter for sig selv, såsom tidsskrifter, teater og sportsklub mv Hvert semester, 5-6 studerende tilbringer et semester i udlandet på steder som London, Tilburg, Maastricht, Hongkong, St. Petersburg, og Vermont, USA.

Fritidsaktiviteter Ud over skolen, er Bisla engageret i mange videnskabelige, kulturelle og uddannelsesmæssige projekter og initiativer. Det udgiver Kritika en Kontext (Kritik og Context), et tidsskrift for kritisk thinking.Every ugen i løbet af skoleåret, Bisla vært offentlige diskussioner på engelsk samt slovakiske om emner såsom krisen migreringen eller fængselsforholdene.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bratislava International School Of Liberal Arts

Alle vores elever opgradere med en grad i statskundskab, med koncentrationer i enten internationale forbindelser, Centraleuropæisk studier, eller politiske Thought. Bisla ... [+]

Fakta

Undersøgelse Program: Liberal Arts

Undersøgelse Field: statskundskab

Indrømmet Akademisk Titel: BA (Bahcelor)

Lokation: Bratislava, Slovakiet

Mode Undersøgelse:Fuld tid

Varighed: 3 år på fuld tid Alle af vores studerende opgradere med en grad i statskundskab, med koncentrationer i enten internationale forbindelser, Centraleuropæisk studier, eller politiske Thought. Bisla er også fleksible i at yde rettet studier for studerende med særlige interesser, og tilbyder en række gratis somme ikke-krediteret kurser (f.eks fremmedsprog, præsentation og argumentation færdigheder, etc.)

Form for undersøgelse

Vi lægger vægt på hyppige, samvittighedsfuld kontakt mellem elever og lærere samt ugentlige skriftlige opgaver, alt imens du læser videnskabelig litteratur og klassikere af politisk filosofi som Platon, Hobbes, Locke, Marx, og Arendt.... [-]

Slovakiet Bratislava
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

ČO JE BISLA? WHAT IS BISLA?

BISLA
Address
Bratislava International School of Liberal Arts Grösslingova 53 Bratislava
81109 Bratislava, Bratislava Region, Slovakiet
Hjemmeside
Telefonnummer
+421 2/592 343 12