Technical University of Kosice, Faculty of Electrical Engineering and Informatics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UNIVERSITY PROFIL

Fakultetet for Elektroteknologi og Informatik TU af Košice (FEI TU af Košice) blev grundlagt på basis af bekendtgørelse nr. 79/1969 i det 21. juli 1969, som fakultetet med det tidligere navn for Elektroteknologi fakultetet Tekniske Universitet Košice. Siden grundlæggelsen af ​​fakultetet, blev ikke kun elektroteknik men også grene af studiet og videnskab succes etableret i betydeligt omfang som nu repræsenteres af grenene fra området informatik. Fra den 15. april 1994 Fakultet Electrical Engineering og Informatik TU af Košice bærer sit nye navn.

Den vigtigste rolle FEI TU af Košice er at give universitetsuddannelse på grundlag af den kreative videnskabelige forskning, navnlig involverer de grene af studiet som elektroteknik eller informatik. 153 universitetslærere på fakultetet forsøge at opnå dette mål, herunder 29 professorer, 35 fortællere og 89 undervisere. 6 forskere arbejder på universitetet også. I 2016, 2 079 studerende studeret på bachelor og Engineer studier og 109 studerende på de ph.d. studier på fakultetet. Op til i dag, fakultetet rejst mere end 15 000 absolvents.

Målet med fakultetet er at gøre navnet på vores fakultet genlyd mellem eksperterne og lægfolk som navnet på den betydelige og kvalificerede videnskabelige og uddannelsesinstitution stand til at køre videnskabelige og praksis-projekter. Under det operationelle program for forskning og udvikling, fakultetet erfaringer fra strukturfondene til udvikling af Centres of Excellence den unikke Center for informations- og kommunikationsteknologi for viden-baserede systemer og Centre of Excellence for Integrated Research og udnyttelse Advanced Materials and Technologies i Automotive Electronics.

Fakultetet bekræftet sin betydelige position i komplekset akkreditering af universiteterne i Slovakiet ved at opfylde kriterierne for den højest mulige grad "A" på alle områder af den forskning, hvor fakultetet tager sit sted.

kandidaters beskæftigelse

På nuværende tidspunkt, er der en bred vifte af beskæftigelsesmuligheder for kandidater fra FEI TU i Košice. De kandidater er godt rustet til kravene i industrien, udvikling og forskning. De har succes med at få et job inden for videnskab, uddannelse og organer statslige og lokale myndigheder.

De kandidater af FEI TU af Košice kan finde beskæftigelse på det udenlandske arbejdsmarked også.

FAKULTET studentermobilitet

Under de bilaterale aftaler og de mange internationale projekter, fx Sokrates-Erasmus, CEEPUS, de studerende har mulighed for at studere en del af deres studier på fakulteter for mange udenlandske universiteter. De studerende på FEI Tuke allerede studeret på Brunel University Uxbridge (London, England), Politechnika Czestochowska (Polen), Graz University of Technology (Østrig), Universitat autonoma de Barcelona (Spanien), l'Université de Jean Monnet (Saint-Étienne, Frankrig), Universitá di Studi della Calabria (Cosenza, Italien), Università du Sannio (Benevento, Italien).

Undervisning i fremmedsprog

Det engelske sprog er en obligatorisk kursus på 4. semester. De studerende på FEI TU kan forbedre deres sprogfærdigheder i de valgfri kurser, som leveres af Institut for Sprog TU af Košice.

Den engelske, franske, tyske og russiske sprog der undervises på universitetet. Ifølge deres færdigheder, kan de studerende tilmelde sig et forberedende kursus i fremmedsprog, en generel løbet af fremmedsprog, et særligt kursus i fremmedsprog og samtaler for de avancerede studerende. Hvert kursus tager en plads i løbet af to semestre.

Fritidsaktiviteter for STUDERENDE

FEI TU er kendt for den plads, til sine studerende, som de kan bruge i deres fritid. Den studerende råd, der udfører sin pligt på kollegiet på Jedlíkova 9, er paraplyorganisation for de forskellige interessegrupper.

De studerende har mulighed for at deltage direkte i aktiviteterne i klubberne, såsom tv-studie af kollegiet, radioen studio "Radio 9" af sovesal og PC Club.

De andre traditionelle aktiviteter fakultetets studerende er organiseringen af ​​studentereksamen bold, diskoteker og de øvrige sportsaktiviteter, som har meget gode betingelser i gymnastiksale i sovesal og dens omgivelser.

Kost og logi

De studerende på FEI TU har en mulighed for at finde en bolig i sovesalene af TU i Košice, som er repræsenteret af det kompleks af 7 universitetets sovesale. De studerende på FEI Tuke er indkvarteret i sovesal på Jedlíkova street no. 9. De har deres egen internetcafé og de har en mulighed for at forbinde deres computere til internettet i deres værelser.

Den boarding leveres i kantinen på sovesal og i restaurationer i campus. De cateringvirksomheder er repræsenteret ved restauranten, som betyder, at den studerende vælger catering etablering i henhold til det sted, hvor han er på et givet tidspunkt på given dag. Den studerende vælger sin mad fra den brede udbud af fødevarer på hvilken som helst dag eller nat tid.

Arbejdspladser af FEI TU i Košice

 • Institut for Elektronik og Multimedia Communications
 • Institut for Computere og Informatik
 • Institut for kybernetik og kunstig intelligens
 • Institut for Elteknik
 • Institut for Elektroteknologi og Mekatronik
 • Institut for Technologies i Elektronik
 • Institut for Teoretisk og Industrial Electrical Engineering
 • Institut for Matematik og Teoretisk Informatik
 • Institut for Fysik
 • Computer Center
 • Dekanatet FEI TU
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor i automatiserede elektriske systemer

på universitet Fuldtid September 2019 Slovakiet Košice

Uddannelsen på denne undersøgelse program er fokuseret på området for elektromekaniske, elektrohydrauliske og andre systemer der styres af computeren. [+]

Bachelor i Automatiseret elektriske systemer

Garant af uddannelsen: prof. Ing. Daniela Perduková, PhD.

Tilsyn afdeling: Institut for Elektroteknologi OG MECHATRONICS

Leder af afdelingen: prof. Ing. Daniela Perduková, ph.d., adresse:. KEM FEI TU, Letna 9 / B, 042 00 Košice

Faglige profil GRADUATE

Uddannelsen på denne undersøgelse program er fokuseret på området for elektromekaniske, elektrohydrauliske og andre systemer der styres af computeren. De er kendetegnet ved bevægelseskontrol af deres dele og de energetiske vekselvirkninger, de transformationer af de forskellige former for energi fokuseret på delsystemerne i informationsoverførsel, styring og regulering, som er baseret på mikroprocessoren kontrol i realtid. De kandidater har mulighed for at specialisere for området for autoteknik vælge de valgfrie kurser. ... [-]


Bachelor i Informatik

på universitet Fuldtid September 2019 Slovakiet Košice

Kandidaten får den første universitetsuddannelse i studie gren Informatik fokuseret på arkitektur af computere, database og informationssystemer, programmet applikationer i netværk, teknologien i programmet systemer og oprettelsen af ​​dokumentationen for de informationssystemer. [+]

Bachelor i Informatik

Kontakt adresse for mere information: Dean kontor FEI TU af Košice, Letna 9 / A, 042 00 Košice

Garant af uddannelsen: prof. Ing. Ján Kollár, CSC.

Tilsyn afdeling: DEPARTMENT af computere og INFORMATICS

Leder af afdelingen: doc. Ing. Jaroslav Porubän, ph.d., adresse:. KPI FEI TU, Letna 9 / B, 042 00 Košice

Faglige profil GRADUATE Kandidaten får den første universitetsuddannelse i studie gren Informatik fokuseret på arkitektur af computere, database og informationssystemer, programmet applikationer i netværk, teknologien i programmet systemer og oprettelsen af ​​dokumentationen for de informationssystemer. Den kandidat vil have en viden om at bygge computere, den metode i skabelsen af ​​de komplekse programsystemer, den ukonventionelle tilgang til programmering, kredsen af ​​liv software systemer og den specifikke grundlag for analyse, design og implementering af komplekse systemer. Den uddannede være bevidst om de sociale, moralske, juridiske og økonomiske forbindelser i hans profession. Den kandidat vil være parat til at fortsætte sine studier ved anden grad af de mange uddannelser, for eksempel Informatik, Software Engineering, Computer Engineering, Informationssystemer, kunstig intelligens eller relaterede uddannelser, og efter at fortsætte på Doctorand undersøgelser, eller han kan komme ind straks arbejdsmarkedet. ... [-]

Bachelor in Automobile Electronics

på universitet Fuldtid September 2019 Slovakiet Košice

[+]

Afdelingen skaber også forudsætningerne for udenlandske studerende mobilitet ved hjælp af de bilaterale projekter i samarbejde med universiteter og institutioner (TU Dresden, Óbuda University Budapest, CVUT Praha).

[-]