La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

132947_ScreenShot2020-03-17at9.16.52PM.png

La Salle Campus Barcelona - URL er et internationalt universitetscenter med mere end hundrede års historie, dedikeret til en integreret dannelse af mennesker. Vi grundlægger medlemmer af Ramon Llull University, det første private non-profit universitet i Catalonien.

Struktureret omkring fem videnområder, ikt-teknik og teknologi, datalogi, arkitektur og bygning, ledelse og kunst, design og teknologi, arbejder vi med opdraget at uddanne fagfolk med værdi, der er i stand til at bidrage positivt til udviklingen af et mere retfærdigt samfund og bæredygtig.

Vores campus er et integreret rum, defineret af dets trænings- og forskningsnukle, som også huser La Salle Technova Barcelona, ​​en erhvervsinkubationspark, der letter forholdet mellem den akademiske og erhvervslige verden og en serie af faciliteter, der fremmer universitetslivet, såsom opholdshallen, sportsfaciliteter, laboratorier og rum til udvikling af forskellige aktiviteter, der er promoteret af de studerende selv.

I dette miljø samler vi hele uddannelsessamfundet. Vi er en international universitetscampus, garanti og reference, anerkendt til at træne folk, der tilføjer. Vi er stolte af vores internationale netværk af alumner, der altid er anerkendt for professionel ekspertise såvel som for deres stærke sociale erhverv.

Jeg ønsker, at din navigation gennem dette websted giver dig mulighed for at opdage alt, hvad du leder efter. Dørene på vores Campus er altid åbne.

Velkommen til La Salle Campus Barcelona - URL.

Josep M. Santos

Generaldirektør

Lær os at kende

La Salle er en institution med mere end 300 års historie og en bred international tilstedeværelse. Vi har været pionerer med at tilbyde studier, der til enhver tid er tilpasset markedets og samfundets behov. Vi er forpligtet til kvalitetsuddannelse og værdier for fremtidens unge, fordi folk er over alt.

132945_masters_i_postgraus_600_per_600.jpg

Mission og værdier

Vi er en international, interkulturel og interreligiøs, garanti og reference universitetscampus, der er anerkendt for at uddanne mennesker, der tilføjer. Vi giver vores studerende en dyb undersøgelsesevne og de nødvendige grundlag for at håndtere de forskellige og mest aktuelle teknologier.

Professionelle for virksomheder og for samfundet

Det vigtigste er folket. Vi kombinerer etik, værdier og teknisk træning for at imødekomme fremtidens udfordringer.

La Salle Campus Barcelonas mission er at tilbyde træning af høj kvalitet og på højt niveau i en global ramme. Vores formål er at udstyre de studerende med den viden, de færdigheder og de erfaringer, der er nødvendige for at være meget effektive i udviklingen af deres professionelle karriere.

På La Salle Campus Barcelona uddanner vi fagfolk med et højt etisk engagement og med de værdier, der er nødvendige for at være innovative, vide, hvordan man tilpasser sig ændringer og leder omdannelserne af et samfund i løbende udvikling. Alle vores aktiviteter inden for undervisning, forskning og videnoverførsel er knyttet til at udvikle et solidt og omfattende livsprojekt.

De vigtigste mål for vores universitetscenter er:

  • Overfør viden til studerende, der deltager i vores uddannelsesprogrammer.
  • Overfør menneskelig kapital til samfundet gennem inkorporering af vores kandidater i organisationer.
  • Overfør de nyeste teknologiske fremskridt for at skabe værdi, hvor de er nyttige og nødvendige.
  • Overfør virksomheder, der er oprettet i den teknologiske og forretningsinnovationspark for at bidrage til udviklingen af forretningsmaterialet.

La Salle i figurer

Mere end 4.000 studerende tilmeldte sig. 25% af studerende med international oprindelse. 75.100 m2 infrastruktur til undervisningsbrug, tjenester og udendørsarealer.

  • 77 lande
  • + 1000 skoler
  • 60 universitetscentre
  • +85.000 lærere
  • +1.000.000 studerende

Placeringer

Barcelona

La Salle Campus Barcelona

Address
Llucanes,41
08022 Barcelona, Catalonien, Spanien
Telefonnummer
+34 93 29 02 416

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig