C3S Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Castelldefels School of Social Sciences (C3S) er en privat handelsskole, der blev grundlagt i 2014 og registreret under det spanske undervisningsministerium. Centret er akkrediteret til at levere akademiske kurser inklusive diplomer og sprogprogrammer udviklet i partnerskab med topuniversiteter.

Hvis du leder efter den bedste handelsskole i Barcelona Spanien, er C3S den . Vi tilbyder en række MBA-programmer i Spanien. Du kan tilmelde dig et af vores MBA-programmer efter dit krav.

C3S er en International Business School Barcelona, og vi tilbyder en række forskellige programmer bortset fra MBA såsom eksamensbeviser, virksomhedsprogrammer og sprogkurser. At få en MBA Barcelona fra vores skole kan forbedre dit CV og kan også hjælpe dig med at forbedre dine kundeemner. Du vil være glad for, at du lavede en MBA fra vores college, da du ville udvikle nye færdigheder bortset fra at få den grad, du elsker.

Vi stræber efter at tilbyde akademiske dygtigheder til vores studerende, der ansøger fra hele verden om at forfølge innovative universitetsgrader på vores Campus i hjertet af Barcelona. Vi leverer adskillige fordele og muligheder for vækst og udvikling i et dynamisk internationalt miljø, hvor studerende kan fejre interkulturel mangfoldighed og innovative undervisningsstiler.125788_C3S02.jpg

C3S er Soft, Employment Skills Training Center og er det rigtige sted at tage et eksamensbevis eller lære et sprog, da vi har fakulteter i verdensklasse. Studerende har adgang til C3S E-ressourcer, der vil hjælpe dem med at forbedre deres viden og færdigheder.

Tjen, mens du lærer. Du bliver jobklar, når du studerer på vores universitet. Vi hjælper også vores studerende med betalte praktikpladser. 50 placeringspartnere samarbejder med os for at gøre dette muligt. UK-grad. Gratis vurdering!

Med industrielle besøg og studieture bliver de studerende smarte til at forstå de begreber, de lærer i klassen og fra bøgerne.125789_C3S01.jpg

Hvorfor C3S

1. Akademikere

De vigtigste undervisnings- og læringsmetoder på C3S inkluderer klasselæsninger, seminarer og tutorials, praktisk læring, feltrejser, projekter og læring gennem forskning.
Vores fakultetsmedlemmer er ikke kun innovative tænkere og erfarne undervisere, men de er også skiftende beslutningstagere inden for deres ekspertise. Vores operationer ledes af meget kompetente og dedikerede akademiske og administrative medarbejdere.

2. Studerende til studerende

C3S giver studerende og potentielle studerende vejledning, ressourcer og støtte til at tackle en række forskellige bolig-, indvandrings- og akademiske spørgsmål.
Vores studerende assistance services er et proaktivt team, der leder dig gennem alle trin i din karriere.

3. Global oplevelse

C3S er en top-rangeret handelsskole med et globalt perspektiv. Vores studerende lærer af vores akademiske tilbud, mens de har det sjovt med vores kulturelle emersionsaktiviteter.
Denne perfekte blanding inspirerer til indsigtsfuld selvbevidsthed, forbedrer kritisk tænkning og tilskynder til social deltagelse. Her på C3S forbereder vi vores studerende til at være store spillere på verdensplanen.

4. International akkreditering

Vi forstår vigtigheden af ikke kun at have international akkreditering, men også opbygge partnerskaber med andre ligesindede organisationer fra hele verden.
Disse forhold giver os mulighed for at give yderligere mangfoldighed i vores tilbud og en forståelse af, hvad 'ægte verden' betyder i alle hjørner af kloden.

Vores mission er at gøre C3S Business School en inkluderende, mangfoldig, innovativ og konkurrencedygtig handelsskole.

Kom med os på C3S Business School !

Placeringer

Barcelona

Address
Carrer de Balmes, 7
First Floor

08007 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig