CETA Escola Universitària de Turisme - Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

veteran Centro_de_estudios

Den School of Tourism CETA er en internationalt anerkendte center og pioner inden for turisme uddannelse med over 40 års erfaring. Erfaringer gennem mange års arbejde i uddannelse og forskning inden for turisme Det gør det muligt for os at levere svar og løsninger på de behov, som turistvirksomheder i en stadig mere dynamisk, åbent og konkurrencepræget miljø.

CETA Det tilbyder og giver en uddannelse på højt niveau turismePersonlig, specialiserede og alsidig, ved hjælp af moderne undervisningsmetoder med fokus på personlig og faglig udvikling af vores studerende, fremme færdigheder og kommunikationsevner, forholdet og teamwork og kreativitet, fantasi og initiativ.

Vi arbejder tæt sammen med mere end 500 turisme selskaber rundt om i verdenSom de har indgået aftaler med vores skole at tilbyde job pácticas i forskellige områder af turistsektoren med en vigtig jobportal for vores studerende og tidligere studerende.

For at imødekomme behovet for en dynamisk og under konstant udvikling industri, CETA opfordrer sine studerende og tidligere studerende de videreuddannelse med et tilbud om mestre og postgraduate kurser og berømt i turistsektoren, både nationalt og internationalt.

CETA Power decideret forskning, sprogundervisning og, forbundet med netværket af UNESCO skoler center, Respekt for kultur- og naturarv. Disse faktorer gør det School of Tourism CETA en pioner i turismen forskning og et center fremragende projektion på nationalt og internationalt plan.

Hvorfor CETA?

Vi giver 15 grunde til at vælge CETA som et universitetscenter, hvor at tage en bil:

 1. Planlæg fleksible, personlige og opdaterede undersøgelser, der forbedrer kommunikationen, teamwork, kreativitet og fantasi af studerende.
 2. Den praksis undervises i de forskellige områder af ekspertise har en reel indflydelse på samfundet.
 3. CETA er en del af netværket af skoler, der er forbundet med UNESCO, skabt i 1953 for at fremme internationalt samarbejde og fred.
 4. CETA er involveret i forskningsprojekter i relation til turisme og andre discipliner som kulturarv ledelse, sociologi, miljø, økonomi, marketing og kommunikation.
 5. Prioritering små grupper, tutorials armering og brugen af ny teknologi.
 6. Vi konsoliderer sprogindlæring med internationale udvekslingsprogrammer.
 7. Talrige udvekslingsprogrammer, der giver vores studerende til at gennemføre en del af deres studier i udlandet.
 8. Job og Praktik høj placering sats og fokuserede på alle sektorer og undersektorer - sektorer af turisme og fritidssektoren.
 9. Firm engagement i internationalisering og multikulturalisme: sameksistere i vores center elever af forskellige nationaliteter og baggrunde .
 10. Vores pædagogiske projekter omfatter værdier relateret til forsvar og beskyttelse af natur- og kulturarv, værdier, som vi anser for et vigtigt aspekt i uddannelsen af fagfolk i turistsektoren.
 11. Vejledning og mentoring er fuldt tilpasset.
 12. Vores engagement i uddannelse, som de studerende får den hånd af de top professionelle gennem ugentlige konferencer.
 13. Vores engagement, at de studerende er i konstant kontakt med turisme takket være de "CETA udgangene".
 14. CETA er involveret i forskellige internationale projekter som en medlem af Handelskammeret i Barcelona.
 15. Vores forpligtelse til at gøre vores elever en personlig undersøgelse af faglig udvikling for at forbedre deres færdigheder og som en bidragyder til turisme enhed Barcelona, på det latinamerikanske Kommissionen, Institut for udenrigshandel og Operations Centre of Commerce Cataloniens i universitetsuddannelse områderne turisme og fritid.

Her og CETA

HVAD ER AQU?

L'Agencia de Qualität af systemet Universitari de Catalunya, AQU Catalunya, er det vigtigste instrument til fremme og evaluering af kvaliteten i den catalanske universitetssystem. AQU Catalonien sigter evaluering, akkreditering og certificering af kvalitet inden for universiteter og højere læreanstalter i Catalonien (forskning, undervisning, og servicecenter).

AQU Catalunya er grundlægger og stående af den europæiske sammenslutning for Quality Assurance in Higher Education (ENQA) medlem, og har været en af ​​de øverste tre agenturer i Europa Quaility Assurance Register for Higher Education (EQAR). Han er medlem af den internationale netværk for kvalitetssikringsorganer inden for videregående uddannelser (INQAAHE) i den spanske netværk af University Quality Agencies (REACU) og det europæiske konsortium for Acreditarion (ECA). Det var den første europæiske kvalitet agentur certificeret med ISO.

AQU Catalonien har sin oprindelse i konsortium agentur for kvaliteten af ​​universitetssystemet i Catalonien, som er inkorporeret den 29. oktober, 1996 var det første kvalitet agentur, der blev oprettet i Spanien. Med godkendelsen af ​​Llei d'Universitäts de Catalunya 2003 konsortiet blev den nuværende agenturet.

Underskrivelsen af ​​samarbejdsaftalen mellem CETA, UDG og AQU blev underskrevet i 2013. Programmet for evaluering af AQU i CETA blev afholdt i 2009.

Ifølge de seneste data AQU om fremme CETA 2007 og hans nuværende ansættelsesforhold, får vi følgende interessante fakta, der afspejler den CETA god filosofi og kvaliteten af ​​deres undervisning:

infografia_AQU-01

Placeringer

Barcelona

Address
Carrer de Sabino Arana, 42-44
08028 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig