Læs den officielle beskrivelse

CEU Fællesskabet - UCH

Et universitetssamfund til tjeneste for samfundet

Vores mission

Vi er et katolsk universitet, en pioner i udviklingen af ​​innovative uddannelsesprojekter. Vi er orienterede for at hjælpe folk, der lærer med os at forstå den disciplin, de studerer, og at udvikle deres faglige aktivitet med integritet og ansvar. Vores reference er værdierne af den kristne humanisme, der udgør vores kriterium for tanke og handling for at forbedre samfundet.

Vi er forpligtet til et globaliseret samfund, som vi vil bidrage med:

  • Fuldt uddannede mennesker, parat til at udvikle et offentligt liv og bidrage til forbedring af deres omgivelser.
  • Relevant forskning og videnoverførsel og innovation.
  • Iværksætterinitiativ gældende for forretnings- og sociale projekter.

Vores Vision

Vi stræber efter at konsolidere os som et globalt universitet, der er innovativt i sin ånd og iværksætter i sin handling, der overfører disse holdninger til universitetssamfundet, så det overfører dem til samfundet. Et universitet fokuseret på dannelsen af ​​værdifulde mennesker i alle sanser - intellektuel, professionel og menneskelig - og gør det bedre og bedre.

Et universitet er fast besluttet på at generere af sig selv og gennem sine kandidater en indvirkning på samfundet, der bidrager til at forbedre det og blive en international reference inden for videregående uddannelse.

Forpligtelse og ansvar

Vi reflekterer over konsekvenserne af vores handlinger og respekterer de regler, der styrer os og de forpligtelser, vi laver.

Universitetsadvokat for CEU-UCH

Figuren sikrer respekt for rettigheder og friheder for professorer, studerende og administrations- og servicepersonale i lyset af handlingerne fra de forskellige universitetsorganer og -tjenester.

Deres handlinger har altid til formål at forbedre universitetets kvalitet på alle områder og er ikke underlagt nogen mandat, der er afgørende i overensstemmelse med principperne om uafhængighed og selvstændighed.

Værdighed og integritet

Vi genkender hvert menneskes indre værdi som et rationelt og frit væsen.

Vi er forpligtet til ligestilling mellem mænd og kvinder. Vi er som en organisation og som transmittere af viden og værdier.

Ligestillingsenhed

Samfundets udvikling i retning af en mere retfærdig virkelighed, er det nødvendigt, at den går gennem indarbejdelsen under vilkår for ligestilling mellem alle mænd og kvinder, der tilhører det. Universiteter, som vidensoverførselscentre, skal også vedtage denne forpligtelse ved hjælp af de mekanismer, de råder over, som f.eks. Ligestillingsenheder, og dermed opnå de mål, der er overdraget dem.

  • Den informerer og rådgiver universitetets styrende organer om ligestillingspolitikker.
  • Forbereder, gennemfører og evaluerer ligestillingsplanerne på universitetet, som skal fastlægge de mål og strategier, der skal opnås med hensyn til fremme af ligebehandling og muligheder på universitetet.
  • Den informerer om universitetets regler og procedurer med indflydelse på ligestilling og muligheder.
  • Det støtter realiseringen af ​​undersøgelser for at fremme ligestilling.
  • Fremmer viden fra personalet på universitetet og af eleverne om ligestillingsprincippet.
  • Disseminerer de aktiviteter, der udføres på ligestillingsspørgsmål.

Respekt og empati: Vi lægger særlig vægt på forholdet til det andet og anerkender hver persons værdighed og deres arbejde. Vi er følsomme for andres omstændigheder og behov, og vi er interesserede i hver person, der beder om hjælp eller vejledning.

Solidaritet: Vi antager, at det fælles gode er mere end summen af ​​bestemte aktiver, og vi ved, at kollektiv indsats gør det muligt for os at opnå resultater, der er umulige at opnå individuelt.

Professionalisme: Vi stræber efter at være op til forventningerne hos de mennesker, som vi har relation til og forsøger at udvikle med den strengeste faglige aktivitet, som hver enkelt har betroet.

Innovation: Vi føler et innovativt universitet på mange måder. Vi foreslår nye ideer og initiativer til at tilpasse sig forandringer og nye sociale og faglige rammer.

Integration: Vi tror på forskellen og vi antager, at vi er en del af det samme hele, CEU-samfundet. Vi tilføjer vores forskelle, fordi vi anser dem værdifulde, at berige os kulturelt og personligt.

Optagelse proces

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidad CEU - Cardenal Herrera

og mere end 30 år rippet studier på området for kommunikation i CEU University. Vi er støttet af årtier danner kommunikatorer begået til deres erhverv. ... [+]

Audiovisuel formidling

Officielle titel: Eksamen i Audiovisuelle Kommunikation

VARIGHED / ECTS: 4 år / 240 ECTS

SÆDER / CAMPUS: 75 / Moncada - Alfara

STED AT: Spansk

Læringsmål

generelle færdigheder

OC1- tilpasningsevne over for teknologiske, forretningsmæssige eller arbejdskraft organisatoriske ændringer. Kapacitet OC2- teamwork og kommunikation af ideer ved at skabe et gunstigt miljø og evne til at integrere sig i et fælles projekt for at opnå resultater. Evne til at påtage OC3- udtryksfulde og tematiske risici i forbindelse med tilgængelighed og vilkår for audiovisuel produktion, anvendelse af løsninger og personlige synspunkter om udviklingen af ​​projekterne. OC4- evne til at ramme, når du vælger under usikkerhed, antager ansvar. OC5- systematisk praksis med kritisk selvevaluering af resultater: vurdering af betydningen af ​​korrekt og konstant justere fejltagelser i kreative eller organisatoriske processer audiovisuelle produktioner. OC6- Evne til at organisere opgaver, udføre dem på en ordentlig måde med logiske prioritet at træffe beslutninger i de forskellige processer i audiovisuel produktion. OC7- solidaritet Respekt for forskellige mennesker og folkeslag på planeten, samt viden om de store kulturelle strømninger i forhold til individuelle og kollektive værdier og respekt for menneskerettighederne. ... [-]
Spanien Valencia
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Generelle kompetencer: De studerende opnår et etisk forpligtelse til samfundet i udførelsen af ​​sine aktiviteter. studerende opnå færdigheder i brugen af ​​informationst ... [+]

business Management

Officielle titel: Degree i Business Administration

VARIGHED / ECTS: 4 år / 240 ECTS

SÆDER / CAMPUS: 65 / Moncada - Alfara; 15 / Elche

STED AT: Spansk

Læringsmål

generelle færdigheder

CG1. Studerende opnår et etisk forpligtelse til samfundet i udførelsen af ​​deres aktiviteter. CG2. Studerende tilegne sig færdigheder i brugen af ​​informationsteknologi og kommunikation. CG3. Studerende erhverve evnen til at arbejde selvstændigt for at sikre at de er iværksættere i deres aktiviteter.

Specifikke færdigheder

Den titlen / es i Grad af Business Administration fra University CEU Cardenal Herrera, bør være i stand til at demonstrere relevant viden og forståelse af organisationer, miljø, hvor de opererer, og hvordan de forvaltes og instrueret. Det er vigtigt at understrege at forstå og reagere på forandringer og at forudsige fremtiden for den samme.... [-]

Spanien Valencia
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Generelle kompetencer: Kend de væsentlige grundlag for mennesket og understøtter personens værdighed; Kend og assimilere de antropologiske fundamenter, der opretholder de ... [+]

Førskoleundervisning Folkeskoleloven

OFFICIELLE KVALIFIKATIONER: Double Degree i førskoleundervisning Folkeskoleloven

Varighed / ECTS: 5 år / 312 ECTS

SÆDER / CAMPUS: 80 / Moncada - Alfara; 80 / Elche; 80 / Castellón

STED AT: spansk

Læringsmål

generelle færdigheder

Kendskab til de væsentligste grundlag for menneskets og støtte værdighed på den person.Kend og assimilere de antropologiske fundamenter, der opretholder de store principper om pædagogisk arbejde, især dem, der er baseret på det kristne budskab.Analyse og syntese af de sociale realiteter og strømninger af tanker, der påvirker den historiske udvikling af menneskeheden, som er baseret på det kristne budskab.Kendskab til den vejledning, der tilbydes fra Christian antropologi til sociale spørgsmål, og især for alt, hvad der vedrører familie og uddannelse.Analysere komplekse verden af ​​sociale relationer, der bestemmer menneskets skæbne, forsøger at få mening ud af eksistens og mysteriet omkring menneskeheden.Analysere de forskellige forslag og løsninger gives til sociale spørgsmål, understreger sociale perspektiv læreembede.kritisk bevidsthed om eksistensen af ​​transcendens og hans erfaring i den religiøse begivenhed.systematisk viden om religion i forskellige kulturer samt deres sociale, etiske og kulturelle indflydelse.Bevidsthed om og respekt for religioner fra andre kulturer.Evne til at identificere og forstå betydningen af ​​religiøse sprog som en måde at udtrykke det uudsigelige.kritisk bevidsthed om den uløselige sammenhæng mellem tro og praksis.Viden om det centrale i figuren af ​​Jesus Kristus på meddelelsen og kristne moral.detaljeret kendskab til væsentlige indhold af den kristne tro.Kend værdien af ​​den kristne familie som grundlag for pædagogiske processer og som et område af ekspertise for harmonisk vækst.Kendskab til de antropologiske grundlaget for det pædagogiske opgave.... [-]
Spanien Valencia
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Generelle kompetencer: Evne til analyse og syntese, der giver effektivitet til beslutningstagning, problemløsning. Opnåelse denne kompetence indebærer at være i stand til ... [+]

OFFICIELLE KVALIFIKATIONER: Degree i Industriel Design Engineering og Produktudvikling

Varighed / ECTS: 4 år / 240 ECTS

SÆDER / CAMPUS: 60 / Moncada - Alfara

STED AT: spansk

Læringsmål

generelle færdigheder

CG1. Kapacitet til analyse og syntese, der giver effektivitet til beslutningstagning, problemløsning. Opnåelse denne kompetence indebærer at være i stand til at samle analysere og syntetisere relevante data, med henblik på at træffe beslutninger, der involverer at løse problemer eller påvisning dem, hvad enten teoretisk eller praktisk, med det endelige mål at overføre konklusionerne opnået.CG2. Evne til at arbejde i tværfaglige teams, forhandlingsevner og konsensus. Opnåelse denne kompetence indebærer at være i stand til at integrere i organisationer og arbejdsgrupper og lede dem, være i stand til at forhandle, håndtere og formidle antagelsen om aftaler fra målet om at opnå mere lige og praktisk at den påtænkte endelige løsning; bidrager selvsikkert og respektfuldt afgrænsning, planlægning og udviklingsmål.CG3. Evne til forskning og relatere de forskellige områder af viden, der konvergerer i professionel praksis. Opnåelse denne konkurrence indebærer erhverve et globalt syn på både problemerne og løsningerne, og evnen og kapaciteten til at relatere forskellige viden, der fører til de mest effektive løsninger på komplekse problemstillinger. Fagfolk, der kræves i et samfund som i dag må nødvendigvis antage kompleksiteten af ​​ændringerne, og derfor i betragtning af de mange variabler, der gør optimale løsninger.CG4. Self-indlæringsevne, ansvar for egen læring. Engagement i topkvalitet. Opnåelse denne kompetence indebærer at være i stand til at designe en arbejdsplan og foretage sin kulmination i den tildelte tid, med udholdenhed og fleksibilitet, foregribe... [-]
Spanien Valencia
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad CEU - Cardenal Herrera

generale konkurrence: erhverve et holistisk syn på mennesket i dets immanent og transcendent dimension. Opnåelse denne konkurrence indebærer en holdning om at søge sandhe ... [+]

OFFICIELLE KVALIFIKATIONER: Degree i journalistik

Varighed / ECTS: 4 år / 240 ECTS

SÆDER / CAMPUS: 75 / Moncada - Alfara

STED AT: spansk

Læringsmål

generelle færdigheder

CG1.- erhverve et holistisk syn på mennesket i dets immanent og transcendent dimension. Opnåelse denne konkurrence indebærer en holdning om at søge sandheden fra forskellige ordrer af viden om den menneskelige natur og fælles personlige værdighed til alle mænd og kvinder, med særlig vægt på de etiske og moralske implikationer.CG2. En stram tilgang til samfundet og aktuelle kultur. Opnåelse denne konkurrence indebærer erhverve kriterier for at forstå og værdsætte samfund og aktuelle kultur, baseret på streng hensyntagen til den nuværende virkelighed og dens historiske rødder, med sans for katolsk sociallære, så derefter at deltage i ansvarligt i det sociale liv for at fred og det fælles bedste.CG3.- udtrykke sig korrekt på spansk. Opnåelse denne konkurrence indebærer, at den studerende / at kende udtrykke korrekt og forståelig på spansk, både skriftligt og mundtligt. Derudover kan alumner / ae vælger at studere spansk sprog i Valencia eller.CG4.- arbejder dygtig og effektivt på engelsk eller et andet fremmedsprog. Opnåelse denne kompetence indebærer at være i stand til at udvikle de færdigheder til at arbejde dygtig og effektivt, både skriftligt og mundtligt, på engelsk eller i et andet EU-færdigheder.CG5.- forståelse og analyse af komplekse udsagn, kritisk, i den sammenhæng, hvori de præsenteres. Opnåelse denne kompetence indebærer at være i stand til at definere, skelne og forholde både det grundlæggende og de steder, hvor eksponeringen af ​​noget argument er bygget, så vel som til... [-]
Spanien Valencia
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Vi er besat med den studerende hoppe i arbejde i de bedste betingelser. Derfor er vores pensum tilsluttet beskæftigelsesegnethed fremtiden: internationalisering, innovati ... [+]

OFFICIELLE KVALIFIKATIONER: Degree i Marketing

Varighed / ECTS: 4 år / 240 ECTS

SÆDER / CAMPUS: 65 / Moncada - Alfara; 20 / Elche

STED AT: spansk

Læringsmål

generelle færdigheder

CG 1. Studerende erhverve en etisk forpligtelse til samfundet i udøvelsen af ​​deres actividades./El opnå denne konkurrence indebærer erhverve kriterier for at forstå og værdsætte samfund og aktuelle kultur ved at studere sine historiske rødder i orden at give de færdiguddannede til at udstede kritiske domme om forskellige aspekter af den sociale virkelighed og give forslag til forbedringer fra perspektivet af forfatningsmæssige principper og katolsk sociallære.CG 2. At de studerende opnår færdigheder i brugen af ​​informationsteknologi og kommunikation. Opnåelse denne konkurrence indebærer at vide, forstå og styre Informationsteknologi og Kommunikation at være nødvendige for udviklingen af ​​den professionelle fremtid den studerende.CG 3. At de studerende får mulighed for at arbejde selvstændigt for at sikre, at de er iværksættere i deres aktiviteter. Opnåelse denne kompetence indebærer at være i stand til at designe en arbejdsplan og foretage sin kulmination med udholdenhed og fleksibilitet -anticipándose og overvinde vanskelighederne i deres udvikling og integration af ændringer din exija- blive professionel og kvalificeret måde.CG 4. At de studerende har en holdning om: De fundamentale og lige rettigheder for mænd og kvinder; Respekt og fremme af menneskerettighederne; Ikke-diskrimination og universel tilgængelighed for personer med handicap; Respekt for værdierne af en kultur af fred og demokratiske værdier.... [-]
Spanien Valencia
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Generelle kompetencer: ledelse og beslutningstagning; kapacitet til kreativitet og problemløsning; organisatoriske færdigheder og planlægning; kapacitet til analyse og sy ... [+]

OFFICIELLE KVALIFIKATIONER: Degree i Reklame og Public Relations

Varighed / ECTS: 4 år / 240 ECTS

SÆDER / CAMPUS: 75 / Moncada - Alfara

STED AT: spansk

Læringsmål

generelle færdigheder

CG1. Ledelse og beslutningstagning.CG2. Kapacitet til kreativitet og problemløsning.CG3. Organisatoriske færdigheder og planlægning.CG4. Kapacitet til analyse og syntese.CG5. mundtlig og skriftlig kommunikation.CG6. Mulighed for at administrere oplysninger.CG7. IT-færdigheder relateret til fagområde.CG8. etisk engagement.CG9. Evne til at arbejde i tværfaglige teams.CG 10. Færdigheder i interpersonelle relationer.CG11. Kritisk tænkning.CG12. Anerkendelse af mangfoldighed og multi.CG13. Motivation til kvalitet.CG14. Evne til at tilpasse sig nye situationer.CG15. Udvikling kapacitet kriterier.CG16. Kapacitet til selvstændig læring.CG17. Kapacitet til initiativ og iværksætteri.... [-]
Spanien Valencia
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Generelle kompetencer: At have lyd og stærke synspunkter om historie, samfund og kultur i dag. Opnåelse denne konkurrence indebærer at købe kriterier, som giver forstå og ... [+]

Statskundskab / International Relations

Officielle titel: Degree i statskundskab

VARIGHED / ECTS: 4 år / 240 ECTS

SÆDER / CAMPUS: 30 / Moncada - Alfara

STED AT: Spansk

Læringsmål

generelle færdigheder

Have lyd og stærke synspunkter om historie, samfund og kultur i dag. Opnåelse denne konkurrence indebærer at købe kriterier, som giver forstå og værdsætte samfund og aktuelle kultur, baseret på streng hensyntagen til nuværende virkelighed og dens historiske rødder, med vægt på de forfatningsmæssige principper og Sociale Lære af Kirken, det formål at gøre det muligt for kandidat til at deltage ansvarligt i det sociale liv for at fred og det fælles bedste. At være i stand til at udtrykke sig korrekt eller hensigtsmæssig udvikling af kommunikation og mundtlig og skriftlige udtryk. Opnåelse denne kompetence indebærer at lære om ressourcerne i talekunst og skrivning. verbal og nonverbal kommunikation. At være i stand til at operere med lethed og effektivitet i mindst ét fremmedsprog. Opnåelse denne kompetence indebærer at være i stand til at udvikle de nødvendige færdigheder til at arbejde dygtig og effektivt, både skriftligt og mundtligt, på engelsk og tendentiøst, i et andet fremmedsprog. Evne til at arbejde i en national og international sammenhæng. At kunne forstå og syntetisere komplekse udsagn, kritisk, i den sammenhæng, hvori de præsenteres. Opnåelse denne kompetence indebærer at være i stand til at definere, skelne og forholde både grundlæggende og de steder, hvor eksponeringen af ​​noget argument er bygget, samt til stat og underbygge indholdet af syntetiske og kritisk, i videnskabelig sammenhæng ,... [-]
Spanien Valencia
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

24 horas en la Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera. Campus Alfara del Patriarca
Address
46115 Valencia, Valencian Community, Spanien
Hjemmeside
Telefonnummer
+34 961 36 90 00