CIS Endicott International

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CIS - College for International Studies blev grundlagt i 1981, et amerikansk universitet, ligger i hjertet af Madrid i en af de smukkeste dele af byen. Vores bygning er let tilgængelig og i et yderst sikkert område. Vi er stolte af at tilbyde europæiske studerende en amerikansk videregående uddannelse tættere på hjemmet lige så meget som vi gør for at tilbyde amerikanere præcis det, de er vant til, kun her i Spanien.

CIS-Endicott Er et ualmindeligt stramt lærende samfund, som ofte beskrives som "som en stor familie." Administratorer og professorer gør alt, hvad de kan for at sikre, at vores elever er behagelige, når vi leder dem gennem, hvad der i sidste ende vil være en af de største begivenheder i deres liv i en overordentlig international situation - i mange tilfælde i et fremmed land. Hvert medlem af vores personale og fakultet på CIS-Endicott har boet og studeret i udlandet, så vi forstår behovene hos vores ikke-spanske studerende, der gør Madrid til deres midlertidige hjem, samt til vores spanske elever, som i sidste ende vil afslutte deres Bacheloruddannelse andetsteds.

Amerikanske systemfordele

Det amerikanske videregående uddannelsessystem er blevet implementeret over hele verden på nogle af de bedste og mest succesrige institutioner på planeten.

De vigtigste fordele ved "American System" er som følger:

 • Lavere risiko for akademisk svigt. Da unger sjældent ved 100% sikkerhed ved, hvad de vil gøre ti år fra nu, er det ikke nødvendigt, at eleverne bliver låst ind i et studieområde, i nogle tilfælde så tidligt som deres senere år på gymnasiet. Faktisk er eleverne ikke engang forpligtet til definitivt at vælge på begynder college. Studerende opfordres til at vælge et fokus eller en stor, men bestemt ikke straffes, bør de tænke sig i løbet af de første to år af deres studier, der hovedsagelig indebærer generelle uddannelseskrav, der er næsten universelle for alle uddannelser. Ved år tre skal eleverne træffe en beslutning, men så igen er eleverne i år tre typisk bedre i stand til at gøre en sådan beslutning.
 • Det er meget nemt at ændre grader programmer, fordi de generelle kurser, der kræves i alle majors tilbydes på CIS-Endicott forbliver konsekvent, om en studerende studerer forretning eller journalistik. Hvis en studerende ændrer sig fra virksomhed til journalistik, opfylder virksomhedernes kurser de gratis valgfag, der indgår i de generelle kurser. Dette er virkelig det mest fleksible system i verden, og vi tror, at unge studerende har brug for tid og frihed til at opdage, hvem de er i stedet for at være akademisk låst i noget, de engang kunne fortryde og genopstå.
 • Kreditsystemet er konsekvent blandt amerikanske kollegier og universiteter rundt om i verden, så overførsel er også forholdsvis simpelt.
 • Studerende organiserer og designer deres eget kursusplan under ledelse af vores erfarne dekaner.
 • Det er mere baseret på den praktiske anvendelse af begreber end teori. Vi tror dybt på, at eleverne lærer bedre ved rent faktisk at gøre, hvad de studerer, end de gør ved simpelthen at forsøge at huske data. Dataene er vigtige, men der skal være en mindre abstrakt måde at tænke på for at sikre, at oplysningerne virkelig læres.
 • Der er ugentlige opgaver, så studere udføres dagligt i modsætning til cramming i slutningen af semesteret til eksamen. At udvikle studiekompetencer på en sådan måde har tendens til at blive et livslangt aktiv.
 • Kontinuerlig evaluering favoriserer konsistens og opfordrer eleverne til at gøre deres bedste, selvom de udfører værre end forventet på en eksamen eller et projekt, da de har mange muligheder for at demonstrere deres viden og evne.
 • Studerende er motiveret af mange kortsigtede mål samt ved at være i stor udstrækning ansvarlig for deres egen studieplan og arbejdsbyrde.112954_Optimized-_47B9808.jpg

Akademisk partner: Endicott College

Siden 1995 har CIS - The College for International Studies arbejdet tæt sammen med vores akademiske partner, Endicott College , et partnerskab, der giver eleverne adgang til CIS for at modtage Endicott College-kreditter. Hvert år overfører 40% af vores fuldt eksamensbevisende studerende til Endicott College's campus i smukke Beverly, Massachusetts for at afslutte de sidste to år af deres bachelorgrad.

Efter afslutningen af deres første to år på CIS-Endicott Madrid tilbydes studerende mulighed for at ansøge om overførsel til et hvilket som helst amerikansk universitet i verden for at afslutte deres grad, bo hos os for at vælge programmer eller overføre direkte til Endicott College i Massachusetts , som mange af vores studerende logisk gør.

Interessante Fakta om Endicott:

 • Grundlagt i 1939.
 • Beliggende cirka 30 minutter fra Boston, Massachusetts.
 • Mere end 2400 studerende deltager hvert år.
 • Stor amerikansk campus med egne strande, cafeterier, fitnesscentre, studierum, spisestue, studentboliger, sportsbaner, butikker og alt hvad en studerende nogensinde kunne få brug for på campus. Det kan sammenlignes med at bo i en lille by.
 • Amerikansk universitets atmosfære.
 • Meget sikker campus for udenlandske og nationale studerende.

Et af de top 25 regionale universiteter nord (en stigning fra # 34 i 2018)

Et overvældende flertal (95%) af CIS-studerende, der i sidste ende tog eksamen fra Endicott College i Massachusetts, fortæller os, at erfaringen var både akademisk og personligt berigende, og at de stærkt anbefaler Endicott College.

Akkreditering

I 1995 indgik College of International Studies og Endicott College en tilknytningsaftale, hvor CIS-studerende, der er indskrevet i Endicott College akademiske programmer, modtager Endicott College Credit, som kan overføres til et hvilket som helst amerikansk college eller universitet.

Endicott College (Massachusetts, USA) er akkrediteret af New England Association of Schools and Colleges (NEASC).

CIS er godkendt af Madrid-regionen som et udenlandsk universitet i Spanien (BOCM 6. april 1998).

Placeringer

Madrid-samfundet

Address
Calle de Velázquez,140
28006 Madrid-samfundet, Spanien

Beverly

Address
Hale Street 376
01915 Beverly, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig