Read the Official Description

EAE Business School

EAE er en international institution for videregående uddannelse inden for ledelse. Med mere end 50 års erfaring inden for erhvervsuddannelse har den givet uddannelse til mere end 56.000 ledere og ledere. Hvert år får studerende fra mere end 45 nationaliteter en faglig kvalifikation hos EAE til at holde ansvarsområder i erhvervslivet.

EAE har i øjeblikket campussteder i Barcelona og Madrid, og den leverer onlineundervisning via Online Business School. Det tilbyder en af de bredeste områder af postgraduate kurser i Spanien, en kandidatgrad i Business Administration og omkring hundrede in-company træning og livslang læring kurser.

EAE har også tre internationale filialer i Lima (Peru), Bogotá (Colombia) og Mexico City (Mexico), der styrker vores institutionelle forbindelser med Latinamerika. EAE har underskrevet aftaler med ca. hundrede akademiske institutioner og handelsskoler i 38 lande, 16 amerikanske, 17 europæiske, tre asiatiske og to afrikanske lande. EAE fremmer en akademisk, kulturel og faglig udveksling mellem dem.106806_4.jpg

Internationale programmer på EAE Business School

Internationale programmer på EAE Business School kan være nøglen til din professionelle karriere. På plads i Barcelona og Madrid, de vigtigste forretningssteder i Sydeuropa, venter mange muligheder for at blive udforsket i disse forskellige og kosmopolitiske byer, mens de lærer nye færdigheder.


Gå global med hjælp fra EAE Business School og vores internationale programmer

  • Udvikle dine personlige evner
  • Arbejde i hold med studerende fra hele verden
  • Ekspertlærere og fagfolk leder dig gennem det nyeste inden for business teknologi og praksis.
  • Nyd lejligheden til at møde dine fremtidige globale forretningspartnere
  • Lær spansk at åbne døre til nye markeder i Europa og Latinamerika


Vores herrer er placeret i Top 250 af El Mundo avis og er en af de bedste i Spanien. Den internationale MBA er den rigtige måde at nå dine mål på i dette globale erhvervsmiljø.106823_5.jpg

Programs taught in:
Engelsk
Spansk

EAE in figures | Graduation 2016 EAE Business School

EAE en cifras 2017 | EAE Business School

Location address
EAE Business School
C/ Aragó 55

Barcelona, Catalonia, 08015 ES
Location address
EAE Business School
C/ Menéndez Pidal 43

Madrid, Community of Madrid, 28036 ES