ESART Campus Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om ESART

ESART Campus Barcelona er et International Higher Studies Center, der underviser BA (Hons) grader i fortolkning, musikalske teater, dans, musik: skabelse og produktion, kunstnerisk ledelse og produktion, alle akkrediteret af Bath Spa University (Det Forenede Kongerige). Både på spansk og internationalt plan har alle grader en officiel anerkendelse garanteret i henhold til Bologna-traktaten inden for rammerne af det europæiske område for videregående uddannelse.

ESART Campus Barcelona er integreret i Grup Montcau. Denne gruppe, der blev grundlagt i 1965, består af flere uddannelsescentre.

Grup Montcau har samarbejdet med prestigefyldte institutioner i Det Forenede Kongerige i mere end et årti. ESART starter sin aktivitet i 2013, vores hovedkvarter i Sant Cugat del Vallès kaldes ESART Center of Studies, og i 2015 er det, når ESART Campus Barcelona starter sin aktivitet i Barcelona.

Vi tilbyder universitetsniveau studier akkrediteret af Pearson International og Bath Spa University of the United Kingdom:

  • BA (Hons) i Acting (Interpretation and Musical Theatre)
  • BA (Hons) i Dance (Dance)
  • BA (Hons) i kommerciel musik (musik: skabelse og produktion)
  • BA (Hons) I Ledelse (Kunstnerisk Ledelse Og Produktion)

ESART's pædagogiske filosofi fokuserer på:

  • Det centrale sted for den studerende og hans personlige læring.
  • En balance mellem teori og praksis, der understreger vigtigheden af praksis i læring.
  • Tutorial accompaniment af den studerende i hans læringsproces.
  • Udviklingen af personlig autonomi og selvansvar i læringsprocesser.
  • Støtten fra et hold bestående af lærere og internationale eksperter fra de faglige og faglige felter i hver grad.

Vores grader

Takket være akkreditering og godkendelsesaftaler underskrevet med Pearson (UK) og Bath Spa University (UK) ESART-programmer fører til tildeling af en række britiske universitetsgrader.

Som det er sædvanligt i Det Forenede Kongerige, er bacheloruddannelser (BA Hons) tre år lange og består af 180 ECTS. ESART-programmerne dækker de første to år (120 ECTS / 240 britiske kreditter) gennem en Pearson-grad kendt som BTEC Higher National Diploma (HND).

Gennem en homologationsproces valider Bath Spa University BTEC HND-graden som ækvivalent med de første to år, og ESART-studerende deltager i det sidste år af programmet i Barcelona efter de samme emner og indhold, der er markeret af Bath Spa University-programmerne. .

Sammenfattende: Bacheloruddannelser - HND og BA (Hons) - undervist af ESART og uddelt af Pearson og Bath Spa University er officielle og internationalt anerkendt i henhold til normerne, der er etableret både af rammerne "European Quality Framework" (EQF) og Bologna-traktaten og det europæiske område for videregående uddannelse.

Pearson:

Pearson-mærket er støttet af 150 års erfaring og tilbyder i dag mere end 200 grader i 20 forskellige studieområder. Det er den førende pædagogiske udbyder i verden, der tilbyder internationalt anerkendte grader samt akkreditering og kvalitetsvurdering til skoler og højere læreanstalter i 75 lande rundt om i verden. Internationalt studerer mere end 1 million studerende akkrediteret af Pearson.

Bad Spa Universitet:

Bath Spa University, der blev grundlagt i 1852, er en af de mest prestigefyldte institutioner for videregående uddannelser i Det Forenede Kongerige. I rankingen (2015) var blandt de top 5 universiteter for innovation og blandt de top 10 for kvaliteten af deres undervisning. Bath Spa tilbyder sine 7000 studerende bacheloruddannelser i mere end 230 discipliner.

Placeringer

Barcelona

Address
Carrer Còrsega, 409
08037 Barcelona, Catalonien, Spanien