IE University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Omdefinering entydighed

En transformerende oplevelse, der vil forbedre din unik værdi og gør det muligt at spille en ledende rolle i udformningen af ​​verden.

IE Universitet er for studerende, der nærmer læring som en livsstil, og som er åbne for verden og den transformative rolle videregående uddannelser. Vi leverer en støttende fællesskab, hvor studerende og fakultet interagere sammen i læringsprocessen.

Det unikke læringsmiljø på IE Universitet er bygget på at samle en personlig, elev-centreret samfund, inden et åbent miljø, der favner en rig mangfoldighed af individer, ideer og tilgange. Hvert år over 100 nationaliteter er repræsenteret på sine campusser i Segovia og Madrid, med over 65% af de studerende, der kommer fra lande uden for Spanien.

IE University er anerkendt for sin kvalitet i undervisning og læring som tæller det blandt verdens bedste universiteter. Desuden er dens bacheloruddannelser anerkendt af de mest prestigefyldte foreninger i deres respektive områder.

Med en humanistisk tilgang, iværksætterånd, innovativ vision, og fokus på akademisk stringens, er IE University forpligtet til at uddanne fagfolk og eksperter, der vil gøre en forskel i samfundet. Vores praksis tilgang til læring starter i klasseværelset og fortsætter i forskellige dele af verden til fuldt ud at forberede IE Universitetsstuderende bliver internationale fagfolk.

Hvis du ønsker et inspirerende og udfordrende uddannelse, der vil forme hvem du er og hvem du bliver, vil IE University udvide din horisont, forbinde dig til verden, og guide dig på den unikke vej er nødvendig for at nå dine mål.

Ti grunde til at studere på IE Universitet Et unikt læringsmiljø

IE Universitet tilbyder et unikt læringsmiljø, der redefinerer højere uddannelse for fagfolk i dag. Vi vil forberede dig til succes ved at du kan udvikle din egen synsvinkel og opdage dit fulde potentiale. IE University er anerkendt for sin kvalitet i undervisning og læring som tæller det blandt verdens bedste universiteter.

En elevcentreret tilgang

IE Universitet tager en personlig og elevcentreret tilgang til uddannelse, hvor professorer og studerende er aktivt engageret i lærerig oplevelse. Du vil indgå i et støttende fællesskab, som værdsætter din unikke og vil guide dig som du forme din egen vej.

En uovertruffen international erfaring

Vores rige mangfoldighed skaber et miljø, der giver dig den internationalt udsyn er nødvendig for at få succes i en global verden. Med over 65% af vores elever kommer fra udlandet, der repræsenterer over 100 lande, vil du studere med en virkelig mangfoldigt samfund. Exchange studier med vores prestigefyldte partnere over hele verden og praktikplads muligheder i hele verden byder en uovertruffen international erfaring.

Et varieret fakultet, tilgængelige for dig

IE Universitets forskelligartede fakultet består af både fremragende akademikere og erfarne fagfolk med international erfaring og tætte bånd til erhvervslivet. Hvad mere er, vores professorer er tilgængelige for dig. Du vil få daglig interaktion med dine professorer, der støtter dig med regelmæssig feedback og forbinder dig til den professionelle verden.

Få det ukonventionelle i dig

Vi leverer et miljø, hvor du kan være åbne for nye måder at tænke på, slip din kreativitet, og vove sig ind i uudforsket.

Vælg din egen vej til succes

Vores innovative uddannelser er anerkendt af de mest prestigefyldte foreninger på deres respektive områder, og integrere en række forskellige pædagogiske tilgange og muligheder, der tillader dig at forme din egen uddannelse i henhold til dine professionelle ambitioner.

Sæt din læring i praksis

Vi kombinerer teori med praksis fra det øjeblik, du begynder dine studier. Du vil tage, hvad du lærer i klassen og anvende det til reelle sager liv, og når styre dine egne projekter. Hvert år kan eleverne vælge en række praktik muligheder, der arbejder på campus, i Spanien og hele verden, og erhverve en imponerende sæt af færdigheder og faglige erfaringer, der gør dem meget efterspurgte, når de er færdiguddannede.

Learning for i morgen

IE Universitet har været rangeret blandt de ti bedste universiteter verden over for innovation i teknologi og undervisning. Vi leverer en praktisk og relevant uddannelse, der forbereder dig til at møde de faglige udfordringer, du vil møde i din fremtid.

Lev dit studieliv til fulde

Du vil indgå i et levende og varieret studerende samfund, der lever deres universitet livet fuldt. Nyd bor i Spanien, rejser, og deltage i alle de somme muligheder, du vil have på iE Universitet.

Din vej til din fremtid

Vi hjælper vores kandidater lancere deres karriere på tværs af brancher og over hele verden. Arbejdsgivere af førende virksomheder på verdensplan overveje IE Universitet blandt de bedste universiteter, hvor de ønsker at rekruttere fra. Hvad mere er, vil du tilhøre et fællesskab af mere end 45.000 IE alumner verden, få venner for livet, og nyde en aktiv alumni netværk, som du altid kan stole på i hele din professionelle rejse.

Placeringer

Madrid

IE University

Address
Calle María de Molina 31
28006 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien
Telefonnummer
34 921 412 410

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited