Universidad Camilo José Cela

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studerer UCJC?

Camilo José Cela Universitet Vi tilbyder en anden uddannelse. En aktiv uddannelse, der giver mulighed for at leve dit universitet, lever fuldt ud både indenfor og uden for klasseværelset, for at du bliver den professionelle, du ønsker at være.

Vores akademiske tilbud hviler på tre principper, der er indlejret i vores DNA:

TVÆRDISCIPLINARITET

Kombinationen af ​​viden, kulturer og discipliner giver dig mulighed for at dele foredragshaller med studerende fra andre grader, erhverve viden ud over din egen specialisering og forberede dig til at møde de komplekse udfordringer i det 21. århundrede.

INNOVATION

Vi skiller os ud fra andre universiteter takket være vores åbne uddannelsesmodel og tilgang, som er meget mere relevant for de tidspunkter vi lever i.

EN INTERNATIONAL OUTLOOK

Vores mål er at forberede autonome personer, der er i stand til at styre deres egen professionelle karriere i løbet af deres liv på en uafhængig og støttende måde i globale sammenhænge.

Vi er interdisciplinære

Hos UCJC uddanner vi fagfolk, der er i stand til at gøre deres vej i hybridmiljøer og står over for komplekse arbejdsopgaver.

For at opnå dette tilbyder vi en mangesidig undervisningsmetode.

En enkel måde at udvikle flere færdigheder og viden på, som hjælper dig med at skille sig ud på arbejdsmarkedet.

SPORT

UCJC Sports Club er en del af vores identitet.

Et unikt koncept i universitetssportsklubber på Madrid-Villafranca Campus med specialskoler og instruktører.

Få mest ud af vores 40.000 kvadratmeter faciliteter omgivet af grønt og natur.

VI ER INNOVATORER

Hos SEK Educational Group har vi løbende forpligtet sig til pædagogisk innovation og banebrydende trends.

Vi er opmærksomme på, at vi uddanner fremtidens fagfolk, et ansvar der skubber os for løbende at udvikle elevernes læringserfaringer.

Vi accepterer udfordringen til at forny vores læseplan og omdefinere formen på universitetsuddannelsen med hensyn til at overskride traditionelle modeller og synkronisere dem med det nye uddannelsesparadigme, fokuseret på den studerende og deres læring.

Vi er internationale

  • 120 + AFTALER MED UNIVERSITETER FRA RUND VERDEN
  • 164 VEJLEDNINGSSTUDENTER, DER DELER LEVERRUM PÅ KAMPUS
  • 51 Forskellige nationaliteter, der bor sammen på cAMPUS
  • 9 HOVEDTAL SPOKERET I VORES LØSNINGSHALLER

Få mest muligt ud af muligheden for at dele din profil med nogle af de bedste universiteter fra hele verden.

Vi øger din mobilitet med internationale udvekslingsprogrammer. Erfaringer på universiteter som Harvard og Stanford. Alle de UCJC-studerende, der har valgt mobilitet, er i øjeblikket i udveksling. Vores internationale lærerpersonale styrker din uddannelse og giver dig et mere globalt professionelt perspektiv.

VILLAFRANCA CAMPUS

Madrid-Villafranca Campus omfatter over 100.000 meter kvadratisk af faciliteter, omgivet af natur og kun 20 minutter fra centrum af Madrid. Campus er udstyret med den nyeste teknologi og praktiske arbejdsområder fra hver grad og skole, fritidsrum, mødelokaler til gruppearbejde og førsteklasses sportsfaciliteter.

ALMAGRO URBAN CAMPUS

UCJC Graduate School er indrettet i en historisk bygning fra begyndelsen af ​​det 20. århundrede i hjertet af Madrid på Calle Almagro. Omgivet af en bred vifte af tjenester og transportmuligheder for vores elevernes bekvemmelighed huser det over 3.500 meter kvadratisk af omkring 20 foredragshaller og en stor overdækket gårdhave til at holde forskellige arrangementer og aktiviteter.

Placeringer

Madrid

Address
C/ Castillo de Alarcón, 49
Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig