University of Alcalá

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Alcala (UAH) er et offentligt universitet med en forpligtelse til undervisning og ekspertise i forskning, som det leverer ved at tilpasse sin uddannelsestilbud til sociale forandringer og sociale krav og ved at tiltrække og fastholde talent. Dets tal blandt sine prioriteter er at promovere studerendes ansættelsesevne; implementering af socialt ansvarlige politikker, der styrker sit omdømme som en åben, integrerende og engageret institution og udvikling af effektiv, ansvarlig og gennemsigtig ledelse baseret på dens ansvarlighed over for institutionen selv og for samfundet.

Universitetet ligger i den historiske by Alcalá de Henares, 30 km fra Madrid, og har 28.000 studerende, 2.000 lærere og 800 ansatte og administration. Dens tre campusser - det historiske, videnskab og teknologi og Guadalajara Campuses - spiller hjem til 40 bacheloruddannelser, 78 officielle postgraduate programmer og et bredt tilbud af livslang uddannelse på alle områder af viden.

Inden for de vigtigste nationale og internationale placeringer er UAH blandt verdens bedste universiteter både globalt og for indikatorer som undervisning, beskæftigelsesegnethed, internationalisering, forskningsresultater, udstyr og infrastrukturer, bæredygtighed og social engagement.

På samme tid historisk og avantgarde er UAH en af Europas mest ærværdige universiteter og kan spore dens oprindelse lige så langt tilbage som 1293 og den middelalderlige Studia generalia. I 1499 grundlagde Cardinal Cisneros College of St Hildephonse med henblik på at skabe en prototype universitetsby, der ville fungere som en model for andre i Ibero-Amerika. Blandt de mest berømte studerende kan man prale af figurer som Lope de Vega, Calderón de la Barca, Francisco de Quevedo, Tirso de Molina, Fray Luis de León, Ignacio de Loyola eller Gaspar Melchor de Jovellanos samt María Isidra de Guzmán - den første kvinde i Spanien for at opnå en ph.d.-grad.

Dens unikke universitetsmodel og bevarelsen af dens rige arkitektoniske og kunstneriske arv førte til dens erklæring som verdensarv ved UNESCO i 1998.

University of Alcalá er også et verdens benchmark for undervisning i spansk sprog og kultur, dets sociale engagement og forsvaret af menneskerettighederne. Ikke for ingenting er dets historiske Paraninfo eller samlingslokale scenen for uddelingsceremonier af Cervantes-prisen for litteratur på spansk, Kongen af Spaniens Menneskerettighedspris, eller "Camino Real" -prisen.

Mission

Den omfattende uddannelse af studerende og deres personlige og faglige udvikling gennem høj kvalitet undervisning, skabelse og overførsel af viden og formidling af videnskab og kultur.

Vision

At være et førende universitet i den internationale kontekst, engageret i samfundet, inkluderende og åbent for verden, bidrager til fremme af viden og uddannelse af borgere ved hjælp af kvalitetsundervisning, ekspertise i forskning og fremme af etiske og socialt ansvarlige holdninger .

Vidste du...?

  • Blandt verdens bedste universiteter i QS World University Ranking og Times Higher Education World University Ranking.
  • Tre af de gradskurser, der undervises på University of Alcalá (fysioterapi, engelske studier og latinamerikanske studier), er blandt de bedste i Spanien i henhold til den placering, der hvert år produceres af avisen 'El Mundo' i sit supplement '50 grados '.
  • 8 Masteruddannelser under UAH er blandt de bedste i Spanien , ifølge '250 Masters Grad' supplement produceret hvert år af avisen El Mundo.
  • Engelsk Studies er blandt de 200 bedste emner i verden, og moderne sprog er blandt de 250 bedste, ifølge den prestigefyldte QS World University Rankings efter emne.
  • UAH er det førende rangerede spanske offentlige universitet i undervisningspraksis ifølge CYD-Ranking (Viden- og Udviklingsfond).
  • Blandt verdens bedste universiteter for miljømæssig bæredygtighedspolitik i UI Greenmetric World University ranking.

Placeringer

Alcala de Henares

Address
Pza. San Diego, s/n
28801 - Alcalá de Henares

Alcala de Henares, Madrid-samfundet, Spanien

Programmer

Denne skole tilbyder også: