Læs den officielle beskrivelse

I sine tre århundreder har eksisteret, har La Salle havde det ene formål at permanent og opdateret uddannelse på alle niveauer. Denne forpligtelse er blevet opretholdt over tid løbende i de fem kontinenter. Antallet af studerende overstiger en million, fordelt i 1.600.- centre, der tilbyder uddannelse mere end 70.000 lærere.

I Spanien, som blev indført omkring 125 år siden, har La Salle udviklet undersøgelser er skræddersyet til de behov og krav hver historisk øjeblik og har været i stand til at udskrive dit personlige kvalitetsstempel træning, hvor den samlede dimension af personen har vundet over ren kvantitativ tilegnelse af viden.

I Catalonien, La Salle har i alt 30 centre og 23.000 elever og i Madrid har 17 skoler med i alt 11.300 studerende.

Den IALU - International Association of Lasallian universiteter består af 73 universiteter. I USA: La Salle University of Philadelphia, Manhattan College i New York, Saint Marys College of California; La Salle College of Santa Fe, Lewi University of Chicago, Memphis College of Christian Brother. I Filippinerne; De La Salle University of Manila, University of La Salle i Bacolod City. I Israel: Bethleem University. I Latinamerika: La Salle University i Bogota, Higher Education Center Kano-Brasilien, Mexico Institutes of tertiær og Obregon, Central Institute of Guatemala; IUTEMAR La Salle i Caracas, IUTEAGRO af Cojedes; IUTEIN de Guayana. Universiteter i Europa fremhæve betydningen af ​​IInstitut Supérieur Agricole af Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM af Lyon, Saint Lu Arkitektskolen Belgiens, blandt andre; hvortil skal føjes centrene i Afrika og Asien.

Gennem historien og på verdensplan, er La Salle været forpligtet til folk i hele deres professionelle liv såvel; som med organisationer i deres teknologiske udvikling. Denne forpligtelse er formuleret i et sæt af uddannelse, information, formidling, overførsel og kommunikation, der gør La Salle et møde i Teknologi og Business World.

I Spanien, med campusser i Barcelona og Madrid, La Salle tilbyder, ud over de undervist universitetskurser, følgende programmer:

  • ph.d.-program
  • Masters Program
  • Program for International Stages
  • Faglig Udvikling Program (PDP)
  • specialisering kurser
  • Corporate Training

Den Masters Program Det henvender sig til selskabet og dets fagfolk med en praktisk vision og et mål om hurtig anvendelse af den viden, der modtages. Denne udvidelse af viden om området for faglig specialisering eller andre områder, der bidrager til personlig udvikling og forbedring af tilpasningsevne fagfolk til løbende ændringer på arbejdspladsen og teknologiske miljø.

Den Masters Program Det henvender sig til fagfolk med universitetsgrader og faglige erfaring, der ønsker at forbedre deres faglige færdigheder (i forskellige sektorer og områder, der er omfattet af de mestre, der udgør programmet), og som har brug for at forstå virksomhedens kompleksitet og hvordan til at tilpasse sig de nye udfordringer; finpudse deres faglige færdigheder; udvikle og forbedre færdigheder analyse, syntese, kommunikation, integration og teamsamarbejde.

Programmer undervist i:
Engelsk
Spansk
Catalan

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

laSalle Barcelona

Vores fire år business grad imødekommer de banebrydende krav fra konstant skiftende internationale erhvervsmiljø. ... [+]

Vores fire år business grad imødekommer de banebrydende krav fra konstant skiftende internationale erhvervsmiljø.

Vi studerer ledelse, finansiering, markedsføring, drift, erhvervslivets rolle i samfundet og dets etiske konsekvenser, og fokus på teknologi og innovation som drivkræfter for forandring i organisationer.

Gennem en dynamisk blanding af teori og kontinuerlig praksis vores studerende får det virkelige liv erfaring fra erhvervslivet, som vil forberede dem til at være de internationale ledere og iværksættere i fremtiden.

Graden kan helt undersøgt i engelsk eller som del af en tosproget spansk-engelske gruppe.

Du kan få adgang til denne Bachelor: Fra High School, hvis du har bestået University Access eksamen. (PAU efter navnet på spansk) Fra et overordnet niveau uddannelse cyklus. (Cfgs for navnet på spansk) Hvis du har startet en bachelorgrad, og du ønsker at fortsætte med at studere det på La Salle (hensigtsmæssig overførsel): Hvis du har studeret en grad, der ikke er officielle i Spanien, skal du validere mindst 30 point, eller opnå ligestilling på din akademiske legitimationsoplysninger og gøre universitetet Access eksamen (PAU) på UNED eller akkreditere dine studier ved UNED hvis du kommer fra EHEA. Hvis du er i besiddelse af en universitetsgrad. Hvis du har gjort University Access eksamen for 25-årige eller 45-årige. Hvis du er studerende fra Den Europæiske Union eller fra et land, der har en international aftale, der kan gælde for denne situation: du skal opfylde de faglige krav for at få adgang til universitetet, at den opdragende i det land du studerer i krav og akkreditere University... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

La Salle Campus Barcelona tilbyder en dobbelt grad fra området TCI Engineering og inden for Business Management. Denne dobbelte grad kvalifikation giver eleverne mulighed ... [+]

La Salle Campus Barcelona tilbyder en dobbelt grad fra området TCI Engineering og inden for Business Management. Denne dobbelte grad kvalifikation giver eleverne mulighed for at afslutte college, i 5 år og en halv akademisk, med to officielle grad.

Udformningen af ​​denne dobbelte grad giver eleverne mulighed for at studere to grader, der er afsluttet, og derfor give den studerende en global tilgang og interdisciplinarioque dem åbner mange karrieremuligheder: karakteristika for hver af de kurser taget, kvaliteter og særlige profiler eller blandet med kendskab til de to områder.

Dobbelt grader kræver studerende til en højere udfører en elev i 4 år (240 ECTS) kurser og grad overstiger en enkelt indsats. Derfor går de til studerende med høj akademisk præstation fra videnskabelig-teknisk gymnasium, at der under optagelsesprocessen, de har til at bevise deres akademiske rekord af de sidste kurser.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
11 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Den prestige og tradition. La Salle var 1st Telekommunikation Skole oprettet i Catalonien og 1. at starte en Engineering billede og lyd, mere end 25 år siden. I Computer ... [+]

La Salle Campus Barcelona tilbyder dig 5 dobbelt grader inden for ikt-teknik. Dobbelt grader give studerende til at afslutte college i 5 akademiske år, med to officielle uddannelser.

Udformningen af ​​disse dobbelt grad giver eleverne mulighed for at studere to grader, som er komplementære, og derfor give den studerende en global og tværfaglig tilgang, der vil åbne mange karrieremuligheder: karakteristika for hver af de kurser taget, kvaliteter og tilbud profiler, der har en blandet kendskab til de to områder.

Computerteknologi og er til stede i alle forretningsaktiviteter og i alle sektorer. Denne teknik påvirker alle aspekter af ledelse og konfiguration af edb-systemer samt applikationsudvikling og sammenkobling af forskellige platforme, styrkelse af indholdet i forbindelse med administration og arkitektur af edb-systemer og informationer. Desuden er denne dobbelte grad kandidater ved træning i Multimedia Engineering er fremragende teknologi, som er i stand integratorer beslutte, at veje er nødt til at indføre teknologien til at være virkelig effektiv i sin rolle som mægler i kommunikative og kreative proces.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Det giver de værktøjer, der har givet den elektroniske design prestige nåede i dag, udvikle kendskab til analog og digital elektronik, mikroprocessorer, elektroteknik, ko ... [+]

La Salle Campus Barcelona tilbyder dig 5 dobbelt grader inden for IKT-Engineering. Dobbelt grader give studerende til at afslutte college i 5 akademiske år, med to officielle grad.

Udformningen af ​​disse dobbelt grad giver eleverne mulighed for at studere to grader, som er komplementære, og derfor give den studerende en omfattende og tværfaglig tilgang, der åbner op for mange karrieremuligheder: karakteristika for hver af cursados ​​grader og særlige profiler med en blandet kendskab til de to områder.

PUBLIKUM

Du kan få adgang til denne Grade:

Fra gymnasiet, når bestået optagelsesprøverne til universitetet (PAU). Fra Højere niveau uddannelse Cycles (cfgs). Hvis du forfølger en universitetsgrad, der er ikke færdig og ønsker at fortsætte det i La Salle (filoverførsel). Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED akkreditering eller via UNED hvis du er den EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED via akkreditering af UNED hvis du er EHEA eller via homologering af universitetsuddannelse i Spanien. Hvis du har foretaget optagelsesprøven på college i over 25 år, og i over 45 år. Hvis du er studerende i Den Europæiske Union eller et land, som de har abonneret internationale aftaler om i dette tilfælde; du nødt til at opfylde de faglige krav... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Udvikle professionelle karriere i planlægning, konstruktion, fremstilling, installation, drift og vedligeholdelse eller elektronisk telekommunikationsudstyr, sikrer produ ... [+]

La Salle Campus Barcelona tilbyder dig 5 dobbelt grader inden for IKT-Engineering. Dobbelt grader give studerende til at afslutte college i 5 akademiske år, med to officielle grad.

Udformningen af ​​disse dobbelt grad giver eleverne mulighed for at studere to grader, som er komplementære, og derfor give den studerende en omfattende og tværfaglig tilgang, der åbner op for mange karrieremuligheder: karakteristika for hver af cursados ​​grader og særlige profiler med en blandet kendskab til de to områder.

PUBLIKUM

Du kan få adgang til denne Grade:

Fra gymnasiet, når bestået optagelsesprøverne til universitetet (PAU). Fra Højere niveau uddannelse Cycles (cfgs). Hvis du forfølger en universitetsgrad, der er ikke færdig og ønsker at fortsætte det i La Salle (filoverførsel). Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED akkreditering eller via UNED hvis du er den EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED via akkreditering af UNED hvis du er EHEA eller via homologering af universitetsuddannelse i Spanien. Hvis du har foretaget optagelsesprøven på college i over 25 år, og i over 45 år. Hvis du er studerende i Den Europæiske Union eller et land, som de har abonneret internationale aftaler om i dette tilfælde; du nødt til at opfylde de faglige krav... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Udformningen af ​​disse dobbelt grad giver eleverne mulighed for at studere to grader, som er komplementære, og derfor give den studerende en omfattende og tværfaglig til ... [+]

La Salle Campus Barcelona tilbyder dig 5 dobbelt grader inden for IKT-Engineering. Dobbelt grader give studerende til at afslutte college i 5 akademiske år, med to officielle grad.

Udformningen af ​​disse dobbelt grad giver eleverne mulighed for at studere to grader, som er komplementære, og derfor give den studerende en omfattende og tværfaglig tilgang, der åbner op for mange karrieremuligheder: karakteristika for hver af cursados ​​grader og særlige profiler med en blandet kendskab til de to områder.

PUBLIKUM

Du kan få adgang til denne Grade:

Fra gymnasiet, når bestået optagelsesprøverne til universitetet (PAU). Fra Højere niveau uddannelse Cycles (cfgs). Hvis du forfølger en universitetsgrad, der er ikke færdig og ønsker at fortsætte det i La Salle (filoverførsel). Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED akkreditering eller via UNED hvis du er den EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED via akkreditering af UNED hvis du er EHEA eller via homologering af universitetsuddannelse i Spanien. Hvis du har foretaget optagelsesprøven på college i over 25 år, og i over 45 år. Hvis du er studerende i Den Europæiske Union eller et land, som de har abonneret internationale aftaler om i dette tilfælde; du nødt til at opfylde de faglige krav... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Tog ingeniører med evnen til at forstå forskellige forretningsområder, markedsforhold de og til at forstå alle parter interagerer i processen for at løse effektivt, reell ... [+]

La Salle Campus Barcelona tilbyder dig 5 dobbelt grader inden for IKT-Engineering. Dobbelt grader give studerende til at afslutte college i 5 akademiske år, med to officielle grad.

Udformningen af ​​disse dobbelt grad giver eleverne mulighed for at studere to grader, som er komplementære, og derfor give den studerende en omfattende og tværfaglig tilgang, der åbner op for mange karrieremuligheder: karakteristika for hver af cursados ​​grader og særlige profiler med en blandet kendskab til de to områder.

PUBLIKUM

Du kan få adgang til denne Grade:

Fra gymnasiet, når bestået optagelsesprøverne til universitetet (PAU). Fra Højere niveau uddannelse Cycles (cfgs). Hvis du forfølger en universitetsgrad, der er ikke færdig og ønsker at fortsætte det i La Salle (filoverførsel). Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED akkreditering eller via UNED hvis du er den EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED via akkreditering af UNED hvis du er EHEA eller via homologering af universitetsuddannelse i Spanien. Hvis du har foretaget optagelsesprøven på college i over 25 år, og i over 45 år. Hvis du er studerende i Den Europæiske Union eller et land, som de har abonneret internationale aftaler om i dette tilfælde; du nødt til at opfylde de faglige krav... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

I det omfang Animation La Salle Campus Barcelona forbereder dig til at være en animation kunstner for alle professionelle muligheder i forbindelse med animation og visuel ... [+]

Hvorfor vælge denne grad?

fuld lære både de grundlæggende og teknikker computeranimation. Du vil lære den nyeste teknologi 3D computeranimation, for ikke at nævne anatomi, principper for bevægelse og handling. Degree i Animation La Salle Campus Barcelona lægger særlig vægt på de grundlæggende principper for kunst, design og bevægelse, som ligger til grund for al animation, uanset teknikken.

Fakultetet aktiv. Undervisningen leveres af fagfolk i underholdning sektor både nationalt og internationalt, med pædagogiske færdigheder, ved hjælp af de teknikker og værktøjer, der er nødvendige i muligheder miljøet og karriere.

Tilslutning til animationen industrien. Graden i Animation vil sætte dig i kontakt med førende virksomheder inden for animation.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Fra Arkitektskolen det personlige forhold mellem lærer og elev fremmes og tager den studerende til den professionelle virkelighed, hvilket gør projekterne udvikler til im ... [+]

Hvorfor vælge denne grad?

For den faglige og sociale anerkendelse af de særlige kendetegn ved en arkitekt af La Salle, baseret på den specifikke og differentierede undervisning af vores skole. Ved et fakultet af fagfolk profesoresformados af de fleste prestigefyldte aktiv i Catalonien, som kombinere deres erhvervsaktivitet med klasser i college. Dr. Robert Terradas, direktør for Arkitektur La Salle, er arkitekt skelsættende bygninger rundt om i verden, og leder et team af professorer i internationalt ry med værker på 5 kontinenter.

Den ikke-departementale undervisning struktur Arkitektur La Salle, kun i staten, gør det muligt at studere på tværs af emnet projektudvikling værksted. I dette kursus gjorde vi udøvende projekter med lærere fra alle områder.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

I finalitzar Estudis els l'alumne Rebra den títol af Graduat eller kandidatniveau Enginyeria informatica per la Universitat Ramon Llull. ... [+]

Sigte på:

Gryder accedir en este Grau:

Des of Batxillerat, en betjent superades dem Beviser d'programmers adgang til universitetet (PAU). Des cicles Formatius Højere Grau (cfgs). Hvis du er en college titulació cursant ikke har finalitzat jeg bind fortsat La Salle (trasllat d'hensigtsmæssigt). En cas d'haver cursat Estudis universitaris a l'estranger, du nødt til at være i stand til at validere en minim 30 point eller via accedir meddeles godkendelse af Batxillerat i PAU gennem eller via AKKREDITERING UNED UNED hvis ETS af EHEA. Hvis et kollegium ja titusinder titulació. En cas d'haver cursat Estudis universitaris a l'estranger, du nødt til at være i stand til at validere en minim 30 point eller via accedir meddeles godkendelse af Batxillerat i PAU gennem det åbne universitet UNED via AKKREDITERING hvis ets af EHEA eller BE, universitari meddelt godkendelse via títol til Espanya. Hvis du har fet den prova d'accès à la Universitat per en Grans måned eller pr 25 Anys mes Grans 45 Anys. Hvis ets alumne i Den Europæiske Union eller nogle Paisos dels d'eller AMB els som s'hagin subscrit Acords internacionals gælder for aquest respekt, er du nødt til at complir els Akademikere requisits exigits i educatiu system i landet, som er skoledrenge, per accedir Universitat i processen med godkendelse af Prova d'accès à la Universitat (PAU) på UNED. Aquells alumnes at accedeixin al grau amb Estudis parcials (eller finalitzats) cursats de l'ESTAT Espanyol fora, lime Portin certificat af Seva Universitat d'oprindelse, som det officielle titulació seva és seu... [-]
Spanien Barcelona
Maj 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Denne teknik påvirker alle aspekter af ledelse og konfiguration af edb-systemer samt applikationsudvikling og sammenkobling af forskellige platforme, styrkelse af indhold ... [+]

Denne teknik påvirker alle aspekter af ledelse og konfiguration af edb-systemer samt applikationsudvikling og sammenkobling af forskellige platforme, styrkelse af indholdet i forbindelse med administration og arkitektur af edb-systemer og informationer.

PUBLIKUM

Du kan få adgang til denne Grade:

Fra gymnasiet, når bestået optagelsesprøverne til universitetet (PAU). Fra Højere niveau uddannelse Cycles (cfgs). Hvis du forfølger en universitetsgrad, der er ikke færdig og ønsker at fortsætte det i La Salle (filoverførsel). Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED akkreditering eller via UNED hvis du er den EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED via akkreditering af UNED hvis du er EHEA eller via homologering af universitetsuddannelse i Spanien. Hvis du har foretaget optagelsesprøven på college i over 25 år, og i over 45 år. Hvis du er studerende i Den Europæiske Union eller et land, som de har abonneret internationale aftaler om i dette tilfælde; du nødt til at opfylde de faglige krav i uddannelsessystemet i det land, hvor du studerer for adgang til universitetet og godkendelsesprocessen Test Adgang til universitetet (PAU) på de UNED (www.uned.es). De studerende, der har adgang til partielle undersøgelser grad (eller afsluttet) cursados ​​uden den spanske stat, skal medbringe et certifikat fra dit... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Graden i Electronic Engineering Telecommunications er indrammet i IKT miljø og nyder sin egen teknologiske grundlag og klart defineret og professionelle færdigheder i høj ... [+]

"The elektronik spiller en central rolle i udviklingen og teknologiske fremskridt i samfundet. Teknologi er den vigtigste støtte for områderne kommunikation, kontrol og databehandling.

Graden i Electronic Engineering Telecommunications er indrammet i IKT miljø og nyder sin egen teknologiske grundlag og klart defineret og professionelle færdigheder i høj efterspørgsel.

Ved at studere omtale i Robotics, vil du studere verden af ​​robotteknologi anvendes på flere sektorer, blandt hvilke sociale, uddannelsesmæssige, terapeutiske og hjælpemidler robotteknologi, skaber teknologi, der vil forvandle handler og forbedre hverdagen, skabe materielle aktiver live kunstig, en sektor med kraftig vækst og stor fremtid. "... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Kvalifikationen tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder, især i F & U-laboratorier af virksomheder eller i at skabe nye produkter og tjenester i det elektroniske ... [+]

Kvalifikationen tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder, især i F & U-laboratorier af virksomheder eller i at skabe nye produkter og tjenester i det elektroniske udstyr.

Vi har oplevelsen af ​​at være den første skole for at undervise speciale elektroniske systemer i Catalonien og fakultetet med omfattende undervisning og faglig erfaring, som vil give personlig støtte under løbet.

PUBLIKUM

Du kan få adgang til denne Grade:

Fra gymnasiet, når bestået optagelsesprøverne til universitetet (PAU). Fra Højere niveau uddannelse Cycles (cfgs). Hvis du forfølger en universitetsgrad, der er ikke færdig og ønsker at fortsætte det i La Salle (filoverførsel). Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED akkreditering eller via UNED hvis du er den EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED via akkreditering af UNED hvis du er EHEA eller via homologering af universitetsuddannelse i Spanien. Hvis du har foretaget optagelsesprøven på college i over 25 år, og i over 45 år. Hvis du er studerende i Den Europæiske Union eller et land, som de har abonneret internationale aftaler om i dette tilfælde; du nødt til at opfylde de faglige krav i uddannelsessystemet i det land, hvor du studerer for adgang til universitetet og godkendelsesprocessen Test Adgang til universitetet... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Graden i audiovisuelle Systems Engineering giver et solidt fundament af viden, der vil give de deltagende og førende projekter relateret til informationsteknologi og komm ... [+]

Den Degree i audiovisuelle Systems Engineering Det giver et solidt fundament af viden, der vil gøre det muligt at deltage og førende projekter relateret til informationsteknologi og kommunikation (IKT). Undersøgelser kombinerer videnskabelige og tekniske viden, således at den studerende er i stand til at innovere og udvikle nye teknologiske løsninger, learning management færdigheder, kommunikation, lederskab, teamwork og innovation og iværksætteri. Nogle fag bliver undervist på engelsk for studerende at nå et godt niveau.

Med henvisning til den videnskabelige og tekniske viden, bør skelne de fælles cross indhold med andre specialer (matematik, elektronik, computere og signalbehandling), som de selv er graden. Sidstnævnte omfatter akustikken i dens forskellige aspekter (indhegninger, vibrationer, lyd og tale), digital TV (fra optagelse til transmission via displayet) og audiovisuelt indhold og multimedieindhold i almindelighed.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

MMS ingeniøruddannelse med speciale i spil gør det muligt for studerende at udvikle applikationer til alle platforme: web, mobile enheder, tv, sociale netværk, spillekons ... [+]

MMS ingeniøruddannelse med speciale i spil gør det muligt for studerende at udvikle applikationer til alle platforme: web, mobile enheder, tv, sociale netværk, spillekonsoller, etc. Og for forskellige sektorer såsom videospil, 2D og 3D animation interaktion, biograf og audiovisuel produktion.

Graden har sin egen teknologiske grundlag, som giver eleverne mulighed for at udvikle et veldefinerede færdigheder; alle i tjeneste konceptualisering og udvikling af virtuelle miljøer for interaktion uden nogen begrænsning på kommunikation medium eller den særlige rækkevidde.

Takket være korset karakteristisk for Multimedia og dens strategiske position, kandidater / som i multimedia teknik, der specialiserer sig i videospil har en bred vifte af karrieremuligheder og anvende deres viden i enhver form for industri, der kræver interaktivt digitalt indhold: videospil, medicinsk , sport, kulturelle, uddannelsesmæssige, markedsføring, risikoforebyggelse, genvinding af historiske, kunstneriske, underholdning eller strategisk rådgivning hukommelse, blandt mange andre.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Bachelor of Technology Companies er et program, der giver de studerende et solidt fundament af viden og færdigheder er relevante for erhvervslivet i dag, global og teknol ... [+]

XXI århundrede krav fordrer at forstå de særlige kendetegn ved nutidens verden og sætter pris på de pligter og ansvar implicitte i en dynamisk og multikulturel verden.

Vores metode anvender teori til praksis og giver de studerende mulighed for at lære nye teknologier.

rejser også opmærksomhed på den iboende i en forretningsverden skiftende etiske overvejelser. Disse overvejelser er afgørende for succes i erhvervslivet og sociale relationer.

Graden kan blive undervist udelukkende på engelsk eller tosproget i castiliansk og engelsk.

Rettet til

Du kan få adgang til denne Grade:

Fra gymnasiet, når bestået optagelsesprøverne til universitetet (PAU). Fra Højere niveau uddannelse Cycles (cfgs). Hvis du forfølger en universitetsgrad, der er ikke færdig og ønsker at fortsætte det i La Salle (filoverførsel). Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED akkreditering eller via UNED hvis du er den EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED via akkreditering af UNED hvis du er EHEA eller via homologering af universitetsuddannelse i Spanien. Hvis du har foretaget optagelsesprøven på college i over 25 år, og i over 45 år. Hvis du er studerende i Den Europæiske Union eller et land, som de har abonneret internationale aftaler om i dette tilfælde; du nødt til at opfylde... [-]
Spanien Barcelona
Maj 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

La Salle var det første universitet i Spanien at tilbyde universitetsstudier i Multimedia Engineering (1996) og til at tilbyde den første og eneste officielle Degree i Mu ... [+]

La Salle var det første universitet i Spanien at tilbyde universitetsstudier i Multimedia Engineering (1996) og til at tilbyde den første og eneste officielle Degree i Multimedia Engineering hele staten (2008). Vi har mere end 12 års dannelse og udbredelse af vores kandidater / das hele Europa.

PUBLIKUM

Du kan få adgang til denne Grade:

Fra gymnasiet, når bestået optagelsesprøverne til universitetet (PAU). Fra Højere niveau uddannelse Cycles (cfgs). Hvis du forfølger en universitetsgrad, der er ikke færdig og ønsker at fortsætte det i La Salle (filoverførsel). Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED akkreditering eller via UNED hvis du er den EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED via akkreditering af UNED hvis du er EHEA eller via homologering af universitetsuddannelse i Spanien. Hvis du har foretaget optagelsesprøven på college i over 25 år, og i over 45 år. Hvis du er studerende i Den Europæiske Union eller et land, som de har abonneret internationale aftaler om i dette tilfælde; du nødt til at opfylde de faglige krav i uddannelsessystemet i det land, hvor du studerer for adgang til universitetet og godkendelsesprocessen Test Adgang til universitetet (PAU) på de UNED (www.uned.es). De studerende, der har adgang til... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

La Salle tilbyder den første og eneste officielle Degree i Teknologi og Management i Spanien, med erfaring som første universitet af telekommunikation i Catalonien og lev ... [+]

La Salle tilbyder den første og eneste officielle Degree i Teknologi og Management i Spanien, med erfaring som første universitet af telekommunikation i Catalonien og levering af MBA: Master i Business Administration i mere end 25 år. Denne nye grad undervises i prestigefyldte amerikanske universiteter som Stanford University Technology, MIT eller Berkeley.

PUBLIKUM

Du kan få adgang til denne Grade:

Fra gymnasiet, når bestået optagelsesprøverne til universitetet (PAU). Fra Højere niveau uddannelse Cycles (cfgs). Hvis du forfølger en universitetsgrad, der er ikke færdig og ønsker at fortsætte det i La Salle (filoverførsel). Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED akkreditering eller via UNED hvis du er den EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED via akkreditering af UNED hvis du er EHEA eller via homologering af universitetsuddannelse i Spanien. Hvis du har foretaget optagelsesprøven på college i over 25 år, og i over 45 år. Hvis du er studerende i Den Europæiske Union eller et land, som de har abonneret internationale aftaler om i dette tilfælde; du nødt til at opfylde de faglige krav i uddannelsessystemet i det land, hvor du studerer for adgang til universitetet og godkendelsesprocessen Test Adgang til universitetet (PAU) på de UNED (www.uned.es). De... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Degree i Engineering Bygning af La Salle er den første grad af dette speciale, som blev godkendt i Catalonien, i henhold til den nye europæiske ramme for de videregående ... [+]

Den Degree i Engineering Bygning af La Salle Det er den første grad af dette speciale, som blev godkendt i Catalonien, i henhold til den nye europæiske ramme for de videregående uddannelser, og en af ​​de første i Spanien. Før 2014 vil denne grad erstatte karriere Teknisk arkitektur i alle universiteter.

Tilstrækkeligheden af ​​uddannelsesprogrammer til de reelle behov på markedet, åbner rækken af ​​job muligheder for at bygge ingeniører alle aktører i byggeprocessen.

gøres særlig vægt på alle fag, teknologi som et redskab, stringens, professionalisme, etik og ærlighed, som er afgørende, hvis vi ønsker at forbedre en sektor, som kræver en ny måde at gøre at stræbe efter det optimale.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

På La Salle har vi oplevelsen af ​​at være den første Telekommunikation Skole skabt i Catalonien og telekommunikation studier også nyde en høj social og erhvervsmæssig, n ... [+]

En verden af ​​telekommunikation er et af de mest attraktive økonomiske sektorer i vores land for sit vækstpotentiale og dens strategiske rolle i den økonomiske udvikling. den Ingeniør i Telecommunications Systems udvikler sin professionelle karriere i planlægning, konstruktion, fremstilling, installation, drift og vedligeholdelse eller elektronisk telekommunikationsudstyr, sikrer produktion, transmission og modtagelse af signaler. De nye tjenester mobil eller fast telefoni, kommunikationsnet af computere, elektronisk udstyr og systemer, udsendelse, Internet, eller udvikling af nye globale positioneringssystemer er nogle af de jobmuligheder af disse undersøgelser.

På La Salle har vi oplevelsen af ​​at være den første Telekommunikation Skole skabt i Catalonien og telekommunikation studier også nyde en høj social og erhvervsmæssig, national og international anerkendelse. Arbejdsmarkedet er 100%, og de store selskaber kommer til La Salle for ansættelse disse profiler.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Graden i Telematic Engineering er forbindelsen mellem computer og telekommunikationssystemer. Derfor forme fremtiden kandidat i grundlæggende viden om disse to områder, m ... [+]

Graden i Telematic Engineering er forbindelsen mellem computer og telekommunikationssystemer. Derfor forme fremtiden kandidat i grundlæggende viden om disse to områder, men altid med den nødvendige ekspertise for detaljerede teknologier vedrørende datanetværk.

Mange sektorer anvender disse fagfolk, fra virksomhederne for telekommunikation til sektorer som Formel 1, den audiovisuelle verden, sportsudsendelser, offentlig administration, medicin eller bank blandt andre, da det er afgørende og alsidige faglige profiler.

PUBLIKUM

Du kan få adgang til denne Grade:

Fra gymnasiet, når bestået optagelsesprøverne til universitetet (PAU). Fra Højere niveau uddannelse Cycles (cfgs). Hvis du forfølger en universitetsgrad, der er ikke færdig og ønsker at fortsætte det i La Salle (filoverførsel). Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED akkreditering eller via UNED hvis du er den EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Skulle have deltaget universitet i udlandet, skal du være i stand til at validere et minimum af 30 point eller adgang via godkendelse af skole og PAU gennem UNED via akkreditering af UNED hvis du er EHEA eller via homologering af universitetsuddannelse i Spanien. Hvis du har foretaget optagelsesprøven på college i over 25 år, og i over 45 år. Hvis du er studerende i Den Europæiske Union eller et land, som de har abonneret internationale aftaler om i dette tilfælde; du nødt til at opfylde de faglige krav i uddannelsessystemet i det land, hvor du studerer for adgang til... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Den "Kursus for supplerende uddannelse for kandidater i teknisk arkitektur for at opnå grad i Building Engineering" sikrer niveauer af stringens og kvalitet træning kræve ... [+]

Den "Supplerende kursus for kandidater i teknisk arkitektur for at opnå grad i Engineering Building"Garantier niveauer af stringens og kvalitet træning kræver La Salle - Ramon Llull Universitet og er rettet mod de tekniske arkitekter med minimum 2 år mellem at få de to grader for at lette deres adgang til ny kandidatgrad i Engineering bygning.

Kurset indhold er blevet fastlagt på grundlag af rapporten fra den nye grad af Engineering Building officielt godkendt af ANECA, University Råd og Generaldirektoratet for universiteter.

Rettet til

Tekniske Arkitekter med minimum 2 år mellem opnå begge titler, for at for at lette deres adgang til nye certifikat i Building Engineering.... [-]

Spanien Barcelona
Maj 2019
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
laSalle Barcelona

Kursus Supplerende Uddannelse af kandidater i Computer Engineering Systems og Management for opnåelse Degree i Computer Engineering på tekniske ingeniører computersysteme ... [+]

Den Supplerende kursus for kandidater i Computer Systems Technical Engineering eller Ledelse for at opnå Degree i Computer Engineering på tekniske ingeniører computersystemer eller Management adresser over 2 års erfaring (datoen for opnåelse af den grad) for at lette deres adgang til nye Graduado / a i Computer Engineering.

Kurset indhold er blevet fastlagt på grundlag af mindet om den nye grad i Engineering Building officielt godkendt af ANECA, University Råd og Generaldirektoratet for universiteter.

PUBLIKUM

"For at få adgang til kurset er nødvendigt at holde titlen Technical Engineering eller Management med minimum 2 år forud for datoen for registrering til det.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull