Imperial Institute of Higher Education (IIHE)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

IIHE grad giver den særprægede kompetence til indehaveren af ​​graden

IMPERIAL højere læreanstalt

er stolte over at være indgået et samarbejde med University of Salford og University of Wales, som er rangeret blandt de øverste universiteter i Storbritannien. IIHE er frontløber i uddannelse i Sri Lanka, at give de studerende kvalitet videregående uddannelse i over et årti.

Hos IIHE, er vi dedikeret til at sikre, at du tjener dig selv en grad, der sikrer en stabil en vej, til en karriere efter eget valg.

HVEM VI ER ?

Imperial Institute of Higher Education blev stiftet i Sri Lanka i oktober 1996 og er blandt de ældste institutioner, der tilbyder udenlandske grader i Sri Lanka. Vores mission er Excellence i akademisk og faglig udvikling gennem: førende på markedet i levering af kvalitet videregående uddannelse, især valideret under-graduate og postgraduate programmer, Tilknytning med erhvervslivet for at fremme deres konkurrenceevne gennem tilvejebringelse af den nyeste viden og færdigheder; Udvikling professionelle ledere med en etisk og moralsk forpligtelse til virksomhedsmiljø og samfundet som helhed, i et interaktivt læringsmiljø.

VISION & MISSION

Vision

At være en anerkendt markedsleder i de videregående uddannelser, der giver innovative, relevante og kvalitet Undergraduate og Postgraduate Uddannelse.

Mission

Excellence i akademisk og faglig udvikling gennem.

Førende på markedet for levering af kvalitet videregående uddannelse, især valideret bachelor og postgraduate programmer. Aktivering modne eleverne til at realisere deres potentielle evner og videreudvikle deres karriere. Tilknytning med Erhvervsministeriet at lette deres konkurrenceevne gennem tilvejebringelse af den nyeste viden og færdigheder. Udvikling professionelle ledere, med en etisk og moralsk forpligtelse til virksomhedens miljø og samfund. i et interaktivt læringsmiljø.

Derfor bør du vælge IIHE

IIHE Tilbud

Internationalt anerkendt uddannelser med Prisvindende universiteter. En bekvem campus placering, beliggende i Bambalapitiya lige ved Majestic City. Vores Indtag spænder over 3 indtag, hvilket gør det mere fleksibelt for de studerende at deltage fra enhver A / L strøm uanset om det er Local A'level eller London A'level. Vi tilbyder også avancerede kredit poster for de studerende, der allerede har faglige kvalifikationer.

Computer Måleudstyr

22 stationer Microsoft Office Windows 7 White Board for Undervisning Projektorer at lette læring

Student - Lærer Nøgletal

BSc (Hons) Business Management

30: 1

mba

20: 1 Derfor vores studerende får gavn af personlig opmærksomhed, og en på én rådgivning sessioner med vores ansete foredragsholdere.

Læring metode

For at forbedre og lette en nem metode at lære de IIHE tilbud

Vejledninger herunder Foredrag Præsentation Slides ved hver forelæsning. Revision Sessions. Student lab præsentationer. Seneste Artikler og undersøgelsens i forhold til den nuværende globale situation, i forhold til hvert emne område af undersøgelsen. Lab sessioner bestemt ifølge krav modul.

Vores Klasseværelser er

Alle har aircondition. Hver Classroom har en elev kapacitet på 40 Elever og er dermed rummelig og behagelig at lære i. Over-head projektorer Multimedia lyd systemer og Wi-Fi.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BSc

BSc Business & Management (University Of Wales)

på universitet Fuldtid 3 år January 2019 Sri Lanka Colombo

Formålet med kurset er at give de studerende et solidt disciplinær base i business administration. [+]

[-]

BSc Business and Management (University of Salford)

på universitet Fuldtid 3 år January 2019 Sri Lanka Colombo

[+]

International Baccalaureate

[-]

BSc Business and Tourism Management (University of Salford)

på universitet Fuldtid 3 år January 2019 Sri Lanka Colombo

[+]

3C er i A 'niveau. Med Erhvervserfaring: BBC med et minimum af to A2 passerer Højt kvalificeret fakultet med relevant erhvervserfaring [-]

BSc Business Informationsteknologi (University Of Salford)

på universitet Fuldtid 3 år January 2019 Sri Lanka Colombo

[+]

[-]

BSc in Accounting and Finance (University of Salford)

på universitet Fuldtid 3 år January 2019 Sri Lanka Colombo

Dette kursus er designet til at udvikle de færdigheder, du har brug for et højt niveau karriere i regnskabsvæsen, finansiering, bankvæsen, forsikring, den offentlige sektor eller generel ledelse. [+]

Uddannelsens indhold [-]