Læs den officielle beskrivelse

Kristianstad Universitet blev grundlagt i 1977. I dag er der omkring 14.000 studerende på campus, der ligger kun 10 minutter fra byens centrum. På campus har du adgang til inspirerende mødesteder og en bred vifte af ydelser inden for en kort gåafstand.

Vores vision er at være den bedste universitet i Sverige i uddannelse og uddanne de studerende til deres fremtidige karriere. Studerende på Kristianstad Universitet erhverver ikke kun den viden og færdigheder, som er mest efterspurgte på arbejdsmarkedet, men også dem, der opfylder de behov og krav i en moderne videnskabelige samfund.

Vores studerende skal være udstyret til en professionel karriere, hvor de finder anvendelse, og forny deres viden og færdigheder; de skal være forberedt på forandringer og besidde gode iværksætterevner.

Kristianstad Universitet bryster sig af tæt kontakt med ikke kun dens nærområder, men også mellem studerende og ansatte. Fokus på uddannelse, har det etableret et fremragende ry for en række programmer og kurser, der opfylder behovet hos den lokale såvel som nationale arbejdsmarked. Flere af vores programmer er unikke i Sverige. Vores vigtigste programmer omfatter uddannelse, sundhed videnskab og organisatorisk videnskab.

Det er målet for Kristianstad Universitet for at foretage målinger, der er tæt forbundet med og udvikler vores programmer og grundkurser; det har vundet anerkendelse både nationalt og internationalt for sin høje kvalitet.

Hos Kristianstad Universitet, er alle arbejdsrelationer præget af åbenhed og respekt og er baseret på social, økonomisk og økologisk bæredygtighed.

HKR: s Campus

På University Campus kan du finde alt hvad du behøver inden for en kort gåafstand. Der er et bibliotek, en restaurant, en café, Student Union, sundhedscenter og studerende kollegier alle på ét sted.

I midten af ​​campus finder du et rummeligt bibliotek med studie værelser, computerrum og åbne rum, hvor du kan læse eller slappe af.

HKR i kort

Kristianstad Universitet, i det sydlige Sverige, blev grundlagt i 1977, men i denne region, vi kan spore vores rødder helt tilbage til lærerens uddannelse (1835), sygeplejersker (1893) og ingeniører (1912).

Kristianstad University blev grundlagt i 1977 Ca. 14.000 studerende Ca. 500 medarbejdere 7 programmer og 100 kurser for internationale studerende I alt 45 programmer og 450 kurser

Om Sverige

Sverige er et af de største lande i Europa, med varieret natur og et varieret klima. Fra nord til syd kan du finde store skove, mange søer og en lang kystlinje. Landskabet samt klimaet ændre en masse, fra de kolde og vilde områder i nord til mildere og fladere landskab i syd.

Om Kristianstad

Beliggende i den nordøstlige del af Skåne, Kristianstad er det vigtigste centrum for regionen. Byen kombinerer det moderne og det gamle og er beliggende i et område af stor naturlig skønhed. Kristianstad er også kendt for sine hyggelige caféer, restauranter og butikker.

Programmer undervist i:
Engelsk
Svensk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Kristianstad University Sweden

Uddannelsen henvender sig til dig, der er interesseret i teknologi og computere og ønsker at påvirke vores verden med teknologi. Du ønsker at lære at programmere og få en ... [+]

I løbet af de seneste årtier, har datalogi og teknik haft en betydelig indvirkning på vores dagligdag, og udviklingen fortsætter. En uddannelse i datalogi og teknik fra Kristianstad Universitet tilbyder dig et glimrende udgangspunkt for en karriere i en spændende og hurtig bevægelse felt.

Uddannelsen henvender sig til dig, der er interesseret i teknologi og computere og ønsker at påvirke vores verden med teknologi. Du ønsker at lære at programmere og få en bred teknisk uddannelse, der kan give job i mange forskellige brancher.

Programmet starter med et introduktionskursus i matematik og fysik.

indlejrede systemer

Programmet har fokus på indlejrede systemer. Langt størstedelen af ​​computere er "usynlig". De styrer motoren, bremserne, sikkerhedsselerne, airbags og lydsystemet i bilen. De sender radiosignaler fra din mobiltelefon, styre din mikrobølgeovn, køleskab og vaskemaskine, kigge efter mikrober i biologiske prøver, konstruere billeder fra indersiden af ​​den menneskelige krop og kontrol fly og tog. De usynlige computere kaldes indlejrede systemer.... [-]

Sverige Kristianstad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Kristianstad University Sweden

Dette program giver de studerende øget færdigheder i det engelske sprog sammen med teoretisk viden om engelsk. ... [+]

Dette program giver de studerende øget færdigheder i det engelske sprog sammen med teoretisk viden om engelsk.

Dette omfatter både mundtlig og skriftlig sprogfærdighed, samt en grundig introduktion til engelsk lingvistik og litteraturteori, herunder evnen til at anvende denne viden korrekt. Fokus i hele programmet er på kommunikation, og formålet med de moduler, der ikke udtrykkeligt fokuserer på engelsk er at styrke den studerendes kommunikative evner på forskellige måder, og for at gøre den studerende opmærksom på, hvordan brugen af ​​engelsk er påvirket af historiske, kulturelle og sociale forhold samt fagområdet og det medium, hvorigennem det er videregivet.

Samlet uddannelsesmål ... [-]
Sverige Kristianstad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kristianstad University Sweden

En bred vifte af viden er nødvendig for at udvikle avancerede computer software systemer. Udover viden om programmering, du har brug for at forstå, hvordan edb-programmer ... [+]

En bred vifte af viden er nødvendig for at udvikle avancerede computer software systemer. Udover viden om programmering, du har brug for at forstå, hvordan edb-programmer er designet, hvordan man håndterer og udvikle komplekse software-systemer, og hvordan man fortolker brugernes behov.

Dette program er primært henvendt til internationale studerende.

Den Bachelor i Softwareudvikling vil give dig en chance for at udforske strukturen og design af softwaresystemer. Du vil studere computer programmering, software engineering og mere. For at forberede sig på fremtidige ansættelser nogle af kurserne fokuserer på at udvikle din evne til at arbejde i software udviklingsteams.... [-]

Sverige Kristianstad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

HKR