Lund University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lund University - Sveriges toprangerede universitet

Lund University blev grundlagt i 1666 og er konsekvent blandt verdens top 100 universiteter (92. i verden og Sveriges toprangerede universitet, QS World University Rankings 2019).

Universitetet har 40.000 studerende og 7.400 medarbejdere og tilbyder over 100 kandidatuddannelser og 8 bacheloruddannelser på engelsk .

Lund er Sveriges mest attraktive studiemål. Universitetet tilbyder et af de bredeste udvalg af programmer og kurser i Skandinavien, baseret på tværfaglig og banebrydende forskning. En grad fra Lund University er et kvalitetsmærke både i Sverige og i udlandet.

Emneområder

Vores otte fakulteter og mange specialiserede forskningscentre tilbyder uddannelse inden for følgende fagområder:

 • Arkitektur
 • Erhverv, økonomi
 • Meddelelse
 • ingeniørarbejde
 • Miljø
 • Bøde
 • Humaniora, sprog
 • Internationale Studier
 • Lov
 • Medicin
 • Videnskab

Studiemuligheder for internationale studerende

Lund University tilbyder over 100 kandidatuddannelser og 8 bacheloruddannelser på engelsk , samt mere end 1.000 fritstående kurser undervist på engelsk.

Find dit uddannelsesprogram: www.lunduniversity.lu.se/programmes

Ansøgningsperioder

Hovedansøgningsperioden for internationale studerende er midt i oktober til 15. januar for alle programmer, der starter i efterårssemesteret (august) hvert år. Et lille udvalg af programmer accepterer også ansøgninger i juni-august til forårssemesterets startdato (januar).

Sådan ansøger du om studier: www.lunduniversity.lu.se/apply

Studieafgifter

Studerende, der er statsborgere i lande uden for EU / EØS og Schweiz, skal normalt betale studiegebyrer. Undervisningsgebyr gælder ikke for EU / EØS-borgere. For information om studieafgift for de enkelte programmer, se www.lunduniversity.lu.se/programmes

Stipendier muligheder

Studerende, der er statsborgere fra lande uden for EU / EØS, kan søge stipendium, når de ansøger om studier med os. Stipendier tildeles på grundlag af akademisk fortjeneste, ikke økonomisk situation.

Lær mere om stipendiemuligheder: www.lunduniversity.lu.se/scholarships

Forskning

Lund er hjemsted for over 30 verdens førende forskningsmiljøer og er hjemsted for to af Europas største materialerforskningsfaciliteter: MAX IV (indviet i 2016) og ESS (åbner i 2023). Lund University er også medlem af de prestigefyldte forskningsintensive universitetsnet Universitas 21 og League of European Research Universities (LERU) .

Undervisningsstil

Kritisk tænkning og sjælefrihed er hjørnestenene i det akademiske liv på Lund University . Et fokus på gruppearbejde i mere uformelle, åbne klassemiljøer letter læringen, skaber en dialog og hjælper med at generere nye ideer.

Lund er et internationalt mødested for både studerende og forskere. Dette skaber globale klassemiljøer, hvor eleverne får nye kulturelle perspektiver og kan udvikle deres internationale netværk, som er højt værdsat af arbejdsgivere over hele verden.

Studerende i Lund får gode muligheder for forretningsinteraktion . Byen Lund har et unikt verdensklasse miljø for teknologi, viden, innovation og iværksætteri og er vært for en imponerende bredde af internationale virksomheder.

Studieliv

Lund er nummer 1 for internationale studerende, der kommer til Sverige og betragtes som den bedste studentby i Sverige med sin unikke kombination af store sociale klubber (de historiske nationer), studentforeninger og akademiske samfund, der skaber en levende og aktiv studerende liv.

City of Lund

Beliggende i det sydlige Sverige, er byen Lund kun 10 minutter med tog til Sveriges tredjestørste by, Malmö, og kun 35 minutter med tog til Københavns Lufthavn i Danmark.

Som en af ​​de ældste byer i Sverige, der går tilbage til 990, er Lund en kontraststad, hvor mere end 1000 års historie blander sig med moderne viden og ideer. I Lund finder du charmen af ​​en lille, malerisk, brostensbelagt by, side om side med storbyattraktioner såsom tjenester, shopping, restauranter og kulturelle arrangementer. Lund er også hjemsted for store internationale virksomheder som Sony Mobile, Tetra Pak, Ericsson, Alfal Laval og Gambro.

Engelsk tales bredt i Sverige og Lund (90% af svenskerne er flydende), hvilket betyder, at du kan opleve en unik europæisk kultur uden at opleve en sprogbarriere.

Lær mere om Lund University

For mere information, besøg www.lunduniversity.lu.se

Du kan også stille spørgsmål på vores Facebook-side www.facebook.com/lunduniversity

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor » Se Online MSc » Se Health MSc » Se MA » Se MSc » Se Law LLM » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Bachelor i International Business

på universitet September 2019 Sverige Lund

Det overordnede formål med dette program er at forberede dig til en karriere i international forretning. Du vil træne i avanceret problemløsning i en international sammenhæng og lære teoretiske koncepter, modeller og værktøjer udledt af relevant forskning. [+]

Programoversigt

Siden efteråret 2017 tilbyder Lund University School of Economics and Management en treårig bachelor i International Business. Programmet er undervist på engelsk og rettet mod nyuddannede gymnasier med en stærk akademisk baggrund, internationale karrieremæssige ambitioner og drivkraften til at opnå viden og færdigheder inden for det internationale erhvervsområde.

BSc i International Business tilbyder:

• En stor, men alligevel fokuseret studieplan inden for business, økonomi, statistik, forretningsret og informationssystemer

• Internationale perspektiver fra fakultetets medlemmer og studerende

• Teambaserede projekter, der styrker tværkulturel læring... [-]


BSc i udviklingsstudier

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Sverige Lund

Dette tværfaglige bachelorprogram fokuserer på økonomiske, sociale og politiske processer og deres forbindelser til udviklingssamarbejde. Det trækker på og kombinerer indsigt fra sociologi, statsvidenskab, human geografi og økonomisk historie. [+]

Programoversigt

Bacheloruddannelsen i udviklingsstudier er tværfaglig og fokuserer på økonomiske, sociale og politiske processer og deres forbindelser til udviklingssamarbejde. Målet er at give den nødvendige viden til kritisk at undersøge og forstå forudsætningerne for og processen med udvikling.

Programmet trækker på og kombinerer de videnskabelige traditioner fra fire forskellige discipliner - sociologi, statsvidenskab, human geografi og økonomisk historie. Dette giver eleverne et tværfagligt perspektiv på udviklingsstudier og giver mulighed for at uddybe deres viden inden for et af de ovennævnte emner.

Programmoduler / kurser

Programmet er opbygget således, at de studerende får en introduktion til emnet i år 1 (bestående af fire 15 kurser), erhverve en specialisering gennem dybde (30 studiepoeng i en af ​​de fire hovedområder) og bredde (30 studiepoints valgfrie kurser) i år 2, som også kan bruges i udlandet, og yderligere specialisering og forberedelse til arbejdslivet (herunder mulighed for at gennemføre en praktik eller et mindre ildstudium) i år tre.... [-]


BSc i fysisk geografi og økosystemvidenskab

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Sverige Lund

Lund University tilbyder et førsteklasses bacheloruddannelse i fysisk geografi og økosystemvidenskab med fokus på miljømodellering og ledelse. Den unikke blanding af kurser resulterer i en højt profileret grad fra et top internationalt universitet. [+]

Programoversigt

Miljøledelse er afgørende for menneskehedens trivsel. Forståelse af miljøet, herunder øget krav og udnyttelse af naturressourcer som følge af befolkningstilvæksten, er nok den største nye udfordring, der påvirker vores fremtid. Efterspørgslen efter veluddannede og højtuddannede kandidater inden for dette område er og vil forblive ekstremt høj.

Lund University tilbyder en verdensklasse bacheloruddannelse i fysisk geografi og økosystemvidenskab med fokus på miljømodellering og ledelse. En unik blanding af kurser resulterer i en højt profileret grad fra et top internationalt universitet - en perfekt platform for karriere eller videre studier. Programmet er baseret på kurser i klimatologi, klimaforandringer, økosystemvidenskab og geomorfologi. Det dækker også økosystemmodellering, geografiske informationssystemer (GIS), teledetektion og statistik samt elementer i kemi og fysik.... [-]


BSc i fysik

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Sverige Lund

Lund University er konsekvent rangeret som det øverste universitet i Nordeuropa i fysik. Fysikere i Lund arbejder på forkant med alt fra partikelfysik på CERN til nanovidenskab og fotonik. [+]

Programoversigt

Vores verden står overfor mange udfordringer - i grundvidenskaben når man udforsker grundlæggende kræfter og partikler eller universets oprindelse, planeter og liv - og i anvendt videnskab for at finde bæredygtige energikilder, ny teknologi på nanoskala og skræddersyede materialer til industri, kemi og medicin. Fysik er grundlaget for denne indsats, og fysikere spiller en vigtig rolle i disse og mange andre områder. Lund er konsekvent rangeret som det øverste universitet i Nordeuropa inden for fysik, og denne ekspertise udvides nu gennem opførelsen af ​​to internationale forskningscentre -MAX IV, et synkrotronstrålelaboratorium, der blev åbnet i Lund i juni 2016, og ESS, European Spallation Kilde, der er under opførelse og forventes at være i drift i 2023. Disse forskningsfaciliteter vil skabe muligheder for fysikere.... [-]


BSc i matematik

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Sverige Lund

Denne kandidatuddannelse er designet til studerende med stor interesse for matematik, matematisk statistik og videnskabelig databehandling. Fleksibilitet og individuel tilpasning er nøgleord. [+]

Programoversigt

Dette er et akademisk program designet til studerende med stor interesse for matematik, matematisk statistik og videnskabelig databehandling. Fleksibilitet og individuel tilpasning er nøgleord. Programmet er struktureret på en meget exibel måde og er designet til at give de studerende solid teoretisk viden inden for matematik, samtidig med at de giver mulighed for, at hver elev kan forfølge sin egen uddannelsesprofil i overensstemmelse med interesser og karrieremuligheder.

En bred vifte af kurser inden for matematik, statistik og numerisk analyse er til rådighed inden for programmet og kan kombineres med kurser fra alle andre videnskabsområder, økonomi og økonomi, ingeniørvidenskab samt humaniora og samfundsvidenskab, der findes på vores universitet eller inden for en udveksling program med andre universiteter.... [-]


BFA i Visual Arts

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Sverige Lund

Bacheloruddannelsen i Fine Arts består af individuelt arbejde i eget studie, individuel vejledning fra professorer og andre lærere, og tidsplanerede kurser inden for de store fagområder inden for kunstnerisk teknik, kunstnerisk skabelse og kunstteori. [+]

Programoversigt

Bachelor of Fine Arts-programmet på Malmö Kunstakademi giver forberedelse til en international karriere. Vi tager dit eget kunstneriske arbejde som udgangspunkt for undervisning i teoretiske og praktiske fag.

Det treårige bacheloruddannelsesprogram består af individuelt arbejde i eget studie, individuel vejledning fra professorer og andre lærere og timetable kurser inden for de store fagområder inden for kunstnerisk teknik, kunstnerisk skabelse og kunstteori. Vores internationalt aktive professorer arbejder på en række forskellige kunstneriske områder. Dette fører til vigtig interaktion på Malmö Kunstakademi og giver dig også mulighed for at vælge kurser, der afspejler dine kunstneriske intentioner.... [-]


Bachelor i økonomi og samfund

på universitet Fuldtid September 2019 Sverige Lund

Dette program er rettet mod nyuddannede gymnasier med en stærk faglig baggrund, internationale karriereambitioner og kendskab til viden og færdigheder i global kontekstanalyse både i den offentlige og private sektor. [+]

Programoversigt

Uddannelsen i økonomi og økonomi starter i efteråret 2019 og tilbyder en treårig (180 ECTS) bacheloruddannelse i økonomi og samfund. Programmet er undervist på engelsk og rettet mod nyuddannede gymnasier med en stærk faglig baggrund, internationale karriereambitioner og kendskab til viden og færdigheder i global kontekstanalyse både i den offentlige og private sektor.

Økonomisk historie handler om, hvordan økonomiske ændringer i fortiden kan hjælpe os med at forstå fremtiden. Den anvender koncepter og teorier fra tværs over samfundsvidenskaberne for at studere udviklingen af ​​virkelige økonomier og forstå dem i deres sociale, politiske og kulturelle sammenhænge. Det kombinerer økonomens og historikerens, statistikerenes og sociologens evner. I mellemtiden løser økonomien en bred vifte af problemer, fra barrierer for økonomisk udvikling til internationale finansielle kriser.... [-]


BM i musik, symfoniorkester instrument

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Sverige Lund

Bacheloruddannelsen i musik, symfoniorkester omfatter specialiseringsmuligheder i: fløjte, obo, klarinett, fagot, fransk horn, trompet, trombone, tuba, violin, violin, cello, kontrabas, percussion og harpe. [+]

Programoversigt

Bachelorprogrammet i musik, symfoniorkesterinstrument har til formål at uddanne musikere, der har et godt niveau af kunstnerisk og faglig evne. Efter afslutningen af ​​programmet vil den studerende have tilstrækkelig viden og færdigheder til at kunne arbejde komfortabelt med musikbranchens forskellige former: enten som solist, medlem af et etableret ensemble og / eller selvstændige projekter. Den studerende skal også have udviklet de færdigheder, der er nødvendige for fortsatte eller dybtgående studier, der i høj grad er autonome. Desuden vil den studerende efter afslutningen af ​​programmet have erhvervet grundlæggende iværksætterfærdigheder, der øger hans / hendes faglige alsidighed i et stadigt skiftende kulturliv. Optagelse er mulig på følgende instrumenter: fløjte , obo , klarinet , fagot , fransk horn , trompet , trombone , tuba , violin , violin , cello , kontrabas , percussion og harpe .... [-]


Kontakt

Lunds Universitet

Adresse, linje 1 Paradisgatan 2
SE-223 50 Lund, Skåne County, Sverige
Hjemmeside http://www.lunduniversity.lu.se/
Telefon +46 46 222 00 00