Læs den officielle beskrivelse

Aros er en privat (reform) Christian institution for de videregående uddannelser, som uddanner de studerende med et kald, så de kan komme ind i uddannelsessystemet erhverv med den nødvendige kompetence. Den pædagogiske landskab i Sydafrika er dynamisk med mange udfordringer og en alvorlig mangel på pædagoger. Aros har derfor til formål at udstyre de studerende til at gøre en forskel i den pædagogiske landskab.

Aros 'campus ligger i Waverley, Pretoria. De omkring 800 studerende, der følger weekend klasser nyde en unik studieliv, som er i modsætning til noget oplevet på andre campus i Sydafrika. Det er her, du vil få venner, få at vide kolleger og arbejde hårdt.

Aros er akkrediteret af Højere uddannelse Kvalitet Udvalg (HEQC) fra Rådet om videregående uddannelse. Dette er den lovpligtige akkrediteringsorgan, som akkrediterer alle videregående uddannelser og institutioner i Sydafrika.

Programmer undervist i:
  • Afrikaans

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Aros, A Higher Education Institution

Aros 'pædagogiske uddannelser har til formål at give de studerende en betydelig teoretisk basis, mens der kombinerer værdifuld praktisk erfaring med teori. ... [+]

[afrikaans: Baccalaureusgraad i Grondslagfase Onderwys] (Gr 0-3) gør det muligt for studerende at forstå principperne for uddannelse (specielt op til denne fase), og at anvende disse principper i praksis. Aros 'pædagogiske uddannelser har til formål at give de studerende en betydelig teoretisk basis, mens der kombinerer værdifuld praktisk erfaring med teori.

De forskellige specialiseringer inden for pensum fokuserer på læse-, regne- og livsfærdigheder.

Den eksamen niveau for kvalifikationen NKR niveau 7 (510 point) og gør det muligt for kandidater til at undervise i private og offentlige skoler (SAQA kvalifikationer ikke 86167).

[-]
Sydafrika Pretoria
Februar 2020
Afrikaans
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk