Læs den officielle beskrivelse

Cornerstone Institute blev grundlagt i 1970 på Cape Flats på et tidspunkt, hvor fremtidige sorte teologer blev udelukket fra at deltage i universiteter på grund af det tidligere regerings undertrykkende love. Som det Cape Evangelical Bible Institute gav den teologisk uddannelse til ukvalificerede præster på Cape Flats.

Instituttet er historisk begrundet i et højt etisk ethos og understreger forholdet mellem ledelse og faglig integritet. Det omfatter studerende fra alle samfundslag og fokuserer på lederudvikling. Cornerstone er en almennyttig, fuldt akkrediteret privat videregående uddannelsesinstitution, der tilbyder bachelorprogrammer (certifikater, kortkurser og grader) og postgraduate programmer (højere certifikat og æresbevisninger) på tværs af forskellige discipliner i Det Humanistiske Fakultet, og Det Fakultet for Entreprenørskab og Økonomisk Transformation. De fleste af vores programmer tilbydes online såvel som på campus, hvilket gør det nemt for studerende at studere fra hele verden.

Hvorfor vælge Cornerstone Institute ?

Ved Cornerstone Institute kildes vi det bedste fakultet og sikrer, at de studerende, der graduerer fra vores institution, er i stand til at gøre en forskel på alle de fagområder, vi leverer. herunder psykologi, etik, filosofi, religionsstudier, erhvervslivet, uddannelse, sociologi og fællesskabsudvikling. Vi forsøger at dele en overbevisende historie, understøttet af en uddannelsesfilosofi, hvor vi formidler, overfører og integrerer vores institutioners kerneværdier.


Hvad der skiller os fra resten er, at vi:

 • Har en underskriftstilgang, hvor vi tilbyder et grundlæggende fundamentalt sæt kurser, der kaldes 'Cornerstone Core'. Disse omfatter interkulturel kommunikation, økonomi, lederskabsstudier, verdenssyn, sydafrikansk historie og samfund og etik.
 • Designet en "Fireårs løsning", hvor studerende, der ikke opnår en bachelorgrad i lønklasse 12, vil kunne få adgang til vores certifikatprogrammer på tværs af alle discipliner, vi tilbyder, for at overbygge dem til et uddannelsesprogram, hvilket fører til efteruddannelser, hvis ønskes.
 • Opret adgang til en universitetsuddannelse i et omsorgsfuldt og kompetent samfund.
 • Giv et produktivt og stimulerende miljø, hvor læring og undervisning kan finde sted på vores campuser og gennem vores online læringsmiljøer.
 • Er forpligtet til samfundsudvikling i alle dens forskellige former.
 • Har et etisk grundlaget ethos.
 • Fokus på effektiv karriereforberedelse og Pathways .
 • Tilbyde konkurrencedygtige gebyrer og økonomisk støtte til kvalificerende studerende.


Delte fælles værdier

Vi erkender, at værdier ikke kun er det, vi snakker om og underviser, men er kernen i identitetsdannelse. Hjørnesten er forpligtet til at opbygge et højt etisk og principielt verdenssyn i alle vores elever. Vi fremmer værdierne for inklusivitet, ekspertise, integritet, enhed, respekt og kreativitet for at producere dynamiske etiske ledere, der er villige til at fungere som ansvarlige borgere i et globalt samfund.

For at udvide vores tilbud og tilføre værdi for studerende på tværs af alle samfundslag, har Fundamentals Training Center været indarbejdet i Fakultet for Entreprenørskab og Økonomisk Transformation af Cornerstone Institute . FTC tilbyder ledelses- og ledelsesuddannelsesprogrammer til virksomheder, myndigheder og samfund. De har en fremragende track record i at levere lydhør uddannelsesprogrammer og kurser af høj kvalitet til alle sektorer, både lokalt og internationalt. Alle vores kurser og træningsprogrammer er tilpasset kundens behov, tidsrammer og budget.


Fremtidsretning

I august 2015 fik Cornerstone Institute en velgørende, der så potentialet for hjørnesten til at løse uddannelsesmæssige udfordringer i Afrika, især i Sydafrika og globalt. Den alvorlige mangel på tilgængelige højkvalitets og effektive læringsprogrammer til rådighed for voksne (unge og gamle) er inddraget i vores planlægning. Cornerstone Institute gør en forskel ved at give alle sydafrikanere og medlemmer af det globale samfund mulighed for at erhverve perspektiver, færdigheder og viden, som kan betjene deres behov og vores samfunds samfund på alle niveauer og på alle områder, der er vigtige. Samtidig med at anerkende og anerkende, at Cornerstone Institute ikke kan betjene hele spektret af uddannelse og træning, der er nødvendigt for at omdanne samfundet, kan vi faktisk udgøre en hjørnesten og fundament for at afhjælpe manglerne i vores almindelige skolegangssystem. Vi tilbyder et sammenhængende og strategisk sæt af programmer, som vores studerende finder stier til personlig mesterskab, fremskridt og opfyldelse. Vores model, der bygger på social relevans, etisk og akademisk integritet, mangfoldighed samt økonomisk bæredygtighed, er vigtige søjler for at skabe den virkning, som vi alle søger at skabe et velstående, retfærdigt og retfærdigt samfund.

Bestyrelsen og ledelsen af Cornerstone Institute har store planer for sin fremtid. Disse planer vil blive præget af robust forskning og vil i første omgang blive drevet gennem en Research Incubator, som vil blive etableret i vores fakultet for iværksætteri og økonomisk transformation. Nogle af de områder, som vi har til hensigt at udforske, omfatter:

 • Den grønne økonomi;
 • Forretningstendenser;
 • Anvendt videnskab for en bæredygtig verden;
 • Medier og teknologi konvergens; og
 • Kunst og kultur

Resultaterne af den forskning, vi gennemfører, informerer nye programmer og fakulteter, skoler og afdelinger ved Cornerstone Institute .

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Cornerstone Institute

Major i medievidenskab er designet til at hjælpe eleverne med at udvikle de analytiske, kritiske og kreative kommunikationsfærdigheder, der kræves for at engagere sig med ... [+]

Registreringsbevis nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 87406. (376 KREDITER)

Major i medievidenskab er designet til at hjælpe eleverne med at udvikle de analytiske, kritiske og kreative kommunikationsfærdigheder, der kræves for at engagere sig med en bred vifte af medier. Baseret på en solid forståelse af mediernes politiske, økonomiske, teknologiske, sociale og historiske sammenhænge, ​​vil hver studerende finde sin unikke stemme gennem erfaringer fra virkeligheden, der leveres af kontaktpersoner med branchefolk og praktiske projekter.

AdgangskravNational Senior Certificate (NSC) med en bachelorgrad eller tilsvarendeMatriculation Certificate (med universitetsfritagelse) eller tilsvarende;Højere certifikat eller et avanceret certifikat eller eksamensbevis på et kendt område.Alternative adgangskravNational Senior Certificate eller National Certificate Professional med et eksamensbevis (eller tilsvarende) kombineret med resultaterne af National Benchmark Test (NBT);Ældre alderen 23 år og derover i løbet af det første studieår og et nationalt seniorcertifikat (eller tilsvarende);Betingelserne for anerkendelse af prior learning (RPL) for adgang og resultaterne af NBT er afgørende faktorer for optagelse. Kontakt admissions office vedrørende RPL;Ældre studerende (45 år eller senere) kan optages, bestemt af RPL-betingelserne og resultaterne af NBT.TidsforpligtelseMindste tre årMaksimum seks år på deltidPå campus og onlineJanuar og juli indtag.... [-]
Sydafrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Cornerstone Institute

Formålet med dette program er at uddanne eleverne i teori og praksis med psykologi og rådgivning med fokus på personlig udvikling, familie studier og bredere mental sundh ... [+]

Registreringsbevis nr. 2001 / HE08 / 006. SAQA ID: 87406. (376 KREDITER)

Formålet med dette program er at uddanne eleverne i teori og praksis med psykologi og rådgivning med fokus på personlig udvikling, familie studier og bredere mental sundhed interventioner. Programmet hjælper eleverne med at udvikle en integreret og relevant rådgivningspraxis inden for den sydafrikanske kontekst. Det forbereder også eleverne til videre studier i psykologi og træner dem i grundlæggende socialforskning færdigheder. I løbet af deres første år vil eleverne også tage det grundlæggende sæt af moduler, kaldet 'Cornerstone Core'. Disse omfatter historie, sociologi, etik, filosofi, økonomi og lederskabsstudier. Disse moduler er indlejret i hjørnestenens kerneværdier af inklusivitet, ekspertise, integritet, enhed, respekt og kreativitet.... [-]

Sydafrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Cornerstone Institute

Denne kvalifikation hjælper eleverne med at få en dybtgående forståelse af sociologiske teorier. Den studerende vil kunne analysere og evaluere disse teorier med henvisni ... [+]

Registreringsbevis nr. 2001 / HE08 / 006. SAQA ID: 87406. (376 KREDITER)

Denne kvalifikation hjælper eleverne med at få en dybtgående forståelse af sociologiske teorier. Den studerende vil kunne analysere og evaluere disse teorier med henvisning til spørgsmål som fattigdom, globalisering, konflikt, miljø og køn med særligt fokus på Sydafrika og det afrikanske kontinent. Kvalifikationen giver også eleverne praktiske samfund, tværkulturelle og sociale forskningsfærdigheder.

AdgangskravNational Senior Certificate med en bachelorgrad eller tilsvarende;Matriculation Certificate (med universitetsfritagelse) eller tilsvarende;Højere certifikat eller et avanceret certifikat eller eksamensbevis på et kendt område.Alternative adgangskravEt nationalt seniorcertifikat eller nationalt certifikat fagligt med et eksamensbevis (eller tilsvarende) kombineret med resultaterne af National Benchmark Test (NBT)Ældre alderen 23 år og derover i løbet af det første studieår og et nationalt seniorcertifikat (eller tilsvarende);Betingelserne for anerkendelse af prior learning (RPL) for adgang og resultaterne af NBT er afgørende faktorer for optagelse. Kontakt admissions office vedrørende RPL;Ældre studerende (45 år eller senere) kan optages, bestemt af RPL-betingelserne og resultaterne af NBT.TidsforpligtelseMindste tre årMaksimum seks år på deltidPå campus og onlineJanuar og juli indtag.... [-]
Sydafrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Cornerstone Institute

Formålet med dette program er at udstyre studerende med en kristen, tværfaglig tilgang til at engagere kriser og muligheder i virkeligheden. Med vægt på dygtig bibelsk fo ... [+]

Bachelor of Arts Majoring in Theology (376 point)

Formålet med dette program er at udstyre studerende med en kristen, tværfaglig tilgang til at engagere kriser og muligheder i virkeligheden. Med vægt på dygtig bibelsk fortolkning og teologisk forståelse inddrager eleverne et bredt sæt kontekstmæssige problemer i Sydafrika i dag og udvikler et integreret svar (tegning ud fra psykologiske, teologiske og sociologiske perspektiver). En følelse af personlig kald er derfor næret, med vægt på praktisk anvendelse.

Adgangskrav

National Senior Certificate (NSC) med en bachelorgrad eller tilsvarende. Et matriculationsbevis (med universitetsfritagelse) eller tilsvarende. Et højere certifikat eller et avanceret certifikat eller et eksamensbevis på et kendt område.... [-]

Sydafrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk

Bachelor

Cornerstone Institute

Dette program gør det muligt for kandidater til at arbejde og lede i en bred vifte af ministerium og business management projekter (fx NGO, forretning, kirker, iværksætte ... [+]

Registreringsbevis nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 KREDITER)

Dette program gør det muligt for kandidater til at arbejde og lede i en bred vifte af ministerium og business management projekter (fx NGO, forretning, kirker, iværksættervirksomheder). Vi sigter mod at producere kandidater, der er i stand til at styre hold og organisationer, der nærmer deres opgave fra dybt kristne overbevisninger og erhverver ledelsens viden, værktøjer og færdigheder, som virksomhedsstudier kan give.

AdgangskravEt nationalt seniorcertifikat (NSC) med en bachelorgrad eller tilsvarendeMatriculation Certificate (med universitetsfritagelse) eller tilsvarende;Højere certifikat eller et avanceret certifikat eller eksamensbevis på et kendt område.Alternative adgangskravEt nationalt seniorcertifikat eller nationalt certifikat fagligt med et eksamensbevis (eller tilsvarende) kombineret med resultaterne af National Benchmark Test (NBT)Ældre alderen 23 år og derover i løbet af det første studieår og et nationalt seniorcertifikat (eller tilsvarende);Betingelserne for anerkendelse af prior learning (RPL) for adgang og resultaterne af NBT er afgørende faktorer for optagelse. Kontakt admissions office vedrørende RPL;Ældre studerende (45 år eller senere) kan optages, bestemt af RPL-betingelserne og resultaterne af NBT.TidsforpligtelseMindst tre års fuldtidsarbejdeMaksimum seks år på deltidPå campus og onlineJanuar og juli indtag.... [-]
Sydafrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Cornerstone Institute

Dette program udvikler kristne ledere med et bredt teoretisk og praktisk fundament i det kristne ministerium. Kandidater vil blive grundlagt i bibelske tekster og udstyre ... [+]

Registreringsbevis nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 KREDITER)

Dette program udvikler kristne ledere med et bredt teoretisk og praktisk fundament i det kristne ministerium. Kandidater vil blive grundlagt i bibelske tekster og udstyret med viden og færdigheder til at tjene i kirker og trosbaserede organisationer. Akademisk undersøgelse og personlig tro er integreret for at producere ledere med en moden, holistisk spiritualitet.

AdgangskravEt nationalt seniorcertifikat (NSC) med en bachelorgrad eller tilsvarendeMatriculation Certificate (med universitetsfritagelse) eller tilsvarende;Højere certifikat eller et avanceret certifikat eller eksamensbevis på et kendt område.Alternative adgangskravEt nationalt seniorcertifikat eller nationalt certifikat fagligt med et eksamensbevis (eller tilsvarende) kombineret med resultaterne af NBTÆldre alderen 23 år og derover i løbet af det første studieår og et nationalt seniorcertifikat (eller tilsvarende);RPL-politik for adgang og resultaterne af NBT er afgørende for adgangen. Kontakt admissions office vedrørende RPL;Ældre studerende (45 år eller senere) kan optages, bestemt af RPL-betingelserne og resultaterne af NBT.TidsforpligtelseMindste tre årMaksimum seks år på deltidPå campus og onlineJanuar og juli indtag.... [-]
Sydafrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Cornerstone Institute

Dette program gør det muligt for kandidater at arbejde i en bred vifte af fællesskabsudviklingsprojekter (fx regering, ngo, kirker). Vi tilstræber at producere fællesskab ... [+]

Registreringsbevis nr. 2001 / HE08 / 006; NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 KREDITER)

Dette program gør det muligt for kandidater at arbejde i en bred vifte af fællesskabsudviklingsprojekter (fx regering, ngo, kirker). Vi tilstræber at producere fællesskabspersonale, der nærmer deres opgave fra dybt kristne overbevisninger og erhverver de sociologiske viden, værktøjer og færdigheder, som udviklingsstudier kan give.

AdgangskravNational Senior Certificate (NSC) med en bachelorgrad eller tilsvarendeEt matriculationsbevis (med universitetsfritagelse) eller tilsvarendeEt højere certifikat eller et avanceret certifikat eller et eksamensbevis på et kendt område.Alternative adgangskravEt nationalt seniorcertifikat eller nationalt certifikat fagligt med et eksamensbevis (eller tilsvarende) kombineret med resultaterne af NBTÆldre alderen 23 år og derover i løbet af det første studieår og et nationalt seniorcertifikat (eller tilsvarende);Betingelserne for anerkendelse af tidligere læring (RPL) politik for adgang og resultaterne af NBT er afgørende faktorer for optagelse. Kontakt admissions office vedrørende RPL;Ældre alder på 45 år kan optages, bestemt af RPL-betingelserne og resultaterne af NBT.TidsforpligtelseMindste tre årMaksimum seks år på deltidPå campus og onlineJanuar og juli indtag.... [-]
Sydafrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Cornerstone Institute

Dette program gør det muligt for kandidater at blive samfundsledere gennem en bred vifte af medieprojekter (fx NGO, kirker, produktionsselskaber, reklamebureauer). Vi til ... [+]

Registreringsbevis nr. 2001 / HE08 / 006; NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 KREDITER)

Dette program gør det muligt for kandidater at blive samfundsledere gennem en bred vifte af medieprojekter (fx NGO, kirker, produktionsselskaber, reklamebureauer). Vi tilstræber at producere mediearbejdere, der nærmer deres opgave fra dybe kristne overbevisninger og erhverver teologi, bibelsk studier og mediekendskab, værktøjer og færdigheder, som disse studier kan give.

AdgangskravEt nationalt seniorcertifikat (NSC) med en bachelorgrad eller tilsvarendeMatriculation Certificate (med universitetsfritagelse) eller tilsvarende;Højere certifikat eller et avanceret certifikat eller eksamensbevis på et kendt område.Alternative adgangskravEt nationalt seniorcertifikat eller nationalt certifikat fagligt med et eksamensbevis (eller tilsvarende) kombineret med resultaterne af National Benchmark Test (NBT)Ældre alderen 23 år og derover i løbet af det første studieår og et nationalt seniorcertifikat (eller tilsvarende);Betingelserne for anerkendelse af prior learning (RPL) for adgang og resultaterne af NBT er afgørende faktorer for optagelse. Kontakt admissions office vedrørende RPL;Ældre studerende (45 år eller senere) kan optages, bestemt af RPL-betingelserne og resultaterne af NBT.TidsforpligtelseMindste tre årMaksimum seks år på deltidPå campus og onlineJanuar og juli indtag.... [-]
Sydafrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Cornerstone Institute

Dette program sigter mod at producere en karakteristisk rådgiver: mænd og kvinder, der er dybt orienteret af både den kristne tro og den menneskelige videnskab om psykolo ... [+]

Registreringsbevis nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 KREDITER)

Dette program sigter mod at producere en karakteristisk rådgiver: mænd og kvinder, der er dybt orienteret af både den kristne tro og den menneskelige videnskab om psykologi. Vi sigter mod at producere kandidater med en særlig evne til at integrere den kristne forståelse af den menneskelige tilstand sammen med resultater fra humaniora for at hjælpe folk på deres rejse til helhed.

AdgangskravNational Senior Certificate med en bachelorgrad eller tilsvarende;Matriculation Certificate (med universitetsfritagelse) eller tilsvarende;Højere certifikat eller et avanceret certifikat eller eksamensbevis på et kendt område.Alternative adgangskravNational Senior Certificate eller National Certificate Professional med et eksamensbevis (eller tilsvarende) kombineret med resultaterne af National Benchmark Test (NBT);Ældre alderen 23 år og derover i løbet af det første studieår og et nationalt seniorcertifikat (eller tilsvarende);Betingelserne for anerkendelse af prior learning (RPL) for adgang og resultaterne af NBT er afgørende faktorer for optagelse. Kontakt admissions office vedrørende RPL;Ældre studerende (45 år eller senere) kan optages, bestemt af RPL-betingelserne og resultaterne af NBT.TidsforpligtelseMindst tre års fuldtidsarbejdeMaksimum seks år på deltidPå campus og onlineJanuar og juli indtag.... [-]
Sydafrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk