The Da Vinci Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VELKOMMEN TIL THE DA VINCI INSTITUTE

Instituttet blev grundlagt i 2004 som et resultat af en beslutning fra Warwick University om at forlade uddannelseslandskabet i Sydafrika på grund af de daværende regulerede krav til oversøiske universiteter i landet. Med støtte fra hr. Nelson Mandela og dr. Ben Ngubane besluttede Marcus-familien at fortsætte med Warwicks arbejde, og som følge heraf etablerede han det såkaldte The Da Vinci Institute for Technology Management. Instituttet blev foreløbigt registreret hos Institut for Videregående Uddannelse i 2004. Den første administrerende direktør, professor Benjamin Anderson, kom til instituttet i 2005. Under hans ledelse modtog Instituttet fuld registrering og akkrediteringsstatus fra Institut for Videregående Uddannelse og Uddannelse og Rådet for Videregående Uddannelse i 2006. Den første institutionelle revision blev gennemført i 2006 af Højkvalitetsudvalget (HEQC).

At være uddannelsesinstitution i Mode 2 er fokuseret på at skabe viden, der er tværfaglig, socialt relevant, og som har til formål at løse arbejdsrelaterede problemer og bidrage til den faglige udvikling af de involverede. Det er i denne sammenhæng, at Instituttet letter en rejse med selvopdagelse for potentielle virksomhedsledere og iværksættere.

Instituttet har sin passion for at udvikle iværksættere og fremtidige ledelsesledere, som vil bidrage til at lette et bæredygtigt og socioøkonomisk transformeret samfund. Instituttet tilbyder sammen med sine sydafrikanske og internationale sammenslutninger et spektrum af læringsløsninger, herunder aspekter relateret til iværksætteri, innovationsstyring, systemtænkning og ledelsesmæssig ledelse. Ved at tilbyde eleverne mulighed for at deltage i en international nedsænkning kunne de opnå et virkelig globalt perspektiv på ledelsesmæssig ledelsesudvikling, da den præsenterer sig i forskellige dele af verden. Studerende er i stand til at deltage i små klasser, der giver dem mulighed for at reflektere over deres egen læring og integrere sådan med dem, der repræsenterer en bred vifte af kulturelle baggrunde og organisatoriske virkeligheder.

Instituttet, der er beliggende i Modderfonteins fredfyldte forstad, tilbyder højere certifikat-, diplom-, bachelor-, kandidat- og doktorgradskvalifikationer inden for ledelse af teknologi, innovation, mennesker, systemer (TIPS ™) og business management (B).

Ved at integrere TIPS ™ (B) -rammen kan Instituttet engagere, justere og blive agiler i at skabe nye arbejdspladsforhold med både studerende og sponsorer. Denne samarbejdsramme giver Instituttet mulighed for at tilbyde en reel lydhør service for at imødekomme studentens stadigt skiftende organisatoriske præstationsbehov.

Instituttet er registreret som en privat højere uddannelsesinstitution i henhold til Højereuddannelsesloven 1997, registrering nr. 2004 / HE07 / 003. Instituttets kvalifikationer er akkrediteret af Rådet for Videregående Uddannelse og registreret hos Den Sydafrikanske Kvalitetsmyndighed.

TIPS Framework

DA VINCI FORMÅL, DREAM, PRINCIPPER OG MÆRKELIGT

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor » Se Online PhD » Se Online Certificates » Se Online Bachelor » Se Online MSc » Se Certificates » Se MSc » Se PhD »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

BCom Business Management

på universitet February 2019 Sydafrika Edenvale

[+]

Supply Chain Ledelse af innovation Banking ADMISSION KRITERIER

Minimumskrav til indrejse er et matriculationsbevis eller et nationalt seniorcertifikat med fritagelse og de relevante fagkombinationer og præstationsniveauer som defineret i ministerens politik (Minimum Adgangskrav til Højere Certifikat, Diploma og Bacheloruddannelse Programmer, der kræver et nationalt certifikat, Regeringen Gazette, bind 482, nr. 27961, 18. august 2005).

[-]

Videoer

Graduation 8 September 2016

Presidents Dinner

Academic Opening 2017

Inaugural Lecture - Prof Ben Anderson

Kontakt

The Da Vinci Institute

Adresse, linje 1 The Da Vinci Institute 16 Park Avenue
1609 Edenvale, Gauteng, Sydafrika
Hjemmeside http://www.davinci.ac.za/
Telefon +27 11 608 1331