IMM Graduate School of Marketing

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om IMM Graduate School of Marketing

Marketing er afgørende for succes i enhver virksomhed, hvad enten stor eller lille, og IMM GSM spiller en vigtig rolle i at fremme betydningen af ​​markedsføring ikke kun som en karriere, men også som en måde at orientere en virksomhed.

Mission

Missionen for IMM Graduate School of Marketing (IMM GSM) er til stadighed skænke relevante og kvalitet markedsføring færdigheder, viden og kompetencer til sine elever, således at der skabes fagligt kvalificerede og veludstyrede marketingfolk, der er fuldt kvalificerede og i stand til at praktisere effektivt i erhvervsklimaet. På denne måde vil IMM GSM kandidater bidrage til den generelle udvikling af en sund og globalt anerkendt økonomi.

Vision

Den IMM GSM bestræber sig på at være den distance-learning udbyder af valg og Center of Excellence for markedsføring og afsætning-relaterede discipliner i det sydlige Afrika. I vores bestræbelser på at blive den berøringspunkt for markedsføring viden og information, vil IMM GSM fortsat give alle interessenter med overlegen og professionel kundeservice og genstanden for den højeste akademiske integritet.

Placeringer

Johannesburg

Address
Atlas Studios
33 Frost Avenue Cnr Owl St
Braamfontein Werf
(Bordering Milpark)

Johannesburg, Gauteng, Sydafrika

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig