Læs den officielle beskrivelse

Om IMM Graduate School of Marketing

Marketing er afgørende for succes i enhver virksomhed, hvad enten stor eller lille, og IMM GSM spiller en vigtig rolle i at fremme betydningen af ​​markedsføring ikke kun som en karriere, men også som en måde at orientere en virksomhed.

Mission

Missionen for IMM Graduate School of Marketing (IMM GSM) er til stadighed skænke relevante og kvalitet markedsføring færdigheder, viden og kompetencer til sine elever, således at der skabes fagligt kvalificerede og veludstyrede marketingfolk, der er fuldt kvalificerede og i stand til at praktisere effektivt i erhvervsklimaet. På denne måde vil IMM GSM kandidater bidrage til den generelle udvikling af en sund og globalt anerkendt økonomi.

Vision

Den IMM GSM bestræber sig på at være den distance-learning udbyder af valg og Center of Excellence for markedsføring og afsætning-relaterede discipliner i det sydlige Afrika. I vores bestræbelser på at blive den berøringspunkt for markedsføring viden og information, vil IMM GSM fortsat give alle interessenter med overlegen og professionel kundeservice og genstanden for den højeste akademiske integritet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

IMM Graduate School of Marketing

Den BBA i Marketing Management består obligatoriske moduler og valgfrie moduler ... [+]

Den BBA i Marketing Management består obligatoriske moduler og valgfrie moduler. Denne grad består af 20 moduler, og er opbygget som følger:

År 1 MAR101 - Marketing 1 (20 point) BC101 - Erhvervskommunikation 1 (20 point) BL101 - Business Law 1 (20 point) BM101 - Business Management 1 (20 point) BS101 - Business Statistik 1 (20 point) ECO101 - Økonomi 1 (20 point) FM101 - Økonomistyring 1 (20 point) År 2 MAR202 - Marketing 2 (20 point) BM202 - Business Management 2 (20 point) ECO201 - Økonomi 2 (20 point) FM202 - Økonomistyring 2 (20 point) MC201 - Marketing Communications 2 (20 point) Valgfag (20 point) År 3 MAR303 - Marketing 3 (20 point) BM303 - Business Management 3 (20 point) FM303 - Økonomistyring 3 (20 point) IAM301 - International og Afrika Marketing 3 (20 point) MRT301 - Marketing Research: Teori 3 (20 point) MRP302 - Marketing Research: Projekt 3 (20 point) Valgfag (20 point) Valgfrie moduler ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

IMM Graduate School of Marketing

De BPhil Honours i Marketing Management vil blive tilbudt på niveau 8 i NQF (HEQF linie) og vil ... [+]

De BPhil Honours i Marketing Management vil blive tilbudt på niveau 8 i NQF (HEQF linie) og vil bestå af 140 point.

Entré kriterier En passende bachelorgrad på NQF niveau 7 med Marketing Management 3 som en vigtig modul. Et CV og motiverende brev er påkrævet. Enhver anden tilsvarende kvalifikationer.

Ansøgere skal udfylde Postgraduate Ansøgning om optagelse formular for BPhil Honours i Marketing Management, der sammen med bekræftede kopier af eksamensbeviser, identitet / pas dokumenter, en begrundelse og et CV, bør der returneres med anbefalet post til: Dekanen: Indlæg kandidatstudier IMM GSM PO Box 91820 Auckland Park 2006 En ikke-refunderbart depositum skal ledsage ansøgningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
IMM Graduate School of Marketing

Den HD i Marketing og Management Science er blevet godkendt af Rådet for Højere Uddannelse (CHE) og vil blive tilbudt af IMM GSM over ... [+]

Den HD i Marketing og Management Science er blevet godkendt af Rådet for Højere Uddannelse (CHE) og vil blive tilbudt af IMM GSM over den nuværende udbud af BBA i Marketing Management. Den sydafrikanske Kvalifikation Authority ID-nummer er 90737.

Den HD i Marketing og Management Science kombinerer marketingfunktion med tilhørende støttefunktioner, såsom distribution, logistik og projektstyring med et stærkt fokus på virksomhedernes forskning. Denne kvalifikation er rettet mod at opfylde en lederstilling i branchen og har derfor en stærk forretningsmæssige fokus. Den HD i Marketing og Management Science vil give de studerende specialiserede marketing og management viden samt de færdigheder til at anvende denne viden til at fremme deres karriere gennem akademiske studier.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk