Inscape Education Group

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Inscape tror på at tilbyde værdi drevet produkter for at sikre den mangfoldige vækst i den kreative sektor og industrien som helhed. Vi har en etableret institutionel kultur, der er unik for Inscape og de studerende. Vores kultur er bygget på et værdisystem, der tilskynder kvalitet, autenticitet og relationer. Vi stræber efter at dette er reflekterende i alle områder af vores institution.

Som en organisation, fremmer vi involvering og adgang til videregående uddannelse. For hver tyve studerende, der tilmelder med os, er vi i stand til at tilbyde hel eller delvis stipendier for at hjælpe fortjener kandidater, der ellers ikke ville have mulighed for at gå i gang med deres valgte karriere.

Vi vedtager en unik elev centreret undervisning og læring tilgang for livslang læring. Vores foredragsholder elev-forholdet er lavt for at sikre individuel opmærksomhed ud over de umiddelbare faglige behov hos vores studerende. Vi forstår dynamikken i en lille klasse kultur og maksimere produktionen af ​​den studerende inden for dette miljø. Studerende er dog forventes at tage ansvar for egen læring og stræber efter at sidste ende blive uafhængige lærende.

Vi indpode en undervisning tilgang, der er baseret på de principper for Work-integreret læring (WIL). Kandidater, der forlader os er overbeviste om at komme ind i erhvervslivet. Vi vedtager en fremgangsmåde for virksomhederne i vores pensum og klasseværelser til at forberede kandidater til både de forventede muligheder og udfordringer i arbejdslivet.

Fortsat læring

Adgang til videre læring er højt på vores prioriteringsliste, og vi er stolte over, at mere end to tredjedele af vores elever, der kommer ind i vores Højere Certifikat programmer går på at blive accepteret i kvalifikationer på enten Inscape eller andre akkrediterede og registrerede videregående uddannelsesinstitutioner.

Akkrediteringer

Inscape er registreret hos Institut for højere uddannelse og erhvervsuddannelse (DHET) som en privat videregående uddannelsesinstitution. Vores Bachelor of Design Degree, Diplomer og højere Certifikater er akkrediteret af Rådet for Højere Uddannelse (CHE), og registreret af de sydafrikanske Qualifications Authority (SAQA) på nationale referenceramme for kvalifikationer (NQF).

Placeringer

Cape Town

Inscape Education Group

Address
Cape Town Campus
408 The Armoury,
Buchanan Square,
160 Sir Lowry Road,
Woodstock

Cape Town, Western Cape, Sydafrika
Telefonnummer
+27 11 327 2002

Durban

Address
Durban Campus
106 Montpelier Road
(access via 8th avenue off Florida Road)
Morningside

Durban, KwaZulu-Natal, Sydafrika

Midrand

Address
Midrand Campus
353 Alexandra Road
Halfway Gardens

Midrand, Gauteng, Sydafrika

Pretoria

Address
Pretoria Campus
193 Corobay Avenue
Waterkloof Glen

Pretoria, Gauteng, Sydafrika

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig