The Design School Southern Africa

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DSSA

En uddannelse i design er ikke anderledes end at designe selv. Det skal være godt planlagt, moderne og frem for alt kreativ. Det er vores filosofi på The Designskole sydlige Afrika (DSSA).

Den Designskole sydlige Afrika (DSSA) blev grundlagt i 1990, og i dag er en central afdeling af The Independent Institute of Education (Pty) Ltd (The IIE), som er den førende registreret privat udbyder af videregående uddannelser i Sydafrika.

IIe kandidater fra The Designskole sydlige Afrika (DSSA) er godt respekteret i hele designbranchen. Dette skyldes, at Designskole sydlige Afrika (DSSA) balancerer naturlig kreative potentiale med faglig beredskab via akademisk ekspertise og brancheerfaring. Små klasser giver mulighed for et inspirerende, fleksibel og nyskabende læringsmiljø; at give de studerende den bedste chance for succes i en spændende, udfordrende industri.

Hvis du er lidenskabelig og har en naturlig flair for design, vil The Designskole sydlige Afrika (DSSA) hjælpe dig med at opbygge fundamentet, du har brug for at gøre en succes for din valgte karriere.

Placeringer

Johannesburg

Address
Johannesburg Campus
Physical address: 444 Jan Smuts Avenue, Bordeaux, Randburg
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Johannesburg, Gauteng, Sydafrika

Pretoria

Address
Pretoria Campus
Physical address: 34 Ingersol Road, Pretoria, South Africa
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Pretoria, Gauteng, Sydafrika

Durban

Address
Durban Campus
Physical address: 70 Armstrong Avenue, La Lucia, South Africa
Postal address: PO Box 40692, Redhill, 4071

Durban, KwaZulu-Natal, Sydafrika

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig