Læs den officielle beskrivelse

Pulserende, multikulturel og dynamisk, det Johannesburg Universitet (UJ) deler tempo og energi kosmopolitiske Johannesburg, den by, hvis navn den bærer. Stolt sydafrikanske, universitetet er i live ned til sine afrikanske rødder, og velforberedt for sin rolle i aktualisere det potentiale, de videregående uddannelser gælder for kontinentets udvikling.

Den fænomenale succes for universitetet er en, der har overrasket kritikere og vandt over skeptikere. At være en institution, der roser sig i sin tilgængelige ekspertise, efter kun 11 år UJ har etableret sig som en institution i den globale ekspertise og verdensklasse statur.

I sine første fem leveår, UJ fordoblet sin akkrediterede forskningsresultater og øget antallet af fremtrædende sydafrikanske Research Stole fra ingen til syv. Denne bemærkelsesværdigt resultat blev nået i god tid inden det fastsatte mål for 2015. 2010 forskning resultat Det var resultatet af UJ ønske, i den indledende periode, til at etablere UJ som en grundig forskning fokuseret universitet.

UJ er den første og eneste afrikanske universitet optaget til den højt respekterede konsortium af 28 forskningsintensive universiteter i verden, Universitas 21 - en vigtig blåstempling af den stigende internationale statur UJ.

UJ prale verdensklasse, internationalt anerkendte akademiske programmer baseret på læseplaner informeret af banebrydende udvikling i både bachelor og postgraduate uddannelse. UJ programmer inden for sine ni fakulteter, er designet til at forberede de studerende til arbejdsmarkedet og for globalt medborgerskab. Universitetet har fire campusser, nemlig Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; Den Doornfontein Campus; og Soweto Campus.

Baseret på valg af UJ Orange Tæppe førsteårsstuderende - dem med en APS score lig med og større end 40 point - flagskibsprogrammerne omfatter: Regnskab; Elektrisk og elektronisk / mekanisk / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Law / HD Law; Matematik / anvendt matematik; IT / Computer Sciences; Humanfysiologi; Optometri; Finans; Psykologi; og læreruddannelsen.

For at gøre UJ undervisningsmæssige, forskning og innovation mål til en realitet, UJ har i løbet af de seneste otte år, investeret i over R2 milliarder i opgradering og udvidelse af levende og læring faciliteter på alle sine campusser og til at skabe et sikkert og sikker, verdensklasse læring og forskningsmiljø for både medarbejdere og studerende.

UJ også indført håndholdte enheder (en tablet eller bærbare computer) i første års klasseværelser i 2014, i et forsøg på at forbinde disse unge hjerner med den verden af ​​e-viden, som de vokser i, og at omdanne deres evne til at bidrage og konkurrere.

UJ Graduate succesrate er nu 83,4%, og den samlede årlige graduate produktion er på over 11.400 studerende. Universitetets første år Experience-programmet (FYE), et initiativ der tilbyder faglige færdigheder forstærkning med en accent på studerende mentorordninger medstuderende, er en af ​​de støtteprogrammer, der hjælper lette skole til universitet overgang. Næsten 1.300 studerende tutorer, valgt fra tredje-års niveau og op, fungerer som en grænseflade mellem studerende og undervisere. UJ også indført akademiske rådgivere i kollegier og godkendt off-campus indkvartering faciliteter. Under UJ Academic Excellence program, er 250 studievejledere betjener 2.000 første-års studerende på 25 boliger.

Bemærkelsesværdige, også er at UJ, med mere end 49.500 elever; 2.300 internationale studerende; 6.700 kandidater og berømte videnskabelige medarbejdere, er en institution med en beundringsværdig graduering sats. UJ er hjemsted for 133 bedømte forskere, hvoraf seks er A-mærket, og har syv National Research Foundation stole. Derudover er det producerer flest sorte revisorer på alle akkrediterede boligområder universiteter i landet.

Mens UJ forfølger globale ekspertise og statur, påtænker at universitetet nationalt lydhør på en måde, som kun UJ kan. I denne forbindelse blandt Sydafrikas seks førende universiteter, kun UJ held giver adgang til næsten 2.000 første års studerende, der kommer fra de fattigste samfund, at give dem, hvor det er nødvendigt, med top-up NSFAS finansiering, stipendier og to sunde måltider om dagen .

I de næste ti år, har UJ sæt seks strategiske mål, nemlig:

Global Excellence i forskning og innovation.
Global Excellence i undervisning og læring.
En international profil Fit for Global Excellence og statur.
En fremragende Student Experience.
Active Global Reputation Management, og
En institution og People Fit for Global Excellence og statur.

Vision

En international Universitet valg, forankret i Afrika, dynamisk forme fremtiden.

Mission

Inspirerende sin samfund til at omdanne og tjene menneskeheden gennem innovation og samarbejde udøvelse af viden.

Værdier

IMAGINATION SAMTALE REGENERATION ETISK FOUNDATION

Udformning af fremtiden

Tænker uafhængigt
Udvikling af en kosmopolitisk identitet
Udstiller ambitioner og drev
Vedtagelsen iværksættervirksomheder tilgange

Learning sammen fra vores mangfoldighed

Gør kloge beslutninger kollektivt

Inddragelse meningsfuldt med hinanden
Visning af gensidig respekt
førende consultatively

Udvikle bæredygtigt gennem kreative bidrag

Introspecting for fornyelse

Innovation for det fælles gode
Gør positiv forandring
Drage fordel af oversete muligheder

Treasuring akademisk frihed

Søger balance i forfølgelsen af ​​viden

Facing udfordringer med mod og tjene tillid
Handle ansvarligt ved at være fair, konsekvent og gennemsigtig
Deltagelse i og hjælpe samfundet (Ubuntu) *
  • Ubuntu er evnen til at udtrykke medfølelse, retfærdighed, gensidighed, værdighed, harmoni og menneskelighed af hensyn til at opbygge, vedligeholde og styrke fællesskabet. Ubuntu taler til vores inter-forbundethed, vores fælles menneskelighed og ansvaret for at hver der flyder fra vores forbindelse.
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

University of Johannesburg

Formålet med en BA (lov) grad er at give den studerende til at tilegne sig viden om det sydafrikanske retssystem, privatret, forfatningsret og sædvaneret. ... [+]

Formålet med en BA (lov) grad er at give den studerende til at tilegne sig viden om det sydafrikanske retssystem, privatret, forfatningsret og sædvaneret. Ud over dette, vil den studerende være i stand til at tage kurser aspekter af kunst og samfundsvidenskab. Desuden vil den studerende blive udsat for sprog og sprog struktur.

Den mindste studietid for graden er tre (3) år på fuld tid.

Moduler afsluttet i BA (lov) grad vil tælle modul kreditter i en efterfølgende LLB grad.

Karrieremuligheder (uden en LLB grad): State juridisk rådgiver Corporate juridisk rådgiver Court personale Office personale i et advokatfirma

For information om ansøgningskrav til juridiske fakultet, klik her... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en BA i Human Resource Management kan du have en karriere som HRM personalechef, HRM Personale Officer, uddannelseschef, Rekruttering og udvælgelse Officer. De BA Hon ... [+]

hans program vil blive erstattet af en Bachelors i Human Resource Management vi afventer godkendelse

ba i human resource management

Med en BA i Human Resource Management kan du have en karriere som HRM personalechef, HRM Personale Officer, uddannelseschef, Rekruttering og udvælgelse Officer.

Adgangskrav Minimum APS: 26 med matematik eller 28 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 4 (50% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.

BA Hons i Human Resource Management ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en BA i offentlig ledelse og styring kan du have en karriere som offentlige ledere i statslige departementer, Provincial departementer og kommuner, offentlige, privat ... [+]

BA i offentlig ledelse og styring

* Der henvises til fakultetets regler og regulativer for Regler for Access vedrørende dette program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Med en BA i offentlig ledelse og styring kan du have en karriere som offentlige ledere i statslige departementer, Provincial departementer og kommuner, offentlige, private og NGO sektor, administrative og ledelsesmæssige positioner.

Adgangskrav Minimum APS: 26 med matematik eller 28 med Matematisk Literacy Engelsk: 5 (60% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en BA i Tourism Development kan du få en karriere i Tourism Development, Executive, turisme Development Policy Planner, turisme Development Officer. Formålet med Hono ... [+]

BA i Tourism Development

* Der henvises til fakultetets regler og regulativer for Regler for Access vedrørende dette program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Med en BA i Tourism Development kan du få en karriere i Tourism Development, Executive, turisme Development Policy Planner, turisme Development Officer.

Adgangskrav Minimum APS: 26 med matematik eller 28 med Matematisk Literacy Engelsk: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program som specifikke udvælgelseskriterier kan anvendes, og på grund af pladsmangel.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette er et første formativ kvalifikation. En vellykket studerende vil have erhvervet de intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder til at diskutere, problematis ... [+]

Dette er et første formativ kvalifikation. En vellykket studerende vil have erhvervet de intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder til at diskutere, problematisere og undersøge menneskelig adfærd og interaktion, især i den sydafrikanske kontekst.

Der er fire forskellige klynger eller specialisering muligheder i dette program til at vælge fra. Disse muligheder er vist nedenfor.

BA med specialisering i Kommunikation og Sprog

Studieordningen for BA med specialisering i Kommunikation og Sprog Programmet består af 22 semester moduler kompileret som følger:

Første år andet år Tredje år Semester moduler Kommunikation eller * Theory of Film og ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En Bachelor of Arts i Digital Media Design forbereder eleverne til at opfylde behovene i den digitale tidsalder, som designere af indhold, systemer og produkter, hvor tek ... [+]

En Bachelor of Arts i Digital Media Design forbereder eleverne til at opfylde behovene i den digitale tidsalder, som designere af indhold, systemer og produkter, hvor tekst, billede, video, lyd, grafik og animation konvergerer. Med udgangspunkt i en generaliseret tilgang, lærer eleverne specialisering inden interaktionsdesign eller digital video. I Digital Media Design, studerende engagere sig med og anvende digitale teknologier innovativt, for at designe produkter til at kommunikere og forbedre livserfaringer.

En vifte af teknologier og produkter, at de studerende engagerer med omfatter hjemmesider, mobile applikationer, interaktive spil, design leverancer, musikvideoer, digital video, motion grafik, kort format animation, wayfinding systemer og digital fotografering. Instituttets faciliteter inkluderer fire omfattende edb laboratorier med de nyeste high-end grafik computere, en lydoptagelse suite en animation studio og en grøn skærm studie.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kurset består af fem moduler. Moduler 1 (Research Essay), 2 (Grammatik af Main Language) og 3 (Litteratur af Main Language) er obligatoriske. Den studerende vælger to and ... [+]

Kurset består af fem moduler. Moduler 1 (Research Essay), 2 (Grammatik af Main Language) og 3 (Litteratur af Main Language) er obligatoriske. Den studerende vælger to andre moduler fra følgende muligheder:

Litteratur: Digte, Prosa, Drama, Oral Art Lingvistik: Sociolingvistik, lyd- og formlære, syntaks og semantik, Translation Studies Adgangskrav

Studerende, der har opnået en bachelor kvalifikation med nordsotho (eller Sepedi) eller Zulu (eller isiZulu) som en vigtig og som mødes kan anses de generelle University adgangskrav til Honours program for programmet.

Studerende, der ikke opfylder kravet om en af ​​de angivne afrikanske sprog som en væsentlig maj i fortjenstfulde tilfælde gælder for RPL udvalget at blive optaget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Uddannelsen består af obligatoriske og valgfrie moduler om humaniora og humaniora i afrikanske studier. ... [+]

Programmet består af fem moduler.

Obligatoriske moduler:

Semester 1: Papir 1: Metode for humaniora (udbydes af Institut for Antropologi og Development Studies Papir 2: Statistik for Human Sciences (udbydes af Institut for Matematik og statistik)

Semester 2: Et forskningsprojekt i et af de deltagende fag, der er blevet afsluttet med succes af den studerende som en væsentlig emne for Degree formål.

Valgfrie moduler:

Introduktion til prosa og Short kunst af en afrikansk sprog Introduktion til Drama og Poetry Indførelse af en afrikansk sprog eller Theory of African Oral Økonomiske spørgsmål i Udviklingslandene (udbydes af Institut for Økonomisk) Adgangskrav ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende skal udfylde fem kurser i antropologi Studies Honours program. En af disse kurser er en uafhængig forskning papir udført under tilsyn af en akademisk i afdelin ... [+]

Studerende skal udfylde fem kurser i antropologi Studies Honours program. En af disse kurser er en uafhængig forskning papir udført under tilsyn af en akademisk i afdelingen.

Den obligatoriske redskabsfag, hvoraf en del er en introduktion til statistik, udbydes i første halvår. Med dette kursus som en base, kan eleverne vælge at specialisere sig i Social og / eller kulturel antropologi, eller Paleoanthropology.

Hvis eleverne vælger førstnævnte, kan de vælge mellem kurser såsom "Unge, identitet og sprog ',' Antropologi af kroppen", og "Natur og Samfund«. Valgfag kan vælges fra en bred vifte af samfundsvidenskabelige kurser.

Hvis Paleoanthropology er valgt, et struktureret program for Paleoanthropology, Anatomi, og arkæologi er på tilbud. Et kursus i marken forskningsmetoder i Arkæologi og Paleoanthropology er også obligatorisk i denne strøm. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den postgraduate program i Anvendt Sprogvidenskab og litteraturteori, i at trække på den viden inden for både sine discipliner, er rettet mod de specialiserede uddannelse ... [+]

Den postgraduate program i Anvendt Sprogvidenskab og litteraturteori, i at trække på den viden inden for både sine discipliner, er rettet mod de specialiserede uddannelsessystemer og forskning behov sproglige praktikere såsom oversættere, tolke, teksteditorer, sprog planlæggere, tekstforfattere og sprog lærere. Oversættelse og tolkning er komplekse sproglige, kognitive og tekstmæssige processer, blandt andet, også medføre sociokulturelle mægling. I betragtning af kompleksiteten af ​​disse aktiviteter og dermed den tværfaglige sprog praksis, disse programmer tilbyder en balance mellem teoretisk, praktisk og erfaringsbaseret viden og færdigheder.

Adgangskrav

En BA-uddannelse eller tilsvarende kvalifikationer med Lingvistik, mindst et sprog eller en relevant specialisering i Kommunikation på tredje år niveau. Studerende med speciale i Oversættelse og redigering skal have bestået (a) mindst et yderligere sprog ved anden-års niveau, og (b) en afdelings oversættelse og redigering test.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den BA Honours (Urban Studies) program introducerer eleverne til kritiske perspektiver på urbanisering og byudvikling. Eleverne bliver fortrolige med debatter om politik ... [+]

Den BA Honours (Urban Studies) program introducerer eleverne til kritiske perspektiver på urbanisering og byudvikling. Eleverne bliver fortrolige med debatter om politik af byer og institutioner, uhøjtidelighed, forbrug, og måder, hvorpå mennesker deltage i og omforme bylivet. Betydelig lægges vægt på at vejlede de studerende til at gennemføre uafhængig kvantitativ forskning. Programmet byder på færdigheder i teorien, rapportskrivning og problemløsning. Studerende også erhverve SPSS færdigheder og kompetencer, og er nødt til at fuldføre en 120-timers praktik.

Adgangskrav

Entré vil komme i betragtning til en studerende, der afsluttede en af ​​følgende større emner: Sociologi, Arbejdssociologi, geografi, filosofi, historiske studier, Udviklingsstudier, psykologi, Industriel Psykologi, Politik, Public Governance og Socialt Arbejde som en stor (op til tredje årig niveau) i precxeeding BA. Hvis en studerende ikke opfylder ovennævnte krav, kan optagelse gives af dekanen for fakultetet, efter indstilling fra formanden for afdelingen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Bachelor of Arts Honours i Design forbereder de studerende til forskningsbaseret postgraduate studier og indrejse i et design karriere ved at give de studerende til at pr ... [+]

Bachelor of Arts Honours i Design forbereder de studerende til forskningsbaseret postgraduate studier og indrejse i et design karriere ved at give de studerende til at producere kreative løsninger på komplekse problemer inden for et specialiseret område af design og til at udføre og rapportere forskning under vejledning.

Adgangskrav

En passende bachelorgrad med en anbefalet minimum på 60% for alle endelige år moduler.

Udvælgelseskriterier

Ud over de minimumskrav adgangskrav som skitseret ovenfor, kan potentielle studerende være forpligtet til at præsentere en portefølje af deres arbejde til en interviewede panel.

Curriculum

MODUL

Kommunikation Design eller Fashion Design eller multimediedesigner eller Jewellery Design design Project Forskning Metodologi design Theory Forskning Essay Uddannelsens opbygning Minimum varighed: Et år på fuld tid / to år på deltid. Maksimalt antal moduler pr studieår: Fuldtid: Fem semester moduler. Deltid: Tre semester moduler i år en (Research metode, Forskning Essay); og to semester moduler i år to (Kommunikationsdesign / Fashion Design / Multimedia Design / Smykker Praksis og Design Project). Tildeling af graden ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Fuldtids studerende tilmelde fem moduler. Deltidsstuderende tilmelding til alle moduler med undtagelse af specialisering moduler og forskning essay i det første år. I det ... [+]

Fuldtids studerende tilmelde fem moduler. Deltidsstuderende tilmelding til alle moduler med undtagelse af specialisering moduler og forskning essay i det første år. I det andet år deltidsstuderende registrere for specialisering moduler og forskning essay. Alle valgfrie moduler er ikke nødvendigvis tilbydes hvert år.

Den Honours program består af fem moduler, hvoraf fire er obligatoriske og et er et valgfrit modul:

Obligatoriske moduler:

Semester 1 / Semester 2 Kommunikation Theory Forskning Essay Audiovisuel kommunikation Anvendt Kommunikation audiovisuelle

Valgfrie moduler:

Communication Management og overtalelse Kommunikation og Identitet Udvikling Nye Medier og Kultur Adgangskrav ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den udmærkelse pensum består af fem obligatoriske moduler. Den første er den forskning modul, en lang essay på omkring 10.000 ord, det emne, der er forhandlet med en vejl ... [+]

Den udmærkelse pensum består af fem obligatoriske moduler. Den første er den forskning modul, en lang essay på omkring 10.000 ord, det emne, der er forhandlet med en vejleder. De andre fire moduler er kurser. Hvilke kurser udbydes i et bestemt år vil blive bestemt af afdelingen og vil være baseret på, blandt andre overvejelser, tilgængeligheden af ​​videnskabeligt personale med den nødvendige ekspertise i et felt og interesser studerende.

Adgangskrav

For at blive optaget på dette program, skal eleverne opfylde instituttets adgangskrav. Disse er som følger. Du skal have gjort Filosofi som et stort emne for din første grad. Du skal også have et gennemsnit på 65% for alle de moduler, du har gjort i Filosofi 3. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Vores BA Honours i fransk fremmer den grundige undersøgelse af Francophone og fransk litteratur. Vi er specialiseret i studiet af specifikke genrer som selvbiografi og de ... [+]

Vores BA Honours i fransk fremmer den grundige undersøgelse af Francophone og fransk litteratur. Vi er specialiseret i studiet af specifikke genrer som selvbiografi og den eksperimentelle roman, og af bestemte perioder, ligesom det tyvende århundredes franske teater. Studerende kan også fokusere på Oversættelse studier eller kombinere litteratur interesser med oversættelse (fransk / engelsk, engelsk / fransk) interesser.

Adgangskrav

Studerende, der ønsker at tilmelde sig Honours program i fransk skal have gennemført mindst tre års fransk, hvoraf den ene skal være svarende til en tredje-årig universitetsuddannelse i henhold til de kriterier, som Senatet. Formanden for departementet Fransk skal være opfyldt, at den potentielle studerendes kendskab til fransk er tilstrækkelig til at tillade en vellykket afslutning af Honours program. Kendskab til latin er en anbefaling.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På dette kursus arbejder vi med det græske sprog, litteratur, artefakter, filosofi, historie og religion. Ikke kun gøre de studerende udvikle deres egne analytiske evner ... [+]

På dette kursus arbejder vi med det græske sprog, litteratur, artefakter, filosofi, historie og religion. Ikke kun gøre de studerende udvikle deres egne analytiske evner ved at deltage i dette kursus; de også forstå de måder, hvorpå vi som mennesker giver mening til vores eksistens gennem brug af symboler og komplekser af symboler, der kommer til os fra oldtiden. Alle dokumenter læses på originalsproget, der leverer de studerende med evnen til at fortolke inskriptioner, tekster og artefakter i en begrundet måde.

Studerende kan fokusere deres program enten på klassisk græsk eller moderne græsk.

Adgangskrav

Græsk 3A og 3B eller moderne græsk 3A og 3B er nødvendige for optagelse på dette program. Der anbefales en læsning kendskab til tysk og / eller fransk.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Forskning Essay: Forskningen essay dækker metode, teori og anvendelsen heraf i en egentlig forskning essay. Teori og Historiography: Eksamen papir dækker teori og filoso ... [+]

Forskning Essay: Forskningen essay dækker metode, teori og anvendelsen heraf i en egentlig forskning essay.

Teori og Historiography: Undersøgelsen papir dækker teori og filosofi historie samt generel og Sydafrikas historieskrivning

African History: Temaer, der dækker den historiske udvikling i Afrika er præsenteret.

Temaer i historie Asien: Dette papir tilbyder et udvalg af temaer i historien om den store forskel mellem de asiatiske civilisationer og den vestlige civilisation, da det femtende århundrede; Indien, Sydøstasien, Japan og Kina.

Sydafrikansk historie: Temaer i det nittende århundredes historie før 1865: britisk styre, debatter om rensning middelklasse dannelse, Mfecane, Great Trek, Cape Lieralism, ledere i det indre, økonomiske relationer. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikation er at udvikle den anvendte kompetence studerende i at analysere, fortolke og forstå industrielle psykologi principper og metoder. Det udvikler ... [+]

Formålet med kvalifikation er at udvikle den anvendte kompetence studerende i at analysere, fortolke og forstå industrielle psykologi principper og metoder. Det udvikler yderligere intellektuelle, forskning og faglige færdigheder den studerende. Kvalifikationen forbereder eleverne til meningsfuldt bidrage til organisationers menneskelige erhvervelse ressource, udnyttelse og udvikling interventioner. En industriel psykologi Honours kandidat vil være i stand til at søge efter Honours uddannelse og praktik programmer i psykometri. Afslutning af en sådan praktik vil gøre det muligt for dem at registrere som psykometri med professionel bestyrelse for Psykologi af sundhedssektoren Rådet for Sydafrika (HPCSA). ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Modulerne i BA Honours (Arbejdssociologi) program tilbyde de studerende forståelse af den skiftende natur af globale arbejdspladser, brancher, arbejdstager kampe og arbej ... [+]

Modulerne i BA Honours (Arbejdssociologi) program tilbyde de studerende forståelse af den skiftende natur af globale arbejdspladser, brancher, arbejdstager kampe og arbejde dynamik. Betydelig lægges vægt på at vejlede de studerende til at gennemføre uafhængig kvantitativ forskning. Programmet byder på færdigheder i teorien, rapportskrivning og problemløsning. Studerende også erhverve SPSS færdigheder og kompetencer, og er nødt til at fuldføre en 120-timers praktik.

Adgangskrav

Entré vil komme i betragtning til en studerende, der afsluttede sociologi eller Arbejdssociologi som en stor (op til tredje år niveau) i det foregående BA Degree. Hvis en studerende ikke opfylder ovennævnte krav, kan optagelse gives af dekanen for fakultetet, efter indstilling fra formanden for afdelingen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Fuldtids studerende tilmelde fem modules.Part-studerende registrere for alle moduler med undtagelse af specialisering moduler og forskning essay i det første år. I det an ... [+]

Fuldtids studerende tilmelde fem modules.Part-studerende registrere for alle moduler med undtagelse af specialisering moduler og forskning essay i det første år. I det andet år deltidsstuderende registrere for specialisering moduler og forskning essay. Alle valgfrie moduler er ikke nødvendigvis tilbydes hvert år.

Den Honours program består af fem moduler, hvoraf fire er obligatoriske og et er et valgfrit modul:

Obligatoriske moduler:

Semester 1 / Semester 2

Kommunikation Theory Forskning Essay journalistik Anvendt Kommunikation Journalistik

Valgfrie moduler:

Communication Management og overtalelse Kommunikation og Identitet Udvikling Nye Medier og Kultur ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kurset har til formål at levere en temmelig detaljeret undersøgelse af det bidrag, som vores klassiske arv til den vestlige civilisation. ... [+]

Kurset har til formål at levere en temmelig detaljeret undersøgelse af det bidrag, som vores klassiske arv til den vestlige civilisation. Områder som klassisk kunst og arkitektur, historie, filosofi, poesi, prosa, religion, retorik eller teknologi er dækket. Ved at studere disse emner, er fascinerende temaer som arketyper (f.eks heltens), master-fortællinger, kønnet sprog, strategier for kommunikation, verdens udsigt, og historien om almindelige mennesker, der er omfattet. På denne måde udvikler eleverne en kritisk forståelse af deres egen kultur, samt en vurdering af den rigdom af viden, vi har arvet fra grækerne og romerne. Alle gamle tekster læses i oversættelse.

Adgangskrav ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er at udforske en bred vifte af former for menneskelig kommunikation fra en række forskellige perspektiver, der forbinder det lokale og det glo ... [+]

Formålet med dette program er at udforske en bred vifte af former for menneskelig kommunikation fra en række forskellige perspektiver, der forbinder det lokale og det globale og har rod i afrikanske sammenhænge og erfaringer. Vores pensum udvikler en innovativ undersøgelser deltagelse tilgang, der tager de specifikke kommunikative, kulturelle og sociale sammenhænge, ​​hvor vi opererer. Som en iboende tværfagligt og fleksibelt program, BA Hons i Kommunikation skærer en mangfoldighed af marker og områder i humaniora og samfundsvidenskab og giver mulighed for at udforske deres komplementaritet og indbyrdes.

Denne kvalifikation består af fem moduler: Kommunikation, medier og samfund; Forskning Metodologi; Contemporary Issues i Kommunikation; Communication for Social Change; og forskning essay. Hvert modul er designet til at introducere de studerende til en række relevante bekymringer i det moderne samfund. Den Contemporary Issues modul studerer den sammenhæng, som nye medier har udviklet sig, arbejdet i nye medier og dens indvirkning på samfundet. Communication for Social Change undersøger udviklede udviklende karakter af det sydafrikanske samfund, som det anvendes på forskellige kommunikations sammenhænge. Kommunikation, medier og samfund giver en teoretisk baggrund, mod hvilken disse er undersøgt, og Research Methodology forbereder den studerende for deres forskning komponent (forskning essay).... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På dette kursus arbejder vi med det latinske sprog, litteratur, artefakter, filosofi, historie og religion. Ikke kun gøre de studerende udvikle deres egne analytiske evne ... [+]

På dette kursus arbejder vi med det latinske sprog, litteratur, artefakter, filosofi, historie og religion. Ikke kun gøre de studerende udvikle deres egne analytiske evner ved at deltage i dette kursus; de også forstå de måder, hvorpå vi som mennesker giver mening til vores eksistens gennem brug af symboler og komplekser af symboler, der kommer til os fra oldtiden.

Alle dokumenter læses på originalsproget, der leverer de studerende med evnen til at fortolke inskriptioner, tekster og artefakter i en begrundet måde. En vurdering af den indflydelse, latin på moderne engelsk er også udviklet.

Adgangskrav

Latin 3A og 3B er nødvendige for optagelse på dette program. Der anbefales en læsning kendskab til tysk og / eller fransk.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wa ... [+]

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. Soos in al die ander geesteswetenskappe is begrip van die menslike bestaan die doel. In die vak Afrikaans is taal en tekste die middel tot hierdie doel. Om die mens en die manier waarop die mens die wêreld verstaan, te ondersoek, word die taal wat die mens gebruik om uitdrukking te gee aan hierdie wêreld, om sin te gee aan sigself en aan die wêreld waarin hy/sy leef, bestudeer.

Die honneurskursus bied ‘n inleidende oorsig tot die Afrikaanse taalen letterkunde en ‘n student behoort ‘n oorsig te hê oor Afrikaanse literatuurgeskiedenis, maar ook ‘n agtergrond oor die deeglike ontleding van spesifieke tekste. Die vaardighede om verder onafhanklik te kan navorsing doen, word aangeleer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Afrikaans
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

BA Honours Politik, med et obligatorisk modul i forskning mytologi og mini forskningsrapport, med valg lige fra South African Politik; Køn; Områdestudier; Contemporary Is ... [+]

BA Honours Politik, med et obligatorisk modul i forskning mytologi og mini forskningsrapport, med valg lige fra South African Politik; Køn; Områdestudier; Contemporary Issues i International Relations; Internationale organisationer; Politisk risikoanalyse; Teorier og begreber i Politik og internationale relationer.

Adgangskrav

Eleverne har brug for en 65% beståelsesprocent på tredje år niveau. Ikke-Universitetet i Johannesburg studerende skriver en indgang test.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof Deon Geldenhuys Tel: 011 559 2894 / E-mail: deong@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

De Honours i Psykologi program tilbydes kun en fuld tid. De studerende skal udfylde seks moduler inden for en periode på et år. Forskningen komponent er den eneste obliga ... [+]

De Honours i Psykologi program tilbydes kun en fuld tid. De studerende skal udfylde seks moduler inden for en periode på et år. Forskningen komponent er den eneste obligatoriske modul og kører for hele året, som sådan dette modul tæller som to moduler. De studerende er forpligtet til at vælge fire andre moduler ud af følgende liste: Neuropsykologi; Personlighed Psykologi; Social Psychology; Unormal Psykologi; Terapeutisk psykologi; Psykologisk vurdering; Kritisk Udviklingspsykologi og Sundhedspsykologi. Hvert af disse moduler præsenteres af en ekspert på området, og klasserne er interaktionelle og dynamisk. De studerende er også givet mulighed for at gennemføre et forskningsprojekt med det formål at forberede dem til yderligere undersøgelser. De studerende bliver vurderet via tests, opgaver og eksamener.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den Honours program kan tages med særligt fokus på følgende områder af specialisering eller i kombination ... [+]

Den Honours program kan tages med særligt fokus på følgende områder af specialisering eller i kombination: Kritiske Issues i Religionsvidenskab: Den guddommelige i religioner; Religioner og videnskab; Metode og Teori i Religionsvidenskab; Liberation teologier i religioner. Kristendommen: forbindelse med tidlig kristendom; Bibelen som litteratur; Den kristne tradition; Kristendom og Contemporary Issues. Islam og arabisk: Studier i Hadith; Islam og køn; Islamiske åndelige traditioner; Valgte arabiske tekster (Tafsir); Koranen og dens hovedtemaer; Shari'ah og Konstitutionelle demokratier; Kritiske spørgsmål i Contemporary Islam African Oprindelige Religioner: Afrikansk spiritualitet; Oprindelige religioner og Økologi; Den indflydelse Modernisering på afrikansk Indigenous Religion; African Indigenous Religion og andre oprindelige religioner i verden. Hebraisk - aramæisk og Judaistisk Relaterede Temaer: Bibelske tekster; Mishnah og Talmud; Targums og fortolkende tekster; Jødedom og Contemporary Issues.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Modulerne i BA Honours (Sociologi) program tilbyder studerende forståelse af nutidige samfundsdebat og bekymringer. Studerende udforske sociale identiteter og samfundsmæs ... [+]

Modulerne i BA Honours (Sociologi) program tilbyder studerende forståelse af nutidige samfundsdebat og bekymringer. Studerende udforske sociale identiteter og samfundsmæssige strukturer, globale og lokale bindinger, samt social forandring og strategier for social intervention. Betydelig lægges vægt på at vejlede de studerende til at gennemføre uafhængig kvantitativ forskning. Programmet byder på færdigheder i teorien, rapportskrivning og problemløsning. Studerende også erhverve SPSS færdigheder og kompetencer, og er nødt til at fuldføre en 120-timers praktik.

Adgangskrav

Entré vil komme i betragtning til en studerende, der afsluttede sociologi eller Arbejdssociologi som en stor (op til tredje år niveau) i det foregående BA. Hvis en studerende ikke opfylder ovennævnte krav, kan optagelse gives af dekanen for fakultetet, efter indstilling fra formanden for afdelingen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Corporate Communication Honours letter både teoretisk og anvendt kompetence i virksomhedskommunikation. Specialiseret viden om corporate communication teorien letter evne ... [+]

Corporate Communication Honours letter både teoretisk og anvendt kompetence i virksomhedskommunikation. Specialiseret viden om corporate communication teorien letter evnen til kritisk revision, konsolidere og udvide virksomhedskommunikation teori til at skabe passende svar og løse abstrakte kontekstuelle virksomhedernes kommunikationsproblemer. Udviklingen af ​​praktiske færdigheder sætter gennem erfaringsbaseret læring i form af praktikophold og portefølje baseret uddannelse at lette erhvervelsen af ​​anvendt og refleksiv kompetence, som fremmer evnen til at overføre og anvende virksomhedernes kommunikationsevner sætter i en række kommunikations sammenhænge. Dette kursus er også bibringer den moralske og etiske følsomhed kræves for ansvarlig praksis af virksomhedernes kommunikation.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Marketing Kommunikation Honours Teori: I dynamisk og konstant udvikling inden for Marketing Kommunikation med en moderne skridt i retning af Integrated Brand Kommunikatio ... [+]

Marketing Kommunikation Honours Teori: I den dynamiske og udvikler løbende på Marketing Kommunikation med en moderne skridt i retning af Integrated Brand Kommunikation med en stigende vægt på strategisk konceptualisering, har et behov opstået for et kursus, der beskæftiger sig med relevante industri emner.

Formålet med denne grad er at give en kritisk refleksiv orientering mod både de teoretiske og anvendte principper for Marketing Communication. Derfor vil den lærende være forsynet med omfattende teoretisk og praktisk anvendelse inden for Marketing Communication, som vil sætte dem i stand til at forfølge en integreret karriere inden for området. Fokus er på erfaringsbaseret læring med en stærk branding vægt og indeholder direkte eksponering til industrien. Desuden hele året vil blive udviklet professionelle præsentationsteknik. Marketing Communication Theory undersøger aktuelle og relevante aktuelle emner inden for marketing kommunikation og omhandler også nutidige sammenhænge Marketing Communication. Det primære formål er at skabe forståelse med hensyn til disse spørgsmål samt praksis og principper for Marketing Communication industrien generelt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den Honours undersøgelse består af fire moduler af hver tre timer og en forskning essay. De fire moduler udgør 20 point hver og forskning essay repræsenterer 40 point. Ku ... [+]

Den Honours undersøgelse består af fire moduler af hver tre timer og en forskning essay. De fire moduler udgør 20 point hver og forskning essay repræsenterer 40 point. Kurset giver to muligheder, nemlig at fokusere på tysk litteratur med en komponent tysk undersøgelse, eller tysk sprog og lingvistik med en litteratur komponent. Tre moduler er obligatoriske:

Obligatoriske moduler:

år moduler Modul 1: Forskning essay om en bestemt genre eller på et sprogligt emne Modul 2: tysk litteratur fra anden halvdel af det 20. århundrede og moderne tysk litteratur Modul 3: tysk syntaks og morfologi

Valgfrie moduler:

Studerende kan vælge to moduler fra følgende liste: År moduler Modul 4: tysk litteratur fra det 17. og 18. århundrede Modul 5: tysk litteratur fra det 19. århundrede Modul 6: tysk litteratur fra den første halvdel af det 20. århundrede Modul 7: Praktisk oversættelse Modul 8: Oversættelse teori... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende skal udfylde fem kurser i Development Studies Honours program: tre er obligatoriske og to er valgfag. En af disse kurser er en uafhængig forskning papir udført ... [+]

Studerende skal udfylde fem kurser i Development Studies Honours program: tre er obligatoriske og to er valgfag. En af disse kurser er en uafhængig forskning papir udført under tilsyn af en akademisk i afdelingen.

Der er fem kurser i Honours program:

Det første kursus, udbydes i første halvår, er en obligatorisk teori kursus, der dykker ind i den under rusted of Development Studies ved at vedtage en tilgang baseret på det, vi kalder "historisk politisk økonomi". Det kombinerer klassisk social teori og politisk økonomi med historie og politiske analyser, tackle de akademiske og politiske diskurser der er opstået i denne disciplin i de sidste halvtreds år inden for deres globale politiske og økonomiske sammenhæng.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette kursus omfatter studiet af litteraturteori og litteraturen på engelsk fra Storbritannien, Amerika, det indiske subkontinent og Afrika. Perioder dækket spænder fra m ... [+]

Dette kursus omfatter studiet af litteraturteori og litteraturen på engelsk fra Storbritannien, Amerika, det indiske subkontinent og Afrika. Perioder dækket spænder fra middelalderen til i dag.

Studerende kan forfølge individuelle interesser i løbet af skrive et forsknings essay. Valgfrie moduler i specialiserede emner som liv-skrivning, science fiction og tekstredigering kan også være tilgængelige.

Adgangskrav

Optagelse på Honours program skal godkendes af formanden for afdelingen. (Se også de generelle bestemmelser på universitetet.)

Kontaktdetaljer

Navn: Prof Karen Scherzinger Tel: 011 559 2493 / E-mail: kscherzinger@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med BA (Visual Art) Degree er at udvikle elevernes kreative, fantasifulde og kritiske viden, færdigheder og akademiske forskningskapacitet til at praktisere som ... [+]

Formålet med BA (Visual Art) Degree er at udvikle elevernes kreative, fantasifulde og kritisk viden, færdigheder og akademiske forskningskapacitet til at praktisere som kunstnere inden for domæner af de visuelle-kulturelle industrier, og / eller at engagere sig i postgraduate studier i billedkunst.

BA (Visual Art) Degree program vil udstyre de studerende med et indgående kendskab til visuel kunst praksis, diskurser, teorier og forskning metoder. Programmet letter oprettelsen af ​​mening gennem kunst; forskning inden for kunsthistorie og kritik; nutidige kunstnerisk produktion7 borgerlige agentur; visuel identitet og visuelle teknologier. Programmet vil fokusere på kreativ og kritisk tænkning i henhold til etiske og faglige standarder, med henblik på at udforske eksperimentelle, transformative og tværfaglige tilgange til fremstilling, modtagelse og analyse af kunst inden for pan-afrikanske og internationale sammenhænge. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med BA Fashion Design program er at udvikle modedesignere, problem finders og problemløsere, der har kompetencen til at arbejde selvstændigt som iværksættervirks ... [+]

Formålet med BA Fashion Design program er at udvikle modedesignere, problem finders og problemløsere, der har kompetencen til at arbejde selvstændigt som iværksættervirksomheder modedesignere. Formålet med denne grad er at:

Påfør integreret viden og avancerede konceptuel tænkning til innovativt løse komplekse mode design problemer; Brug en vifte af design metoder, processer og teknikker kompetent til at skabe, nuværende og argumentere for professionelle mode design; Aktiver studerende til at demonstrere kendskab til design historie og teori i bredere sammenhæng og mode design historie og teori i disciplinen specifikke kontekst, og at foretage design kritik og forskning. Karriere muligheder Programmet vil udstyre dig med den nødvendige viden og færdigheder til et design karriere i modebranchen, herunder: Problemløsning gennem design Fashion iværksætter Mode designer Mønster ingeniør Stylist Adgangskrav Senior certifikat eller tilsvarende kvalifikationer med minimum APS eller M-score Deltagelse af en indgang vurdering og indsendelse af en portefølje, når ansøgningsskemaet er blevet behandlet Afslutning af National Benchmarking Test (NBT) for Akademisk og Quantitative Literacy (AQL) Obligatorisk fag: Engelsk ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle elevernes anvendt kompetence i film og tv Studies. Anvendt kompetence indebærer erhvervelse, analyse, fortolkning og anvend ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle elevernes anvendt kompetence i film og tv Studies. Anvendt kompetence indebærer erhvervelse, analyse, fortolkning og anvendelse af kommunikation principper for Film og Tv Studier inden for relevante sektorer i de elektroniske medier og radio- og tv-industrien. Derudover vil de studerende udvikle evnen til at internalisere, reflektere over og kommunikere strategiske beslutninger og applikationer effektivt gennem en korrekt og passende brug af videnskabelig sprog og tekniske terminologi i forbindelse med film og tv-studier. Kvalifikationen vil lette en effektiv læring gennem eksponering for og anvendelse af passende læringsstile, således at den studerende til at navigere og holistisk styre den dynamiske sammenhæng Film og Tv Studies. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kommunikation designere er kreative tænkere og problemløsere, der bruger en række designmetoder, processer og teknikker til at skabe professionel kommunikation design, så ... [+]

Kommunikation designere er kreative tænkere og problemløsere, der bruger en række designmetoder, processer og teknikker til at skabe professionel kommunikation design, såsom plakater, bøger, magasiner, corporate identity programmer, emballage og hjemmesider, både individuelt og som medlemmer af holdene.

Institut for Grafisk Design tilbyder en Bachelor of Arts i Design med speciale i Kommunikation Design. Instituttets faciliteter inkluderer en række studier og en centralt placeret Apple Macintosh computer studie.

Karrieremuligheder

Kandidater vil være i stand til at indtaste en meddelelse design karriere ved at arbejde i design studios, marketing konsulentvirksomheder, branding og reklamebureauer, og for aviser, magasiner og bogforlag som:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikation er at udvikle elevernes anvendt kompetence i journalistik. Anvendt kompetence indebærer erhvervelse, analyse, fortolkning og anvendelse af komm ... [+]

Formålet med kvalifikation er at udvikle elevernes anvendt kompetence i journalistik. Anvendt kompetence indebærer erhvervelse, analyse, fortolkning og anvendelse af kommunikation principper for sammenhæng med Journalistik inden for relevante sektorer i elektroniske og trykte medier og tv-industrien. Derudover vil de studerende udvikle evnen til at internalisere, reflektere over og kommunikere strategiske beslutninger og applikationer effektivt gennem en korrekt og passende brug af videnskabelig sprog og tekniske terminologi i forbindelse med journalistik. Kvalifikationen vil lette en effektiv læring gennem eksponering for og anvendelse af passende læringsstile, således at de kan navigere og holistisk styre den dynamiske sammenhæng Journalisthøjskole. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med denne kvalifikation er at give kvalificerede studerende med forskning færdigheder; teoretisk og intellektuel viden, kritiske ræsonnement evner, pro ... [+]

Det primære formål med denne kvalifikation er at give kvalificerede studerende med forskning færdigheder; teoretisk og intellektuel viden, kritiske ræsonnement evner, problemløsning færdigheder, en forståelse af de normative dimensioner af politik og økonomi, herunder respekt for menneskerettigheder, og åben og ansvarlig regering, forsvarlig sikkerhed og økonomiske politikker; og normative grænser for udøvelsen af ​​magt og autoritet i politiske økonomiske ordrer.

Studieordningen for BA (Politik, filosofi og økonomi) Programmet består af 24 semester moduler kompileret som følger:

Første år andet år Tredje år Semester moduler Politik 1A & 1... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med denne kvalifikation er at give kvalificerede studerende med forskning færdigheder; teoretisk og intellektuel viden; kritiske ræsonnement evner; og ... [+]

Det primære formål med denne kvalifikation er at give kvalificerede studerende med forskning færdigheder; teoretisk og intellektuel viden; kritiske ræsonnement evner; og problemløsning færdigheder; en forståelse af de normative dimensioner af politik, herunder: respekt for menneskerettighederne, åben og ansvarlig regering, kompetent ledelse, forsvarlig sikkerhed og økonomiske politikker og normative grænser for udøvelsen af ​​magt og autoritet i politisk orden.

Studieordningen for BA (Politik og internationale forbindelser) Programmet består af 22 semester moduler kompileret som følger:

Første år andet år Tredje år Semester moduler Politik 1A &am... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med denne kvalifikation er at give kvalificerede studerende med: en bredt funderet, stærk og sammenhængende viden fundament for videre studier i psykol ... [+]

Det primære formål med denne kvalifikation er at give kvalificerede studerende med: en bredt funderet, stærk og sammenhængende viden fundament for videre studier i psykologi; en viden fundament for anvendt forskning og grundforskning i psykologi; analytiske, fortolkende og integrerende færdigheder, der har praktisk værdi for samfundet som helhed; og evnen til at reflektere over psykologi og har et holistisk syn på Psykologi og dens anvendelser i forskellige sammenhænge.

Studieordningen består af minimum 22 semester moduler kompileret som følger:

Første år andet år Tredje år Semester moduler Psykologi 1A & B Semester 1: Psykologi 2A (Developmenta... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Sport kommentator, Sport Journalist, Sport Anker, Researcher, specialisering i Biokinetics, Idræt eller Sport Management æresbevisninger, Coach, Exercise Scientist ... [+]

Karriere

Sport kommentator, Sport Journalist, Sport Anker, Researcher, specialisering i Biokinetics, Idræt eller Sport Management æresbevisninger, Coach, Exercise Scientist.

Adgangskrav Minimum APS: 23 Matematik OR 24 med Matematisk Literacy Undervisningssprog og lærings- engelsk: 5 (60% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 4 (50% +) Yderligere Emne 1: 4 (50% +) * Yderligere Emne 2: 4 (50% +) Yderligere Emne 3: 4 (50% +) Yderligere Emne 4: 3 (40% +)

* Anbefales til yderligere anerkendt sprog.

Optagelse til internationale ansøgere er underlagt opfylde kravene compliance som fastsat i Immigration Act No 13 af 2002, det i der under universitetets politik. Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program på grund af pladsmangel. Alle ansøgere skal udfylde den NBT (National Benchmark Test) før indlæggelsen. Resultatet af NBT vil informere beslutninger om placering af ansøgeren. Livet Orientering er ikke inkluderet i beregningen APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Specialisering i Biokinetics, Idræt eller Sport Management æresbevisninger, Coach, specialisering i psykologi, forsker, Exercise Scientist. ... [+]

Karriere

Specialisering i Biokinetics, Idræt eller Sport Management æresbevisninger, Coach, specialisering i psykologi, forsker, Exercise Scientist.

Adgangskrav Minimum APS: 23 Matematik OR 24 med Matematisk Literacy Undervisningssprog og lærings- engelsk: 5 (60% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 4 (50% +) Yderligere Emne 1: 4 (50% +) * Yderligere Emne 2: 4 (50% +) Yderligere Emne 3: 4 (50% +) Yderligere Emne 4: 3 (40% +)

* Anbefales til yderligere anerkendt sprog.

Optagelse til internationale ansøgere er underlagt opfylde kravene compliance som fastsat i Immigration Act No 13 af 2002, det i der under universitetets politik. Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program på grund af pladsmangel. Alle ansøgere skal udfylde den NBT (National Benchmark Test) før indlæggelsen. Resultatet af NBT vil informere beslutninger om placering af ansøgeren. Livet Orientering er ikke inkluderet i beregningen APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Sport Development Officer, Researcher, specialisering i Biokinetics, Idræt eller Sport Management æresbevisninger, Coach, Exercise Scientist ... [+]

Karriere

Sport Development Officer, Researcher, specialisering i Biokinetics, Idræt eller Sport Management æresbevisninger, Coach, Exercise Scientist

Adgangskrav Minimum APS: 23 Matematik OR 24 med Matematisk Literacy Undervisningssprog og lærings- engelsk: 5 (60% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 4 (50% +) Yderligere Emne 1: 4 (50% +) * Yderligere Emne 2: 4 (50% +) Yderligere Emne 3: 4 (50% +) Yderligere Emne 4: 3 (40% +)

* Anbefales til yderligere anerkendt sprog.

Optagelse til internationale ansøgere er underlagt opfylde kravene compliance som fastsat i Immigration Act No 13 af 2002, det i der under universitetets politik. Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program på grund af pladsmangel. Alle ansøgere skal udfylde den NBT (National Benchmark Test) før indlæggelsen. Resultatet af NBT vil informere beslutninger om placering af ansøgeren. Livet Orientering er ikke inkluderet i beregningen APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Praktisk kompetence: Sprog færdigheder i udvalgte sprog. Skrivning og produktive færdigheder. Oversættelse, tolkning og tekst redigering færdigheder. Terminologi og dokum ... [+]

Praktisk kompetence: Sprog færdigheder i udvalgte sprog. Skrivning og produktive færdigheder. Oversættelse, tolkning og tekst redigering færdigheder. Terminologi og dokumentstyring færdigheder. Grundlæggende sprog, tekst og diskurs forskning færdigheder. Støttende sproglige, tekst og diskurs, psykolingvistiske, sociolingvistisk, socio-pragmatisk, pragma-sproglig og tværkulturel competence.Foundational kompetence: Viden om og indsigt i det teoretiske under-pinning af lingvistik, de valgte sprog og kommunikation. Reflekterende kompetence: Strategisk og kritisk anvendelse af teori i lingvistik og kommunikation med henblik på praktiske, akademiske og professionelle situationer.

... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

BA Strategisk kommunikation (Corporate Communication) grad er en unik kvalifikation, der er udviklet til at give den lærende med den viden, der er afgørende for at lykkes ... [+]

Den nuværende æra er kendetegnet ved et skift til Strategisk kommunikation, som er et dynamisk og udviklende område. Betragtninger, tidligere, Corporate Communication, Marketing Kommunikation, Public Relations og Management Communication blev set som separate felter, har Strategisk kommunikation forsøgt at transcendere disse forskelle. Det miljø, som de fleste organisationer og virksomheder befinder sig nødvendiggør evnen til at tilpasse sig: tempoet i forandring, økonomisk ustabilitet, er magtforskydning væk fra traditionel autoritet og virkningen af ​​teknologi på alle aspekter af den menneskelige eksistens.

BA Strategisk kommunikation (Corporate Communication) grad er en unik kvalifikation, der er udviklet til at give den lærende med den viden, der er afgørende for at lykkes i branchen. Denne grad giver både praktisk og teoretisk viden om kommunikation praktiserende rolle for opnåelsen af ​​organisatoriske mål, og lette interessent relationer, reputation management, forandringsledelse, medarbejderengagement og medierelationer. Disse dimensioner er udforsket i en bredere global, statslige, business, samfund og individuelle kontekst. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

BA Strategisk kommunikation (Marketing Communication) grad er en unik kvalifikation, der er udviklet til at give dig den viden, der er afgørende for at lykkes i branchen. ... [+]

Den nuværende æra er kendetegnet ved et skift til Strategisk kommunikation, som er et dynamisk og udviklende område. Betragtninger, tidligere, Corporate Communication, Marketing Kommunikation, Public Relations og Management Communication blev set som separate felter, har Strategisk kommunikation forsøgt at transcendere disse forskelle. Det miljø, som de fleste organisationer og virksomheder opererer nødvendiggør evnen til at tilpasse sig: tempoet i forandring, økonomisk ustabilitet, er magtforskydning væk fra traditionel autoritet og virkningen af ​​teknologi på alle aspekter af den menneskelige eksistens.

BA Strategisk kommunikation (Marketing Communication) grad er en unik kvalifikation, der er udviklet til at give dig den viden, der er afgørende for at lykkes i branchen. Denne grad giver både praktisk og teoretisk viden om kommunikation praktiserende rolle for opnåelsen af ​​organisatoriske mål, og lette interessent relationer, reputation management, forandringsledelse, medarbejderengagement og medierelationer. Disse dimensioner er udforsket i en bredere global, statslige, business, samfund og individuelle kontekst. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med denne kvalifikation er at udvikle de studerende til at blive samfund udvikling ledere i facilitering af processer, teknikker og principper i indled ... [+]

Det primære formål med denne kvalifikation er at udvikle de studerende til at blive samfund udvikling ledere i facilitering af processer, teknikker og principper i indledningen, planlægning, gennemførelse, overvågning, evaluering og opretholdelse af udviklingsprojekter og programmer, baseret på folk-orienterede, aktiv -baserede participatoriske teoretiske tilgange til at løse ulighed, fattigdom og uretfærdighed. Yderligere studerende vil være i stand til at lette oprettelsen og forvaltningen af ​​lokalt baserede organisationer inden for rammerne af økonomisk udvikling.

Studieordningen for BA (EF og ledelse) består af 22 semester moduler kompileret som følger:[-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne grad er rettet mod at forstå spørgsmålene om fattigdom, ulighed, uretfærdighed og skiftende samfund. Eleverne tilegner sig viden samt praktiske og akademiske færdig ... [+]

Denne grad er rettet mod at forstå spørgsmålene om fattigdom, ulighed, uretfærdighed og skiftende samfund. Eleverne tilegner sig viden samt praktiske og akademiske færdigheder med hensyn til forsøg på at løse disse udfordringer ved hjælp af udviklingsprojekter, programmer og politikker. Dette indebærer forvaltning og evaluering af interventioner samt de sammenhænge, ​​der er relevante. Udviklingsstudier præsenteres som tværfaglig og helhedsorienteret. Som en af ​​de få bacheloruddannelser i Udviklingsstudier i landet, denne kvalifikation er et stærkt grundlag for en karriere inden for udvikling eller yderligere undersøgelse i Udviklingsstudier.

Studieordningen for BA (Udviklingsstudier) består af 22 semester moduler kompileret som følger: ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Fremme af udvidede degree studerende, til hver efterfølgende akademiske år af den udvidede BA Humanistiske grad følger generelt de samme regler vedrørende studerende på e ... [+]

Dette er et første formativ kvalifikation. En vellykket studerende vil have erhvervet de intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder til at diskutere, problematisere og undersøge menneskelig adfærd og interaktion, især i den sydafrikanske kontekst.

Fremme af udvidede degree studerende, til hver efterfølgende akademiske år af den udvidede BA Humanistiske grad følger generelt de samme regler vedrørende studerende på en regelmæssig BA. Dog skal MAPS for humaniora være afsluttet inden for de første 2 års studier, i modsat fald; en studerende vil ikke være tilladt at gå videre i programmet.

BA udvidet med fokus på sprog Practice

Studieordningen for BA Udvidet Degree program med fokus på sprog Practice består af 24 semester moduler kompileret som følger: ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

University of Johannesburg

Denne kvalifikation er primært designet til at give en godt afrundet, bred uddannelse, der ruster kandidater med den viden base, teori og metode af liv og miljøvidenskab. ... [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Denne kvalifikation er primært designet til at give en godt afrundet, bred uddannelse, der ruster kandidater med den viden base, teori og metode af liv og miljøvidenskab.

Formålet med HA Life og Environmental Sciences er at udvikle kvalificerede videnskabsmænd, der kan identificere, vurdere og løse problemer forbundet med livet, jord og miljøvidenskab og være i stand til at påtage sig og demonstrere initiativ og ansvar i relaterede akademiske og professionelle sammenhænge i Sydafrika som samt i den internationale verden. Med fokus i programmet at være på de principper og teori om liv og miljøvidenskab med de mulige anvendelser heraf, de studerende erhverve den fornødne kompetence og forskning evne, der tjener som grundlag for indrejse i arbejdsmarkedet og en række faglige uddannelse og praksis samt postgraduate studier muligheder.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er primært designet til at give en godt afrundet, bred uddannelse, der ruster kandidater med den viden base, teori og metode af de matematiske vidensk ... [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Denne kvalifikation er primært designet til at give en godt afrundet, bred uddannelse, der ruster kandidater med den viden base, teori og metode af de matematiske videnskaber. Formålet med HA Matematiske Fag er at udvikle kvalificerede videnskabsmænd, der kan identificere, vurdere og løse problemer forbundet med matematik og være i stand til at påtage sig og demonstrere initiativ og ansvar i relaterede akademiske og professionelle sammenhænge i Sydafrika samt i den internationale verden .

Med fokus i programmet er på de principper og teori om de matematiske videnskaber med de mulige anvendelser heraf, de studerende erhverve den fornødne kompetence og forskning evne, der tjener som grundlag for indrejse i arbejdsmarkedet og en række faglige uddannelse og praksis samt postgraduate studier muligheder i forbindelse med de matematiske videnskaber.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i Matematisk Statistik, og til at udvikle forskningskapacit ... [+]

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i Matematisk Statistik, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Matematisk Statistik 3A10 og 3B10 er obligatoriske forudsætninger. Studerende, der ikke opfylder dette krav, kan optages på skøn formanden for afdelingen. Sådanne elever kan være forpligtet til at gøre ekstra arbejde som foreskrevet af formanden for afdelingen. En studerende har brug for et semester mærke på 40% for at få adgang til den endelige vurdering mulighed. Semestret og endelige vurdering mark vægt er 50:50. En studerende har brug for en endelige karakter på 50% at bestå et modul. Semestret varemærke bidrager også til resultatet af en supplerende vurdering. Det endelige resultat af en supplerende vurdering er begrænset på 50%.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er primært designet til at give en godt afrundet, bred uddannelse, der ruster kandidater med den viden base, teori og metode af de fysiske videnskaber ... [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Denne kvalifikation er primært designet til at give en godt afrundet, bred uddannelse, der ruster kandidater med den viden base, teori og metode af de fysiske videnskaber. Formålet med HA Physical Sciences er at udvikle kvalificerede videnskabsmænd, der kan identificere, vurdere og løse problemer forbundet med naturvidenskab og være i stand til at påtage sig og demonstrere initiativ og ansvar i relaterede akademiske og professionelle sammenhænge i Sydafrika samt i den internationale verden .

Med fokus i programmet er på de principper og teori af de fysiske videnskaber og de mulige anvendelser heraf, de studerende erhverve den fornødne kompetence og forskning evne, der tjener som grundlag for indrejse i arbejdsmarkedet og en række faglige uddannelse og praksis samt postgraduate studier muligheder i forbindelse med de fysiske videnskaber.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er primært designet til at give en godt afrundet, bred uddannelse, der ruster kandidater med den viden base, teori og metode af informationsteknologi. ... [+]

BSc i Informationsteknologi

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Denne kvalifikation er primært designet til at give en godt afrundet, bred uddannelse, der ruster kandidater med den viden base, teori og metode af informationsteknologi. Formålet med BSc Information Technology program er at udvikle kvalificerede videnskabsmænd, der kan identificere, vurdere og løse problemer i forbindelse med informationsteknologi og være i stand til at påtage sig og demonstrere initiativ og ansvar i relaterede akademiske og professionelle sammenhænge i Sydafrika samt i den internationale verden. Med fokus i programmet være på principper, teori og praksis af informationsteknologi, de studerende erhverve den fornødne kompetence og forskning evne, der tjener som grundlag for indrejse i arbejdsmarkedet og en række faglige uddannelse, praksis samt postgraduate undersøgelser muligheder i forbindelse med informationsteknologi.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i Botany, og til at udvikle forskningskapacitet i den metod ... [+]

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i Botany, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Adgang til Honours programmet er betinget af godkendelse fra departm ent. En potentiel kandidat skal have mindst karaktergennemsnit på mindst 60% for Botany på tredje år niveau. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i datalogi, og til at udvikle forskningskapacitet i den met ... [+]

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i datalogi, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Den Honours Degree i datalogi består af SYV semester moduler og en praktisk årigt projekt IT00287 Project (2 moduler):... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

BSc Honours i Energy Studies ... [+]

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i Energy Studies, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Optagelse på programmet kræver godkendelse af programmet koordinator for Energy Studies og chefen for Institut for Geografi, Environmental Management og Energi Studier og er underlagt passende universitetsstudier og erfaring i energibranchen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

BSc Honours i fysik ... [+]

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i fysik, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Adgang til Honours programmet er underlagt tilladelse fra chefen for afdelingen. Et minimum summative mærke på 60% i fysik på NQF niveau 6 (tredje år) plus 50% i matematik på NQF niveau 5 (andet år) er den standard indgang kravet. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i geografi, og til at udvikle forskningskapacitet i den met ... [+]

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i geografi, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

For optagelse på Honours programmet, er en bachelorgrad med geografi som én stor (65% i gennemsnit i 3. år), der kræves. Lederen af ​​afdelingen godkender optagelse på Honours program.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i geologi, og til at udvikle forskningskapacitet i den meto ... [+]

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i geologi, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

At tjene en Honours Degree i geologi, skal en studerende fuldføre alle ni moduler skitseret nedenfor eller nogle af dem, plus tilsvarende niveau moduler fra andre relaterede områder af jord eller materialevidenskab (efter skøn fra chefen for afdelingen) at tilføje op til mindst 170 point. Mindst 60% i alle geologi centrale moduler og for alle tre markskoler (UJ studerende) er påkrævet for at anmode om at blive betragtet for Geologi Honours program.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i Informatik, og til at udvikle forskningskapacitet i den m ... [+]

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i Informatik, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Den Honours Degree i Informatik består af SYV semester moduler og et praktisk årigt projekt IT00287 Project (2 moduler). ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i kemi, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode ... [+]

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i kemi, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Lederen af ​​afdelingen skal godkende optagelse på Honours program i kemi. Dette program består af otte moduler. En bachelorgrad med en større i kemi og mindst 60% i tredje år kemi er påkrævet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i matematik, og til at udvikle forskningskapacitet i den me ... [+]

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i matematik, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Den Honours program består af 9 semester moduler og en kort skriftlig projekt. Projektet er udført under tilsyn af et medlem af afdelingen, og skal præsenteres som en forelæsning. Det har vægten af ​​et emne modul og undersøges internt. Moduler vælges i samråd med afdelingen og kan udveksles med moduler fra andre afdelinger; for eksempel fra Anvendt matematik, statistik og økonomi og økonometri.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

De Honours i Psykologi program tilbydes kun en fuld tid. De studerende skal udfylde seks moduler inden for en periode på et år. Forskningen komponent er den eneste obliga ... [+]

De Honours i Psykologi program tilbydes kun en fuld tid. De studerende skal udfylde seks moduler inden for en periode på et år. Forskningen komponent er den eneste obligatoriske modul og kører for hele året, som sådan dette modul tæller som to moduler.

De studerende er forpligtet til at vælge fire andre moduler ud af følgende liste: Neuropsykologi; Personlighed Psykologi; Social Psychology; Unormal Psykologi; Terapeutisk psykologi; Psykologisk vurdering; Kritisk Udviklingspsykologi og Sundhedspsykologi. Hvert af disse moduler præsenteres af en ekspert på området, og klasserne er interaktionelle og dynamisk. De studerende er også givet mulighed for at gennemføre et forskningsprojekt med det formål at forberede dem til yderligere undersøgelser. De studerende bliver vurderet via tests, opgaver og eksamener.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

BSc Honours i Zoology ... [+]

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i zoologi, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

BSc Hons: Zoologi (HBS003) omfatter 11 moduler sammensat af moduler ZOO0017, ZOO0027, ZOO0037, ZOO0047, ZOO0057, ZOO0067, ZOO0077, ZOO0097, ZOO0098, ZOO0127 og ZOO0157. Afdelingen årligt bestemmer tilgængeligheden af ​​moduler. NQF niveau: 7 Credits: 138 Regler for adgang: Bachelorgrad med Zoologi som store... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i BSc Honours Anvendt Matematik og at udvikle forskningskap ... [+]

Det primære formål med HA Honours kvalifikation er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i BSc Honours Anvendt Matematik og at udvikle forskningskapacitet i den metode og teknikker til det. BSc Honours er hovedsagelig en kursusaktiviteter grad hvoraf mindst 25% (30) af de kreditter er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under opsyn.

Graden kræver en høj grad af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed, og fungerer som den første videnskab postgraduate specialisering kvalifikation give de studerende indgående videnskabelig viden og færdigheder forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate videnskab undersøgelse.

Den BSc Honours Anvendt Matematik pensum består af NI semester moduler (eget valg) og en kort skriftlig projekt (APM0167) (obligatorisk). Semester moduler gennemgås ved slutningen af ​​det semester, hvor de præsenteres. Projektet er under tilsyn af en underviser og præsenteres af den studerende som en forelæsning på et forudbestemt tidspunkt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

University of Johannesburg

Formålet med disse kvalifikationer er at udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder i købet, analyse, fortolkning og anvendelse af regnskabs-, revisions- ... [+]

BAccHons

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder i købet, analyse, fortolkning og anvendelse af regnskabs-, revisions-, finansiel forvaltning og beskatning principper regnskabs- og forretningsmæssige sammenhænge på et kandidatniveau, samt at blive forberedt til en karriere i revisionsbranchen eller yderligere læring på dette område. Den studerende skal kunne reflektere over deres ledelsesmæssige beslutningsprocesser og applikationer baseret på deres faglige værdier og grundlæggende viden om og forståelse for regnskab, revision, finansiel forvaltning og beskatning principper, for at vurdere virkningen heraf i den holistiske sammenhæng med revisionsbranchen . ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at give et godt afrundet, teknisk fokuseret uddannelse, der udstyrer kandidater med den tekniske viden base, færdigheder og pervasive ... [+]

Bachelor i Regnskab

Formålet med denne kvalifikation er at give et godt afrundet, teknisk fokuseret uddannelse, der udstyrer kandidater med den tekniske viden base, færdigheder og pervasive færdigheder, der sætter dem til at demonstrere initiativ og ansvar, og det vil gøre det muligt at udvikle lederegenskaber.

Programmet er designet i samråd med den sydafrikanske Institute of Chartered Accountants (SAICA) og anerkendt af dem som et krav for at praktisere som statsautoriseret revisor. Denne kvalifikation kræver en grundig grundstødning i den viden, teori, principper og færdigheder erhvervet eller den pågældende karriere og evnen til at anvende disse til erhvervs- eller karriere sammenhænge. Programmet fungerer også som grundlag for indrejse i flere studiemuligheder postgraduate.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Bemærk: Dette program vil blive tilbudt i 2017 skal godkendes af den regulerende bestyrelse i 2016 ... [+]

Bemærk: Dette program vil blive tilbudt i 2017 skal godkendes af den regulerende bestyrelse i 2016

Karriere

Environmental Health Practitioner vil fungere som medlem af et tværfagligt team af fagfolk i overensstemmelse med omfanget af profession. Som sådan denne person vil være i stand til at kommunikere effektivt, fremme iværksætteri, opretholde faglige og Environmental Health etik og forvalte menneskelige, økonomiske og fysiske ressourcer inden for rammerne af profession.

Adgangskrav Minimum APS: 24 Undervisningssprog og lærings- engelsk: 4 (50% +) Matematik: 4 (50% +) Matematisk Literacy: Ikke accepteret Physical Sciences: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) Yderligere Emne 1: 4 (50% +) Yderligere Emne 2: 4 (50% +) ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Indretningsarkitekter engagere sig med en række indvendige rum til at skabe innovative rumlige løsninger med et indgående kendskab til byggeteknik, materialer og menneske ... [+]

Bachelor Boligindretning

Indretningsarkitekter engagere sig med en række indvendige rum til at skabe innovative rumlige løsninger med et indgående kendskab til byggeteknik, materialer og menneskelige miljø behov.

Institut for Interior Design tilbyder en bachelor bachelorgrad og en fjerde år Bachelor of Technology Degree i Interior Design.

Karrieremuligheder

Kandidater er kvalificeret til boligindretning karriere i:

Detail interiør Restauranter Hoteller og underholdningsindustrien Office komplekser udstillingsstande Indenlandske interiør Adgangskrav for BA (Interior Design) (B8BA6Q) Senior Certificate eller tilsvarende kvalifikationer med et minimum APS eller M-score Deltagelse af en indgang vurdering, når ansøgningsskemaet er blevet behandlet Indsendelse af en portefølje med ti stykker af arbejde, der skal præsenteres ved indgangen vurdering Afslutning af National Benchmarking Test (NBT) for Akademisk og Quantitative Literacy (AQL) ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Industrielle designere bruger tegninger, modeller og computerprogrammer til at forbedre æstetik, ergonomi og funktionalitet af en bred vifte af produkter, fra en gang-off ... [+]

Bachelor of Arts i Industriel Design

Industrielle designere bruger tegninger, modeller og computerprogrammer til at forbedre æstetik, ergonomi og funktionalitet af en bred vifte af produkter, fra en gang-off møbler til masseproducerede varer såsom spillekonsoller, køkkenmaskiner og mobiltelefoner.

Institut for Industriel Design tilbyder en Bachelor of Arts i Industriel Design.

Afdelingen tilbyder også en BA Honours i Industriel Design Degree for dem, der allerede med succes gennemført en Bachelor of Arts i Industriel Design.

Instituttets faciliteter inkluderer en omfattende workshop, der giver eleverne mulighed for at fremstille næsten enhver prototype.

Karrieremuligheder ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Institut for Arkitektur tilbyder Bachelor of Architecture, som har ubetinget validering fra Architectural Profession (SACAP) og Commonwealth Association for Arkitektur (C ... [+]

Arkitektoniske fagfolk er involveret i udformningen det byggede miljø. Deres indsats er tydeligt overalt, fra den enkle konstruktion af en billig boligprojekt til den sofistikerede opførelse af skyskrabere. Arkitektoniske fagfolk er ansat i design, teknologisk løsning og styring af byggeprojekter.

Institut for Arkitektur tilbyder Bachelor of Architecture, som har ubetinget validering fra Architectural Profession (SACAP) og Commonwealth Association for Arkitektur (CAA).

Karrieremuligheder

Den arkitektoniske erhverv tilbyder en bred vifte af specialer, fra ledelse til teknologi og design. Kandidater vil være i stand til at registrere med følgende faglige organisationer eller institutter:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Fakultetet kontaktoplysninger For ansøgning og mere information om fakultetet for Education Auckland Park Kingsway Campus Tel. 011 553 3251 Soweto Campus Tel. 011 559 ... [+]

Fakultetet kontaktoplysninger

For ansøgning og mere information om fakultetet for Education Auckland Park Kingsway Campus Tel. 011 553 3251 Soweto Campus Tel. 011 559 5562 Email eduquiries@uj.ac.za Website www.uj.ac.za/edu

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den Bachelor of Education i mellemfase Undervisningen forbereder eleverne til at undervise elever fra kvaliteter 4 til 7. ... [+]

internet side

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Internationale studerende

internet side

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at udstyre de studerende med den viden og færdigheder og (køb af) værdier til at praktisere socialt arbejde i Sydafrika og i et forand ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at udstyre de studerende med den viden og færdigheder og (køb af) værdier til at praktisere socialt arbejde i Sydafrika og i et foranderligt regional og global sammenhæng. Den vellykkede gennemførelse af kvalifikation vil gøre det muligt for dig at blive registreret hos SA Råd for sociale service erhverv og praksis som socialrådgiver.

Studerende, der ønsker at registrere som en socialrådgiver nødt til at fuldføre en fire-årig bacheloruddannelse i Socialt Arbejde.

Studieordningen for B (Socialt Arbejde) består af 35 semester moduler kompileret som følger:

Første år andet år tredje år fjerde år Semest... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

internet side

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kursets indhold for Honours program omfatter Forskning Metodologi, Sport Management Practice, Facility og Event Management, Sport Marketing, Sport Finance, Human Resource ... [+]

Kursets indhold for Honours program omfatter Forskning Metodologi, Sport Management Practice, Facility og Event Management, Sport Marketing, Sport Finance, Human Resource Management i Sport og Strategic Management i Sport.

Adgangskrav

En tre-årig grad, helst i Human Movement Studies.

Kontaktdetaljer

Navn: Prof Willem Hollander Tel: 011 559 1090 / E-mail: whollander@uj.ac.za

Karriere

Sport Manager-, Sport marketingmedarbejder, Sport Administrator, Sport Events Planlægning, Sport Promoter, Coach eller Specialisering i Biokinetics, Idræt eller Sport Management Honours, Researcher, Exercise Scientist

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med en HD (lov) grad er at give den studerende til at tilegne sig viden om det sydafrikanske retssystem, privatret, virksomheder, arbejdsret og sædvaneret. Heru ... [+]

Formålet med a BCom (lov) grad Er at give den studerende mulighed for at erhverve viden om det sydafrikanske retssystem, privatret, erhvervslivslovgivning, arbejdsret og sædvaneret. Ud over dette, vil den studerende være i stand til at tage kurser aspekter af Økonomi- og Management Sciences. Den mindste studietid for graden er tre (3) år på fuld tid.

Moduler afsluttet i HD (lov) grad vil tælle modul kreditter i en efterfølgende LLB grad.

Karrieremuligheder (uden en LLB grad): Corporate juridisk rådgiver State juridisk rådgiver Court personale Office personale i et advokatfirma

For information om ansøgningskrav til juridiske fakultet, klik her

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikation er at udvikle en teknisk intellektuel, der kan identificere, vurdere og formulere tekniske behov i samfundet som helhed, og forskning og løse d ... [+]

Formålet med kvalifikation er at udvikle en teknisk intellektuel, der kan identificere, vurdere og formulere tekniske behov i samfundet som helhed, og forskning og løse de identificerede tekniske problemer kreativt og innovativt, ved at anvende videnskabelige, matematiske, engineering, økonomiske og andre relevante principper og metoder. Kvalifikationen forbereder de studerende til en ingeniørvidenskab, design og projektbaseret karriere gennem grundlæggende forståelse, anvendelse og passende anvendelse af tekniske metoder, færdigheder, værktøjer og informationsteknologi. Kvalifikationen giver også en platform for livslang læring.

Outcomes

Den studerende skal kunne:

Identificere, vurdere, formulere, fortolke, analysere og løse ingeniørmæssige problemer kreativt og innovativt ved at anvende viden om matematik, grundlæggende videnskab og ingeniørvidenskab fra første principper. Planlægge og styre mindre tekniske projekter, demonstrerer grundlæggende viden, forståelse og indsigt i de principper, metoder og begreber, der udgør socialt ansvarlige (til lokale og andre samfund) teknisk skik. Arbejde effektivt, individuelt og sammen med andre, som medlem af et team, gruppe, organisation og samfund eller i tværfaglige miljøer. Organiser og styre ham / hende selv og hans / hendes aktiviteter ansvarligt, effektivt, professionelt og etisk, tage ansvar inden for hans / hendes grænser for kompetence og foretage en vurdering baseret på viden og ekspertise. Planlægge og gennemføre passende niveauer af undersøgelser, forskning og / eller eksperimenter ved at anvende relevante teorier og metoder, og gennemfører en passende dataanalyse og fortolkning. Kommuniker effektivt, både mundtligt og skriftligt, med tekniske publikum og samfundet som helhed, ved hjælp af passende struktur, stil og grafiske støtte. Brug og vurdere passende forskningsmetoder, færdigheder, værktøjer og informationsteknologi... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikation er at udvikle en teknisk intellektuel, der kan identificere, vurdere og formulere tekniske behov i samfundet som helhed, og forskning og løse d ... [+]

Formålet med kvalifikation er at udvikle en teknisk intellektuel, der kan identificere, vurdere og formulere tekniske behov i samfundet som helhed, og forskning og løse de identificerede tekniske problemer kreativt og innovativt, ved at anvende videnskabelige, matematiske, engineering, økonomiske og andre relevante principper og metoder. Kvalifikationen forbereder de studerende til en ingeniørvidenskab, design og projektbaseret karriere gennem grundlæggende forståelse, anvendelse og passende anvendelse af tekniske metoder, færdigheder, værktøjer og informationsteknologi. Kvalifikationen giver også en platform for livslang læring.

Outcomes

Den studerende vil være i stand til:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Afslut niveau resultater: Den kvalificerende studerende vil være i stand til: Opbygge og vedligeholde Civil Engineering systemer, i overensstemmelse med de relevante kode ... [+]

Afslut niveau resultater: Den kvalificerende studerende vil være i stand til:

Opbygge og vedligeholde Civil Engineering systemer, i overensstemmelse med de relevante kodekser for praksis i deres respektive fag. Adgangskrav og udvælgelseskriterier [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Efter en vellykket afslutning af National Diploma, kandidaterne kan, med forbehold af de gældende regler program, tilmelde sig bachelorgrad i Technology (Baccalaureus technologiae -BTech).

Brug og vurdere passende forskningsmetoder, færdigheder, værktøjer og informationsteknologi effektivt og kritisk i teknisk skik, og vise forståelse og vilje til at påtage sig ansvaret for konsekvenserne af ingeniørvirksomhed på samfundet og miljøet. Udfør processuelle og ikke-proceduremæssige design og syntese af komponenter, systemer, værker, produkter eller processer som et sæt af relaterede systemer og vurdere, hvor det er relevant, deres sociale, juridiske, sundhed, sikkerhed og virkning og fordele miljøet. Ansæt forskellige læringsstrategier og færdigheder til at mestre modul resultater, der kræves i grundlæggende matematik, ingeniørvidenskab, teknisk design r esearch og aspekter af ledelse, og dermed forberede ham / hende selv at engagere sig i livslang læring, for at holde sig ajour med viden og færdigheder, der kræves inden for ingeniørområdet. ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med disse kvalifikationer er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise i biokemi, og til at udvikle forskningskapacitet i den metode ... [+]

BTech Honours i biokemi

Doornfontein CAMPUS

Kandidater i dette program er i stand til at udtænke og anvende specialiserede strategier og relevante ledelsesprincipper i kvalitetskontrol (QC) og forskning og udvikling (R & D).

De kan fungere som tilsyn teknikere og teknologer i produkt- og procesudvikling, og kvalitetskontrol. Beskæftigelsen kan være i et laboratorium, eller produktions- eller salg miljøer.

resultater exit-niveau

Eleverne skal kunne:

Identificer et problem, formulere en passende hypotese, generere eksperimentelle data, foretage korrekte fortolkninger og passende fradrag. Arbejde harmonisk med kolleger i samme arbejdsmiljø-arbejde i grupper med andre i løsning af problemer og gennemføre projekter. Arbejde selvstændigt i beherskelse af Modul indhold, udførelse af konkrete projekter og udarbejdelse af rapporter. Find, evaluere og integrere teknisk litteratur, brug passende og korrekt teknisk sprog og terminologi i rapporter. Udfør praksis for videnskab og teknologi effektivt og ansvarligt uden fare for miljøet eller trivsel medarbejdere. Brug forskellige teknikker til at assimilere og analysere data, ved læsning, diskussion, rapportering og præsentation af projekter og seminarer. Deltag ansvarligt i aktiviteter, der har indvirkning på samfundsmæssige livskvalitet. Undersøge yderligere muligheder for uddannelse og beskæftigelse. Demonstrere evnen til at relatere fagområde til samfundet og dermed ved, hvor disse færdigheder vil sandsynligvis være påkrævet. Vurderingskriterier ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den BTech / HD grad er designet til at udsætte studerende for strategiske spørgsmål i organisationen ved at fokusere på Advanced Strategic Management, Advanced Industrial ... [+]

BTech i Human Resource Management

Den BTech grad er designet til at udsætte studerende for strategiske spørgsmål i organisationen ved at fokusere på Advanced Strategic Management, Advanced Industrial Relations, Advanced Management of Training, Advanced Personnel Management, organisatorisk adfærd og Forskning Metodologi.

Adgangskrav

En National Diploma i Human Resource Management eller tilsvarende kvalifikationer på NQF niveau 6, med Human Resource Management som en vigtig emne som fastsat af Udvalget for Status med et gennemsnit på 65%.

HD i Human Resource Management Karriere

Human Resource Behandlere der beskæftiger sig med medarbejdernes problemstillinger i organisationer... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Studerende, der ikke opfylder de fastsatte krav kan overvejes efter mindst to års post-Diploma erfaring i Byggeri (Bygning / Civil kontraherende eller Byggerådgivning) industri.

Tildeling af graden [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Det kvalificerede studerende vil være i stand til at registrere med ECSA som en professionel teknolog.

Adgangskrav og udvælgelseskriterier En National Diploma fører til BTech: Extraction Metallurgi, med kravet om minimum indtastning af en 60% samlet for S4 Extraction Metallurgi, ved første forsøg. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette program sigter mod at producere kandidater til registrering som Senior Architectural teknologer, en øvre mid-niveau registrering kategori defineres af den sydafrika ... [+]

BTech Honours Teknologi (Applied Design)

Dette program sigter mod at producere kandidater til registrering som Senior Architectural teknologer, en øvre mid-niveau registrering kategori defineres af den sydafrikanske råd for arkitektfagets (SACAP). Programmet bærer SACAP, RIBA og CAA Del 1 akkreditering.

Programmet fokuserer på arkitektonisk design, designteori og design udvikling og er primært beregnet til studerende, der, i løbet af deres diplom studier har vist talent for design og som ønsker at videreudvikle denne evne, med henblik på at registrere som professionelle Senior Architectural teknologer eller fortsætte med undersøgelser for at kvalificere sig som professionelle Arkitekter, eller som ønsker at udøve selvstændigt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at anvende kritiske kompetencer og færdigheder i produktionen af ​​kunstværker, visuel forsknin ... [+]

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at anvende kritiske kompetencer og færdigheder i produktionen af ​​kunstværker, visuel forskning og færdiggørelse af arbejdspladsen erfaring, der kræves for en professionel karriere i visuel-kulturelle industrier.

Adgangskrav

En National Diploma: Kunst eller tilsvarende kvalifikationer på et tilsvarende standard, som bestemt ved en status udvalg.

Udvælgelseskriterier

En gennemsnitlig karakter på 60% for alle tredje år moduler anbefales. Ansøgere skal også afgive skriftlige og praktiske arbejde, som bestemt ved en udvælgelseskomité.

Curriculum

MODUL

Art Theory 4 Studio Practice 4 ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende lave en forskning bidrag til anvendelsen og evalueringen af ​​eksisterende viden på et specialiseret område af m ... [+]

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende lave en forskning bidrag til anvendelsen og evalueringen af ​​eksisterende viden på et specialiseret område af mode design eller beklædningsgenstand teknologi til yderligere at fremme faglig udvikling og personlig udvikling.

Adgangskrav

En National Diploma i Fashion eller tilsvarende Fashion kvalifikation ved en tilsvarende standard, som anbefalet af en status udvalg og godkendes af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

En 60% gennemsnitlig opnået i det sidste år af National Diploma: anbefales Fashion.

Curriculum

MODUL

Specialiseret Tøj Technology 4 Virksomhedsstudier 4 Theory of Beklæd... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at anvende kritiske kompetencer og færdigheder i et specialiseret multimedie område, som det kr ... [+]

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at anvende kritiske kompetencer og færdigheder i et specialiseret multimedie område, som det kræves for en professionel karriere i den disciplin.

Adgangskrav

En National Diploma: Multimedia, eller tilsvarende kvalifikationer på et tilsvarende standard, som bestemt ved en status udvalg.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på et interview og indsendelse af en portefølje. En gennemsnitlig karakter på 60% for alle tredje år moduler anbefales.

Curriculum

MODUL

Multimedie Design 4 Multimedieteknologi 4 Forskningsmetoder og teknikker 4 Uddannelsens opbygning Art program... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have fået sin kvalifikation, vil de studerende være kompetent i produktionen af ​​kreative smykker. De vil være i stand til at præsentere en sammenhængende krop ... [+]

Efter at have fået sin kvalifikation, vil de studerende være kompetent i produktionen af ​​kreative smykker. De vil være i stand til at præsentere en sammenhængende krop af arbejde, der er en syntese af teknologi, problemløsning og anvendelse af forskning metode.

Adgangskrav

En National Diploma: Smykker Design og Fremstilling, eller tilsvarende kvalifikationer på et tilsvarende standard, som bestemt ved en status udvalg og godkendes af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelsen er baseret på et interview, fremlæggelse af en portefølje og et forslag, der angiver det påtænkte specialisering. En gennemsnitlig karakter på 60% i alle tredje år moduler anbefales.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at vurdere produktionsprocesser tøj processer og produktets ydeevne under varierende driftsforh ... [+]

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende være i stand til at vurdere produktionsprocesser tøj processer og produktets ydeevne under varierende driftsforhold, reflektere over de påvirkninger af globale tendenser, relatere disse strategisk til produktivitet og lønsomhed i branchen, og udvide personlige interesser ved at udføre forskning i et specialiseret område inden for beklædningsindustrien.

Adgangskrav

En National Diploma i Beklædning Management eller tilsvarende beklædning Management kvalifikation ved en tilsvarende standard, som anbefalet af en status udvalg og godkendes af fakultetsrådet.

Udvælgelseskriterier

En 60% gennemsnitlig opnået i det sidste år af National Diploma: Tøj Management anbefales.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kandidater i dette program er i stand til at udtænke og anvende specialiserede strategier og relevante ledelsesprincipper i kvalitetskontrol (QC) og forskning og udviklin ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Kandidater i dette program er i stand til at udtænke og anvende specialiserede strategier og relevante ledelsesprincipper i kvalitetskontrol (QC) og forskning og udvikling (R & D).

De kan fungere som tilsyn teknikere og teknologer i produkt- og procesudvikling, og kvalitetskontrol. Beskæftigelsen kan være i et laboratorium, eller produktions- eller salg miljøer.

resultater exit-niveau

Eleverne skal kunne:

Identificer et problem, formulere en passende hypotese, generere eksperimentelle data, foretage korrekte fortolkninger og passende fradrag. Arbejde harmonisk med kolleger i samme arbejdsmiljø-arbejde i grupper med andre i løsning af problemer og gennemføre projekter. Arbejde selvstændigt i beherskelse af Modul indhold, udførelse af konkrete projekter og udarbejdelse af rapporter. Find, evaluere og integrere teknisk litteratur, brug passende og korrekt teknisk sprog og terminologi i rapporter. Udfør praksis for videnskab og teknologi effektivt og ansvarligt uden fare for miljøet eller trivsel medarbejdere. Brug forskellige teknikker til at assimilere og analysere data, ved læsning, diskussion, rapportering og præsentation af projekter og seminarer. Deltag ansvarligt i aktiviteter, der har indvirkning på samfundsmæssige livskvalitet. Undersøge yderligere muligheder for uddannelse og beskæftigelse. Demonstrere evnen til at relatere fagområde til samfundet og dermed ved, hvor disse færdigheder vil sandsynligvis være påkrævet. Vurderingskriterier ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikation er at udvikle den studerendes anvendelse, og praktiske kompetencer i købet, analyse, fortolkning, forståelse og anvendelse af administrations-, ... [+]

Formålet med kvalifikation er at udvikle den studerendes anvendelse, og praktiske kompetencer i købet, analyse, fortolkning, forståelse og anvendelse af administrations-, ledelses- og strategiske ledelsesprincipper. Den studerende skal kunne analysere og forklare strategiske beslutninger i forbindelse med virksomhedsdrift, og til at vurdere og fortolke de eksterne virkninger af beslutninger på grund af den holistiske sammenhæng med ledelse som en praksis.

Studerende skal vise, at de kan kontekstualisere deres læring til deres forretningsmiljø, og beskrive relevante forbedringer og indgreb, de kan påvirke i deres arbejdsmiljøer.

Adgangskrav

Enhver virksomhed relateret Diploma eller tilsvarende kvalifikationer på NQF niveau 6 som bestemt ved en status udvalg med et gennemsnit på 60%.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kandidater i dette program er i stand til at udtænke og anvende specialiserede strategier og relevante ledelsesprincipper i kvalitetskontrol (QC) og forskning og udviklin ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Kandidater i dette program er i stand til at udtænke og anvende specialiserede strategier og relevante ledelsesprincipper i kvalitetskontrol (QC) og forskning og udvikling (R & D).

De kan fungere som tilsyn teknikere og teknologer i produkt- og procesudvikling, og kvalitetskontrol. Beskæftigelsen kan være i et laboratorium, eller produktions- eller salg miljøer.

resultater exit-niveau

Eleverne skal kunne:

Identificer et problem, formulere en passende hypotese, generere eksperimentelle data, foretage korrekte fortolkninger og passende fradrag. Arbejde harmonisk med kolleger i samme arbejdsmiljø-arbejde i grupper med andre i løsnin... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med BTech Hospitality Management kvalifikation er at udvikle den studerendes anvendelse, og kognitive kompetencer i købet, fortolkning, forståelse og anvendelse ... [+]

Formålet med BTech Hospitality Management kvalifikation er at udvikle den studerendes anvendelse, og kognitive kompetencer i købet, fortolkning, forståelse og anvendelse af principperne gæstfrihed ledelse. Den studerende skal kunne analysere og forklare ledelsesbeslutninger i forbindelse med en gæstfrihed enhed eller virksomhed.

Personer opnå denne kvalifikation vil være kompetent i at anvende lederevner, identificere, valg og anvendelse af en række forsknings-metoder og teknikker til at forske problemer i deres egne og samfundsfag s speciale.

Adgangskrav

En National Diploma i Hospitality Management eller en National Diploma (Food and Beverage Management) eller tilsvarende kvalifikationer på NQF niveau 6 som bestemt ved en status udvalg med et gennemsnit på 60%. Et aggregat på 60% for de foreskrevne store moduler af deres National Diploma eller tilsvarende kvalifikationer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikation er at udvikle den studerendes anvendelse, og kognitive kompetencer i købet, fortolkning, forståelse og anvendelse af kvalitetsstyring princippe ... [+]

Efter en vellykket afslutning af National Diploma, kandidaterne kan, med forbehold af de gældende regler program, tilmelde sig bachelorgrad i Technology (Baccalaureus technologiae -BTech). Den BTech kræver mindst et års yderligere undersøgelse.

En BTech Degree i det relevante fagområde vil blive tillagt kandidater efter en vellykket gennemførelse af alle teoretiske krav.

Formålet med kvalifikation er at udvikle den studerendes anvendelse, og kognitive kompetencer i købet, fortolkning, forståelse og anvendelse af kvalitetsstyring principper.

Den studerende skal kunne analysere og forklare kvalitetssikring beslutninger i forbindelse med en QA enhed, et selskab, samt de lovgivningsmæssige rammer, og for at vurdere og fortolke den eksterne virkning af beslutninger. Den studerende skal også være i stand til at reflektere over hans / hendes QA beslutninger og programmer til at vurdere effekten heraf i den holistiske sammenhæng kvalitetssikring og forbedring. Studerende skal have erfaring i QA-funktionen, for at kontekstualisere deres læring til deres erhvervsklima, og at værdsætte forbedringer andinterventions de kan påvirke i deres arbejdsmiljø.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikation er at udvikle den studerendes anvendelse, og kognitive kompetencer i købet, fortolkning, forståelse og anvendelse af logistik principper. Den s ... [+]

Formålet med kvalifikation er at udvikle den studerendes anvendelse, og kognitive kompetencer i købet, fortolkning, forståelse og anvendelse af logistik principper. Den studerende skal kunne analysere og forklare strategiske beslutninger i forbindelse med en logistiske operationer enhed eller virksomhed, og til at vurdere og fortolke den eksterne virkning af beslutninger. Den studerende skal også være i stand til at reflektere over hans / hendes ledelsesmæssige beslutninger og programmer til at vurdere effekten heraf i den holistiske sammenhæng logistik og ledelse. Studerende skal have erfaring i logistikbranchen, for at kontekstualisere deres læring til deres erhvervsklima, og sætter pris på forbedringer og tiltag, de kan påvirke i deres arbejdsmiljøer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikation er at udvikle den studerendes anvendelse, og kognitive kompetencer i købet, fortolkning, forståelse og anvendelse af marketing principper. Den ... [+]

Formålet med kvalifikation er at udvikle den studerendes anvendelse, og kognitive kompetencer i købet, fortolkning, forståelse og anvendelse af marketing principper. Den studerende skal kunne analysere og forklare markedsføring og fremme beslutninger i forbindelse med en marketing operationer enhed eller virksomhed, og til at vurdere og fortolke den eksterne virkning af beslutninger. Den studerende skal også være i stand til at reflektere over hans / hendes ledelsesmæssige beslutninger og programmer til at vurdere effekten heraf i den holistiske sammenhæng markedsføring og forfremmelser.

Studerende skal have erfaring i markedsføring industrien, med henblik på at kontekstualisere deres læring til deres erhvervsklima, og at værdsætte forbedringer og indgreb, de kan påvirke i deres arbejdsmiljøer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På dette niveau, vil en kvalificeret studerende være kompetent i metallurgiske proces og produkt design, proces og produktudvikling, og være i stand til at demonstrere te ... [+]

Efter en vellykket afslutning af National Diploma, kandidaterne kan, med forbehold af de gældende regler program, tilmelde sig bachelorgrad i Technology (Baccalaureus technologiae -BTech). Den BTech kræver mindst et års yderligere undersøgelse.

En BTech Degree i det relevante fagområde vil blive tillagt kandidater efter en vellykket gennemførelse af alle teoretiske krav.

På dette niveau, vil en kvalificeret studerende være kompetent i metallurgiske proces og produkt design, proces og produktudvikling, og være i stand til at demonstrere tekniske forvaltning kompetence og dermed bidrage til behovene i den metallurgiske industri og minedrift samfund.

Det kvalificerede studerende vil være i stand til at registrere med ECSA som en professionel teknolog.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Modulerne for BTech Environmental Health program består af Research Methodology IV, Arbejdsmiljø og sikkerhed IV, Environmental Affaldshåndtering IV og Ledelse Practice I ... [+]

Modulerne for BTech Environmental Health program består af Research Methodology IV, Arbejdsmiljø og sikkerhed IV, Environmental Affaldshåndtering IV og Ledelse Practice IV.

Adgangskrav En National Diploma i Environmental Health og akademisk merit. Mindst 60% er påkrævet i NDip programmet. Kontaktdetaljer

Navn: Fru Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / E-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Outcomes

Afslut niveau resultater: Den kvalificerende elev vil have mulighed for at:

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Outcomes

otte anførte moduler i den foreskrevne pensum succes.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Udvælgelsen er baseret på akademisk merit og en personlig samtale. Se også Faculty forordning EB3. Tildeling af graden ... [+]

Udvælgelsen er baseret på akademisk merit og en personlig samtale. Se også Faculty forordning EB3. Tildeling af graden [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En ansøger skal have en National Diploma: Management Services eller tilsvarende kvalifikationer på NQF niveau 6 som bestemt ved en status udvalg. Se også Faculty foro ... [+]

En ansøger skal have en National Diploma: Management Services eller tilsvarende kvalifikationer på NQF niveau 6 som bestemt ved en status udvalg. Se også Faculty forordning EB3. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Tildeling af graden Den Baccalaureus technologiae: Mineral Resource Management vil blive tillagt de studerende, der har gennemført alle de foreskrevne moduler med succes ... [+]

Tildeling af graden

Den Baccalaureus technologiae: Mineral Resource Management vil blive tillagt de studerende, der har gennemført alle de foreskrevne moduler med succes.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

... [+]

Outcomes

Afslut niveau resultater: Den kvalificerende studerende vil være i stand til:

Demonstrere detaljeret forståelse og erhvervet de nødvendige knowledgeto anvende forskellige produktion / service og kontrolsystemer operationer ledelsesstrategier, der anvendes i dagens verden og samtidig erkende "specifikke behov" kræves for operationer proces / system til at fungere optimalt. Adgangskrav og udvælgelseskriterier [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk