Læs den officielle beskrivelse

Pulserende, multikulturel og dynamisk, det Johannesburg Universitet (UJ) deler tempo og energi kosmopolitiske Johannesburg, den by, hvis navn den bærer. Stolt sydafrikanske, universitetet er i live ned til sine afrikanske rødder, og velforberedt for sin rolle i aktualisere det potentiale, de videregående uddannelser gælder for kontinentets udvikling.

Den fænomenale succes for universitetet er en, der har overrasket kritikere og vandt over skeptikere. At være en institution, der roser sig i sin tilgængelige ekspertise, efter kun 11 år UJ har etableret sig som en institution i den globale ekspertise og verdensklasse statur.

I sine første fem leveår, UJ fordoblet sin akkrediterede forskningsresultater og øget antallet af fremtrædende sydafrikanske Research Stole fra ingen til syv. Denne bemærkelsesværdigt resultat blev nået i god tid inden det fastsatte mål for 2015. 2010 forskning resultat Det var resultatet af UJ ønske, i den indledende periode, til at etablere UJ som en grundig forskning fokuseret universitet.

UJ er den første og eneste afrikanske universitet optaget til den højt respekterede konsortium af 28 forskningsintensive universiteter i verden, Universitas 21 - en vigtig blåstempling af den stigende internationale statur UJ.

UJ prale verdensklasse, internationalt anerkendte akademiske programmer baseret på læseplaner informeret af banebrydende udvikling i både bachelor og postgraduate uddannelse. UJ programmer inden for sine ni fakulteter, er designet til at forberede de studerende til arbejdsmarkedet og for globalt medborgerskab. Universitetet har fire campusser, nemlig Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; Den Doornfontein Campus; og Soweto Campus.

Baseret på valg af UJ Orange Tæppe førsteårsstuderende - dem med en APS score lig med og større end 40 point - flagskibsprogrammerne omfatter: Regnskab; Elektrisk og elektronisk / mekanisk / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Law / HD Law; Matematik / anvendt matematik; IT / Computer Sciences; Humanfysiologi; Optometri; Finans; Psykologi; og læreruddannelsen.

For at gøre UJ undervisningsmæssige, forskning og innovation mål til en realitet, UJ har i løbet af de seneste otte år, investeret i over R2 milliarder i opgradering og udvidelse af levende og læring faciliteter på alle sine campusser og til at skabe et sikkert og sikker, verdensklasse læring og forskningsmiljø for både medarbejdere og studerende.

UJ også indført håndholdte enheder (en tablet eller bærbare computer) i første års klasseværelser i 2014, i et forsøg på at forbinde disse unge hjerner med den verden af ​​e-viden, som de vokser i, og at omdanne deres evne til at bidrage og konkurrere.

UJ Graduate succesrate er nu 83,4%, og den samlede årlige graduate produktion er på over 11.400 studerende. Universitetets første år Experience-programmet (FYE), et initiativ der tilbyder faglige færdigheder forstærkning med en accent på studerende mentorordninger medstuderende, er en af ​​de støtteprogrammer, der hjælper lette skole til universitet overgang. Næsten 1.300 studerende tutorer, valgt fra tredje-års niveau og op, fungerer som en grænseflade mellem studerende og undervisere. UJ også indført akademiske rådgivere i kollegier og godkendt off-campus indkvartering faciliteter. Under UJ Academic Excellence program, er 250 studievejledere betjener 2.000 første-års studerende på 25 boliger.

Bemærkelsesværdige, også er at UJ, med mere end 49.500 elever; 2.300 internationale studerende; 6.700 kandidater og berømte videnskabelige medarbejdere, er en institution med en beundringsværdig graduering sats. UJ er hjemsted for 133 bedømte forskere, hvoraf seks er A-mærket, og har syv National Research Foundation stole. Derudover er det producerer flest sorte revisorer på alle akkrediterede boligområder universiteter i landet.

Mens UJ forfølger globale ekspertise og statur, påtænker at universitetet nationalt lydhør på en måde, som kun UJ kan. I denne forbindelse blandt Sydafrikas seks førende universiteter, kun UJ held giver adgang til næsten 2.000 første års studerende, der kommer fra de fattigste samfund, at give dem, hvor det er nødvendigt, med top-up NSFAS finansiering, stipendier og to sunde måltider om dagen .

I de næste ti år, har UJ sæt seks strategiske mål, nemlig:

Global Excellence i forskning og innovation.
Global Excellence i undervisning og læring.
En international profil Fit for Global Excellence og statur.
En fremragende Student Experience.
Active Global Reputation Management, og
En institution og People Fit for Global Excellence og statur.

Vision

En international Universitet valg, forankret i Afrika, dynamisk forme fremtiden.

Mission

Inspirerende sin samfund til at omdanne og tjene menneskeheden gennem innovation og samarbejde udøvelse af viden.

Værdier

IMAGINATION SAMTALE REGENERATION ETISK FOUNDATION

Udformning af fremtiden

Tænker uafhængigt
Udvikling af en kosmopolitisk identitet
Udstiller ambitioner og drev
Vedtagelsen iværksættervirksomheder tilgange

Learning sammen fra vores mangfoldighed

Gør kloge beslutninger kollektivt

Inddragelse meningsfuldt med hinanden
Visning af gensidig respekt
førende consultatively

Udvikle bæredygtigt gennem kreative bidrag

Introspecting for fornyelse

Innovation for det fælles gode
Gør positiv forandring
Drage fordel af oversete muligheder

Treasuring akademisk frihed

Søger balance i forfølgelsen af ​​viden

Facing udfordringer med mod og tjene tillid
Handle ansvarligt ved at være fair, konsekvent og gennemsigtig
Deltagelse i og hjælpe samfundet (Ubuntu) *
  • Ubuntu er evnen til at udtrykke medfølelse, retfærdighed, gensidighed, værdighed, harmoni og menneskelighed af hensyn til at opbygge, vedligeholde og styrke fællesskabet. Ubuntu taler til vores inter-forbundethed, vores fælles menneskelighed og ansvaret for at hver der flyder fra vores forbindelse.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

University of Johannesburg

Formålet med en BA (jura) grad er at give den studerende mulighed for at tilegne sig kendskab til det sydafrikanske retssystem, privatret, forfatningsret og sædvaneret. ... [+]

Formålet med en BA (jura) grad er at give den studerende mulighed for at tilegne sig kendskab til det sydafrikanske retssystem, privatret, forfatningsret og sædvaneret. Derudover vil den studerende være i stand til at tage kurser i aspekter af Arts and Social Sciences. Desuden udsættes den studerende for sprog og sprogstruktur.

Minimumsperioden for studiet er tre (3) år på fuldtidsbasis.

Moduler afsluttet i BA (jura) grad tæller med modulkreditter i en efterfølgende LLB grad.

Karrieremuligheder (uden LLB-grad):Statlig juridisk rådgiverCorporate juridisk rådgiverRettens personaleKontorpersonale i et advokatfirma

Klik her for oplysninger om ansøgningskrav til det juridiske fakultet... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En bachelor i kunst i digital mediedesign forbereder de studerende til at imødekomme den digitale tids behov som designere af indhold, systemer og produkter, hvor tekst, ... [+]

En bachelor i kunst i digital mediedesign forbereder de studerende til at imødekomme den digitale tids behov som designere af indhold, systemer og produkter, hvor tekst, billede, video, lyd, grafik og animation konvergerer. Fra en generel tilgang lærer de studerende specialiseringer i interaktionsdesign eller digital video. I digital mediedesign engagerer de studerende sig og anvender digitale teknologier innovativt for at designe produkter til at kommunikere og forbedre livserfaringer.

En række teknologier og produkter, som studerende beskæftiger sig med, inkluderer websteder, mobile applikationer, interaktive spil, designleverancer, musikvideoer, digital video, bevægelsesgrafik, kortformatanimation, wayfinding-systemer og digital fotografering. Afdelingens faciliteter inkluderer fire omfattende computerlaboratorier med de nyeste avancerede grafikcomputere, en lydoptagelsessuite, et animationsstudie og et grønt skærmstudio.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en BA i Human Resource Management kan du have en karriere som HRM-personaldirektør, HRM-personaldirektør, træningschef, rekrutterings- og udvælgelsesansvarlig. BA Hon ... [+]

hans program vil blive erstattet af en bacheloruddannelse i menneskelig ressourcestyring, vi afventer godkendelse

BA i Human Resource Management

Med en BA i Human Resource Management kan du have en karriere som HRM-personaldirektør, HRM-personaldirektør, træningschef, rekrutterings- og udvælgelsesansvarlig.

AdgangskravMinimum APS:26 med matematik ELLER28 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

BA Hons i Human Resource Management... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en BA i offentlig ledelse og regeringsførelse kan du have en karriere som offentlige ledere i statsafdelinger, provinsdepartementer og kommuner, offentlige, private o ... [+]

BA i offentlig ledelse og regeringsførelse

* Se fakultetsregler og regler for adgangsregler vedrørende dette program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Med en BA i offentlig ledelse og regeringsførelse kan du have en karriere som offentlige ledere i statsafdelinger, provinsdepartementer og kommuner, offentlige, private og ngo-sektorer, administrative og ledelsesmæssige stillinger.

AdgangskravMinimum APS:26 med matematik ELLER28 med matematisk litteraturEngelsk: 5 (60%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en BA i turistudvikling kan du have en karriere inden for turismeudvikling, direktør, turistudviklingspolitisk planlægger, turistudviklingschef. Formålet med Honours- ... [+]

BA i turistudvikling

* Se fakultetsregler og regler for adgangsregler vedrørende dette program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Med en BA i turistudvikling kan du have en karriere inden for turismeudvikling, direktør, turistudviklingspolitisk planlægger, turistudviklingschef.

AdgangskravMinimum APS:26 med matematik ELLER28 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

BA Hons i turistudvikling

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle den studerendes evne til at stille spørgsmålstegn ved, analysere og fortolke spørgsmål om turismeudvikling inden for en global kontekst. Dette formål opnås gennem levering af undervisning og et forskningsbaseret projekt, hvor den studerende viser bevis for forskning og evnen til at reflektere over spørgsmål vedrørende turismeudvikling.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette er en første formativ kvalifikation. En succesrig studerende vil have erhvervet de intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder til at diskutere, problematis ... [+]

Dette er en første formativ kvalifikation. En succesrig studerende vil have erhvervet de intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder til at diskutere, problematisere og undersøge menneskelig adfærd og interaktion, især i den sydafrikanske kontekst.

Der er fire forskellige klynger eller specialiseringsmuligheder i dette program at vælge imellem. Disse indstillinger er vist nedenfor.

BA med speciale i kommunikation og sprog

Læreplanen for BA med specialisering i kommunikation og sproguddannelse består af moduler på 22 semestre sammensat som følger:

Første år

Majors: Kommunikation (* eller teori om film- og fjernsynsundersøgelser under forudsætning af, at der ikke er sammenstød med tidsplaner) og et sprog (afrikansk, engelsk, fransk, græsk, isiZulu, latin, sprogvidenskab, moderne græsk og sepedi.)Valgfag: Et sprog (afrikansk, engelsk, fransk, græsk, isiZulu, latin, sprogvidenskab, moderne græsk, nordsotho 1AAlternative valgfag: Filosofi og religion. (Disse moduler kan kun vælges, hvis der ikke er nogen tidsplan sammenstød.)** Studerende, der har opnået A eller B for engelsk i matematik, kan erstatte engelsk 1C... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

I det nagende program på afrikaans (Honneurs, kandidatgrad og doktorgrad) er den menneskelige eksistens subsumeret af kyk efter den simbole, mider, metafor og udarbejdet, ... [+]

I det irriterende program på Afrikaans (Honneurs, kandidatgrad og doktorgrad) underkastes den menneskelige eksistens den simbole, mider, metafor og udkast til det, der formidler menneskets eksistens. Som i alle disse andre humaniora er forståelsen af den menneskelige eksistens det formål. I dette emne er Afrikaans sprog og har trukket dette middel til dette formål. For at undergrave denne person og den måde, hvorpå personen forstår verden, skal du studere det sprog, som personen bruger til at udtrykke denne verden, sig selv og den verden, hvor han / hun lever.

Dette æresforløb tilbyder en indledende undersøgelse af afrikansk sprogvidenskab og litteratur, og en studerende skal være en indsigt i afrikansk litteraturhistorie, men også en aggressiv baggrund for tekstuel analyse af specifikke tekster. Denne evne til yderligere at undersøge uafhængigt kan læres.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Afrikaans
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kurset består af fem moduler. Moduler 1 (forskningsessay), 2 (grammatik på hovedsprog) og 3 (litteratur på hovedsprog) er obligatoriske. Den studerende vælger to andre mo ... [+]

Kurset består af fem moduler. Moduler 1 (forskningsessay), 2 (grammatik på hovedsprog) og 3 (litteratur på hovedsprog) er obligatoriske. Den studerende vælger to andre moduler fra følgende muligheder:

Litteratur: Poesi, prosa, drama, mundtlig kunstSprogvidenskab: Sociolinguistik, fonologi og morfologi, syntaks og semantik, oversættelsesstudierAdgangskrav

Studerende, der har opnået en bacheloruddannelse med Northern Sotho (eller Sepedi) eller Zulu (eller isiZulu) som hovedfag, og som opfylder de generelle universitetsindgangskrav til Honours-programmet, kan overvejes til programmet.

Studerende, der ikke opfylder kravet om et af de specificerede afrikanske sprog som hovedfag, kan i meritære tilfælde ansøge om RPL-udvalget for at blive optaget.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet består af obligatoriske og valgfrie moduler vedrørende humaniora og humaniora i afrikanske studier. ... [+]

Programmet består af fem moduler.

Obligatoriske moduler:

Semester 1: Artikel 1: Humaniora-metodologi (tilbudt af Institut for Antropologi og Udviklingsstudier) Paper 2: Statistics for Human Sciences (tilbudt af Institut for Matematik og Statistik)

Semester 2: Et forskningsprojekt i et af de deltagende fag, der er afsluttet med succes af den studerende som hovedfag til gradsformål.

Valgfag:

Introduktion til prosa og kort kunst af et afrikansk sprogIntroduktion til drama og poesiIntroduktion til et afrikansk sprog eller teori om afrikansk mundtligØkonomiske problemer i udviklingslande (tilbudt af Økonomiske Institut)Adgangskrav

En grad med hovedfag i en bestemt disciplin og et endeligt karakter på mindst 65% i den bestemte disciplin.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende skal gennemføre fem kurser i programmet for antropologiundersøgelser. Et af disse kurser er et uafhængigt forskningsdokument, der udføres under tilsyn af en ak ... [+]

Studerende skal gennemføre fem kurser i programmet for antropologiundersøgelser. Et af disse kurser er et uafhængigt forskningsdokument, der udføres under tilsyn af en akademiker på instituttet.

Det obligatoriske metodikursus, som en komponent er en introduktion til statistik, tilbydes i det første semester. Med dette kursus som base kan studerende vælge at specialisere sig i social og / eller kulturel antropologi eller paleoanthropologi.

Hvis studerende vælger førstnævnte, kan de vælge mellem kurser som 'Ungdom, identitet og sprog', 'Kroppens antropologi' og 'Natur og samfund'. Valgfag kan vælges fra en lang række samfundsvidenskabelige kurser.

Hvis man vælger Paleoanthropology, er der et struktureret program for Paleoanthropology, Anatomy og Archaeology. Et kursus i feltundersøgelsesmetoder i arkæologi og paleontropologi er også obligatorisk i denne strøm.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det ph.d.-program i anvendt sprogvidenskab og litterær teori, der trækker på viden inden for begge dens discipliner, er rettet mod den specialiserede uddannelse og uddann ... [+]

Det ph.d.-program i anvendt sprogvidenskab og litterær teori, der trækker på viden inden for begge dens discipliner, er rettet mod den specialiserede uddannelse og uddannelses- og forskningsbehov hos sprogudøvere såsom oversættere, tolke, tekstredaktører, sprogplanlæggere, tekstforfattere og sprog lærere. Oversættelse og tolkning er komplekse sproglige, kognitive og tekstmæssige processer, som blandt andet også indebærer sociokulturel formidling. I betragtning af kompleksiteten af disse aktiviteter og dermed sprogpraksis tværfaglige karakter, tilbyder disse programmer en balance mellem teoretisk, praktisk og oplevelsesmæssig viden og færdigheder.

Adgangskrav

En BA-uddannelse eller tilsvarende kvalifikation i sprogvidenskab, mindst et sprog eller en relevant specialisering i kommunikation på tredje års niveau. Studerende, der har specialiseret sig i oversættelse og redigering, skal have bestået (a) mindst et yderligere sprog på andet års niveau og (b) en afdelingsk oversættelses- og redigeringsprøve.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

BA Honours (Urban Studies) -programmet introducerer studerende til kritiske perspektiver på urbanisering og byudvikling. Studerende bliver fortrolige med debatter om poli ... [+]

BA Honours (Urban Studies) -programmet introducerer studerende til kritiske perspektiver på urbanisering og byudvikling. Studerende bliver fortrolige med debatter om politik i byer og institutioner, uformelitet, forbrug og måder, hvorpå folk deltager i og omformer bylivet. Der lægges betydelig vægt på at guide studerende til uafhængig kvantitativ forskning. Programmet tilbyder færdigheder i teori, rapportskrivning og problemløsning. Studerende erhverver også SPSS færdigheder og kompetencer og skal gennemføre et 120-timers praktik.

Adgangskrav

Optagelse vil blive overvejet for en studerende, der har afsluttet et af følgende hovedfag: Sociologi, industriel sociologi, geografi, filosofi, historiske studier, udviklingsstudier, psykologi, industriel psykologi, politik, offentlig regeringsførelse og socialt arbejde som hovedfag (op til tredje -år niveau) i den videre BA-grad. Hvis en studerende ikke overholder ovennævnte krav, kan optagelse gives af dekan på fakultetet efter henstilling fra instituttets formand.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Bachelor of Arts Honours in Design forbereder de studerende til forskningsbaseret postgraduate studier og adgang til en designkarriere ved at give studerende mulighed for ... [+]

Bachelor of Arts Honours in Design forbereder de studerende til forskningsbaseret postgraduate studier og adgang til en designkarriere ved at give studerende mulighed for at producere kreative løsninger på komplekse problemer inden for et specialiseret designområde og til at udføre og rapportere forskning under vejledning.

Adgangskrav

En passende bachelorgrad med et anbefalet minimum på 60% for alle de sidste årsmoduler.

Udvælgelseskriterier

Ud over de minimale adgangskrav, som beskrevet ovenfor, kan potentielle studerende blive bedt om at præsentere en portefølje af deres arbejde for et interviewet panel.

Curriculum

MODUL

Kommunikationsdesign eller modedesign eller multimediedesign eller smykkedesignDesign ProjektForskningsmetodikDesignteoriForskning EssayProgramstrukturMinimum varighed: Et år på fuld tid / to år på deltid.Maksimalt antal moduler pr. Studieår:Fuldtid: Fem-semester moduler.Deltid: Tre-semesters moduler i år ét (Forskningsmetodologi, Forskningsessay); og to semestermoduler i år to (Kommunikationsdesign / Modedesign / Multimediedesign / Smykkespraksis og designprojekt).Tildeling af graden... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Fuldtidsstuderende tilmelder sig fem moduler. Deltidsstuderende tilmelder sig alle moduler undtagen specialiseringsmoduler og forskningsessay i det første år. I det andet ... [+]

Fuldtidsstuderende tilmelder sig fem moduler. Deltidsstuderende tilmelder sig alle moduler undtagen specialiseringsmoduler og forskningsessay i det første år. I det andet år deltidsstuderende tilmelder sig specialiseringsmodulerne og forskningsessayet. Alle valgfrie moduler tilbydes ikke nødvendigvis hvert år.

Honours-programmet består af fem moduler, hvoraf fire er obligatoriske, og et er et valgfrit modul:

Obligatoriske moduler:

Semester 1 / Semester 2KommunikationsteoriForskning EssayAudiovisuel kommunikationAnvendt audiovisuel kommunikation

Valgfag:

Kommunikationsstyring og overtalelseUdviklingskommunikation og identitetNye medier og kulturAdgangskrav

Hvis en studerende har til hensigt at specialisere sig i et specialiseret felt, hvor der ikke tilbydes et bachelor-modul, kræves forlænget læsning og / eller en mundtlig eksamen. Tilladelse kan gives af institutlederen til at tage et Honours-modul fra et andet fag.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Læreplanen består af fem obligatoriske moduler. Den første er forskningsmodulet, et langt essay på ca. 10.000 ord, hvis emne forhandles med en vejleder. De øvrige fire mo ... [+]

Læreplanen består af fem obligatoriske moduler. Den første er forskningsmodulet, et langt essay på ca. 10.000 ord, hvis emne forhandles med en vejleder. De øvrige fire moduler er kurser. Hvilke kurser, der tilbydes i et specifikt år, vil blive bestemt af afdelingen og baseres blandt andet på tilgængeligheden af akademisk personale med den nødvendige ekspertise inden for et felt og studerendes interesser.

Adgangskrav

For at få adgang til dette program skal studerende opfylde instituttets optagelseskrav. Disse er som følger. Du skal have gjort filosofi som hovedfag i din første grad. Du skal også have et gennemsnitskarakter på 65% for alle de moduler, du har foretaget i Filosofi 3.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Forskningsessay: Forskningsessayet dækker metodologi, teori og anvendelsen heraf i et faktisk forskningsessay. Teori og historiografi: Eksamensopgaven dækker teori og fil ... [+]

Forskningsessay: Forskningsessayet dækker metodologi, teori og anvendelsen heraf i et faktisk forskningsessay.

Teori og historiografi: Eksamensopgaven dækker teori og filosofi om historie samt generel og sydafrikansk historiografi

Afrikansk historie: Temaer, der dækker den historiske udvikling i Afrika, præsenteres.

Temaer i Asiens historie: Denne artikel tilbyder et udvalg af temaer i historien om den store divergens mellem de asiatiske civilisationer og den vestlige civilisation siden det femtende århundrede; Indien, Sydøstasien, Japan og Kina.

Sydafrikansk historie: Temaer i det nittende århundredes historie før 1865: Britisk styre, debatter om den urbane middelklassedannelse, Mfecane, Great Trek, Cape Liberalism, ledere i det indre, økonomiske forbindelser.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Målet med kvalifikationen er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende til at analysere, fortolke og forstå industripsykologiske principper og metoder. Det vi ... [+]

Formålet med kvalifikationen er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende til at analysere, fortolke og forstå industripsykologiske principper og metoder. Det videreudvikler den studerendes intellektuelle, forskning og faglige færdigheder. Kvalifikationen forbereder de studerende til meningsfuldt at bidrage til organisationers erhvervelse af menneskelige ressourcer, udnyttelse og udviklingsinterventioner. En erhvervspsykologi Honours kandidat vil være i stand til at ansøge om post-Honours uddannelse og praktikprogrammer i psykometrik. Afslutningen af et sådant praktikophold gør det muligt for dem at registrere sig som psykometrik hos Professional Board for Psychology fra Health Africa’s Council of South Africa (HPCSA).... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Modulerne i BA Honours (Industrial Sociology) -programmet giver studerende forståelse af den ændrede karakter af globale arbejdspladser, industrier, arbejdskampe og arbej ... [+]

Modulerne i BA Honours (Industrial Sociology) -programmet giver studerende forståelse af den ændrede karakter af globale arbejdspladser, industrier, arbejdskampe og arbejdsdynamik. Der lægges betydelig vægt på at guide studerende til uafhængig kvantitativ forskning. Programmet tilbyder færdigheder i teori, rapportskrivning og problemløsning. Studerende erhverver også SPSS færdigheder og kompetencer og skal gennemføre et 120-timers praktik.

Adgangskrav

Optagelse vil blive overvejet for en studerende, der har afsluttet sociologi eller industriel sociologi som hovedfag (op til tredje år) i den foregående BA-grad. Hvis en studerende ikke overholder ovennævnte krav, kan optagelse gives af dekan på fakultetet efter henstilling fra instituttets formand.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Fuldtidsstuderende tilmelder sig fem moduler. Deltidsstuderende tilmelder sig alle moduler undtagen specialiseringsmoduler og forskningsessay i det første år. I det andet ... [+]

Studenter på fuld tid registrerer sig for fem moduler. Deltidsstuderende registrerer sig for alle moduler undtagen specialiseringsmoduler og forskningsessay i det første år. I det andet år deltidsstuderende tilmelder sig specialiseringsmodulerne og forskningsessayet. Alle valgfrie moduler tilbydes ikke nødvendigvis hvert år.

Honours-programmet består af fem moduler, hvoraf fire er obligatoriske, og et er et valgfrit modul:

Obligatoriske moduler:

Semester 1 / Semester 2

KommunikationsteoriForskning EssayJournalistikAnvendt journalistik Kommunikation

Valgfag:

Kommunikationsstyring og overtalelseUdviklingskommunikation og identitetNye medier og kultur

Hvis en studerende har til hensigt at specialisere sig i et specialiseret felt, hvor der ikke tilbydes et bachelor-modul, kræves forlænget læsning og / eller en mundtlig eksamen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kurset sigter mod at give en temmelig detaljeret undersøgelse af bidraget fra vores klassiske arv til den vestlige civilisation. ... [+]

Kurset sigter mod at give en temmelig detaljeret undersøgelse af bidraget fra vores klassiske arv til den vestlige civilisation. Områder som klassisk kunst og arkitektur, historie, filosofi, poesi, prosa, religion, retorik eller teknologi er omfattet. Ved studiet af disse emner dækkes fascinerende temaer som arketyper (f.eks. Helten), mesterfortællinger, kønssprog, kommunikationsstrategier, verdenssyn og almindelige menneskers historie. På denne måde udvikler de studerende en kritisk forståelse af deres egen kultur såvel som en påskønnelse af det væld af viden, vi har arvet fra grækere og romere. Alle gamle tekster læses i oversættelse.

Adgangskrav

Klassisk kultur 3A og 3B anbefales kraftigt. I samråd med institutlederen kan en BA-grad i en tilknyttet disciplin også give adgang til Honours-kurset.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er at udforske en bred vifte af former for menneskelig kommunikation fra forskellige perspektiver, der forbinder det lokale og det globale og e ... [+]

Formålet med dette program er at udforske en bred vifte af former for menneskelig kommunikation fra forskellige perspektiver, der forbinder det lokale og det globale og er forankret i afrikanske kontekster og oplevelser. Vores læseplan udvikler en innovativ tilgang til deltagelsesundersøgelser, der adresserer de specifikke kommunikative, kulturelle og sociale kontekster, som vi arbejder i. Som et iboende tværfagligt og fleksibelt program skærer BA Hons i kommunikationsstudier en mangfoldighed af felter og områder inden for humaniora og samfundsvidenskab og giver en mulighed for at udforske deres komplementaritet og indbyrdes sammenhæng.

Denne kvalifikation består af fem moduler: Kommunikation, medier og samfund; Forskningsmetodik; Moderne spørgsmål inden for kommunikation; Kommunikation til social forandring; og forskningsessayet. Hvert modul er designet til at introducere den studerende til en række relevante bekymringer i det moderne samfund. Modulet Moderne spørgsmål undersøger den kontekst, inden for hvilket nye medier har udviklet sig, virkningen af nye medier og dens indflydelse på samfundet. Kommunikation for social forandring undersøger det sydafrikanske samfunds udviklede udvikling, da det anvendes i forskellige kommunikationssammenhænge. Kommunikation, medier og samfund giver et teoretisk baggrund, som disse studeres, og forskningsmetodologi forbereder den studerende til deres forskningskomponent (forskningsessay).... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

I dette kursus arbejder vi med det latinske sprog, litteratur, artefakter, filosofi, historie og religion. Ikke kun udvikler studerende deres egne analytiske evner ved at ... [+]

I dette kursus arbejder vi med det latinske sprog, litteratur, artefakter, filosofi, historie og religion. Ikke kun udvikler studerende deres egne analytiske evner ved at deltage i dette kursus; de forstår også måderne, hvorpå vi som mennesker giver mening til vores eksistens ved brug af symboler og komplekser af symboler, der kommer til os fra oldtiden.

Alle dokumenter læses på originalsproget, hvilket giver de studerende mulighed for at fortolke inskriptioner, tekster og artefakter på en begrundet måde. Der udvikles også en forståelse af latinets indflydelse på moderne engelsk.

Adgangskrav

Latin 3A og 3B er påkrævet for optagelse i dette program. Det anbefales at læse viden om tysk og / eller fransk.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet Honours in Psychology tilbydes kun på fuld tid. De studerende skal gennemføre seks moduler inden for et år. Forskningskomponenten er det eneste obligatoriske m ... [+]

Programmet Honours in Psychology tilbydes kun på fuld tid. De studerende skal gennemføre seks moduler inden for et år. Forskningskomponenten er det eneste obligatoriske modul og kører i hele året, da dette modul tæller som to moduler. De studerende skal vælge fire andre moduler på følgende liste: Neuropsychology; Personlighedspsykologi; Socialpsykologi; Unormal psykologi; Terapeutisk psykologi; Psykologisk vurdering; Kritisk udviklingspsykologi og sundhedspsykologi. Hvert af disse moduler præsenteres af en ekspert på området, og klasser er interaktive og dynamiske. De studerende får også mulighed for at gennemføre et forskningsprojekt med det formål at forberede dem til videre studier. De studerende vurderes via prøver, opgaver og eksaminer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

BA Honours Politics, med et obligatorisk modul i Research Mythology og mini-research rapport, med valg fra sydafrikansk politik; Køn; Områdestudier; Moderne problemer i i ... [+]

BA Honours Politics, med et obligatorisk modul i Research Mythology og mini-research rapport, med valg fra sydafrikansk politik; Køn; Områdestudier; Moderne problemer i internationale relationer; Internationale organisationer; Politisk risikoanalyse; Teorier og begreber inden for politik og internationale forhold.

Adgangskrav

Studerende har brug for en 65% bestået på tredje års niveau. Studerende uden for University of Johannesburg skriver en indgangstest.

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Honours-programmet kan tages med et specifikt fokus på følgende specialiseringsområder eller i kombination ... [+]

Honours-programmet kan tages med et specifikt fokus på følgende specialiseringsområder eller i kombination:

Kritiske spørgsmål i studiet af religion: Det guddommelige i religioner; Religioner og videnskab; Metode og teori i studiet af religion; Befrielsesteologier i religioner. Kristendom: konteksten af den tidlige kristendom; Bibelen som litteratur; Den kristne tradition; Kristendommen og nutidige problemer.

Islam og arabisk: studier i Hadith; Islam og køn; Islamiske åndelige traditioner; Udvalgte arabiske tekster (Tafsir); Koranen og dens vigtigste temaer; Shari'ah og konstitutionelle demokratier; Kritiske spørgsmål i nutidig islam

Afrikanske oprindelige religioner: Afrikansk åndelighed; Oprindelige religioner og økologi; Indflydelse af modernisering på afrikansk oprindelig religion; Afrikansk oprindelig religion og andre oprindelige religioner i verden.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Modulerne i BA Honours (Sociology) -programmet tilbyder studerende forståelse af nutidige samfundsdebatter og bekymringer. Studerende udforsker sociale identiteter og sam ... [+]

Modulerne i BA Honours (Sociology) -programmet tilbyder studerende forståelse af nutidige samfundsdebatter og bekymringer. Studerende udforsker sociale identiteter og samfundsmæssige strukturer, globale og lokale forbindelser samt sociale ændringer og strategier for social indgriben. Der lægges betydelig vægt på at guide studerende til uafhængig kvantitativ forskning. Programmet tilbyder færdigheder i teori, rapportskrivning og problemløsning. Studerende erhverver også SPSS færdigheder og kompetencer og skal gennemføre et 120-timers praktik.

Adgangskrav

Optagelse vil blive overvejet for en studerende, der har afsluttet sociologi eller industriel sociologi som hovedfag (op til tredje år) i den foregående BA-grad. Hvis en studerende ikke overholder ovennævnte krav, kan optagelse gives af dekan på fakultetet efter henstilling fra instituttets formand.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Teori om marketingkommunikation: I den dynamiske og kontinuerligt udviklende felt inden for marketingkommunikation med en moderne bevægelse mod integreret brandkommunikat ... [+]

Teori om marketingkommunikation: I den dynamiske og kontinuerligt udviklende felt inden for marketingkommunikation med en moderne bevægelse mod integreret brandkommunikation med en stigende vægt på strategisk konceptualisering, er der kommet et behov for et kursus, der beskæftiger sig med relevante brantrelaterede spørgsmål.

Formålet med denne grad er at tilvejebringe en kritisk refleksiv orientering mod både de teoretiske og anvendte principper for marketingkommunikation. Følgelig får den studerende en omfattende teoretisk og praktisk anvendelse inden for markedskommunikation, som gør det muligt for dem at forfølge en integreret karriere inden for området. Fokus er på oplevelsesmæssig læring med en stærk brandingvægt og inkluderer direkte eksponering for branchen. Derudover udvikles faglige præsentationsevner gennem året. Markedskommunikationsteori undersøger aktuelle og relevante samtidige problemer inden for markedskommunikation og beskæftiger sig også med moderne kontekster inden for marketingkommunikation. Det primære mål er at skabe forståelse med hensyn til disse spørgsmål samt praksis og principper for marketingkommunikationsbranchen generelt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Corporate Communications Honours letter både teoretisk og anvendt kompetence inden for virksomhedskommunikation. Specialiseret viden om virksomhedskommunikationsteori let ... [+]

Corporate Communications Honours letter både teoretisk og anvendt kompetence inden for virksomhedskommunikation. Specialiseret viden om virksomhedskommunikationsteori letter evnen til kritisk at gennemgå, konsolidere og udvide virksomhedskommunikationsteori for at skabe passende svar og til at løse abstrakte kontekstuelle virksomhedskommunikationsproblemer. Udviklingen af praktiske færdigheder sæt gennem eksperimentel læring i form af praktikpladser og porteføljebaseret træning letter anskaffelsen af anvendt og refleksiv kompetence, der fremmer evnen til at overføre og anvende virksomheds kommunikationsevner sæt i en række kommunikationssammenhænge. Dette kursus tilskynder også den moralske og etiske følsomhed, der kræves for en ansvarlig praksis for virksomhedskommunikation.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende skal gennemføre fem kurser i udviklingsstudier Honours-programmet: tre er obligatoriske og to er valgfag. Et af disse kurser er et uafhængigt forskningsdokumen ... [+]

Studerende skal gennemføre fem kurser i udviklingsstudier Honours-programmet: tre er obligatoriske og to er valgfag. Et af disse kurser er et uafhængigt forskningsdokument, der udføres under tilsyn af en akademiker på instituttet.

Der er fem kurser i Honours-programmet:

Det første kursus, der tilbydes i det første semester, er et obligatorisk teorikursus, der dækker i undergraden af udviklingsstudier ved at anvende en tilgang baseret på det, vi kalder 'historisk politisk økonomi'. Det kombinerer klassisk social teori og politisk økonomi med historie og politikanalyse, der tackler de faglige og politiske diskurser, der har udviklet sig i denne disciplin i de sidste 50 år inden for deres globale politiske og økonomiske kontekst.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Dette kursus omfatter studiet af litterær teori og litteratur på engelsk fra Storbritannien, Amerika, det indiske subkontinent og Afrika. Perioder omfattet spænder fra mi ... [+]

Dette kursus omfatter studiet af litterær teori og litteratur på engelsk fra Storbritannien, Amerika, det indiske subkontinent og Afrika. Perioder omfattet spænder fra middelalderen til i dag.

Studerende kan forfølge individuelle interesser i løbet af at skrive et forskningsessay. Valgfrie moduler inden for specialemner som livsskrivning, science fiction og tekstredigering kan også være tilgængelige.

Adgangskrav

Optagelse til Honours-programmet skal godkendes af instituttets formand. (Se også universitetsreglerne).

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Vores BA-æresbeviser på fransk fremmer en dybdegående undersøgelse af frankofon og fransk litteratur. Vi er specialiserede i studiet af specifikke genrer som selvbiografi ... [+]

Vores BA-æresbeviser på fransk fremmer en dybdegående undersøgelse af frankofon og fransk litteratur. Vi er specialiserede i studiet af specifikke genrer som selvbiografi og den eksperimentelle roman og af specifikke perioder, som det franske teater fra det tyvende århundrede. Studerende kan også fokusere på oversættelsesstudier eller kombinere litteraturinteresser med oversættelse (fransk / engelsk; engelsk / fransk) interesser.

Adgangskrav

Studerende, der ønsker at tilmelde sig Honours-programmet på fransk, skal have afsluttet mindst tre års fransk, hvoraf den ene skal være ækvivalent med en tredjeårs universitetsgrad i henhold til de kriterier, der er anvendt af senatet. Formanden for Institut for Fransk skal være overbevist om, at den potentielle studerendes kendskab til fransk er tilstrækkelig til at muliggøre en vellykket gennemførelse af Honours-programmet. Kendskab til latin er en anbefaling.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

I dette kursus arbejder vi med det græske sprog, litteratur, artefakter, filosofi, historie og religion. Ikke kun udvikler studerende deres egne analytiske evner ved at d ... [+]

I dette kursus arbejder vi med det græske sprog, litteratur, artefakter, filosofi, historie og religion. Ikke kun udvikler studerende deres egne analytiske evner ved at deltage i dette kursus; de forstår også måderne, hvorpå vi som mennesker giver mening til vores eksistens ved brug af symboler og komplekser af symboler, der kommer til os fra oldtiden. Alle dokumenter læses på originalsproget, hvilket giver de studerende mulighed for at fortolke inskriptioner, tekster og artefakter på en begrundet måde.

Studerende kan fokusere deres program enten på klassisk græsk eller moderne græsk.

Adgangskrav

Græsk 3A og 3B eller Moderne græsk 3A og 3B er påkrævet for optagelse i dette program. Det anbefales at læse viden om tysk og / eller fransk.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Honourseksamen består af fire moduler på tre timer hver og et forskningsessay. De fire moduler repræsenterer 20 point hver, og forskningsessayet repræsenterer 40 point. K ... [+]

Honourseksamen består af fire moduler på tre timer hver og et forskningsessay. De fire moduler repræsenterer 20 point hver, og forskningsessayet repræsenterer 40 point. Kurset giver to muligheder, nemlig fokus på tysk litteratur med en komponent tysk sprogundersøgelse, eller tysk sprog og sprogvidenskab med en litteraturkomponent. Tre moduler er obligatoriske:

Obligatoriske moduler:

Årsmoduler Modul 1: Forskningsessay om en bestemt genre eller om et sprogligt emne Modul 2: tysk litteratur fra anden halvdel af det 20. århundrede og nutidig tysk litteratur Modul 3: Tysk syntaks og morfologi

Valgfag:

Studerende kan vælge to moduler fra følgende liste:

... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle studerendes anvendte kompetence inden for film- og tv-studier. Anvendt kompetence indebærer erhvervelse, analyse, fortolkni ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle studerendes anvendte kompetence inden for film- og tv-studier. Anvendt kompetence indebærer erhvervelse, analyse, fortolkning og anvendelse af kommunikationsprincipper relateret til film- og tv-studier inden for relevante sektorer i de elektroniske medier og tv-branchen. Desuden vil de studerende udvikle evnen til at internalisere, reflektere over og kommunikere strategiske beslutninger og applikationer effektivt gennem korrekt og passende brug af videnskabeligt sprog og teknisk terminologi forbundet med film- og tv-studier. Kvalifikationen vil lette effektiv læring gennem eksponering for og anvendelse af passende læringsstile, hvorved den studerende kan navigere og holistisk styre den dynamiske kontekst for film- og tv-studier.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kommunikationsdesignere er kreative tænkere og problemløsere, der bruger en række designmetoder, processer og teknikker til at skabe professionel kommunikationsdesign, så ... [+]

Kommunikationsdesignere er kreative tænkere og problemløsere, der bruger en række designmetoder, processer og teknikker til at skabe professionel kommunikationsdesign, såsom plakater, bøger, magasiner, virksomhedsidentitetsprogrammer, emballering og websteder, både individuelt og som teammedlemmer.

Afdelingen for grafisk design tilbyder en bachelor i kunst i design med speciale i kommunikationsdesign. Afdelingens faciliteter inkluderer et antal studios og et centralt placeret Apple Macintosh computerstudio.

Karrieremuligheder

Kandidater vil være i stand til at gå ind i en kommunikationsdesignkarriere ved at arbejde i designstudier, marketingkonsulenter, branding og reklamebureauer og for aviser, magasiner og bogudgivere som:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at udvikle studerendes anvendte kompetence inden for journalistik. Anvendt kompetence indebærer erhvervelse, analyse, fortolkning og anven ... [+]

Formålet med kvalifikationen er at udvikle studerendes anvendte kompetence inden for journalistik. Anvendt kompetence indebærer erhvervelse, analyse, fortolkning og anvendelse af kommunikationsprincipper relateret til kontekst af journalistik inden for relevante sektorer af elektroniske og trykte medier og tv-branchen. Desuden vil de studerende udvikle evnen til at internalisere, reflektere over og kommunikere strategiske beslutninger og applikationer effektivt gennem korrekt og passende brug af videnskabeligt sprog og teknisk terminologi forbundet med journalistik. Kvalifikationen vil lette effektiv læring gennem eksponering for og anvendelse af passende læringsstile, hvorved de kan navigere og holistisk styre den dynamiske kontekst af journalistik.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med BA Fashion Design-programmet er at udvikle modedesignere, problemfindere og problemløsere, der har kompetence til at arbejde uafhængigt som iværksætter-moded ... [+]

Formålet med BA Fashion Design-programmet er at udvikle modedesignere, problemfindere og problemløsere, der har kompetence til at arbejde uafhængigt som iværksætter-modedesignere. Formålet med denne grad er at:

Anvende integreret viden og avanceret konceptuel tankegang til innovativt at løse komplekse mode designproblemer;Brug en række designmetoder, processer og teknikker kompetent til at skabe, præsentere og argumentere for professionel modedesign;Gør studerende i stand til at demonstrere kendskab til designhistorie og teori i bredere kontekst og mode designhistorie og teori i disciplin-specifik kontekst og udføre designkritik og forskning.KarrieremulighederProgrammet vil udstyre dig med den nødvendige viden og færdigheder til en designkarriere i modebranchen, herunder:Problemløsning gennem designMode iværksætterMode designerMønsteringeniørstylistAdgangskravSeniorattest eller tilsvarende kvalifikation med mindst APS eller M-scoreDeltagelse af en indgangsvurdering og indsendelse af en portefølje, når ansøgningsskemaet er behandletAfslutning af National Benchmarking Test (NBT) for akademisk og kvantitativ litteratur (AQL)Grundskolefag: engelsk... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med denne kvalifikation er at give de kvalificerende studerende forskningsevner; teoretisk og intellektuel viden, kritiske ræsonneringsevner, færdighed ... [+]

Det primære formål med denne kvalifikation er at give de kvalificerende studerende forskningsevner; teoretisk og intellektuel viden, kritiske ræsonneringsevner, færdigheder med problemløsning, forståelse af de normative dimensioner af politik og økonomi, herunder respekt for menneskerettigheder, og åben og ansvarlig regering, forsvarlige sikkerheds- og økonomiske politikker; og normative grænser for magt og myndighed i politiske økonomiske ordener.

Læreplanen for programmet BA (politik, filosofi og økonomi) består af 24-semestermoduler sammensat som følger:

Første år

Valgfag: Et sprog (fransk, græsk eller moderne græsk), klassisk kultur og mytologier, udviklingsstudier eller religion.** Studerende, der har opnået A eller B for engelsk i matematik, kan erstatte engelsk 1C... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med denne kvalifikation er at give de kvalificerende studerende forskningsevner; teoretisk og intellektuel viden; kritiske ræsonnement evner; og proble ... [+]

Det primære formål med denne kvalifikation er at give de kvalificerende studerende forskningsevner; teoretisk og intellektuel viden; kritiske ræsonnement evner; og problemer med at løse problemer; en forståelse af de normative dimensioner af politik, herunder: respekt for menneskerettigheder, åben og ansvarlig regering, kompetent regeringsførelse, forsvarlige sikkerheds- og økonomiske politikker og normative grænser for udøvelse af magt og autoritet i politisk orden.

Læreplanen for programmet BA (Politik og internationale forhold) består af 22 semestermoduler sammensat som følger:

Første år

Major: Den anden major vælges blandt udviklingsstudier, historiske studier og offentlig ledelse og regeringsførelse (3A, 3B, 3CValgfag: Et sprog (fransk og moderne græsk), udviklingsstudier, økonomi, historiske studier, offentlig ledelse og regeringsførelse, religion og sociologi.** Studerende, der har opnået A eller B for engelsk i matematik, kan erstatte engelsk 1C... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med denne kvalifikation er at give de kvalificerede studerende: et bredt, stærkt og sammenhængende videngrundlag til videre studier i psykologi; et vid ... [+]

Det primære formål med denne kvalifikation er at give de kvalificerede studerende: et bredt, stærkt og sammenhængende videngrundlag til videre studier i psykologi; et vidensgrundlag til anvendt og grundlæggende forskning i psykologi; analytiske, fortolkende og integrerende færdigheder, der har praktisk værdi for samfundet som helhed; og evnen til at reflektere over psykologi og have et holistisk syn på psykologi og dens anvendelser i forskellige sammenhænge.

Læreplanen består af mindst 22 semestermoduler sammensat som følger:

Første år * Hvis dette modul er valgt som en del af et hovedfag, kan det ikke vælges som et psykologisk valgfag * Hvis dette modul er valgt som en del af et hovedfag, kan det ikke vælges som et psykologisk valgfag ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med denne kvalifikation er at udvikle studerende til at blive ledere i samfundsudviklingen i lettelse af processer, teknikker og principper i forbindel ... [+]

Det primære formål med denne kvalifikation er at udvikle studerende til at blive ledere i samfundsudviklingen i lettelse af processer, teknikker og principper i forbindelse med initiering, planlægning, implementering, overvågning, evaluering og opretholdelse af udviklingsprojekter og programmer baseret på menneskecentreret, aktiv -baseret deltagende teoretiske tilgange til at tackle ulighed, fattigdom og uretfærdighed. Yderligere studerende vil være i stand til at lette oprettelse og styring af samfundsbaserede organisationer inden for rammerne af samfundsøkonomisk udvikling.

Læreplanen for BA (Community Development and Leadership) består af 22 semestermoduler sammensat som følger:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Sportkommentator, sportsjournalist, sportsanker, forsker, specialisering i biokinetik, sport videnskab eller sport ledelse udmærkelser, coach, træningsvidenskab ... [+]

Karriere

Sportkommentator, sportsjournalist, sportsanker, forsker, specialisering i biokinetik, sport videnskab eller sport ledelse udmærkelser, coach, træningsvidenskabsmand.

AdgangskravMinimum APS:23 Matematik ELLER24 med matematisk litteraturSprog for undervisning og læring - engelsk: 5 (60%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 4 (50%)Yderligere emne 1: 4 (50%) *Yderligere emne 2: 4 (50%)Yderligere emne 3: 4 (50%)Yderligere emne 4: 3 (40%)

* Anbefales til yderligere anerkendt sprog.

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.At opfylde fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program på grund af pladsbegrænsninger. Alle ansøgere skal gennemføre NBT (National Benchmark Test) inden optagelse. Resultatet af NBT informerer beslutninger truffet om placering af ansøgeren. Livsorientering er ikke inkluderet ved beregning af APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Specialisering i biokinetik, sportsvidenskab eller sportsledelse, Coach, specialisering i psykologi, forsker, træningsvidenskab. ... [+]

Karriere

Specialisering i biokinetik, sport videnskab eller sport management honours, coach, specialisering i psykologi, forsker, øvelse videnskabsmand.

AdgangskravMinimum APS:23 Matematik ELLER24 med matematisk litteraturSprog for undervisning og læring - engelsk: 5 (60%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 4 (50%)Yderligere emne 1: 4 (50%) *Yderligere emne 2: 4 (50%)Yderligere emne 3: 4 (50%)Yderligere emne 4: 3 (40%)

* Anbefales til yderligere anerkendt sprog.

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.At opfylde fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program på grund af pladsbegrænsninger. Alle ansøgere skal gennemføre NBT (National Benchmark Test) inden optagelse. Resultatet af NBT informerer beslutninger truffet om placering af ansøgeren. Livsorientering er ikke inkluderet ved beregning af APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Sportsudviklingsansvarlig, forsker, specialisering i biokinetik, sportsvidenskab eller sportsledelse udmærkelser, coach, træningsvidenskab ... [+]

Karriere

Sportsudviklingsansvarlig, forsker, specialisering i biokinetik, sportsvidenskab eller sportsledelse udmærkelser, coach, træningsvidenskab

AdgangskravMinimum APS:23 Matematik ELLER24 med matematisk litteraturSprog for undervisning og læring - engelsk: 5 (60%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 4 (50%)Yderligere emne 1: 4 (50%) *Yderligere emne 2: 4 (50%)Yderligere emne 3: 4 (50%)Yderligere emne 4: 3 (40%)

* Anbefales til yderligere anerkendt sprog.

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.At opfylde fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program på grund af pladsbegrænsninger. Alle ansøgere skal gennemføre NBT (National Benchmark Test) inden optagelse. Resultatet af NBT informerer beslutninger truffet om placering af ansøgeren. Livsorientering er ikke inkluderet ved beregning af APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Praktisk kompetence: Sprogfærdighed i valgte sprog. Skrivning og produktive færdigheder. Oversættelse, tolkning og tekstredigeringsevner. Terminologi og dokumenthåndterin ... [+]

Praktisk kompetence: Sprogfærdighed i valgte sprog. Skrivning og produktive færdigheder. Oversættelse, tolkning og tekstredigeringsevner. Terminologi og dokumenthåndteringsevner. Grundlæggende sprog-, tekst- og diskursforskningsevner. Støttende sproglig, tekst og diskurs, psykolingvistisk, sociolingvistisk, socio-pragmatisk, pragma-sproglig og tværkulturel kompetence. Grundlæggende kompetence: Kendskab til og indsigt i sprogvidenskabens teoretiske grundlag, de valgte sprog og kommunikation. Refleksiv kompetence: Strategisk og kritisk anvendelse af teori i sprogvidenskab og kommunikation med henblik på praktiske, akademiske og faglige situationer.

Læreplanen for BA-programmet (sprogpraksis) består af 22 semestermoduler sammensat som følger:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

BA-strategisk kommunikation (marketingkommunikation) er en unik kvalifikation, der er udviklet til at styrke dig den viden, der er essentiel for at få succes i branchen. ... [+]

Den aktuelle æra er kendetegnet ved et skift til strategisk kommunikation, som er et dynamisk og udviklende felt. Mens virksomhedskommunikation, marketingkommunikation, public relations og ledelseskommunikation tidligere blev set som separate områder, har strategisk kommunikation forsøgt at overskride disse sondringer. Det miljø, hvor de fleste organisationer og virksomheder opererer, kræver evnen til at tilpasse sig tempoet i forandring, økonomisk ustabilitet, magtskiftet væk fra traditionel autoritet og teknologiens indflydelse på alle aspekter af menneskets eksistens.

BA-strategisk kommunikation (marketingkommunikation) er en unik kvalifikation, der er udviklet til at styrke dig den viden, der er essentiel for at få succes i branchen. Denne grad giver både praktisk og teoretisk viden, der vedrører kommunikationsmedarbejderens rolle i at nå organisatoriske mål, og lette interessentforhold, omdømmestyring, forandringsledelse, medarbejderengagement og medierelationer. Disse dimensioner undersøges inden for en bredere global, regeringsmæssig, erhvervs-, samfunds- og individuel kontekst.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

BA Strategic Communication (Corporate Communication) -graden er en unik kvalifikation, der er udviklet for at styrke den studerende med den viden, der er essentiel for at ... [+]

Den aktuelle æra er kendetegnet ved et skift til strategisk kommunikation, som er et dynamisk og udviklende felt. Mens virksomhedskommunikation, marketingkommunikation, public relations og ledelseskommunikation tidligere blev set som separate områder, har strategisk kommunikation forsøgt at overskride disse sondringer. Det miljø, hvor de fleste organisationer og virksomheder befinder sig, nødvendiggør evnen til at tilpasse sig tempoet i forandring, økonomisk ustabilitet, magtskiftet væk fra traditionel autoritet og teknologiens indflydelse på alle aspekter af menneskets eksistens.

BA Strategic Communication (Corporate Communication) -graden er en unik kvalifikation, der er udviklet for at styrke den studerende med den viden, der er essentiel for at få succes i branchen. Denne grad giver både praktisk og teoretisk viden, der vedrører kommunikationsmedarbejderens rolle i at nå organisatoriske mål, og lette interessentforhold, omdømmestyring, forandringsledelse, medarbejderengagement og medierelationer. Disse dimensioner undersøges inden for en bredere global, regeringsmæssig, erhvervs-, samfunds- og individuel kontekst.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne grad er rettet mod at forstå spørgsmålene om fattigdom, ulighed, uretfærdigheder og samfund i forandring. Studerende tilegner sig viden såvel som praktiske og akade ... [+]

Denne grad er rettet mod at forstå spørgsmålene om fattigdom, ulighed, uretfærdigheder og samfund i forandring. Studerende tilegner sig viden såvel som praktiske og akademiske færdigheder med hensyn til forsøg på at tackle disse udfordringer ved hjælp af udviklingsprojekter, programmer og politikker. Dette involverer styring og evaluering af interventioner såvel som de relevante kontekster. Udviklingsstudier præsenteres som tværfaglige og holistiske. Som en af de få bacheloruddannelser i udviklingsstudier i landet er denne kvalifikation et stærkt grundlag for en karriere inden for udvikling eller videre studier i udviklingsstudier.

Læreplanen for BA (udviklingsstudier) består af 22 semestermoduler sammensat som følger:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med BA (Visual Art) -graden er at udvikle studerendes kreative, fantasifulde og kritiske viden, færdigheder og akademiske forskningsevner til at praktisere som k ... [+]

Formålet med BA (Visual Art) -graden er at udvikle studerendes kreative, fantasifulde og kritiske viden, færdigheder og akademiske forskningsevner til at praktisere som kunstnere inden for domænerne i den visuelt-kulturelle industri og / eller at deltage i postgraduate studier i visuel kunst.

BA (Visual Art) -uddannelsen vil udstyre de studerende med et indgående kendskab til visuel kunstpraksis, diskurser, teorier og forskningsmetoder. Programmet letter oprettelsen af mening gennem kunsten; forskning inden for kunsthistorie og kritik; moderne kunstnerisk produktion7 borgerbureau; visuel identitet og visuelle teknologier. Programmet vil fokusere på kreativ og kritisk tænkning i henhold til etiske og professionelle standarder for at udforske eksperimentelle, transformative og tværfaglige tilgange til fremstilling, modtagelse og analyse af kunst inden for panafrikanske og internationale sammenhænge.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Fremme af studerende i udvidet grad til hvert efterfølgende akademisk år i den udvidede BA Humanities-grad følger generelt de samme regler for studerende i en almindelig ... [+]

Dette er en første formativ kvalifikation. En succesrig studerende har erhvervet de intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder til at diskutere, problematisere og undersøge menneskelig adfærd og interaktion, især i den sydafrikanske kontekst.

Fremme af studerende i udvidet grad til hvert efterfølgende akademisk år i den udvidede BA Humanities-grad følger generelt de samme regler for studerende i en almindelig BA-grad. MAPS for humaniora skal dog være afsluttet inden for de første 2 år af studiet, hvis ikke; en studerende har ikke tilladelse til at gå videre i programmet.

BA Udvidet med fokus på sprogpraksis

Læreplanen for BA-uddannelsen med fokus på sprogpraksis består af 24 semestermoduler sammensat som følger:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

University of Johannesburg

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for botanik og at udvikle forskningskapacitet inde ... [+]

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for botanik og at udvikle forskningskapacitet inden for dets metodik og teknikker. BSc Honours er hovedsageligt en kursusgrad, hvor mindst 25% (30) af studiepoengene er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under vejledning.

Graden kræver et højt niveau af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed og fungerer som den første videnskabelige postgraduate specialisering kvalifikation giver studerende dybtgående videnskabelig viden og færdigheder, der forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate science study.

Optagelse til Honours-programmet er betinget af godkendelse af instituttet. En potentiel kandidat skal have et gennemsnit på mindst 60% for botanik på tredje år.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er primært designet til at give en afrundet, bred uddannelse, der udstyrer kandidater med videnbasen, teorien og metodikken inden for informationstekn ... [+]

BSc i Informationsteknologi

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Denne kvalifikation er primært designet til at give en afrundet, bred uddannelse, der udstyrer kandidater med videnbasen, teorien og metodikken inden for informationsteknologi. Formålet med BSc Information Technology-programmet er at udvikle kvalificerede videnskabsmænd, der kan identificere, evaluere og løse problemer forbundet med informationsteknologi og være i stand til at påtage sig og demonstrere initiativ og ansvar i beslægtede akademiske og professionelle sammenhænge i Sydafrika såvel som i den internationale verden. Da programmet fokuserer på principper, teori og praksis inden for informationsteknologi, får de studerende den passende kompetence og forskningsevne, der tjener som grundlag for adgang til arbejdsmarkedet og en række faglige uddannelser, praksis såvel som postgraduate studier muligheder forbundet med informationsteknologi.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for BSc Honours Applied Mathematics og at udvikle ... [+]

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for BSc Honours Applied Mathematics og at udvikle forskningskapacitet inden for dets metodik og teknikker. BSc Honours er hovedsageligt en kursusgrad, hvor mindst 25% (30) af studiepoengene er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under vejledning.

Graden kræver et højt niveau af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed og fungerer som den første videnskabelige postgraduate specialisering kvalifikation giver studerende dybtgående videnskabelig viden og færdigheder, der forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate science study.

BSc Honours Applied Mathematics pensum består af NINE-semester-moduler (eget valg) og et kort skriftligt projekt (APM0167) (obligatorisk). Semestermoduler undersøges i slutningen af det semester, hvor de præsenteres. Projektet er under opsyn af en underviser og præsenteres af den studerende som et forelæsning på et forudbestemt tidspunkt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

BSc Honours i energistudier ... [+]

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for Energistudier og at udvikle forskningskapacitet inden for dets metodik og teknikker. BSc Honours er hovedsageligt en kursusgrad, hvor mindst 25% (30) af studiepoengene er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under vejledning.

Graden kræver et højt niveau af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed og fungerer som den første videnskabelige postgraduate specialisering kvalifikation giver studerende dybtgående videnskabelig viden og færdigheder, der forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate science study.

Optagelse til programmet kræver godkendelse af programkoordinatoren for energistudier og institutleder for geografi, miljøstyring og energistudier og er underlagt passende bachelorstudier og erfaring i energibranchen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

BSc Honours i fysik ... [+]

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for fysik og at udvikle forskningskapacitet inden for dets metodik og teknikker. BSc Honours er hovedsageligt en kursusgrad, hvor mindst 25% (30) af studiepoengene er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under vejledning.

Graden kræver et højt niveau af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed og fungerer som den første videnskabelige postgraduate specialisering kvalifikation giver studerende dybtgående videnskabelig viden og færdigheder, der forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate science study.

Optagelse til Honours-programmet er underlagt tilladelse fra institutlederen. Et minimums summativ karakter på 60% i fysik på NQF niveau 6 (tredje år) plus 50% i matematik på NQF niveau 5 (andet år) er standardindgangskravet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for geografi og at udvikle forskningskapacitet ind ... [+]

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for geografi og at udvikle forskningskapacitet inden for dets metodik og teknikker. BSc Honours er hovedsageligt en kursusgrad, hvor mindst 25% (30) af studiepoengene er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under vejledning.

Graden kræver et højt niveau af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed og fungerer som den første videnskabelige postgraduate specialisering kvalifikation giver studerende dybtgående videnskabelig viden og færdigheder, der forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate science study.

For optagelse i Honours-programmet kræves en bachelorgrad i geografi som hovedfag (65% i gennemsnit i 3. år). Institutlederen godkender adgang til Honours-programmet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for informatik og at udvikle forskningskapacitet i ... [+]

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for informatik og at udvikle forskningskapacitet inden for dets metodik og teknikker. BSc Honours er hovedsageligt en kursusgrad, hvor mindst 25% (30) af studiepoengene er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under vejledning.

Graden kræver et højt niveau af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed og fungerer som den indledende videnskab postgraduate specialisering kvalifikation giver studerende dybtgående videnskabelig viden og færdigheder forberede dem til forskningsbaseret postgraduate science studiet.

Honours Degree in INFORMATICS består af SEV semesteremoduler og et praktisk årsprojekt IT00287 Project (2 moduler).... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for kemi og at udvikle forskningskapacitet inden f ... [+]

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for kemi og at udvikle forskningskapacitet inden for dets metodik og teknikker. BSc Honours er hovedsageligt en kursusgrad, hvor mindst 25% (30) af studiepoengene er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under vejledning.

Graden kræver et højt niveau af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed og fungerer som den første videnskabelige postgraduate specialisering kvalifikation giver studerende dybtgående videnskabelig viden og færdigheder, der forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate science study.

Institutlederen skal godkende optagelse til Honours-programmet i kemi. Dette program består af otte moduler . Der kræves en BSc-grad med hovedfag i kemi og mindst 60% i tredjeårs kemi.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for matematik og at udvikle forskningskapacitet in ... [+]

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for matematik og at udvikle forskningskapacitet inden for dets metodik og teknikker. BSc Honours er hovedsageligt en kursusgrad, hvor mindst 25% (30) af studiepoengene er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under vejledning.

Graden kræver et højt niveau af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed og fungerer som den første videnskabelige postgraduate specialisering kvalifikation giver studerende dybtgående videnskabelig viden og færdigheder, der forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate science study.

Honours-programmet består af 9-semestermoduler og et kort skrevet projekt. Projektet udføres under opsyn af et medlem af instituttet og skal præsenteres som en forelæsning. Det har vægten af et fagmodul og undersøges internt. Moduler vælges i samråd med instituttet og kan udveksles med moduler fra andre afdelinger; for eksempel fra Anvendt matematik, statistik og økonomi og økonometrik.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for datalogi og at udvikle forskningskapacitet ind ... [+]

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for datalogi og at udvikle forskningskapacitet inden for dets metodik og teknikker. BSc Honours er hovedsageligt en kursusgrad, hvor mindst 25% (30) af studiepoengene er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under vejledning.

Graden kræver et højt niveau af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed og fungerer som den indledende videnskab postgraduate specialisering kvalifikation giver studerende dybtgående videnskabelig viden og færdigheder forberede dem til forskningsbaseret postgraduate science studiet.

Honours Degree in Computer Science består af SEVEN semestermoduler og et praktisk årsprojekt IT00287 Project (2 moduler):... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for geologi og at udvikle forskningskapacitet inde ... [+]

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for geologi og at udvikle forskningskapacitet inden for dets metodik og teknikker. BSc Honours er hovedsageligt en kursusgrad, hvor mindst 25% (30) af studiepoengene er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under vejledning.

Graden kræver et højt niveau af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed og fungerer som den første videnskabelige postgraduate specialisering kvalifikation giver studerende dybtgående videnskabelig viden og færdigheder, der forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate science study.

For at få en Honours Degree in Geology skal en studerende med succes gennemføre alle ni moduler, der er beskrevet nedenfor eller nogle af disse, plus tilsvarende niveau moduler fra andre relaterede områder inden for jord- eller materialevidenskab (efter institutlederens skøn) for at tilføje til mindst 170 point. Mindst 60% i alle geologiske kernemoduler og for alle tre feltskoler (UJ-studerende) er påkrævet for at ansøge om at blive taget i betragtning til programmet Geology Honours.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet Honours in Psychology tilbydes kun på fuld tid. De studerende skal gennemføre seks moduler inden for et år. Forskningskomponenten er det eneste obligatoriske m ... [+]

Programmet Honours in Psychology tilbydes kun på fuld tid. De studerende skal gennemføre seks moduler inden for et år. Forskningskomponenten er det eneste obligatoriske modul og kører i hele året, da dette modul tæller som to moduler.

De studerende skal vælge fire andre moduler på følgende liste: Neuropsychology; Personlighedspsykologi; Socialpsykologi; Unormal psykologi; Terapeutisk psykologi; Psykologisk vurdering; Kritisk udviklingspsykologi og sundhedspsykologi. Hvert af disse moduler præsenteres af en ekspert på området, og klasser er interaktive og dynamiske. De studerende får også mulighed for at gennemføre et forskningsprojekt med det formål at forberede dem til videre studier. De studerende vurderes via prøver, opgaver og eksaminer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

BSc Honours i zoologi ... [+]

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for zoologi og at udvikle forskningskapacitet inden for dets metodik og teknikker. BSc Honours er hovedsageligt en kursusgrad, hvor mindst 25% (30) af studiepoengene er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under vejledning.

Graden kræver et højt niveau af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed og fungerer som den første videnskabelige postgraduate specialisering kvalifikation giver studerende dybtgående videnskabelig viden og færdigheder, der forbereder dem til forskningsbaseret postgraduate science study.

BSc Hons: Zoologi (HBS003) omfatter 11 moduler sammensat af moduler ZOO0017, ZOO0027, ZOO0037, ZOO0047, ZOO0057, ZOO0067, ZOO0077, ZOO0097, ZOO0098, ZOO0127 og ZOO0157.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er primært designet til at give en afrundet, bred uddannelse, der udstyrer kandidater med videnbasen, teorien og metodikken for de fysiske videnskaber ... [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Denne kvalifikation er primært designet til at give en afrundet, bred uddannelse, der udstyrer kandidater med videnbasen, teorien og metodikken i de fysiske videnskaber. Formålet med BSc Fysiske Videnskaber er at udvikle kvalificerede forskere, der kan identificere, evaluere og løse problemer forbundet med fysiske videnskaber og være i stand til at påtage sig og demonstrere initiativ og ansvar i beslægtede akademiske og professionelle sammenhænge i Sydafrika såvel som i den internationale verden .

Da programmet fokuserer på principperne og teorien for de fysiske videnskaber og de mulige anvendelser heraf, får de studerende den passende kompetence og forskningsevne, der tjener som grundlag for adgang til arbejdsmarkedet og en række faglige uddannelser og praksis samt postgraduate studier muligheder forbundet med de fysiske videnskaber.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er primært designet til at give en afrundet, bred uddannelse, der udstyrer kandidater med vidensgrundlaget, teorien og metodologien i livs- og miljøvi ... [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Denne kvalifikation er primært designet til at give en afrundet, bred uddannelse, der udstyrer kandidater med vidensgrundlaget, teorien og metodologien i livs- og miljøvidenskab.

Formålet med BSc Life and Environmental Sciences er at udvikle kvalificerede videnskabsmænd, der kan identificere, evaluere og løse problemer forbundet med liv, jord og miljøvidenskab og være i stand til at påtage sig og demonstrere initiativ og ansvar i beslægtede akademiske og professionelle sammenhænge i Sydafrika som såvel som i den internationale verden. Med fokus på at programmet er på principperne og teorien om livs- og miljøvidenskab med de mulige anvendelser deraf, får de studerende den passende kompetence og forskningsevne, der tjener som grundlag for adgang til arbejdsmarkedet og en række faglige uddannelser og praksis samt muligheder for postgraduate studier.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er primært designet til at give en afrundet, bred uddannelse, der udstyrer kandidater med videnbasen, teorien og metodikken i de matematiske videnskab ... [+]

AUCKLAND PARK KINGSWAY CAMPUS

Denne kvalifikation er primært designet til at give en afrundet, bred uddannelse, der udstyrer kandidater med videnbasen, teorien og metodikken i de matematiske videnskaber. Formålet med BSc Matematiske Videnskaber er at udvikle kvalificerede videnskabsmænd, der kan identificere, evaluere og løse problemer forbundet med matematiske videnskaber og være i stand til at påtage sig og demonstrere initiativ og ansvar i beslægtede akademiske og professionelle sammenhænge i Sydafrika såvel som i den internationale verden .

Med fokus på at programmet er på principperne og teorien for de matematiske videnskaber med de mulige anvendelser deraf, får de studerende den passende kompetence og forskningsevne, der tjener som grundlag for adgang til arbejdsmarkedet og en række faglige uddannelser og praksis samt postgraduate studier muligheder forbundet med de matematiske videnskaber.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for matematisk statistik og at udvikle forskningsk ... [+]

Det primære formål med BSc Honours-kvalifikationen er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for matematisk statistik og at udvikle forskningskapacitet inden for dets metodik og teknikker. BSc Honours er hovedsageligt en kursusgrad, hvor mindst 25% (30) af studiepoengene er afsat til et forskningsprojekt og rapportering under vejledning.

Graden kræver et højt niveau af teoretisk engagement og intellektuel uafhængighed og fungerer som den indledende videnskab postgraduate specialisering kvalifikation giver studerende dybdegående videnskabelig viden og færdigheder forberede dem til forskningsbaseret postgraduate science studier.

Matematisk statistik 3A10 og 3B10 er obligatoriske forudsætninger. Studerende, der ikke overholder dette krav, kan blive optaget efter skøn af instituttets formand. Sådanne studerende kan blive pålagt at udføre yderligere arbejde som foreskrevet af instituttets formand. En studerende har brug for et semestermærke på 40% for at få adgang til den endelige vurderingsmulighed. Semesterets og den endelige bedømmelsesmærkevægt er 50:50. En studerende har brug for et endeligt karakter på 50% for at bestå et modul. Semestermærket bidrager også til resultatet af en supplerende vurdering. Det endelige resultat af en supplerende vurdering er begrænset til 50%.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

University of Johannesburg

Formålet med disse kvalifikationer er at udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder inden for erhvervelse, analyse, fortolkning og anvendelse af regnskab ... [+]

BAccHons

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder inden for erhvervelse, analyse, fortolkning og anvendelse af regnskabs-, revisions-, økonomistyrings- og beskatningsprincipper i regnskabs- og forretningsforhold på postgraduate niveau samt at være forberedt på en karriere inden for bogholderi eller videreuddannelse inden for dette felt. Den studerende skal være i stand til at reflektere over deres ledelsesmæssige beslutningsprocesser og applikationer baseret på deres faglige værdier og grundlæggende viden og forståelse af regnskabs-, revisions-, økonomistyrings- og beskatningsprincipper for at vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst af regnskabsyrket .... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at give en afrundet, teknisk fokuseret uddannelse, der udstyrer kandidater med den tekniske videnbase, dygtighed og gennemgribende fær ... [+]

Bachelor i regnskab

Formålet med denne kvalifikation er at give en afrundet, teknisk fokuseret uddannelse, der udstyrer kandidater med den tekniske videnbase, dygtighed og gennemgribende færdigheder, der sætter dem i stand til at demonstrere initiativ og ansvar, og som muliggør udvikling af lederskabskvaliteter.

Programmet er designet i samråd med South African Institute of Chartered Accountants (SAICA) og anerkendt af dem som et krav om at praktisere som en chartret revisor. Denne kvalifikation kræver en grundig forankring i viden, teorien, principperne og færdighederne i det pågældende erhverv eller karriere og evnen til at anvende disse i faglige eller karrieremæssige sammenhænge. Programmet fungerer også som grundlag for adgang til flere postgraduate studier muligheder.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Industrielle designere bruger tegninger, modeller og computerprogrammer til at forbedre æstetik, ergonomi og funktionalitet i en bred vifte af produkter, fra engangsmøble ... [+]

Bachelor i kunst i industriel design

Industrielle designere bruger tegninger, modeller og computerprogrammer til at forbedre æstetik, ergonomi og funktionalitet i en bred vifte af produkter, fra engangsmøbler til masseproducerede varer såsom spillekonsoller, køkkenmaskiner og mobiltelefoner.

Institut for Industriel Design tilbyder en bachelor i kunst i industriel design.

Afdelingen tilbyder også en BA Honours i Industrial Design Degree til dem, der allerede har gennemført en Bachelor of Arts i Industrial Design.

Afdelingens faciliteter inkluderer et omfattende værksted, der giver studerende mulighed for at fremstille næsten enhver prototype.

Karrieremuligheder

Kandidater indtaster følgende karriereveje:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Interiørdesignere engagerer sig i en række interiørrum for at skabe innovative rumlige løsninger med et grundigt kendskab til bygningsteknologi, materialer og menneskelig ... [+]

Bachelor Interior Design

Interiørdesignere engagerer sig i en række interiørrum for at skabe innovative rumlige løsninger med et grundigt kendskab til bygningsteknologi, materialer og menneskelige miljøbehov.

Institut for Interiørdesign tilbyder en bachelor-bachelorgrad og et fjerde år Bachelor i teknologi i interiørdesign.

Karrieremuligheder

Kandidater er kvalificerede til interiørdesignkarrierer inden for:

DetailinteriørRestauranterHoteller og underholdningsindustrienKontorkomplekserUdstillingen stårIndenrigsinteriørerAdgangskrav

til BA (interiørdesign) (B8BA6Q)

Seniorattest eller tilsvarende kvalifikation med mindst APS eller M-scoreDeltagelse af en indgangsvurdering, når ansøgningsskemaet er behandletIndsendelse af en portefølje med ti værker, der skal præsenteres ved indgangsvurderingenAfslutning af National Benchmarking Test (NBT) for akademisk og kvantitativ litteratur (AQL)... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Bemærk: Dette program vil blive tilbudt i 2017 med forbehold af godkendelse af tilsynsrådet i 2016 ... [+]

Bemærk: Dette program vil blive tilbudt i 2017 med forbehold af godkendelse af tilsynsrådet i 2016

Karriere

Environmental Health Practitioner vil fungere som et medlem af et tværfagligt team af fagfolk i overensstemmelse med erhvervets omfang. Som sådan vil denne person være i stand til at kommunikere effektivt, fremme iværksætterånd, opretholde faglig og miljømæssig sundhedsetik og styre menneskelige, økonomiske og fysiske ressourcer inden for erhvervets rammer.

AdgangskravMinimum APS: 24Sprog for undervisning og læring - engelsk: 4 (50%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: Ikke accepteretFysiske videnskaber: 4 (50%)Biovidenskab: 4 (50%)Yderligere emne 1: 4 (50%)Yderligere emne 2: 4 (50%)... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at udstyre studerende med viden og færdigheder og (erhvervelse af) værdier til at praktisere socialt arbejde i Sydafrika og i en skift ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at udstyre studerende med viden og færdigheder og (erhvervelse af) værdier til at praktisere socialt arbejde i Sydafrika og i en skiftende regional og global kontekst. Den vellykkede gennemførelse af kvalifikationen giver dig mulighed for at blive registreret i SA Council for Social Service Professionations og praktisere som socialarbejder.

Studerende, der ønsker at registrere sig som socialarbejder, skal gennemføre en fire-årig bachelorgrad i socialt arbejde.

Læreplanen for B (socialt arbejde) består af 35-semestermoduler sammensat som følger:

Det første år

Anbefalet anden hovedindstilling: Udviklingsstudier, Psykologi og sociologi.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at levere professionelt kvalificerede begynderlærere til grundfasen. Dette gøres ved at give studerende lærere en afrundet uddannelse, der ... [+]

Formålet med kvalifikationen er at levere professionelt kvalificerede begynderlærere til grundfasen. Dette gøres ved at give studerende lærere en afrundet uddannelse, der udstyrer dem med det krævede fagindholdsvidenbase, undervisningskompetence, en sund og nuanceret forståelse af den integrerede karakter af teori og praksis i uddannelsen og konteksten af læreryrket i Sydafrika. Programmet fokuserer specifikt på børns udvikling, læsefærdighed, talfærdighed (matematik) og den viden, der understøtter livsfærdigheder.

Resultaterne af programmet

Studerende, der gennemfører dette program, kan:

Lær grundlæggende fase-læseplan (talfærdighed, læse- og skrivefærdigheder) dygtigtBrug avancerede færdigheder i læsefærdighed til undervisningStøtte og pleje læring og udvikling i forskellige uddannelsesmæssige sammenhænge.Identificer og adresser barrierer for læring i de første skoleårUndervis læsefærdighed på engelsk og Sotho eller IsiZulu (som førstesprog og supplerende sprog).Formulere en personlig undervisningsfilosofi og reflekterer kritisk over deres undervisningsfilosofi og hvordan den relaterer til undervisningsadfærd.Adgangskrav... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Bacheloruddannelsen i mellemfaseundervisning forbereder de studerende til at undervise elever fra klasse 4 til 7. Formålet med kvalifikationen er at levere professionelt ... [+]

Bacheloruddannelsen i mellemfaseundervisning forbereder de studerende til at undervise elever fra klasse 4 til 7. Formålet med kvalifikationen er at levere professionelt kvalificerede begynderlærere til mellemfasen. Dette gøres ved at give studerende lærere en afrundet uddannelse, der udstyrer dem med det krævede fagindholdsvidenbase, undervisningskompetence, en sund og nuanceret forståelse af den integrerede karakter af teori og praksis i uddannelsen og konteksten af læreryrket i Sydafrika.

Resultaterne af programmetStuderende, der gennemfører dette program, kan:Lær engelsk som første og yderligere sprog og kommuniker på enten Sotho eller Zulu.Undervis mindst tre skolefag fra følgende fagområder: Matematik, Videnskab og Teknologi, Samfundsvidenskab, Livsfærdigheder og Zulu / Sotho i overensstemmelse med elevernes behov og kravene i skoleplanen.Støtte og pleje læring og udvikling i forskellige uddannelsesmæssige sammenhænge.Lær grundlæggende matematiske begreber, som understøtter skolens læseplan for mellemfasen.Identificer og adresser barrierer for læring i klasseværelset.Formulere en personlig undervisningsfilosofi og reflekterer kritisk over deres undervisningsfilosofi og hvordan den relaterede til undervisningsadfærdAdgangskrav... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med undervisningen Bachelor i uddannelse i seniorfase (SP) og videreuddannelse og erhvervsuddannelse (FET) er at levere professionelt kvalificerede begyndelseslæ ... [+]

Formålet med undervisningen Bachelor i uddannelse i seniorfase (SP) og videreuddannelse og erhvervsuddannelse (FET) er at levere professionelt kvalificerede begyndelseslærere til senior- og FET-skolefasen. Dette gøres ved at give studerende lærere en afrundet uddannelse, der udstyrer dem med specialiseret undervisningskompetence inden for mindst tre specialiseringer: (et SP-fag og to FET-fag eller et SP-fag, et FET-fag og en støtterolle), og en nyanseret forståelse af den integrerede karakter af teori og praksis i uddannelse og konteksten af læreryrket i Sydafrika.

Resultaterne af programmetUndervis tre specialiseringer (et SP-emne og to FET-fag eller et SP-emne, et FET-emne og en understøttelsesrolle), der er knyttet til følgende fagdomæner og specialiseringer til læringsstøtte.Emne domænerHumanioraVidenskab og teknologiSprogVirksomhed og ledelseSpecialisering af læringsstøtteVejledning og støtte til skolenIdrætSkole-IKT-supportspecialistSkolebibliotek og informationscenter supportStøtte og pleje læring og udvikling i forskellige uddannelsesmæssige sammenhænge.Identificer og adresser barrierer for læring i klasseværelset.Formulere en personlig undervisningsfilosofi og reflekterer kritisk over deres undervisningsfilosofi og hvordan den relaterer til undervisningsadfærdAdgangskrav... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Institut for Arkitektur tilbyder Bachelor i Arkitektur, som har ubetinget validering fra Architectural Profession (SACAP) og Commonwealth Association for Architecture (CA ... [+]

Arkitektfagfolk er involveret i at forme det byggede miljø. Deres indsats er tydelige overalt fra den enkle opførelse af et billig boligprojekt til den sofistikerede opførelse af skyskrabere. Arkitektfolk er ansat i design, teknologisk opløsning og styring af byggeprojekter.

Institut for Arkitektur tilbyder Bachelor i Arkitektur, som har ubetinget validering fra Architectural Profession (SACAP) og Commonwealth Association for Architecture (CAA).

Karrieremuligheder

Arkitekturfaget tilbyder en bred vifte af specialiseringer, fra ledelse til teknologi og design. Kandidater vil kunne registrere sig hos følgende faglige organer eller institutter:

Det sydafrikanske råd for arkitektprofessionenSydafrikanske Institut for Arkitektoniske TeknologerNogle provinsinstitutter i SA Institute of Architects.Adgangskrav til bacheloren i arkitekturSeniorcertifikat eller tilsvarende kvalifikation med et minimum APS eller M-score (som nedenfor) og eksamensbevis.Deltagelse af en indgangsvurdering og indsendelse af en ordineret portefølje, når ansøgningsskemaet er behandlet.Gennemførelse af begge nationale benchmarkingtests (NBT): Akademisk og kvantitativ litteratur... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en generel bachelor i handel kan du have en karriere som en træningschef, HRD-manager, ansættelsesrelationsleder, produktudviklingschef, filialchef, daglig leder, ski ... [+]

Med en generel bachelor i handel kan du have en karriere som en træningschef, HRD-manager, ansættelsesrelationschef, produktudviklingschef, afdelingschef, daglig leder, skiftefacilitator, managementkonsulent, iværksætter, forretningsinnovator.

AdgangskravMinimum APS: 26Engelsk: 4 (50%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: accepteres ikke

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Bachelor of Education Honours Degrees (Bed Honours) ... [+]

BEd Hons i uddannelsesledelse og ledelseAdgangskrav

For at få optagelse i BEd-ærerne i uddannelsesledelse og ledelse bør en potentiel studerende besidde:

En fireårig professionel undervisningsgrad OREn passende bachelorgrad og en anerkendt faglig undervisningskvalifikation ELLEREn fireårig professionel undervisningskvalifikation (er) samt et avanceret eksamensbevis i et kognat underområde af uddannelse

Et gennemsnit på 65% for den foregående grad kræves for at få adgang til programmet. Studerende, der ansøger om denne grad, kan gennemgå en udvælgelsesproces, der inkluderer personlige samtaler, panelintervjuer og skriftlige indlæg.

BEd Hons i uddannelse Sproglitteraturer og litteraturAdgangskrav... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kursens indhold til Honours-programmet omfatter forskningsmetodik, sportsledelsespraksis, facilitets- og begivenhedsstyring, sportsmarkedsføring, sportsfinansiering, huma ... [+]

Kursens indhold til Honours-programmet omfatter forskningsmetodik, sportledelsespraksis, facilitets- og begivenhedsstyring, sportsmarkedsføring, sportsfinansiering, menneskelig ressourceforvaltning i sport og strategisk ledelse i sport.

Adgangskrav

En tre-årig grad, helst i menneskelig bevægelsesundersøgelse.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof Willem Hollander Tlf: 011 559 1090 / E-mail: whollander@uj.ac.za

Karriere

Sportschef, Sportsmarkedsfører, Sportadministrator, Arrangør af sportsbegivenheder, Sportspromotor, Coach eller specialisering i Biokinetik, Sportvidenskab eller Sportsledelseshver, Forsker, Træningsvidenskab

Varighed

BA Hons: 1 år på fuld tid BCom: 3 år på fuld tid... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med en BCom (Law) -grad er at give den studerende mulighed for at tilegne sig viden om det sydafrikanske retssystem, privatret, erhvervsret, lov og arbejdsret. D ... [+]

Formålet med en BCom (Law) -grad er at give den studerende mulighed for at tilegne sig viden om det sydafrikanske retssystem, privatret, erhvervsret, lov og arbejdsret. Derudover vil den studerende være i stand til at tage kurser i aspekter af Økonomi og Management Sciences.

Minimumsperioden for studiet er tre (3) år på fuldtidsbasis.

Moduler afsluttet i BCom (Law) grad tæller med modulkreditter i en efterfølgende LLB grad.

Karrieremuligheder (uden LLB-grad):Corporate juridisk rådgiverStatlig juridisk rådgiverRettens personaleKontorpersonale i et advokatfirma

Klik her for oplysninger om ansøgningskrav til det juridiske fakultet

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en BCom i industriel psykologi kan du have en karriere som specialist HR-praktikere, der håndterer de problemer eller udfordringer, der følger af medarbejdernes forho ... [+]

BCom i industriel psykologi

* Se fakultetsregler og regler for adgangsregler vedrørende dette program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Med en BCom i industriel psykologi kan du have en karriere som specialist HR-praktikere, der håndterer de problemer eller udfordringer, der følger af medarbejdernes forhold til arbejdsmiljø

AdgangskravMinimum APS: 26Engelsk: 4 (50%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: accepteres ikke

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

BCom Hons i industriel psykologi

Formålet med kvalifikationen er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende til at analysere, fortolke og forstå industripsykologiske principper og metoder. Det videreudvikler den studerendes intellektuelle, forskning og faglige færdigheder. Kvalifikationen forbereder de studerende til meningsfuldt at bidrage til organisationers erhvervelse af menneskelige ressourcer, udnyttelse og udviklingsinterventioner. En erhvervspsykologi Honours kandidat vil være i stand til at ansøge om post-Honours uddannelse og praktikprogrammer i psykometrik. Afslutningen af et sådant praktikophold gør det muligt for dem at registrere sig som psykometrik hos Professional Board for Psychology fra Health Africa’s Council of South Africa (HPCSA).... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en BCom i informationsstyring kan du have en karriere som informationschef, videnschef, forsker. I BCom Honours udvikler studerende anvendte færdigheder inden for mas ... [+]

BCom i informationsstyring

* Se fakultetsregler og regler for adgangsregler vedrørende dette program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Med en BCom i informationsstyring kan du have en karriere som informationschef, videnschef, forsker.

AdgangskravMinimum APS:26 med matematik ELLER28 med matematisk litteraturEngelsk: 4 (50%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: 6 (70%)

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

BCom Hons i informationsstyring

Studerende udvikler anvendte færdigheder inden for mastering, analyse, tolkning og anvendelse af egenskaberne ved Information Management, som de bruges i en karriere eller til yderligere studier inden for Information Management. Studerende skal være i stand til at vurdere ledelsesbeslutninger eller applikationer gennem indflydelse af de holistiske ledelsesrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en BCom i logistikstyring kan du have en karriere som logistikchef, konsulent, produktionsleder. Honours-programmet fokuserer på centrale aspekter af logistikstyring, ... [+]

BCom i logistikstyring

Med en BCom i logistikstyring kan du have en karriere som logistikchef, konsulent, produktionsleder.

AdgangskravMinimum APS: 26Engelsk: 4 (50%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: accepteres ikke

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

BCom Hons i logistikstyring

Dette program fokuserer på centrale aspekter af logistikstyring, logistiske beslutningsstøttesystemer, supply chain management og business resource planning systems. Studerende har også et valg af moduler til at studere såvel som kvantitativ logistik og projektstyring. Studerende er forpligtet til at tage forskningsmetodologi for at hjælpe dem med at udføre forskning for opgaverne i hvert fag. Industrirådgivning sørger for emnets relevans. Studerende, der har afsluttet dette kursus, er ofte beskæftiget i den private sektor, rederier, speditions- og clearingagenter, produktions-, detail- og engrossektorerne i økonomien samt i import og eksport.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en BCom i marketingstyring kan du have en karriere inden for reklame, brand Management, Customer Relationship Management, Marketing Manager, Marketing Researcher, Cus ... [+]

BCom i Marketing Management

Med en BCom i marketingstyring kan du have en karriere inden for reklame, brand Management, Customer Relationship Management, Marketing Manager, Marketing Researcher, Customer Services, Marketing Consulting, Media Planning, Sales Manager.

AdgangskravMinimum APS: 26Engelsk: 4 (50%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: accepteres ikke

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

BCom Hons i Marketing Management

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer inden for mestring, analyse, fortolkning og anvendelse af marketingstyringsprincipper som forberedelse til en karriere inden for markeringsfeltet samt give et grundlag for videre læring. Studerende skal være i stand til at reflektere over ledelsesmæssige beslutninger og applikationer for at vurdere effekten heraf i den holistiske sammenhæng med ledelse i praksis. Kvalifikationen gør det muligt for studerende at komme ind i markedsføringsfeltet i mellemlederstillinger, såsom brandmanagere, markedsundersøgere, klient- og kontoadministratorer, relationsledere, forskere samt marketingkonsulenter.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med BCom in Finance er at give de studerende anvendte kompetencer inden for mastering, analyse, fortolkning og anvendelse af økonomisk styring, investeringsstyri ... [+]

BCom i finans

Formålet med denne kvalifikation er at give de studerende anvendte kompetencer inden for mastering, analyse, fortolkning og anvendelse af økonomisk styring, investeringsstyring, økonomisk planlægning og regnskabsprincipper i forberedelse til en karriere inden for økonomistyring, investeringsstyring, økonomisk planlægning og regnskab felt såvel som at danne grundlag for videre læring. De studerende skal være i stand til at reflektere over deres økonomiske styring, investeringsstyring, økonomiske planlægning og regnskabsafgørelser og applikationer for at vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst af finansiering som praksis.

Mulige karriereØkonomichefBørsmæglerRevisorØkonomisk konsulentChartered Management AccountantInvesteringsrådgiverVærdipapirhandlerPorteføljeforvalterCertificeret finansielPlannerRigdom ManagerPrivat bankmand.AdgangskravMinimum APS: 28Engelsk: 4Matematik: 4... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med BCom i økonomi og økonometrik er at udstyre studerende med den nødvendige teoretiske og kvantitative økonomiske og økonometriske viden og færdigheder til eff ... [+]

BCom i økonomi og økonometrik

Formålet med programmet er at udstyre de studerende med den nødvendige teoretiske og kvantitative økonomiske og økonometriske viden og færdigheder til effektivt at udføre deres opgaver som økonomer / økonometrikere i den private og offentlige sektor af økonomien.

Mulige karriereØkonomøkonometrikerenØkonomiskAnalytikerForecasterØkonomisk planlæggerAdgangskravMinimum APS: 28Engelsk: 4Matematik: 4

BEMÆRK:

Programmerne præsenteres kun på engelsk.Prestationsniveauet (vurdering) opnået for Livsorientering er IKKE inkluderet i beregningen af Admission Points Score (APS).BCom Udvidet inden for økonomi og økonometrik

BCom udvidet inden for økonomi og økonometrik giver alternativ adgang for ansøgere, der ikke opfylder minimumskravene til at gå ind i et almindeligt BCom-program ved University of Johannesburg .... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle intellektuelle og praktiske færdigheder i analyse, fortolkning og anvendelse af avancerede regnskabs-, ledelses- og kontrol ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle intellektuelle og praktiske færdigheder i analyse, fortolkning og anvendelse af avancerede regnskabs-, ledelses- og kontrol- og beskatningsprincipper. Dette program vil forberede de studerende til at identificere og løse avancerede regnskabs-, styrings- og kontrolprincipper og beskatningsprincipper i praksis. Endelig vil dette program forberede de studerende til videre studier i regnskab, revision og beskatning som videnskab.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal være i besiddelse af en BCom eller et avanceret eksamensbevis og skal have passende kendskab til regnskab, beskatning og styring og kontrol på nyt NQF-niveau 7 / gammelt NQF-niveau 6. Afdelingen kan kræve gennemførelse af en brobygning program skal studerende ikke overholde reglerne for adgang til den specifikke modulviden inden for regnskab, beskatning og styring og kontrol. Endelige adgangskrav fastsættes fra tid til anden af afdelingen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er at styrke de studerendes viden og forståelse inden for disciplinerne for ejendomsvurdering og styring. Programmet omfatter et bredt baseret ... [+]

Formålet med dette program er at styrke de studerendes viden og forståelse inden for disciplinerne for ejendomsvurdering og styring. Programmet omfatter et bredt baseret pensum til forberedelse af den studerende på en lang række ejendomsrelaterede specialiteter. Læreplanen indeholder emneområder, der spænder fra ejendomsvurdering og ejendomsret til ejendomsfinansiering og ejendomsadministration.

Programmet lægger vægt på anvendelse, analyse og evaluering inden for hvert emneområde samt anvendelse af integritet og etik i et professionelt miljø. Mestring af læseplanen giver de studerende færdigheder til at kombinere komplekse værdiansættelses-, styrings-, økonomiske og juridiske principper for at tilføre værdi til de enheder, der ansætter dem. Den succesrige studerende får et overordnet ejendomsvurderings- og ejendomsadministrationsperspektiv, som giver dem en konkurrencemæssig fordel for beskæftigelsen og forbereder dem til videre studier på dette område.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at udvikle anvendt kompetence og uddybe den studerendes ekspertise i analyse, fortolkning og anvendelse af økonomiske planlægningsprincipp ... [+]

Formålet med kvalifikationen er at udvikle anvendt kompetence og uddybe den studerendes ekspertise i analyse, fortolkning og anvendelse af økonomiske planlægningsprincipper og forskningskapacitet i det økonomiske miljø på et avanceret niveau. Eleverne er også forberedt på en karriere i praksis med økonomisk planlægning og videreuddannelse i forskningsbaseret postgraduate-studie på dette felt ved at udvikle forsknings- og rapporteringsevner. De studerende skal være i stand til at reflektere over deres beslutninger og anvendelser til at vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst af økonomisk planlægning som en praksis på et avanceret niveau.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal være i besiddelse af en BCom og skal have passende kendskab til finansiel planlægning (vurderet på et nyt NQF-niveau 7 / gammelt NQF-niveau 6) eller et passende avanceret eksamensbevis. Afdelingen kan kræve gennemførelse af et brodannelsesprogram, hvis studerende ikke overholder reglerne for adgang til det specifikke fagkendskab i finansiel planlægning. Endelige adgangskrav fastsættes fra tid til anden af afdelingen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle intellektuelle og praktiske færdigheder i analyse, fortolkning og anvendelse af avanceret regnskab, styring og kontrol og i ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle intellektuelle og praktiske færdigheder i analyse, fortolkning og anvendelse af avanceret regnskab, styring og kontrol og interne revisionsprincipper. Dette program vil forberede de studerende til at identificere og løse avanceret regnskabsstyring og kontrol og intern revision i praksis. Endelig vil dette program forberede de studerende til videre studier i regnskab og intern revision som videnskab.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal være i besiddelse af en BCom eller et avanceret eksamensbevis og skal have passende kendskab til regnskab, beskatning og intern revision (nyt NQF niveau 7 / gammelt NQF niveau 6). Afdelingen kan kræve, at et brodannelsesprogram er afsluttet, hvis studerende ikke overholder reglerne for adgang til den specifikke modulviden inden for regnskab, beskatning og intern revision. Endelige adgangskrav fastsættes fra tid til anden af afdelingen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er at styrke den studerendes viden om disciplinen i investeringsvurdering og porteføljestyring. Programmet består af et bredtbaseret pensum til ... [+]

Formålet med dette program er at styrke den studerendes viden om disciplinen i investeringsvurdering og porteføljestyring. Programmet består af et bredtbaseret pensum til at forberede den studerende til en bred vifte af investeringsrelaterede specialiteter. Læreplanen omfatter otte emneområder, der spænder fra aktieinvestering, rentebærende investering til porteføljestyring og pensionskredit. Mestring af læseplanen giver studerende mulighed for at syntetisere komplekse investeringsprincipper og anvende finansielle instrumenter på en professionel måde. Grundlæggende kendskab til globale investeringsprincipper opnås, så den kvalificerede studerende kan arbejde i dagens verden af professionel investering. Programmet lægger vægt på kompetence, integritet og anvendelse af etik i et professionelt miljø.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende skal udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse og anvendelse af informationsteknologiledelsesprinc ... [+]

Den studerende skal udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse og anvendelse af informationsteknologiledelsesprincipper. Den studerende skal være i stand til at tage strategiske beslutninger i sammenhæng med informationsteknologiledelse eller informationsteknologiledelsesfunktionen i en organisation.

Den studerende skal være i stand til at vurdere eventuelle eksterne og interne beslutninger, der påvirker styring af informationsteknologi. Den studerende skal også være i stand til at reflektere over hans / hendes ledelsesmæssige beslutninger og applikationer for at vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst af informationsteknologiledelse.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med programmet er at give de studerende den nødvendige teoretiske og praktiske uddannelse, der er nødvendig for at forstå og implementere matematiske økonomiske ... [+]

Formålet med programmet er at give de studerende den nødvendige teoretiske og praktiske uddannelse, der er nødvendig for at forstå og implementere matematiske økonomiske modeller. Programmet er en vigtig kvalifikation, der er nødvendig for adgang til professionel praksis eller ledelsespositioner i den kvantitative finansservicesektor. Læreplanen, der er dækket af programmet, giver et dybtgående grundlag for videre læring og specialisering inden for finansieringsteknologi og avanceret kvantitativ finansiering. Tilvejebringelsen af selvrefleksive, videnskabeligt uddannede fagfolk til den sydafrikanske finansservicesektor bygger vores nationale, intellektuelle og økonomiske infrastruktur.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret niveau i analyse, fortolkning og anvendelse af økonomiske princi ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret niveau i analyse, fortolkning og anvendelse af økonomiske principper og metoder.

Dette program vil forberede de studerende til at reflektere over deres egne økonomiske applikationer til at vurdere effekten deraf i den holistiske sammenhæng med økonomi og økonometrik. Til sidst vil den forberede dem til videre studier i økonomi og økonometrik som videnskab.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal være i besiddelse af en bachelorgrad med et gennemsnit på 65% for økonomi 3 (nyt NQF-niveau 7 / gammelt NQF-niveau 6) og et gennemsnit på 65% for enten Econometrics 3 (nyt NQF-niveau 7 / OldNQF niveau 6) eller matematik 3 (nyt NQF niveau 7 / gammelt NQF niveau 6) eller statistik 3 (nyt NQF niveau 7 / gammelt NQF niveau 6), der skal overvejes til optagelse i Honours-programmet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret niveau i analyse, fortolkning og anvendelse af økonomiske princi ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at udvikle den anvendte kompetence hos den studerende på et avanceret niveau i analyse, fortolkning og anvendelse af økonomiske principper og metoder. Dette program vil forberede de studerende til at reflektere over deres egne økonomiske anvendelser til at vurdere effekten deraf i den holistiske sammenhæng med økonomi som en samfundsvidenskab. Til sidst vil den forberede dem til videre studier i økonomi som videnskab.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal være i besiddelse af en bachelorgrad eller et avanceret eksamensbevis i økonomi, med et gennemsnit på 65% for økonomi 3 (Ny NQF-niveau 7 / Gammel NQF-niveau 6) og et gennemsnit på 65% for hver økonometrik 3 (Nyt NQF niveau 7 / Gammelt NQF niveau 6) eller Statistik 3 (Nyt NQF niveau 7 / Gammelt NQF niveau 6), der skal overvejes til optagelse i Honours-programmet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i organisering, analyse, fortolkning og anvendelse af grundlæggende og avancerede strategiske ledels ... [+]

Studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i organisering, analyse, fortolkning og anvendelse af grundlæggende og avancerede strategiske ledelsesprincipper. Den studerende skal være i stand til at reflektere over strategiske ledelsesmæssige beslutninger og være i stand til at vurdere effekten deraf i den holistiske kontekst af ledelse som en praksis.

Adgangskrav

En potentiel studerende skal være i besiddelse af en BCom eller tilsvarende kvalifikation på NQF niveau 7 med Business Management som et af kernemodulerne på NQF niveau 7 med et gennemsnit på 65% for større moduler. Kvalificeringen af en potentiel studerende skal også omfatte mindst 16 studiepoeng Strategisk ledelse på NQF-niveau 7.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet har to hovedemner: transportplanlægning og transportpolitik. Disse emner sammen med en række modulvalg samt logistikstyring er rettet mod at udstyre de studere ... [+]

Programmet har to hovedemner: transportplanlægning og transportpolitik. Disse emner sammen med en række modulvalg samt logistikstyring er rettet mod at udstyre de studerende med den nødvendige viden og færdigheder til at yde et meningsfuldt bidrag inden for transportstyring. Studerende er forpligtet til at tage forskningsmetodologi for at hjælpe dem med at udføre forskning for opgaverne i hvert fag. Industrirådgivning sørger for emnets relevans. Studerende, der har afsluttet dette kursus, er ofte ansat i regeringen, parastatals, den private og offentlige operatør af transporttjenester samt begynder deres forretning.

Adgangskrav

Studenteradgang gives til den studerende, der er i besiddelse af en Baccalaureat-kvalifikation på NQF-niveau 7, der omfattede et relevant emne som hovedfag. BTech-studerende skal have et sidste års gennemsnit på 65% og BCom-studerende et slutgennemsnit på 60% og med logistik som hovedfag.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med BCom Hons (Treasury Management) er at udvikle den studerendes viden om disciplinen i selskabets skattemæssige værdiansættelse og styring. ... [+]

Det primære formål med BCom Hons (Treasury Management) er at udvikle den studerendes viden om disciplinen i selskabets skattemæssige værdiansættelse og styring. Programmet består af et fokuseret læseplan for at forberede den studerende til en karriere inden for corporate treasury management. Læreplanen indeholder otte emneområder, der spænder fra kvantitativ investeringsanalyse, likviditetsstyring til risikostyring og finansiel teknik. Mestring af læseplanen giver studerende mulighed for at syntetisere komplekse finansforvaltningsprincipper og anvende finansielle instrumenter på en professionel måde. Grundlæggende kendskab til globale investeringer og skattekammerprincipper opnås, så den kvalificerede studerende kan arbejde i dagens verden af professionel virksomhedsstyring. Programmet lægger vægt på kompetence, integritet og anvendelse af etik i et professionelt miljø.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med dette program er at give de studerende den nødvendige viden til at udføre højt kvalificeret professionelt arbejde inden for disciplinerne for ledelsesregnska ... [+]

Formålet med dette program er at give de studerende den nødvendige viden til at udføre højt kvalificeret professionelt arbejde inden for disciplinerne for ledelsesregnskab og økonomi. Programmet består af et bredt baseret pensum til at forberede den studerende til en bred vifte af økonomirelaterede specialiteter. Programmet lægger vægt på anvendelse, analyse og evaluering inden for hvert emneområde samt anvendelse af integritet og etik i et professionelt miljø. Mestring af pensum vil give de studerende færdigheder til at syntetisere komplekse styrings-, økonomiske, præstations- og risikoprincipper for at skabe og tilføre værdi til de enheder, der ansætter dem. Den succesrige studerende får et overordnet økonomisk og forretningsmæssigt perspektiv, som giver dem en konkurrencefordel for beskæftigelsen. Derudover vil den studerende være forberedt på yderligere studier på området ved at udvikle forsknings- og rapporteringsevner gennem afslutningen af et overvåget forskningsprojekt inden for økonomistyring.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en BCom i informationssystemer kan du have en karriere som webdesigner, internetprogrammerer, it-projektleder, netværksspecialist ... [+]

Med en BCom i informationssystemer kan du have en karriere som webdesigner, internetprogrammerer, it-projektleder, netværksspecialist.

AdgangskravMinimum APS: 26Engelsk: 4 (50%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: accepteres ikke

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Med en BCom i Intrapreneurial Management kan en kandidat arbejde i sin egen virksomhed, Marketing Management, Management Consultant, Business Management, Financial Manage ... [+]

Med en BCom i Intrapreneurial Management kan en kandidat arbejde i sin egen virksomhed, Marketing Management, Management Consultant, Business Management, Financial Management

AdgangskravMinimum APS: 26Engelsk: 4 (50%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: accepteres ikke

Opfyldelse af fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program, da der kan anvendes specifikke udvælgelseskriterier og på grund af pladsbegrænsninger.

Med en BCom i Intrapreneurial Management kan du have en karriere inden for egen virksomhed, Marketing Management, Management Consultant, Business Management, Financial Management

Registrerings- og startdatoer... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at udvikle en teknisk intellektuel, der kan identificere, vurdere og formulere de tekniske behov i samfundet som helhed og undersøge og lø ... [+]

Formålet med kvalifikationen er at udvikle en teknisk intellektuel, der kan identificere, vurdere og formulere de tekniske behov i samfundet som helhed og undersøge og løse de identificerede ingeniørproblemer kreativt og innovativt ved at anvende videnskabelige, matematiske, ingeniørmæssige, økonomiske og andre relevante principper og metoder. Kvalifikationen forbereder de studerende til en ingeniørvidenskab, design og projektbaseret karriere gennem grundlæggende forståelse, anvendelse og passende anvendelse af ingeniørmetoder, færdigheder, værktøjer og informationsteknologi. Kvalifikationen giver også en platform for livslang læring.

resultater

Den studerende skal kunne:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med kvalifikationen er at udvikle en teknisk intellektuel, der kan identificere, vurdere og formulere de tekniske behov i samfundet som helhed og undersøge og lø ... [+]

Formålet med kvalifikationen er at udvikle en teknisk intellektuel, der kan identificere, vurdere og formulere de tekniske behov i samfundet som helhed og undersøge og løse de identificerede ingeniørproblemer kreativt og innovativt ved at anvende videnskabelige, matematiske, ingeniørmæssige, økonomiske og andre relevante principper og metoder. Kvalifikationen forbereder de studerende til en ingeniørvidenskab, design og projektbaseret karriere gennem grundlæggende forståelse, anvendelse og passende anvendelse af ingeniørmetoder, færdigheder, værktøjer og informationsteknologi. Kvalifikationen giver også en platform for livslang læring.

resultater

Den studerende vil kunne:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

På dette niveau vil en kvalificerende studerende være kompetent inden for procesdesign og -udvikling og være i stand til at demonstrere teknisk ledelseskompetence og såle ... [+]

Efter vellykket afslutning af det nationale eksamensbevis kan kandidaterne, med forbehold af de gældende programbestemmelser, tilmelde sig bachelorgrad i teknologi (Baccalaureus Technologiae –BTech). BTech kræver mindst et års videre undersøgelse.

En BTech-grad inden for det relevante studieretning tildeles kandidaterne efter vellykket afslutning af alle teoretiske krav.

På dette niveau vil en kvalificerende studerende være kompetent inden for procesdesign og -udvikling og være i stand til at demonstrere teknisk ledelseskompetence og således bidrage til behovene i metallurgisk industri og minedrift. Den kvalificerede studerende kan registrere sig hos ECSA som professionel teknolog.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

BTech / BCom-graden er designet til at udsætte studerende for strategiske problemer inden for organisationen ved at fokusere på avanceret strategisk ledelse, avancerede i ... [+]

BTech i Human Resource Management

BTech-graden er designet til at udsætte studerende for strategiske problemer inden for organisationen ved at fokusere på avanceret strategisk ledelse, avancerede industrielle relationer, avanceret styring af træning, avanceret personalestyring, organisatorisk opførsel og forskningsmetodologi.

Adgangskrav

Et nationalt eksamensbevis i menneskelig ressourceforvaltning eller en tilsvarende kvalifikation på NQF niveau 6 med Human Resource Management som hovedfag som fastlagt af Statusudvalget med et gennemsnit på 65%.

BCom i Human Resource ManagementKarriere

Human Resource Practitioners, der beskæftiger sig med medarbejderrelaterede problemer i organisationer... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil være kompetent til at anvende teoretisk viden, praktisk erfaring og færdigheder opnået inden for et specialiseret o ... [+]

BTech i civilingeniør

Efter vellykket afslutning af det nationale eksamensbevis kan kandidaterne, med forbehold af de gældende programbestemmelser, tilmelde sig bachelorgrad i teknologi (Baccalaureus Technologiae –BTech). BTech kræver mindst et års videre undersøgelse.

En BTech-grad inden for det relevante studieretning tildeles kandidaterne efter vellykket afslutning af alle teoretiske krav.

En studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil være kompetent til at anvende teoretisk viden, praktisk erfaring og færdigheder opnået inden for et specialiseret område inden for civilingeniørniveau på en professionel teknologisk teknolog ved at fortolke, styre og anvende nuværende teknologi til kompleks specialteknisk aktivitet inden for koder , eller ved at tilpasse standarder og koder under minimalt overvågning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil være i stand til at integrere mekaniske ingeniørprincipper uafhængigt, anvende disse til at bestemme passende måder at ... [+]

BTech i maskinteknik

Efter vellykket afslutning af det nationale eksamensbevis kan kandidaterne, med forbehold af de gældende programbestemmelser, tilmelde sig bachelorgrad i teknologi (Baccalaureus Technologiae –BTech). BTech kræver mindst et års videre undersøgelse.

En BTech-grad inden for det relevante studieretning tildeles kandidaterne efter vellykket afslutning af alle teoretiske krav.

Studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil være i stand til at integrere mekaniske ingeniørprincipper uafhængigt, anvende disse til at bestemme passende måder at nærme sig aktiviteter og etablere og bruge kriterier til at bedømme processer og resultater. Denne kvalifikation er beregnet til ingeniører i industrien, og succesrige studerende vil være i stand til at registrere sig hos ECSA som professionelle teknologer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med disse kvalifikationer er at konsolidere og uddybe de studerendes viden og ekspertise inden for biokemi og at udvikle forskningskapacitet inden for ... [+]

BTech Honours in Biochemistry

DOORNFONTEIN CAMPUS

Kandidater i dette program er i stand til at udtænke og anvende specialiserede strategier og relevante ledelsesprincipper inden for kvalitetskontrol (QC) og forskning og udvikling (R

De kan arbejde som overvågning af teknikere og teknologer inden for produkt- og procesudvikling og kvalitetskontrol. Beskæftigelse kan være i et laboratorium eller i produktions- eller salgsmiljøer.

Resultater på udgangsniveau

Studerende skal kunne:

Identificer et problem, formuler en passende hypotese, generer eksperimentelle data, foretage korrekte fortolkninger og passende deduktioner.Arbejd harmonisk med medarbejdere i det samme arbejdsmiljø - arbejde i grupper med andre for at løse problemer og gennemføre projekter.Arbejd uafhængigt med at mestre modulindholdet, udførelsen af praktiske projekter og udarbejdelsen af rapporter.Find, evaluer og integrer teknisk litteratur, brug passende og korrekt teknisk sprog og terminologi i rapporter.Udfør praksis med videnskab og teknologi effektivt og ansvarligt uden at bringe miljøet eller medarbejdernes velvære i fare.Brug forskellige teknikker til at assimilere og analysere data ved at læse, diskutere, rapportere og præsentere projekter og seminarer.Deltag ansvarligt i aktiviteter, der påvirker den samfundsmæssige livskvalitet.Undersøg yderligere muligheder for uddannelse og beskæftigelse.Demonstrer evnen til at relatere studiefeltet til samfundet og dermed vide, hvor disse kvalifikationer sandsynligvis er nødvendige.Vurderingskriterier... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne kvalifikation er beregnet til studerende, der har specialiseret sig inden for konstruktionsstyring. Studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil være kompete ... [+]

Efter vellykket afslutning af det nationale eksamensbevis kan kandidaterne, med forbehold af de gældende programbestemmelser, tilmelde sig bachelorgrad i teknologi (Baccalaureus Technologiae –BTech). BTech kræver mindst et års videre undersøgelse.

En BTech-grad inden for det relevante studieretning tildeles kandidaterne efter vellykket afslutning af alle teoretiske krav.

Denne kvalifikation er beregnet til studerende, der har specialiseret sig inden for konstruktionsstyring. Studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil være kompetente til at udføre tjenester, der er relevante for kontraktplanlægningsstyring og ejendomsudvikling uafhængigt.

resultater

Resultater for udgangsniveau:... [-]

Sydafrika Johannesburg