Vega School of Brand Leadership

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vega blev grundlagt i 1999 i erkendelse af den skiftende globale fokus mod Brand Ledelse og Management og den stigende efterspørgsel efter kreative og innovative brand tænkere. Det akkrediterede uafhængige Institut for Uddannelse, Grader, Honours og master-programmer er velkendte og respekteret af brand, marketing og kommunikation industrier.

Vega School, en pædagogisk mærke af den uafhængige Institute of Education, mener, at brands er verdens største aktiver for meningsfuld forandring. Vega sigter derfor mod at opgradere en ny race af Tænker ved at levere fuldt akkrediterede certifikater, ved studentereksamen, Honours og masteruddannelser i brand building og kreativ kommunikation. Vega mantra - visdommedmagi - kommunikerer sin tro på kreativ strategisk tænkning. En IIE Vega kandidat er en opdagelsesrejsende, der er smart, farverigt og lidenskabelig, men generelt utilfredse med status quo, fordi han / hun ved, at mærker, virksomheder, økonomier og samfund kan blive sundere og gøre det bedre for folk.

De IIe kandidater held bidrage til samfundet i forskellige virksomheder og sociale arenaer.

Om Vega

Vega er navnet på den klareste stjerne i den himmelske konstellation af Lyra. På grund af sin intense luminescens og den afgørende rolle, den spiller i havsejlads har Vega blevet beskrevet af astrofysiker Austin F. Gulliver som "den næste vigtigste stjerne på himlen efter Solen".

Grundlagt i 1998 af en udbrydergruppe pionerer, Mavericks og innovatører, blev Vega Skole født som reaktion på det presserende behov for et paradigmeskift væk fra konventionelle marketing kommunikation. De traditionelle tilgange til brand-building, markedsføring og reklame var udtømt, og blev hurtigt nå deres salgsdato. En ny tankegang blev kaldt for og Vega svarede, at opkaldet.

Troen på, at brandet er født til at lede er hjørnestenen i Vega filosofi. Med ordene fra Vega grundlægger Gordon Cook, "et brand leverer bestemt og enestående betydning for at tilføje værdi og forbinde med mennesker." Med andre ord, et brand er ikke blot navnet på et produkt, men en manifestation af en identitet og, endnu vigtigere, et formål: tænk på mærker som Apple, Greenpeace og Google, og du hurtigt indse, at brands er langt mere end breve og logoer, men stærke kulturelle kræfter forme verden som vi kender den.

Vores undervisning P hilosophy

Kernen pædagogisk princip omfavnet af Vega er afspejlet i vores meget navn. Da Vega er det navigations stjerne, begrebet navigation er centralt for Vega unikke undervisningsmetoder. Vega foredragsholdere er navigatører: Vi er drevet af etos proaktiv, kyndig vejledning snarere end blot at videregive oplysninger, der er passivt absorberet.

Centralt i navigations proces er dialogen mellem navigator og studerende. Den strenge undersøgelse, gennemgang og kritisk analyse af ideer giver mulighed for den stadige udvikling af koncepter til endelige crafting at producere de mest raffinerede og meningsfulde resultater muligt. Måske er den vigtigste hjørnesten i Vega undervisning filosofi er, at nedfældet i vores mantra visdommedmagi. Udtrykt i dette dictum er fundamentalt synergistisk karakter af forholdet mellem kreativitet og strategi; inspiration og innovation; idé og handling.

Vores Val u es

Vi tror på kreativitet med strategisk hensigt
Vi tror på kreativ anvendelse af viden til kant
Vores studie er den menneskelige fantasi og vi er her for at have oliekridt-lyse sjovt
Vi stræber efter altid at være socialt og kulturelt relevant
Vi tror på altid at være varmt og straks menneske, fordi det giver plads til visdom med magi til overfladen
Vi stræber efter at være på forkant i innovation
Vi linker virksomhed til fortjeneste ved at tilføje værdi til livet for mennesker

Placeringer

Johannesburg

Address
Johannesburg Campus
Physical address: 444 Jan Smuts Avenue, Bordeaux, Randburg
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Johannesburg, Gauteng, Sydafrika

Durban

Address
Durban Campus
Physical address: The Glades Office Park, 70 Armstrong Ave, La Lucia
Postal address: PO Box 1669, Westville, 3630

Durban, KwaZulu-Natal, Sydafrika

Cape Town

Address
Cape Town Campus
Physical address: 130 Strand Street, De Waterkant, Cape Town
Postal address: PO Box 430, Roggebaai, Cape Town, 8001

Cape Town, Western Cape, Sydafrika

Pretoria

Address
Pretoria Campus
Physical address: 34 Ingersol Rd, Menlyn, Pretoria
Postal address: PO Box 12361, Hatfield, 0028

Pretoria, Gauteng, Sydafrika

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig