Læs den officielle beskrivelse

Tokai University siden grundlæggelsen i 1955 e.Kr., er det placeret på Taichung Xitun District Tatu Mountains, kulturel blanding, studie, fordomsfri, og har en smuk campus. Skolen har nu ni gymnasier, fireogtredive Institut fra 35 masterclasses (herunder et uafhængigt forskningsinstitut, fjorten Master Program), 14 ph.d.. Forudsat Arts, Science, Engineering, Ledelse, School of Social Sciences, College of Agriculture, kreative design og kunst College Law School og School of International og andre ni gymnasier, er der omkring syv tusinde studerende ㄧ end fuldtidsansatte lærere 500 personer (lærere, assisterende professor i 88% eller mere), skolen areal på 1,333,096 kvadratmeter bred, kan den gennemsnitlige lærere og elever deler stue og læring i skoler i landet førende. Tokai University, ikke kun i evalueringen og efterforskning af kandidater i de øverste virksomhedernes favoritter, Undervisningsministeriet fortsætter med at levere tildeling-private skoler i revision samlede skole udviklingsprojekter optimal skole, mere kontinuerlige år Undervisningsministeriet "award University undervisning Excellence plan "tilskud, viser skolen af ​​topkvalitet og udøvelse undervise samlede skoleudvikling er berettiget til anerkendelse.

Tokai University for landets første og den eneste fra børnehaver, primær, sekundær, at Universitetsinstitut fuldføre begge ph.d. uddannelse Academy, også grundlægger af den første "generel uddannelse", "uddannelse arbejdskraft" -system, er det nu blevet den University lære af objekter; minedrift åben-frame display bibliotek åbnede også en national præcedens.

Donghai skole scene kendt vidt og bredt, herunder af arkitekten IM Pei, Mr. Chen Kuan sin måde at designe det indebærer Kirke (Luce Kapel), ARTS allé, den elegante East Lake Jing Yi antikke gårdhave klasseværelser bygning, quiet store gårde ... osv, for at give et godt miljø for undervisning og forskning.

Formænd. Ud over en fortsættelse af det Østkinesiske Hav grundlæggelsen af ​​den kristne ånd, og gennemføre "holistisk uddannelse" skole egenskaber, men også aktivt fremme udviklingen af ​​uddannelse, akademisk og tjenester i tre områder, uddybe pædagogisk filosofi, som er at dyrke en tilstrækkelig reagere på de fremtidige udfordringer i livslang læring person. Lad alle mennesker i det Østkinesiske Hav ikke kun har ekspertisen til at have selvstændig tænkning, problemløsning og evne til kommunikation og koordination, selvtillid og blive ansvarlige og rige kulturelle færdigheder, "over kandidaternes produkter og korrekt drift af social omsorg. Som et resultat, i Tokai University Graduate Survey Evaluering og enterprise favoritter blandt de bedste, og Undervisningsministeriet fortsætter med at levere tildeling-private skoler i den overordnede udvikling af skolens projektgennemgang optimal skole.

Tokai University undervisning og serviceorienteret, effektiviteten af ​​engelsk undervisning i små klasser støtteberettigede sektorer af ros, fremme af Taiwans førende uddannelse, tværfaglige forskningscentre har oprettet: Continental social-cum-manager, Life Science Center, og nanoteknologi center, cum tropiske økosystemer biodiversitet center, softwareteknologi og Engineering center ... og aktivt med international praksis. Fremtidens skole vil fortsætte med at værne om "pionerånd" uddannelse, innovation og fremskridt, "sandheden, tror på, at udøve" mottoet som en standard, Taiwan bidrag til indsatsen for de videregående uddannelser.
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Tunghai University

Uddannelse Mål: At udvikle evnen til at håndtere den kulturelle mangfoldighed i globale virksomheder og industri. At fortaler karakter udvikling inden for rammerne af lib ... [+]

Uddannelse mål At udvikle evnen til at håndtere den kulturelle mangfoldighed i globale virksomheder og industri. At fortaler karakter udvikling inden for rammerne af liberale kunst, videnskab og teknik uddannelse. For at øge selvudfoldelse, kommunikation, og tilliden til den diversificerede miljø For at øge den globale konkurrenceevne for yderligere akademiske studier og faglig udvikling. Tog studerende i at forstå kritiske faktorer, der påvirker bæredygtigheden af ​​menneskelige institutioner, organisationer, kulturer og teknologier i forskellige sociale, naturlige og byggede miljøer. Kernekompetencer Forretning projekt eller bæredygtighed projekt analyse. Blingual og tværkulturel kommunikation. samarbejde. Karisma og lederskab. Særlige funktioner i programmet Dyrker ledere med en global miljømæssig vision. Fremhæver en engelsk fokus centreret om politiske, videnskabelige og tekniske kommunikationsevner. Fokuserer på problemer, der rækker statslige og nationale grænser, men også har lokal relevans. Udvikler videnskabelige, teknik og politiske færdigheder, der søger at vende ressourcer til effektiv miljøindsats. Giver sommer Industrial / onsite praktik muligheder både lokalt og i udlandet og opfordrer erhverv praktiserende læger til at tilbyde karriererådgivning. Designs udelukkende engelsk-baserede aften aktiviteter og klubber. Etablerer omfattende engelske læringsmiljøer og hands-on rådgivning. Udpeger en fuldtids amerikanske Undervisningsassistent til at hjælpe eleverne med deres nødvendige kurser. Tilbyder en unik all-engelsk underviste almen uddannelse pensum. Samarbejder med partnerskoler i Europa og Amerika til at tilbyde 2 + 2 og 3 + 2 dual-uddannelser. Fremtidige muligheder ... [-]
Taiwan Nantun District
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Tunghai University

Institut for karakteristika: de internationale standarder for pensum fokus at give næring ledere af det internationale perspektiv, fokus på engelskkundskaber for erhvervs ... [+]

Eksamen i international ledelseserfaring International Leadership Honors Program

Unik International College General Uddannelse nødvendige kurser ----- "International Leadership Honors Program" (GL: Global Leadership Honors Program)

International Leadership Honors Program til at øge international opmærksomhed og samlet vision for de studerende, og internationale standarder. Fagligt, den "kognitiv" og "Vision" alle gennem studiet, udforskning og velkendte at konstruere. Derfor er den generelle uddannelse pensum undervise studerende til professorer spille en vigtig rolle. Engelsk Undervisning GL ærer kurser omfatter:

Global Leadership Honors Program Kurser:

GL Personal Identity i historisk perspektiv GL Tendenser i Kultur & Arts GL Tendenser i Global Økologi og Miljø Change GL Tendenser i Business & Trade GL Ledelse & Global Citizen for det 21. århundrede Funktioner Department Med internationale standarder og curriculum fokus at give næring ledere af det internationale perspektiv Fokus på engelskkundskaber for erhvervskommunikation og udtryk Amerikansk hyret på fuld tid assistent, hjælp kræves kurser Rådgivning Fleksibel langsigtet planlægning tid, hvert år regelmæssigt inviterede udenlandske professorer tilbyde valgfag En årlig indtag af udenlandske studerende at komme til Taiwan for fælles undervisning, og til forretningsrejser Sommeren har en professionel praktik muligheder hjemme og i udlandet, og indførelsen af ​​industrien division bistår karriererådgivning Eksklusivt design af engelsk samfund, guidede læringsaktiviteter natten Etablere et komplet engelsk læringsmiljø og livet coaching mekanisme Tilbyd en unik all-engelsk almen uddannelse pensum Samarbejde 2 + 2 og 3 + 2-systemet og dobbelt europæiske og amerikanske skoler Prospect ... [-]
Taiwan Nantun District
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk