Didyasarin International College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Smart Invest til din stor fremtid Didyasarin International College (DRIC) er den første private internationale college i det sydlige Thailand. Skolen er beliggende i Hat Yai City, urbaniserede og kommerciel betydning område, hvor grænsen til Malaysia er 45 kilometer væk, og den internationale lufthavn ligger 15 kilometer væk fra byen. Leveomkostningerne her er rimelig og fristende (ca. USD 225 per måned), betydeligt mindre end hvilken af ​​Bangkok og Chiang Mai, selvfølgelig. Velvillige og venlige lokalbefolkning er indbydende fremmede mennesker til at deltage i denne multikulturelle samfund!

Didyasarin International College (DRIC) er fast besluttet på at bidrage og reagere på de behov i samfundet ved at producere den høje kvalitet kandidater og forskning. Vores mission er også at udvide akademiske tjenester til lokalsamfund, forbeholdt thailandske kunst og kultur under en effektiv administration og demokratisk ledelse, sammen med anvendelsen af ​​moderne innovationer og teknologi. DRIC har til formål at være ikke blot en institution, der giver videregående uddannelse til samfundet, men understreger også de studerende til omhyggeligt at udnytte tanker, viden og evne til en retfærdig lys. DRIC bestræber sig på at producere professionelle kandidater til gavn for samfundet med den højeste uddannelse og forskning, samt tjenester til lokalsamfund med anvendelser af moderne innovationer og teknologi. I øjeblikket er DRIC yde 200 stipendier til støtteberettigede studerende til at fejre sit 20 års jubilæum. DRIC er et kollegium af elevernes valg til at tilmelde sig og erhverve ordentlig uddannelse for at blive en vidende og erfaren person. DRIC kandidater vil bidrage til at skabe og udvikle samfundet. Du er velkommen til at komme og deltage med os!

Spændende Learning Experience! DRIC giver alle elever med "Student Mobility programmer", hvor de studerende har mulighed for at studere i et andet land i op til et år! Det er tid for de studerende at udforske en anden kultur og læring erfaringer! Også den "Cooperative Education Program" for alle studerende at opleve praktiske arbejdsliv før eksamen. Programmet, almindeligvis kendt som en "co-op", giver akademisk merit for struktureret joberfaring. Programmet hjælper styrke de studerendes erhvervserfaring og færdigheder i korrekt tilpasse teorier i praksis. Det tager på ny betydning i at hjælpe unge mennesker til at gøre erfaringsmæssige initiativer læring!

"DRIC til formål at producere kandidater af internationale standarder som verdensborgere, der er udstyret med en stærk moralsk og etisk karakter, og ekstraordinære kapaciteter, og som er i stand til at reagere på de hurtige ændringer og behov i det regionale socioøkonomiske. DRIC kandidater er de mennesker, der ved, hvordan man tænker, opretholde moralske værdier, og blive en succes. "

Placeringer

Hat Yai

Didyasarin International College วิทยาลัยนานาชาติดิษยะศริน

Address
125/502 Polpichai Rd.
Hat Yai, Songkhla, Thailand
Telefonnummer
+66 74 200 300

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig