Læs den officielle beskrivelse

Smart Invest til din stor fremtid Didyasarin International College (DRIC) er den første private internationale college i det sydlige Thailand. Skolen er beliggende i Hat Yai City, urbaniserede og kommerciel betydning område, hvor grænsen til Malaysia er 45 kilometer væk, og den internationale lufthavn ligger 15 kilometer væk fra byen. Leveomkostningerne her er rimelig og fristende (ca. USD 225 per måned), betydeligt mindre end hvilken af ​​Bangkok og Chiang Mai, selvfølgelig. Velvillige og venlige lokalbefolkning er indbydende fremmede mennesker til at deltage i denne multikulturelle samfund!

Didyasarin International College (DRIC) er fast besluttet på at bidrage og reagere på de behov i samfundet ved at producere den høje kvalitet kandidater og forskning. Vores mission er også at udvide akademiske tjenester til lokalsamfund, forbeholdt thailandske kunst og kultur under en effektiv administration og demokratisk ledelse, sammen med anvendelsen af ​​moderne innovationer og teknologi. DRIC har til formål at være ikke blot en institution, der giver videregående uddannelse til samfundet, men understreger også de studerende til omhyggeligt at udnytte tanker, viden og evne til en retfærdig lys. DRIC bestræber sig på at producere professionelle kandidater til gavn for samfundet med den højeste uddannelse og forskning, samt tjenester til lokalsamfund med anvendelser af moderne innovationer og teknologi. I øjeblikket er DRIC yde 200 stipendier til støtteberettigede studerende til at fejre sit 20 års jubilæum. DRIC er et kollegium af elevernes valg til at tilmelde sig og erhverve ordentlig uddannelse for at blive en vidende og erfaren person. DRIC kandidater vil bidrage til at skabe og udvikle samfundet. Du er velkommen til at komme og deltage med os!

Spændende Learning Experience! DRIC giver alle elever med "Student Mobility programmer", hvor de studerende har mulighed for at studere i et andet land i op til et år! Det er tid for de studerende at udforske en anden kultur og læring erfaringer! Også den "Cooperative Education Program" for alle studerende at opleve praktiske arbejdsliv før eksamen. Programmet, almindeligvis kendt som en "co-op", giver akademisk merit for struktureret joberfaring. Programmet hjælper styrke de studerendes erhvervserfaring og færdigheder i korrekt tilpasse teorier i praksis. Det tager på ny betydning i at hjælpe unge mennesker til at gøre erfaringsmæssige initiativer læring!

"DRIC til formål at producere kandidater af internationale standarder som verdensborgere, der er udstyret med en stærk moralsk og etisk karakter, og ekstraordinære kapaciteter, og som er i stand til at reagere på de hurtige ændringer og behov i det regionale socioøkonomiske. DRIC kandidater er de mennesker, der ved, hvordan man tænker, opretholde moralske værdier, og blive en succes. "

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

Didyasarin International College

Hvis du virkelig er interesseret i international undersøgelse, og du er klar til at møde udfordringer på de globale markeder, International Business Management program Di ... [+]

Hvis du virkelig er interesseret i international undersøgelse, og du er klar til at møde udfordringer på de globale markeder, International Business Management program Didyasarin International College (DRIC) er det rigtige valg for dig. Dette program giver dig oplysninger om, hvordan man med held kombinere viden, færdigheder og holdninger i en international og interkulturel indstilling med henblik på at udføre forretningsmæssige opgaver på en professionel måde.

Den stadig mere verdensomspændende karakter af udveksling og industrien beder mere bemærkelsesværdigt globale rivalisering for store, mellemstore og små organisationer. En proaktiv organisation bør efterfølgende have kapacitet til at indsamle og nedbryde udenfor erhvervsliv særlige læring under hensyntagen til den endelige mål at tage rigtige valg om ekspansion. Det bør ligeledes være opmærksomme på de globale fond muligheder og politiske fremskridt nationalt og internationalt. I globalt orienterede organisationer, beslutningstagning afhænger af virksomhedernes organisation og kontrol, desuden på opmærksomhed på kulturelle forskelle og sociale kontraster, samt en virksomheds evne til at tilpasse sig. ... [-]

Thailand Hat Yai
June 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Didyasarin International College

Dette program fokuserer på at producere kvalitet engelske lærere. Programmet er designet til at overholde Office of Higher Education Kommissionen (OHEC) og lærerne Rådet ... [+]

Dette program fokuserer på at producere kvalitet engelske lærere. Programmet er designet til at overholde Office of Higher Education Kommissionen (OHEC) og lærerne Rådet for Thailand. Studerende tager kursusaktiviteter i fire år med kvalificerede og erfarne instruktører og praksis undervisning i et gymnasium i et år for at tjene hands-on erfaring. Engelsk er et medium for instruktion af læseplanen. Studerende vil studere i en ledende atmosfære for læring og forbereder sig til at være af høj kvalitet engelske lærere og globale borgere.

Det engelske sprog er et meget vigtigt emne i Thailand og alle nationer i hele verden. De studerende, der tilmelder i dette program vil have mulighed for at udvikle deres engelsk viden og flere metoder til at undervise i engelsk som andetsprog. Programmet er meget praktisk, da det kræver studerende gennem hele deres fem års studier, for at bruge det engelske sprog for en række forskellige akademiske og professionelle mål. Dette program er beregnet til at forberede kvalificerede midt skole, gymnasium eller gymnasielærere i engelsk med et indgående kendskab til det engelske sprog. De færdiguddannede vil have en høj grad af færdigheder i engelsk ved at opfylde exit sprogkravet som fastsat af instituttet, samt livslang færdigheder læring og er i stand til at værdsætte moralske og sociale og kulturelle værdier. De vil også have den store evne til at hjælpe eleverne i midten skole, gymnasium eller gymnasiet for at lære engelsk som andetsprog effektivt.... [-]

Thailand Hat Yai
June 2020
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk

Didyasarin International College