Khon Kaen University International College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den New International College of Khon Kaen Universitet tror på den medfødte evne til menneskeheden. Denne idé gennemsyrer kulturen på IC KKU. Vi sikrer, at den medfødte værd af alle personer på vores college erkendes, og at deres fulde potentiale realiseres gennem gensidig respekt og samarbejde.
Student-lærer mentorskab program

IC KKU tilbyder de studerende tilføjet støtte og vejledning til deres personlige vækst. Vores mentorskab program gør det muligt for elever og lærere at mødes hver anden uge for at sætte pædagogiske, moralske og sociale mål. Vores studerende blive aktive agenter i deres egen læring.

Internationale studerende

Studerende fra mange forskellige lande deltager KKU. Der er muligheder for at lære om forskellige internationale kulturer, og etablere venskaber verden.

Effektiv elev / lærer ratio

Med et begrænset indskrivning af 200 studerende i vores første år, IC KKU fremmer et mangfoldigt, men forenet følelse af fællesskab i en mikro-skole indstilling. Eleverne får den personlige opmærksomhed, de har brug for at opfylde deres uddannelsesmæssige og sociale behov. Vi leverer et miljø, der respekterer individuelle læringsstile.

Sunde samfund partnerskaber

For at understøtte de samfund, vi betjener, vil IC KKU opretholde partnerskaber med organisationer og afdelinger i universitetet og også andre sponsorer af aktiviteter KKU. Disse og andre partnerskaber til gavn for vores studerende ved at give dem værdifulde fritidsaktiviteter community erfaringer.

Skole dage

Hos IC KKU studerende har en meget sjov. Vi leverer hyppige og sikre muligheder for frigivelse af energi med en række forskellige sportsgrene og fritidsaktiviteter. På alle niveauer, ekskursioner, gruppearbejde, gæstetalere, og eksponering for scenekunst berige læseplanen.

IC KKU giver en atmosfære, hvor de studerende er det vigtigste element. Vi tilbyder unge en mulighed for at lykkes inden for et sikkert og struktureret miljø.

Ind og ud af klassen, er studerende udfordret til at udvikle deres færdigheder og interesser, for at teste deres styrker som ledere og arrangører, og til at udforske så mange områder af bestræbelse som muligt. Vi giver et klima, der gør det muligt for studerende at finde fakta, vejer beviser, drage konklusioner, fastlægge værdier, og åbne deres sind til nye oplysninger og perspektiver.

Medarbejdere sørge for, at læseplaner og undervisningsmetoder imødekomme individuelle behov studerendes uddannelse. De giver personlig, kontinuerlig og konstruktiv evaluering af de studerendes arbejde, sammen med regelmæssige lærer-elev sessioner af støtte og feedback.

Placeringer

Khon Kaen

Address
8th-9th Floor, Information Center Building, 123 Mitraphap Rd.
Khon Kaen, Khon Kaen, Thailand