Læs den officielle beskrivelse

Kombinerer historien og traditionen i Storbritannien med styrken i USA og fremtiden, der er Asien

Kombination af Storbritanniens historie og tradition Med USA's styrke og fremtiden, der er Asien Storbritannien og USA har været økonomiske verdensmagter i hundreder af år. Tidligere og nuværende internationale forretninger har været, og vil fortsat blive påvirket af begge lande. Men Asien er fremtiden, med hurtigt voksende økonomier og over halvdelen af ​​verdens befolkning.

Så måske tog det et partnerskab mellem amerikanske og asiatiske universiteter for at skabe et virkelig visionært program, der kombinerer styrken af ​​disse tre regioner i et fireårigt studieprogram.

Lamar University i Texas, USA og Siam Technology College i Thailand har nu gjort det med Tri-Continent Degree Programmet.

Mange mennesker drømmer om at studere i udlandet, især i USA eller Storbritannien. Amerika og England tilbyder nogle af de bedste videregående uddannelseskvalifikationer i verden. Det er dog ikke let. Når du overvejer problemerne med visa, sprogkundskaber og især penge, bliver drømmen om at få en grad fra USA eller Storbritannien ofte et mareridt.

Ville det ikke være dejligt at få den bedste uddannelse muligt, på et sted, hvor at få dit visum er hurtigt og nemt, og leveomkostningerne er lave? Det kræver ikke i første omgang TOEFL eller IELTS score at begynde at studere? Hvor studieafgifter er overkommelige for dig: At få et amerikansk universitet og thailandske universitets bachelorgrader plus et britisk nationalt accepteret ledelsesdiplom på omkring 10% af omkostningerne til, hvad kun et år på andre amerikanske universiteter ville være?

Svaret er selvfølgelig at opnå høje universitetsbeviser fra alle tre: USA, Storbritannien og Asien. Og i kun fire års studier. Tri-Continent Bachelor Degree Programmet giver dig mulighed for at få dit universitets kvalifikationer fra alle tre kontinenter, med de mest overkommelige uddannelses- og leveomkostninger til rådighed. Lav din drøm ... En realitet!

Verdens eneste tre kontinentsprogrammer

Verden krymper og alle går internationalt. Få tre erhvervskvalifikationer i samme program, fra USA, Storbritannien og Thailand.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

International Business Management Degree: Verdens første og eneste Tri Continent business grad. Ved at kombinere historie og tradition i Det Forenede Kongerige med styrke ... [+]

Kombinerer historien og traditionen i Storbritannien med styrken i USA og fremtiden, som er Asien

Få alle tre kvalifikationer nedenfor, kun fire års studier: En fireårig kandidatuddannelse med interkulturel ledelse og minorering i Business Management fra Lamar University i Texas, USA. Lamar University har eksisteret i over 90 år, og en del af Texas State University System, med over 15.000 studerende. Det er et niveau 2 universitet, der svarer til et amerikansk statsuniversitet.

En fireårig kandidatgrad i Interkulturel Business Management fra Siam Technology College. Renown i Asien og centralt beliggende i Bangkok har STC over 10.000 studerende og vokser, og en af ​​de første private uddannelsesinstitutioner under Office of Higher Educational Commission.... [-]

Thailand Bangkok
June 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk