Read the Official Description

Brno University of Technology (BUT)

Hvorfor studere i Brno?

 • populær by med mange internationale studerende og udlændinge
 • betagende arkitektur og levende kultur - teatre, biografer, gallerier, museer, levende musik, festivaler og kulturelle arrangementer
 • Brno City blandt TOP 100 studerende byer i verden ifølge QS Best Student City Index - 59
 • centralt beliggende blandt tre europæiske hovedstæder - Wien (Østrig), Bratislava (Slovakiet) og Prag (Tjekkiet)
 • næststørste by i Tjekkiet med 90 000 studerende - 6 offentlige og 6 private universiteter
 • center for videnskab, forskning, højteknologi og nystartede virksomheder (kendt som tjekkisk Silicon Valley)
 • Brno Technology Park er et førende forretnings- og teknologiprojekt i Centraleuropa
 • fremragende og overkommeligt køkken og natteliv
 • sikkert og smart offentlig transport system 24/7

Med næsten 400.000 indbyggere er Brno den næststørste by i Tjekkiet og hovedstaden i den sydlige Moraviske region, der er hjemsted for 90.000 studerende, der studerer på 6 offentlige og 7 private universiteter. Det er en levende by med en ung og inspirerende ånd, et godt sted at bo, studere og lave forskning. Kæmpe investeringer i infrastruktur sammen med højteknologiske institutioner gør det til et attraktivt knudepunkt for internationale teknologiske virksomheder og innovative virksomheder, der vælger Brno for deres brancher. Derudover har Brno sit valg som et af de bedste steder at bo i henhold til New York Times og Numbeo.

38751_VUT_FP_promoce_2016-11_042.jpgHvad gør Brno så specielt?

En kombination af sin teknologiindustri med et enormt beskæftigelsespotentiale, en verdenskendt arkitektur, der spænder fra fantastiske historiske paladser til funktionalistiske juveler som den berømte UNESCO-listede Villa Tugendhat og borgervennlige tjenester, er kun nogle få elementer for alle, der søger en moderne livsstil med perspektiv. Beboere og gæster finder, at Brno også er et meget sikkert sted at bo.

I betragtning af Brnos strategiske beliggenhed i Centraleuropa er det nemt at rejse til udlandet og blive inspireret af nabolandene. Smukke landskaber, den nærliggende moraviske Karst og unikke kultur-, folkemusik- og vinfremstillings traditioner i den sydlige moraviske region forbløffer besøgende, der søger efter hvile og udendørsorienterede aktiviteter.

38750_VUT_Brno_Cohen-Tannoudji_2016-12-08_034.jpgHvorfor studere ved Brno University of Technology ?

 • over hundrede års tradition, etableret i 1899
 • mere end 25 bachelor, master og ph.d. programmer på engelsk
 • International Student Club, medlem af Erasmus Student Network - kompis program og velkomstuge for internationale studerende
 • fremragende sportsfaciliteter (stadion af olympisk standard) med bred vifte af sportsaktiviteter tilbydes
 • de største studentelejligheder i Brno
 • forskning og udviklingssamarbejde (IBM, FEI, Honeywell, Bosch, Siemens, Skoda Auto osv.)
 • centre of excellence (Centraleuropæiske Institut for Teknologi, IT4Innovations)
 • gunstig placering i QS World University Rankings og World University Rankings

Brno University of Technology (BUT) er det største tekniske / tekniske universitet i Tjekkiet og en af ​​de førende uddannelsesinstitutioner, videnskabelige og forskningsinstitutioner i Centraleuropa. Dens tradition går tilbage til 1899, mere end 115 år senere har universitetet 21.000 studerende. I dag MEN har otte fakulteter og tre universitetsinstitutter, fem regionale forskningscentre (AdMaS, CVVOZE, MRC, NETME, SIX) og det er en del af To ekspertisecentre (CEITEC, IT4Inovation).

Fakulteter

 • Fakultet for Arkitektur - FA
 • Fakultet for Erhvervsøkonomi - FBM
 • Fakultet for Byggeri og Anlæg - FCE
 • Fakultet for Kemi - FCH
 • Fakultet for Elektroteknik og Kommunikation - FEEC
 • Kunstakademiets FFA
 • Fakultet for Informationsteknologi - FIT
 • Fakultet for Mekanik- FME

38752_FEEC.jpgUniversitetsinstitutter

 • Institut for Forensic Engineering - IFE
 • Centraleuropæiske Teknologiske Institut - CEITEC
 • Center for Sportsaktiviteter - CESA

MEN programmer dækker ikke kun teknik, men også naturvidenskab, arkitektur, billedkunst, it og økonomi, med en stærk tværfaglig vægt og tæt tilknytning til industriområdet. Med sine topmoderne forskningsfaciliteter og akademisk ekspertise, MEN har et kendskab til ry blandt studerende og fagfolk.

Brno University of Technology modtog, som en af ​​de første i Tjekkiet, ECTS og DS Label certifikaterne. Begge certifikater er et bevis på, at MEN opfylder EU's kriterier inden for videregående uddannelse, og de yder også et vigtigt bidrag til udvidelse af mobiliteten og forøgelse af universitetets internationalisering.

Universitetet samarbejder med både EU og ikke-EU-partnere (har for tiden over 600 aftaler) og beskæftiger sig med forskellige mobilitetsprogrammer (Erasmus, CEEPUS, Aktion, EEA og Norway Grants mv.). Universitetets langsigtede plan er at styrke dets stilling blandt de førende, internationalt respekterede forskningsuniversiteter. Internationalt samarbejde er derfor en af ​​de strategiske prioriteter for Brno University of Technology . For at nå dette mål, forpligter MA på den ene side aktiviteter til at rekruttere flere internationale studerende, men også på den anden side at ansætte forskere og lærere fra udlandet. Som medlem af European University Association (ERE), CESAER og andre organisationer er BUT aktiv i fælles projekter og aktiviteter.

MEN har samarbejdet med de førende internationale virksomheder som Škoda Auto, Siemens, FEI, Honeywell, Bosch og IBM på lang sigt. MEN knytter disse virksomheder til studerende, der har mulighed for at forfølge en praktikplads relateret til deres fagområde eller endda at blive overvåget af eksperter fra branchen, mens de arbejder på deres afhandlinger. Jobtilbud deles med både studerende og kandidater. Universitetet tilbyder en bred vifte af sport på CESA sportscenter, som er en af ​​de bedst udstyrede centre i Tjekkiet, med stadion af olympisk standard. For BUT elever er de fleste af sportsaktiviteterne gratis.

38749_CESA.jpg

MEN har den største studentindkvartering kapacitet på alle Brno universiteter. Udgifter til indkvartering på universitetsstuderende er ca. 170 EUR om måneden, hvert værelse har højhastigheds internet. Næsten alle tjenester ligger i nærheden af ​​campus - kantiner, caféer, sportspladser, International Student Club og universitets klubber. MEN sovesale var blandt de øverste tre i en konkurrence om de bedste haller i Tjekkiet, som vidner om deres gode kvalitet. De fleste universitetsbygninger er beliggende på universitetet Campus (Pod Palackeho Vrchem) i den nordlige del af byen Brno.

Universitetet har mange cateringfaciliteter til rådighed på fakulteter og studiehaller, som omfatter: cafeterier, restauranter, pizzeriaer, caféer, barer og snackbarer. Der er et bredt udvalg af menuer i form af varmt og koldt, lavet til bestilling, speciel kost og vegetariske retter i cafeterier og restauranter. Der er et computeriseret fødevaresystem til online bestilling og kontantfrit betaling med studiekort.

Programs taught in:
Engelsk
Tjekkisk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Brno University of Technology

Målet med at studere i den fireårige civilingeniør bacheloruddannelse inden for byggekonstruktioner er at få mestre over et omfattende fundament i væsentlig teoretisk for ... [+]

Bygningskonstruktioner

Gren: Bygningskonstruktioner

Forkortelse: S

Studielængde: 4 år

Program: Civilingeniør

Fakultet: Fakultet for Byggeri og Anlæg

Akademisk år: 2019/2020

Akkrediteret til: 31.8.2023

Visninger under branche Bygningsanlæg:

Målet med at studere i den fireårige civilingeniør bacheloruddannelse inden for byggekonstruktioner er at få mestre over et omfattende fundament i væsentlig teoretisk forståelse og generel teknisk viden fra hele civilingeniørdisciplinen. Kurset begynder med teoretiske emner, inden for hvilke eleverne får det nødvendige niveau af viden til at klare de specialiserede bygge- og ingeniørfag, der følger. Økonomiske og samfundsvidenskabelige fag er også en del af pensum. I de sidste to semestre vælger eleverne et mindre fagområde inden for de emner, der tilbydes inden for byggekonstruktioner, inden for bygningernes konstruktion, bygningens struktur og statik, bygningstjenester og teknologier og drift af bygninger. Ved at tage specialiserede fag opnår de studerende den nødvendige uddybning af teoretisk og specialiseret viden til at bygge deres faglige profil og opnå en forudsætning for evnen til at udnytte en selvstændig kreativ tilgang, når de løser de specifikke problemer i deres fagområde. Under den specialiserede og metodiske vejledning af en vejleder producerer eleverne selvstændigt en individuelt tildelt bachelorafhandling på et krævende, specialiseret problem og forsvarer det derefter inden en kommission for bachelorens afsluttende statseksamen. En specialiseret diskussion om emner inden for det givne fagområde evalueres samtidig med, at elevernes forståelse og evne til at anvende deres viden til løsning af tekniske problemer i branchen.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Brno University of Technology

Studiet tager sigte på at give fagfolk mulighed for at anvende deres branchespecifikke viden om jibs, der kræver byggekompetencer, vedligeholdelse, anvendelse af elektris ... [+]

Elektrisk, Elektronisk, Kommunikations- og Kontrolteknologi

FEKT Forkortelse: EEKR-BC

Acad. år: 2019/2020

Kursusniveau: Bachelor

Titlen tildelt: Bc.

Kvalifikationsniveau: Bachelor (1. cyklus)

Kvalifikation tildelt: Bc. i feltet "Elektrisk, elektronisk, kommunikations- og styreteknologi"

Specifikke adgangskrav: Tilmelding til adgang er en afsluttet gymnasial uddannelse.

Profil af programmet:

Nøgle læringsresultater:

Programmet er orienteret om forberedelse af specialister inden for elektrisk og elektronisk teknik med god viden om design, konstruktion, service og anvendelse af elektriske og elektroniske enheder og systemer.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Brno University of Technology

Bacheloruddannelsen "Maskinteknik" er beregnet som den mest effektive måde at forberede eleverne på for at studere i en opfølgende masteruddannelse. ... [+]

Fundamentals of Mechanical Engineering

FSI Forkortelse: B-STI

Acad. år: 2019/2020

Kursusniveau: Bachelor

En titel tildelt: Bc.

Kvalifikationsniveau: Bachelor (1. cyklus)

Kvalifikation tildelt: Bc. i feltet "Engineering"

Studieform: fuldtidsstudie

Filialens profil:

Bacheloruddannelsen "Maskinteknik" er beregnet som den mest effektive måde at forberede eleverne på for at studere i en opfølgende masteruddannelse. De kandidater vil have et bredt fagligt grundlag, der sætter dem i stand til at fortsætte i en filial i en toårig opfølgende masteruddannelse med speciale inden for maskinteknik.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Brno University of Technology

Bacheloruddannelsen "Applied Sciences in Engineering" er en kortere type universitetsstudium, der giver de studerende den nødvendige teoretiske og praktiske viden inden f ... [+]

Matematisk ingeniørvirksomhed

Forkortelse: B-MAI

Acad. år: 2019/2020

Program: Applied Sciences in Engineering

Studielængde: 3 år

Profil:

De kandidater vil erhverve viden om de grundlæggende matematiske metoder, der anvendes i tekniske applikationer. De vil studere nogle særlige tilfælde af sådanne ansøgninger i tekniske kurser, mens de i informatik vil blive undervist i, hvordan man bruger computere effektivt til at løse tekniske problemer. Således vil bacheloruddannelserne være teoretisk godt rustet til at finde job i ingeniørpraksis som ledere af produktionshold af forskellige specifikationer.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Brno University of Technology

Studieprogram økonomi og ledelse fokuserer på både teoretisk og praktisk viden inden for markedsøkonomi og ledelse. Yderligere specialisering er tilvejebragt ved hjælp af ... [+]

Entreprenørskab og Small Business Development

Forkortelse: BAK-ESBD Acad. år: 2019/2020 Kursusniveau: Bachelor Kvalifikation og titel tildelt: Bc. i feltet "Økonomi og ledelse"

Specifikke adgangskrav: Tilmeldingskrav er en afsluttet videregående uddannelse.

Profil

Det primære uddannelsesmål for undersøgelsen er at forberede kandidater, der har både potentiale for udvikling af deres egne iværksætteraktiviteter på småbedriftsniveau og kvalifikation til at optage stillinger med ansvar for udvikling af aktiviteter i forbindelse med større virksomheders iværksætteraktiviteter og / eller udvikling af andre organisationer. Konceptet teoretisk uddannelse og praktisk uddannelse udvikler tværfaglige viden og færdigheder af kandidater, hvilket skaber potentiale for deres udbredt anvendelse i udviklingen af alle nøglefunktioner i virksomheden og formulering af forretningsmodeller. Tværfaglighedsprincippet forstås som en sammenhæng mellem økonomiske og ledelsesmæssige synspunkter anvendt på iværksætterprojekter. I den sammenhæng definerer udvikling af iværksætterkendskab i betydningen af den økonomiske og sociale udvikling af statens økonomi og forbedring af konkurrenceevnen på virksomheder og det økonomiske system det generelle sociale mål for studieområdet. Formålet med kompleks opbygning af iværksætterkompetencer, som studiet tilbyder, er at sikre, at kandidater fuldt ud forstår økonomiske, ledelsesmæssige og sociale interaktioner af iværksætteraktiviteten. Fra den praktiske orientering af studieområdet er hovedformålet, at eleverne får en reel praktisk erfaring i iværksætteri allerede under studier. Anvendte læringsmetoder er valgt for at øge den maksimale effektivitet af uddannelsesprocessen, udvikle kompetencer af kandidater på grundlag af sammenkobling af praktisk træning, individuel og gruppeundervisning.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Brno University of Technology: Strong Connection between Technology and Emotions

BUT: I Belong Here

BUT: I Am Not An Idol

Brno University of Technology
Address
BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY Antonínská 548/1 601 90 Brno Czech Republic
Brno, South Moravian Region, Tjekkiet
Hjemmeside
Telefonnummer
+420 541 141 111