Czech College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor os

Tjekkisk College i Prag er en privat management skole med fokus på at lære Business i engelsk. Vi har forskellige programmer med fokus på Business, International Management, Finance, Marketing, iværksætteri og Operations Management.

Moderne Approach

Britiske Erhvervsskoler er altid kendt for deres innovative læseplaner, casestudier, gruppeøvelser og præsentationer. Vi ved Czech College har vedtaget disse moderne metoder til erhvervsuddannelser.

Global Focus

Tjekkisk College placeret på Centraleuropa har et stort fokus i retning af at uddanne eleverne til at blive globale borgere. Vi plejer eleverne på en måde, de tænker globalt, mens du arbejder i en hvilken som helst del af verden.

Business Ethics & Bæredygtighed

Vores ansvar er at skabe etiske og ansvarlige virksomhedsledere for morgendagens verden, der er i stand til at løse globale udfordringer.

Beskæftigelsesegnethed

Støtte eleverne i at sikre deres fremtidige karriere ved at give dem praktiske og moderne business viden.

Individuel tilgang

På tjekkisk College hver og en får lige og særlig pleje for at hjælpe dem med at sikre det mål at blive en fremtidig forretning leder.

ACADEMICS

Fra et unikt introduktionskursus i Undergraduate Diploma fører til BBA til et avanceret kursus i Postgraduate Diploma, der fører til MBA-program, oplevelsen på tjekkiske College er grundigt internationalt og er orienteret mod at udvikle den globale bevidsthed. Denne tilgang til erhvervslivet uddannelse gør os til en af ​​de mest innovative institut, der underviser i erhvervslivet på engelsk i Prag, Tjekkiet.

Prag Campus

De vigtigste campus i Tjekkiet ligger i Zizkov, Prag. Campus huse omgivende infrastruktur, moderne klasseværelser, studerende og personale faciliteter.

Prag er hovedstaden og største by i Tjekkiet. Det er den fjortende største by i Den Europæiske Union. Det er også den historiske hovedstad Bøhmen. Beliggende i den nordvestlige del af landet på Vltava-floden, byen er hjemsted for omkring 1,3 millioner mennesker, mens større byzone skønnes at have en befolkning på næsten 2 millioner. Byen har et tempereret oceanisk klima med varme somre og kølige vintre.

Prag har været en politisk, kulturel og økonomisk center i det centrale Europa med voksning og aftagende formuer i løbet af dets 1.100-års eksistens. Grundlagt i den romanske og blomstrende af gotiske og renæssance epoker, Prag var ikke kun hovedstaden i den tjekkiske stat, men også hjemsted for to hellige romerske kejsere og dermed også hovedstaden i det Hellige Romerske Imperium. Det var en vigtig by for det habsburgske monarki og dets østrig-ungarske kejserrige og efter første verdenskrig blev hovedstad i Tjekkoslovakiet. Byen spillede store roller i den protestantiske reformation, de Trediveårskrigen, og det 20. århundredes historie, under begge verdenskrige og efterkrigstidens kommunistiske æra.

Prag er hjemsted for en række berømte kulturelle attraktioner, hvoraf mange overlevede vold og ødelæggelse af det 20. århundredes Europa. Vigtigste attraktioner omfatter Prag Slot, Karlsbroen, gamle rådhusplads, det jødiske kvarter, den Lennon Walland Petřín bakke. Siden 1992 har den omfattende historiske centrum af Prag er medtaget i UNESCOs liste over World Heritage Sites. Prag er hovedstaden i Tjekkiet, som bruges til at blive forenet med Slovakiet, indtil de to adskilt i forskellige suveræne stater.

Byen kan prale af mere end ti store museer, sammen med mange teatre, gallerier, biografer, og andre historiske udstillinger. En moderne offentlig transport system forbinder byen. Det er også hjemsted for en bred vifte af offentlige og private skoler, includingCharles Universitet. Prag er klassificeret som en Alfa global by ifølge GaWC undersøgelser, sammenlignelige til Berlin, Rom andHouston. Dens rige historie gør det til et populært turistmål, og byen modtager mere end 4,4 millioner internationale besøgende om året fra og med 2011. I 2011, Prag var den sjette mest besøgte by i Europa.

UAE CAMPUS

Den første internationale Branch Campus af tjekkiske College ligger i UAE. I de senere år har UAE erhvervet international anerkendelse som en uddannelse hub overvejer undersøgelse omkostninger, beskæftigelsesudsigter og placering. UAE-modellen blev brugt som en succeshistorie; med centrale konkurrencemæssige fordele, herunder en leveomkostningerne lavere end andre lande som USA, Europa, Australien og Canada, og bliver placeret i tættere nærhed til mange hjemlande end andre uddannelser destinationer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BBA'er » Se Bachelor » Se Diplomas » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BBA

BA (Hons) Erhvervsadministration

på universitet Fuldtid 3 år May 2018 Tjekkiet Prag Forenede Arabiske Emirater Sharjah + 2 mere

BA (Hons) Business Management er et treårigt program, der forbereder gymnasieelever med viden, færdigheder og værktøjer til at starte en karriere i ledelsen. Formålet med programmet er at udvikle studerende personligt og professionelt for at kunne styre en moderne virksomhed med lethed på tværs af grænser og kulturer. [+]

Vi tilbyder vores studerende den unikke mulighed for at overføre deres kreditter til vores partneruniversiteter i USA og Storbritannien, hvilket giver dem en enestående international eksponering

moduler

Forretningsret

Lov består af flere områder, der kan påvirke erhvervslivet som forbrugerlovgivning og arbejdsret. Men virksomheder er også udsat for områder som kontraktret og eksternt forhold til leverandører, der har juridiske konsekvenser. Dette modul undersøger disse områder og deres indflydelse og ved udgangen af ​​modulet vil eleverne have en forståelse for de områder, der skal overvåges og styres.

Forretningsplanlægning og målindstilling

Hver virksomhed har brug for en plan. Hver virksomhed har brug for mål. En virksomhed skal være klar, hvor den vil gå, hvad dens mål er, og hvordan det kommer til at komme dertil. Dette modul tager studerende gennem planlægningsprocessen. Hvornår, hvordan og hvorfor I slutningen af ​​modulet vil eleverne forstå målindstillingen og være i stand til at sætte deres egne mål og også vide, hvordan de skal vejes ind i en forretningsplan.... [-]


Bachelor

Diplom I IT Og Computing

på universitet Fuldtid February 2018 Tjekkiet Prag

Diplom i it og computing kombinerer både tekniske IT, kreative og ledelsesmæssige færdigheder, dette studieområde skærer på tværs af traditionelle discipliner, så du kan udvikle en pakke komplementære færdigheder, der udvider kerneundersøgelserne i IT til udvikling og ledelse. Få teoretisk såvel som praktisk kendskab til de nyeste teknologier inden for applikations- og softwareudvikling og ledelsesprincipper for internetvirksomheder og forberede sig på en karriere inden for it-sektoren. [+]

Vores fakultet består af højt kvalificerede erfarne lærere, og vi tilbyder et omfattende program med en pensum skræddersyet til at imødekomme kravene fra den blomstrende internetindustri. Diploma i it og computing kombinerer både tekniske it-og kreative evner, dette studieområde skærer på tværs af traditionelle discipliner, så du kan udvikle en pakke komplementære færdigheder, der udvider de grundlæggende studier i it til udvikling og ledelse. Det toårige program består af følgende moduler

Computer programmeringComputersystemer og softwareE-handel applikationerHuman Computer InteractionInformationssystemteori og praksisIt og samfundManagement Information SystemsRelationelle databasesystemerSoftware EngineeringSystemanalyse og designComputing Research MethodsCyber ​​SecurityDatabasedesign og udviklingEtiske, juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmålInnovative Technologies in ComputingManagement Information SystemsAdministrere et computerprojektNetværksdesignSoftwareudviklingsmetoderWeb-baseret udvikling [-]

Videoer

CZECH COLLEGE

Kontakt

Czech College

Adresse, linje 1 Study Partners sro Sabinova 287/3 Zizkov, Prague 3, 130 00
Prag, Tjekkiet
Hjemmeside http://www.czechcollege.cz/
Telefon +420 284 019 100

Adresse, linje 1 UAE Campus Ground Floor, India Trade and Exhibition Centre
Sharjah, Forenede Arabiske Emirater