Newton College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med sin banebrydende tilgang til ledelsen af ​​ledelsen er Newton College et skridt foran andre universiteter og giver sine studerende en fordel over deres iværksættere.

I løbet af de seneste fem år har Newton College været fire gange den bedst vurderede private uddannelsesinstitution i det private universitet i Tjekkiet . Det er beliggende i Prags smukke historiske hovedstad, det er akkrediteret af ministeriet for uddannelse, ungdom og sport i Tjekkiet, og de grader, som uddelingen anerkendes automatisk i alle EU-lande.

10 1 Årsager til at studere på Newton College

  1. Newton College er et meget inspirerende miljø. Skolen inspirerer og motiverer eleverne til at nå op på deres mål, søge nye perspektiver og nye måder at løse problemer på. Det lærer også hvordan man udvikler kreativitet og kritisk tænkning.
  2. Skolen tilbyder moderne og attraktive uddannelser af anvendt virksomhed. Alle programmer har samme base - studie af økonomi, ledelse og psykologi. Efter vores mening er dette den bedste blanding for hver moderne leder.
  3. College kandidater får ikke bare deres eksamensbevis, de modtager også værdifulde certifikater. Studerende, der gennemfører deres studie, modtager også et certifikat, der bekræfter færdiggørelsen af ​​praktikophold og ledelsestræning. Disse certifikater giver en stor fordel på arbejdsmarkedet over vores kandidater fra andre gymnasier.
  4. Personlig tilgang Newton College er ikke en storskole skole. Her er ingen kun et nummer på en liste. Hver elev er en person, og personalet på kollegiet respekterer det og afspejler det i sin tilgang til de studerende.
  5. Lærere er førsteklasses lærere med praktisk erhvervserfaring. Fakultetet for Newton College omfatter f.eks. Næstformand for den tjekkiske nationalbank prof. Vladimír Tomšík, en af ​​de bedste tjekkiske trænere Ing. Milan Bobek, MSc. og mange andre. Skolen inviterer også ofte kendte medlemmer af det tjekkiske forretnings- og ledelsesmiljø.
  6. Muligheden for at deltage i Newton College aktiviteter. Newton College samarbejder tæt sammen med sine studerende, der således har mulighed for at være involveret i at lede skolen og være en del af skolens ændringer.
  7. Studiet er tæt forbundet med praksis. Newton College handler ikke om at huske fakta og definitioner uden at skulle forstå roden af ​​ting. Alle præsenterede viden og erhvervede færdigheder er umiddelbart anvendelige i hverdagen.
  8. Kontakter. Under studierne kan du få mange værdifulde kontakter, fx klassekammerater, lærere og fremtrædende personer i det tjekkiske erhvervsklima.
  9. Newton College er den eneste skole, der tilbyder en uddannelse på flere niveauer. Studerende kan vælge mellem akkrediterede studieprogrammer, ledelseskurser og individuel mentorforening, der leveres af medlemmer af fakultetet.
  10. Merit stipendier. Kvaliteten af ​​en skole afspejler bedst i kvaliteten af ​​sine kandidater. Newton College søger derfor at motivere sine studerende med værdifulde merit stipendier.

Placeringer

Prag

Address
Václavské náměstí 11
110 00 Prag, Prag, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig