University Of West Bohemia - Faculty of Electrical Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om fakultetet

Det tidligere universitet for mekanisk og elektroteknik i Pilsen (VŠSE) blev grundlagt i efteråret 1949 som en del af det tjekkiske tekniske universitet i Prag. Siden 1950 har det været et separat fakultet, og i 1953 modtog det en uafhængig universitetsposition under ledelse af rektor og begyndte at udvikle sig hurtigt. På dette tidspunkt var kun en elektroteknisk afdeling kaldet "Institut for Elektroteknik" en del af fakultetet. Fakultet for elektroteknik (genvej FEE) blev oprettet på samme tid som fakultet for maskinteknik i 1960 af en afdeling fra University of Mechanical and Electrical Engineering i Pilsen. Nye filialer med fokus på elektroteknik, elektronik og computere blev tilføjet.

På nuværende tidspunkt er det en del af University of West Bohemia i Pilsen, der blev oprettet den 28. september 1991.

I henhold til de vigtigste forsknings- og udviklingsaktiviteter er Fakultet for Elektroteknik opdelt i fem afdelinger og en R

  • Institut for Anvendt Elektronik og Telekommunikation (KAE),
  • Institut for Elektroteknik og Miljøteknik (KEE),
  • Institut for Teknologi og Måling (KET),
  • Institut for Elektromekanik og Power Electronics (KEV),
  • Institut for Teori for Elektroteknik (KTE),
  • Regionalt innovationscenter for elektroteknik.

Inden for uddannelsesaktiviteter giver fakultetet universitetsuddannelse i bachelor-, kandidat- og doktorgradsstudier. Det leverer også sine tjenester inden for livslang uddannelse.

Inden for forskning, udvikling og innovation fokuserer fakultetet på at løse basale og anvendte forskningsprojekter. Fakultetet har langvarig erfaring med at løse en række nationale og internationale tilskudsprojekter og kontraktforskningsprojekter. Fakultetet har på lang sigt demonstreret evnen til at anvende resultaterne af sine forsknings- og udviklingsaktiviteter i praksis - dette kan dokumenteres af en række industrielle applikationer, der er oprettet på grundlag af et langsigtet samarbejde med betydelige virksomheder ud over Pilsen-regionen.

Placeringer

Pilsen 3

Address
8 Univerzitní
301 00 Pilsen 3, Plzeň-regionen, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig