Ozyegin University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Som forskningsuniversitet åbner Özyeğin Universitet altid nye horisonter og præsenterer nye muligheder for studerende, så de kan opdage deres sande kompetencer. I et forsøg på at få sine kandidater til at skille sig ud og være et skridt foran andre, tilbyder Özyeğin en innovativ uddannelsesmodel, der tilføjer værdi til sine studerende. Özyeğin Universitets primære mission er at forberede sine elever til at være ressourcefulde kandidater i erhvervslivet, sikre sig at de kender mere end et fremmedsprog, erhverve nye færdigheder gennem sociale aktiviteter, udvikle sig selv, udvide deres globale vision før deres uddannelse gennem internatio nale praktikophold eller udvekslingsprogrammer, og altid være til tjeneste for samfundet.

Grundhistorie

Stiftelsen Hüsnü M. Özyeğin begyndte sine bestræbelser på at etablere Özyeğin Universitet i efteråret 2005. Grundlaget for Özyeğin Universitet indebar omfattende undersøgelser udført med mere end 500 fag, herunder forretningsmænd, fakultetets medlemmer og universitets- og gymnasieelever, ud over en studere om "Udvikling af sektorer og erhverv i Tyrkiet og i verden". På baggrund af resultaterne af disse undersøgelser begyndte ARAMA Consulting designprocessen. Universitetets grundlæggende værdier og syn blev diskuteret og identificeret i samarbejde med alle interessenter. Özyeğin Universitet formede sin vision gennem en række workshops. Mere end 300 deltagere deltog i disse workshops, herunder forretningsmænd, fakultetets medlemmer, universitetsstuderende og nye kandidater.

I overensstemmelse med sin kollektivt udformede vision blev Özyeğin Universitet officielt etableret den 18. maj 2007 for at fungere som et unikt universitet, der ville bidrage til social udvikling gennem sit moderne uddannelsessystem, en innovativ struktur integreret med livet, den akademiske tilgang sammenflettet med sektorer og akademiske programmer skræddersyet i overensstemmelse hermed.

Özyeğin Universitet hilste sine første studerende velkommen på sin Altunizade Campus i september 2008 og åbnede dørene på sin Çekmeköy Campus i september 2011.

Çekmeköy Campus

Özyeğin Universitetet Çekmeköy Campus er et roligt, fredeligt og roligt universitet campus. OzU Çekmeköy Campus er skabt af et førende arkitektfirma, som også har designet universiteterne i Cambridge og Princeton University, og er Tyrkiets første LEED-certificerede campus. Campuset ligger på 280.000 kvadratmeter land og tilbyder alle faciliteter og faciliteter, der er nødvendige for at fremme elevernes faglige udvikling og deres eksponering for sociale, sportslige og kulturelle arrangementer gennem sine rolige og komfortable studierum, moderne klasseværelser og laboratorier, 15.000 kvadratmeter Athletic Center, 2.600 kvadratmeter bibliotek, og dets to auditorier med henholdsvis 350 og 372 personer.

Vision

Vi er et finansielt tilgængeligt og iværksætterforskningsuniversitet. I alle vores programmer stræber vi efter at blive anerkendt nationalt og internationalt som en af de ti bedste i Tyrkiet, Østeuropa og Mellemøsten, og en af verdens 200 bedste. Vores kandidater vil være kendt for at gøre en øjeblikkelig forskel for deres arbejdsgivere.

Mission

Özyeğin Universitets mission er at skabe, dele og anvende viden i samfundets tjeneste. Vores anvendte forskningsagenda skaber nyttig viden. Vi deler vores viden gennem vores uddannelsesprogrammer, der omdanner vores studerendes liv. Anvendelse af denne viden skaber økonomiske fordele for samfundet gennem opstarts- og spin-out-virksomheder og gennem forbedret effektivitet og produktivitet for eksisterende virksomheder.

Grundlæggende værdier

Ozyeğin Universitets ledende værdier er frihed, fleksibilitet, multidimensionalitet og tilgængelighed.

  • Universitetet vil være en fortaler for akademisk frihed og institutionel autonomi.
  • Universitetet vil give stor fleksibilitet til studerende, medarbejdere og de institutioner, som det samarbejder med. Med karakteristika som fleksible strukturer, dynamiske programmer og frihed i valg af kurser skal universitetet give sine studerende og forskere mulighed for at tilpasse sig hurtigt skiftende forretningsliv samt uddannelses- og forskningsmuligheder, som kan tilpasses i overensstemmelse med individuel forskelle.
  • Universitetet vil vedtage en flerdimensionel tilgang, som vil tilbyde forskellige muligheder og egenskaber, og udvikle et miljø, herunder forskellige kulturer og synspunkter. Universitetet udvikler sig i et miljø af mangfoldighed ved at give forskellige muligheder for interkulturel udveksling og støtte kreativitet, læring og opdagelse. I den sammenhæng vil der blive lagt stor vægt på internationale udvekslingsprogrammer for studerende og professorer og internationalt akademisk samarbejde.
  • Med en effektiv operation og økonomisk støtte model vil universitetet være økonomisk tilgængeligt for studerende fra forskellige segmenter i Tyrkiet og regionen. Takket være et effektivt stipendium vil universitetet give mulighed for strålende og vellykkede studerende, hvis ressourcer er begrænsede; ud over dette inden for rammerne af et innovativt kreditsystem vil det skabe muligheder for de studerende, der er villige til at påtage sig økonomisk ansvar for deres studier.

Ikke-diskriminationserklæring

Özyeğin Universitet ansætter akademisk og administrativt personale og indrømmer studerende uanset køn, race, farve, national eller etnisk oprindelse, trosretning, religion, alder, handicap, seksuel orientering eller kønsidentitet og diskriminerer ikke på grundlag af køn, race, farve, national eller etnisk oprindelse, trosbekendelse, religion, alder, handicap, seksuel orientering eller kønsidentitet i administrationen af sine uddannelses- og beskæftigelsespolitikker, dets stipendiumskonference eller eventuelle universitetssponserede programmer.

Placeringer

Orman Sokak

Address
Çekmeköy Campus Nişantepe District,
Orman Street, 34794 Çekmeköy

34794 Orman Sokak, Istanbul, Tyrkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig