Læs den officielle beskrivelse

Om os

Som forskningsuniversitet åbner Özyeğin Universitet altid nye horisonter og præsenterer nye muligheder for studerende, så de kan opdage deres sande kompetencer. I et forsøg på at få sine kandidater til at skille sig ud og være et skridt foran andre, tilbyder Özyeğin en innovativ uddannelsesmodel, der tilføjer værdi til sine studerende. Özyeğin Universitets primære mission er at forberede sine elever til at være ressourcefulde kandidater i erhvervslivet, sikre sig at de kender mere end et fremmedsprog, erhverve nye færdigheder gennem sociale aktiviteter, udvikle sig selv, udvide deres globale vision før deres uddannelse gennem internatio nale praktikophold eller udvekslingsprogrammer, og altid være til tjeneste for samfundet.

Grundhistorie

Stiftelsen Hüsnü M. Özyeğin begyndte sine bestræbelser på at etablere Özyeğin Universitet i efteråret 2005. Grundlaget for Özyeğin Universitet indebar omfattende undersøgelser udført med mere end 500 fag, herunder forretningsmænd, fakultetets medlemmer og universitets- og gymnasieelever, ud over en studere om "Udvikling af sektorer og erhverv i Tyrkiet og i verden". På baggrund af resultaterne af disse undersøgelser begyndte ARAMA Consulting designprocessen. Universitetets grundlæggende værdier og syn blev diskuteret og identificeret i samarbejde med alle interessenter. Özyeğin Universitet formede sin vision gennem en række workshops. Mere end 300 deltagere deltog i disse workshops, herunder forretningsmænd, fakultetets medlemmer, universitetsstuderende og nye kandidater.

I overensstemmelse med sin kollektivt udformede vision blev Özyeğin Universitet officielt etableret den 18. maj 2007 for at fungere som et unikt universitet, der ville bidrage til social udvikling gennem sit moderne uddannelsessystem, en innovativ struktur integreret med livet, den akademiske tilgang sammenflettet med sektorer og akademiske programmer skræddersyet i overensstemmelse hermed.

Özyeğin Universitet hilste sine første studerende velkommen på sin Altunizade Campus i september 2008 og åbnede dørene på sin Çekmeköy Campus i september 2011.

Çekmeköy Campus

Özyeğin Universitetet Çekmeköy Campus er et roligt, fredeligt og roligt universitet campus. OzU Çekmeköy Campus er skabt af et førende arkitektfirma, som også har designet universiteterne i Cambridge og Princeton University, og er Tyrkiets første LEED-certificerede campus. Campuset ligger på 280.000 kvadratmeter land og tilbyder alle faciliteter og faciliteter, der er nødvendige for at fremme elevernes faglige udvikling og deres eksponering for sociale, sportslige og kulturelle arrangementer gennem sine rolige og komfortable studierum, moderne klasseværelser og laboratorier, 15.000 kvadratmeter Athletic Center, 2.600 kvadratmeter bibliotek, og dets to auditorier med henholdsvis 350 og 372 personer.

Vision

Vi er et finansielt tilgængeligt og iværksætterforskningsuniversitet. I alle vores programmer stræber vi efter at blive anerkendt nationalt og internationalt som en af de ti bedste i Tyrkiet, Østeuropa og Mellemøsten, og en af verdens 200 bedste. Vores kandidater vil være kendt for at gøre en øjeblikkelig forskel for deres arbejdsgivere.

Mission

Özyeğin Universitets mission er at skabe, dele og anvende viden i samfundets tjeneste. Vores anvendte forskningsagenda skaber nyttig viden. Vi deler vores viden gennem vores uddannelsesprogrammer, der omdanner vores studerendes liv. Anvendelse af denne viden skaber økonomiske fordele for samfundet gennem opstarts- og spin-out-virksomheder og gennem forbedret effektivitet og produktivitet for eksisterende virksomheder.

Grundlæggende værdier

Ozyeğin Universitets ledende værdier er frihed, fleksibilitet, multidimensionalitet og tilgængelighed.

  • Universitetet vil være en fortaler for akademisk frihed og institutionel autonomi.
  • Universitetet vil give stor fleksibilitet til studerende, medarbejdere og de institutioner, som det samarbejder med. Med karakteristika som fleksible strukturer, dynamiske programmer og frihed i valg af kurser skal universitetet give sine studerende og forskere mulighed for at tilpasse sig hurtigt skiftende forretningsliv samt uddannelses- og forskningsmuligheder, som kan tilpasses i overensstemmelse med individuel forskelle.
  • Universitetet vil vedtage en flerdimensionel tilgang, som vil tilbyde forskellige muligheder og egenskaber, og udvikle et miljø, herunder forskellige kulturer og synspunkter. Universitetet udvikler sig i et miljø af mangfoldighed ved at give forskellige muligheder for interkulturel udveksling og støtte kreativitet, læring og opdagelse. I den sammenhæng vil der blive lagt stor vægt på internationale udvekslingsprogrammer for studerende og professorer og internationalt akademisk samarbejde.
  • Med en effektiv operation og økonomisk støtte model vil universitetet være økonomisk tilgængeligt for studerende fra forskellige segmenter i Tyrkiet og regionen. Takket være et effektivt stipendium vil universitetet give mulighed for strålende og vellykkede studerende, hvis ressourcer er begrænsede; ud over dette inden for rammerne af et innovativt kreditsystem vil det skabe muligheder for de studerende, der er villige til at påtage sig økonomisk ansvar for deres studier.

Ikke-diskriminationserklæring

Özyeğin Universitet ansætter akademisk og administrativt personale og indrømmer studerende uanset køn, race, farve, national eller etnisk oprindelse, trosretning, religion, alder, handicap, seksuel orientering eller kønsidentitet og diskriminerer ikke på grundlag af køn, race, farve, national eller etnisk oprindelse, trosbekendelse, religion, alder, handicap, seksuel orientering eller kønsidentitet i administrationen af sine uddannelses- og beskæftigelsespolitikker, dets stipendiumskonference eller eventuelle universitetssponserede programmer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Ozyegin University

Den hurtigt skiftende konkurrence verden kræver personer, der er i stand til at generere, udnytte og styre kreativ viden. Hovedformålet med bacheloruddannelsen Business A ... [+]

Oversigt

FOKUSER PÅ DAGENS OG TOMORROW'S BUSINESS LIFE

Den hurtigt skiftende konkurrence verden kræver personer, der er i stand til at generere, udnytte og styre kreativ viden. Hovedformålet med bacheloruddannelsen Business Administration er at give eleverne en ledelses vision, der kan blande dagens krav og morgendagens stigende værdier og uddanne ledende kandidater, der er i stand til at påtage sig ledende roller i erhvervslivet såvel som iværksættere, der ville være økonomiens drivkraft.

I løbet af deres første og andet år deltager eleverne i kurser, der hovedsageligt består af grundkurser og nødvendige kurser. Fra og med deres andet år tager eleverne en serie af sektorielle løsninger kurser, hvor de oprindeligt kender sig til forskellige erhvervssektorer som finansielle tjenesteydelser, sundhedspleje eller fremstilling af forbruger- og industrivarer. I løbet af deres tredje og fjerde år tager eleverne primært valgfrie kurser.... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Özyeğin University har lanceret sit internationale Business and Trade-program med et ambitiøst mål om at uddanne morgendagens globale eksperter, som ville opfylde kravene ... [+]

Oversigt

Özyeğin University har lanceret sit internationale Business and Trade-program med et ambitiøst mål om at uddanne morgendagens globale eksperter, som ville opfylde kravene og udfordringerne i den internationale erhvervsliv. Programmets hovedfokus er at give sine studerende de nødvendige færdigheder og værktøjer til at blive konkurrencedygtig i en meget globaliseret verden. Programmet kræver, at eleverne vælger en ekspertise, hvor de studerende bliver fortrolige med regionens sociale struktur, sprog og vigtigere forretningspraksis. For at få en praktisk erfaring, opfordrer instituttet eleverne til at få praktik eller fortsætte deres uddannelse i prestigefyldte virksomheder, universiteter eller institutioner i deres udvalgte ekspertområder.... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Velkommen til afdelingen for internationale relationer på Özyeğin University . Internationale relationer er et underfelt inden for samfundsvidenskab, der anvender forskel ... [+]

Oversigt

Velkommen til afdelingen for internationale relationer på Özyeğin University . Internationale relationer er et underfelt inden for samfundsvidenskab, der anvender forskellige tværfaglige metoder fra historie, økonomi og sociologi til at studere forholdet mellem internationale aktører som stater, internationale organisationer, multinationale selskaber og ikke-statslige organisationer. Ud over de teoretiske og empiriske aspekter af disse relationer studerer internationale relationer også deres geografiske og regionale roller. Samspillet, der opstår fra disse relationer, resulterer især i fænomener som international og regional sikkerhed, migration, skiftende begreber i international ret, krigsforbrydelser, genopbygning efter konflikter og statsbygning.... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

I en tid med integration af verdensmarkederne er der øget konkurrence kombineret med enorme muligheder. Da den finansielle servicesektor fortsætter med at udvikle sig, vo ... [+]

Oversigt

En velfungerende finanssektor er ikke kun et resultat af den økonomiske udvikling, men også den vigtigste drivkraft for bæredygtig vækst.

I en tid med integration af verdensmarkederne er der øget konkurrence kombineret med enorme muligheder. Da den finansielle servicesektor fortsætter med at udvikle sig, vokser behovet for kvalificerede menneskelige ressourcer også. For at sikre, at vores kandidater lykkes på et stærkt konkurrencepræget marked, der værdier ekspertise og troværdighed, er vi forpligtet til at fremme deres viden, færdigheder og evner.

Undergraduate International Finance programmet med dets kendte fakultet, stærke pensum og bånd til sektoren for finansielle tjenesteydelser sigter mod at uddanne fagfolk, der er opmærksomme på dagens udfordrende økonomiske og sociale spørgsmål. Vores mission er at udstyre vores elever med de værktøjer og færdigheder, der er nødvendige for deres fremtidige karriere, og at give dem det fundament, de har brug for til at blive kompetente ledere, der vil tage lederskab roller i deres professionelle og daglige liv... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Undergraduate Entrepreneurship programmet sigter mod at forberede "uafhængige", "corporate" og "sociale" iværksættere, der vil være drivkræfter for udvikling med de innov ... [+]

Oversigt

Undergraduate Entrepreneurship programmet sigter mod at forberede "uafhængige", "corporate" og "sociale" iværksættere, der vil være drivkræfter for udvikling med de innovationer, de udfører, samt omfanget af forretningsmæssige og beskæftigelsesmuligheder, de skaber.

Programmet bestræber sig på at udstyre de studerende med den nødvendige uddannelse og evner til at finde og vurdere potentielle forretningsmuligheder og gøre dem til omsættelige og bæredygtige økonomiske produkter og tjenester og dermed skabe nye forretnings- og beskæftigelsesmuligheder. Programmet vil ikke kun give eleverne større muligheder og faciliteter for at øge bevidstheden om elever i iværksætteri, men også at lære og udvikle iværksætterkompetence, men også at lære dem iværksætteradfærd, holdning og evner.... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Den bachelor Management Information Systems program sigter mod at dyrke top-notch kandidater, der er i stand til at tilfredsstille virksomhedernes behov for at oprette, l ... [+]

Oversigt

Den bachelor Management Information Systems program sigter mod at dyrke top-notch kandidater, der er i stand til at tilfredsstille virksomhedernes behov for at oprette, lagre, få adgang til og dele information; der besidder yderst avancerede færdigheder og kompetencer til at planlægge, designe, indføre og styre de nødvendige metoder, processer og systemer, der er nødvendige for at imødekomme sådanne informationsbehov for enten virksomheder eller for deres egne virksomheder og som er i stand til at identificere, opfylde og styre sådanne behov ved at gennemføre tekniske, økonomiske og strategiske analyser.

Ekspert inden for teknologi og erhvervsliv

Den bachelor Management Information Systems program er designet som det mest omfattende og state-of-the-art program på sit felt i Tyrkiet. Programmet er stolt af sin rige læreplan udarbejdet med det tætte samarbejde mellem industrielle og teknologiske virksomheder. Det giver et solidt fundament i alle funktioner i ledelsesinformationssystemer, der er ansat hos nationale og internationale organisationer, og tilbyder specialisering inden for globale managementinformationssystemer og understøtter nationale og internationale handelsaktiviteter.... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Özyeğin University Psykologi Programmets mission er at bidrage til løsningen af sociale problemer ved at overføre psykologiske viden produceret af sine dynamiske og kompe ... [+]

Oversigt

Özyeğin University Psykologi Programmets mission er at bidrage til løsningen af sociale problemer ved at overføre psykologiske viden produceret af sine dynamiske og kompetente fakultet medlemmer til alle aspekter af livet og producere nye psykologer til at arbejde i psykologiske teoretiske og praktiske områder. Vi tilstræber at tilbyde universel uddannelse ved at tage højde for nye udviklinger inden for psykologi og landets behov. og opmuntre et lærings- og praktikmiljø for vores elever at sætte deres faglige viden og færdigheder i praksis og videreudvikle deres faglige og personlige udvikling.

Akkreditering

ÖzÜ Psykologisk Afdeling blev akkrediteret af Tyrkiets Psykologiske Forening Akkrediteringskomité i 2016 i en 7-årig periode.... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Studiet af økonomi forklarer, hvordan folk foretager valg og hjælper os med at forstå samfundsmæssige, forretningsmæssige og globale spørgsmål. Økonomi er en særlig nytti ... [+]

Oversigt

Studiet af økonomi forklarer, hvordan folk foretager valg og hjælper os med at forstå samfundsmæssige, forretningsmæssige og globale spørgsmål. Økonomi er en særlig nyttig hovedrolle i dagens globalt skiftende globale arbejdsmarked. En grad i økonomi giver problemløsning og analytiske færdigheder, som kan anvendes i mange erhverv og karriere.

Målet med programmet er at forstå virksomheder og forbrugers beslutninger samt konsekvenserne og årsagerne til økonomiske spørgsmål. Fakultet for økonomi ved Özyeğin University er forpligtet til at levere førsteklasses bachelor- og kandidatuddannelser og til at producere højkvalitetsøkonomisk forskning.

At være en god økonom kræver vigtige træk - både teknisk og personlig. Disse omfatter, men er ikke begrænset til:... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Ozyegin University

Bacheloruddannelsen i Elektroteknisk ingeniørvirksomhed hilste sine første studerende velkommen i september 2009. Den første strukturering af læseplanen blev udført under ... [+]

OversigtBacheloruddannelsen i Elektroteknik tog imod sine første studerende i september 2009. Den første strukturering af læseplanen blev udført under ledelse af ABET-kriteriet med undersøgelse af førende computervidenskabelige skoler i verden og Tyrkiet i overensstemmelse med de berørte parter og konsulenter. Vores afdeling indeholder også Bologna standarts i sine strukturer. I lyset af en ny vurderingsfase, der blev gennemført i 2014, besluttede vi at blive revideret af MÜDEK (Forening for Evaluering og Akkreditering af Ingeniørprogrammer)UddannelsesmålVores kandidater vil kunnearbejde som elektriske elektroniske ingeniører, forskere eller ledere i nationale eller internationale virksomheder,forfølge kandidat- eller ph.d.-grader i elektriske elektroniske ingeniører eller et beslægtet felt i gradskoler over hele verden og i sidste ende holde fakultetsstillinger i den akademiske verden ogudvikle nye produkter baseret på fremskridt inden for elektriske elektroniske ingeniører og / eller starte nye højteknologiske virksomheder.ProgramudfaldVores studerende vil erhverve nedenstående viden, evner og adfærd på tidspunktet for deres eksamen.Grundlæggende resultater 1. Evne til at kommunikere effektivt og skrive og præsentere en rapport på tyrkisk og engelsk. 2. Evne til at arbejde individuelt og i tværfaglige og tværfaglige teams. 3. Anerkendelse af behovet for livslang læring og evnen til at få adgang til information, følge udviklingen inden for videnskab og teknologi og løbende genopfinde sig selv. 4. Kendskab til projektledelse, risikostyring, innovation og forandringsledelse, iværksætteri og bæredygtig udvikling. 5. Bevidsthed om sektorer og evne til at udarbejde en forretningsplan. 6. Forståelse af fagligt og etisk ansvar og demostrering af etisk adfærd.Det Tekniske Fakultet Specifikke Udfald 7. Viden om æraens tekniske problemer, global og samfundsmæssig... [-]
Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Industrial Design profession har til formål at løse folks problemer, forbedre livskvaliteten og gøre livet mere behageligt med design og udvikling af innovative produkter ... [+]

Oversigt

Industrial Design Profession

Industrial Design profession har til formål at løse folks problemer, forbedre livskvaliteten og gøre livet mere behageligt med design og udvikling af innovative produkter, tjenester og systemer. Ved at analysere brugernes eksisterende erfaringer er det vigtigt at forbedre brudte erfaringer og foreslå nye brugeroplevelser. En lang række produkter, tjenester og systemer, som vi bruger hver dag, er resultatet af sådanne bestræbelser. Disse omfatter CocaCola-flasken, der blev et mærkeikon, Sony Walkman, som ændrede musiklytteøvelsen og Apple iPhone, der redefinerede vores interaktion med telefoner. Disse eksempler lægger også vægt på industrielle designers brede arbejdsområde. Den unikke sociale og kulturelle kontekst i Tyrkiet udvider endda anvendelsen af industrielt design i vores land. Sammen med vægt på udvikling og økonomisk vækst har virksomheder rettet deres opmærksomhed mod industrielt design for at komme med innovative løsningsforslag. I dette aspekt vurderes det industrielle design som den nye kilde til innovation og dermed konkurrence.... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Det indre arkitektur- og miljødesignprogram, der tilbydes af Ozyegin Universitets Fakultet for Arkitektur og Design, tilstræber at forberede sine kandidater som indretnin ... [+]

Oversigt

Det indre arkitektur- og miljødesignprogram, der tilbydes af Ozyegin Universitets Fakultet for Arkitektur og Design, tilstræber at forberede sine kandidater som indretningsarkitekter, der lægger stor vægt på miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed ved at anvende bæredygtighedskonceptene ikke kun inden for rumligt design, produkter og materialer, men i alle deres design og produktionsprocesser.

Formålet med programmet er at fremme designkundskaber og færdigheder gennem streng forskning inden for miljømæssige, sociale og teknologiske sammenhænge gennem teoretiske og anvendte udforskninger og gennem formulering af eksperimentelle, kritiske og kreative perspektiver for at skabe bedre beboelsesrum.... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Institut for Kommunikationsdesign er som grundlagt inden for Fakultet for Arkitektur og Design for første gang i Tyrkiet og tilbyder et fireårigt bacheloruddannelse, der ... [+]

Oversigt

Institut for Kommunikationsdesign er som grundlagt inden for Fakultet for Arkitektur og Design for første gang i Tyrkiet og tilbyder et fireårigt bacheloruddannelse, der sigter mod at forstå principperne, teorierne og kommunikationsdesignets formål med det formål at formidle ideer og oplysninger, der består af billede, tekst og lyd i den mest effektive form. Omfatter områder som informationsarkitektur, interaktivt interface design, multimedieapplikationer, ny generation kommunikationsteknologi og interaktive udstillingssystemer. Dette program er i gensidig støtte med andre afdelinger i fakultetet. Vores studerende kan udover at erhverve en stærk baggrund i kommunikationsdesign principper, være udstyret med tværfaglig viden, der omfatter et bredt område eller ved at få indgående viden gennem vores modulære program, kan gradueres som eksperter på et personligt fokuseret felt.... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Undergraduate Program i Computer Science hilste sine første studerende velkommen i september 2010. Den første strukturering af læseplanen blev udført under vejledning af ... [+]

Oversigt

Teknologi er blevet en uundværlig del af vores liv, og vi er blevet afhængige af teknologi. Dette kan give indtryk af, at vi nu har kommando over teknologi og videnskab mere end nogensinde før. Men hvor præcist er det? Der er fare forbundet med teknologien afhængighed: det kan begrænse tænkning, opfindelse og kreativitet og til sidst svække kraften i videnskab og teknologi produktion. Således skal en ingeniørfakultets mission være at omdanne vores ungdom fra teknologiforbrugere til teknologiske skabere i det store hav af teknologi. Ingeniører vi foster må vide, at mindst halvdelen af den viden og de færdigheder, de har brug for til at oprette den mobiltelefon, de holder i deres hænder, hviler faktisk i deres eget sind. Deres jordforbundne selvtillid og akkumulering af viden er helt sikkert at gøre en forskel i deres fremtidige iværksættervirksomhed og deres tiltrædelse af den akademiske verden gennem videnskabelig produktion. Det skal være kendt, at bag hvert succesfuldt teknologisk initiativ ligger personer, der har vedtaget akkumulering af viden, hårdt arbejde og rationel tænkning som deres primære principper. I modsætning til den populære tænkning er "en god ide" aldrig nok til at skabe en tech-gigant alene. Med disse i tankerne lærer vi vores elever, at læring, spørgsmålet og analysen er de vigtigste tankegange. Når vi gør det, forbereder vi dem også som iværksættere, hjælper dem med at blive integreret med branchen og opdager vores studerende, der ønsker at forfølge en akademisk karriere på et tidligere tidspunkt for at styre dem til det rigtige kursus.... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Undergraduate Gastronomi og kulinariske Kunst Program er designet til studerende, der ønsker at forfølge en professionel karriere inden for kulinariske kunst og madvarer. ... [+]

Oversigt

Undergraduate Gastronomi og kulinariske Kunst Program er designet til studerende, der ønsker at forfølge en professionel karriere inden for kulinariske kunst og madvarer. Denne fire (4) års uddannelsesprogram er integreret med Restaurant Management og er en af sin art i Tyrkiet. Programmet giver en solid basislinje med grundlæggende kurser om kulinariske kunst, efterfulgt af et beriget udvalg af kurser om avancerede gastronomiteknikker; og introducerer senere elever til restaurantforvaltning. I løbet af deres 4-årige studietid lærer de den kulinariske verdens hemmeligheder og får praktisk erfaring ved at sætte deres teoretiske viden i praksis i anvendte kurser.

Gastronomi og kulinariske kunstprogram har et eksklusivt partnerskab med Le Cordon Bleu International og drager fordel af Le Cordon Bleu Internationals langvarige tradition for kulinarisk ekspertise og træning. Studerende tager programmets kulinariske kurser under ledelse af Le Cordon Bleu Chef Instruktører, som leverer Le Cordon Bleu teknikker ved hjælp af Le Cordon Bleu uddannelsesmaterialer.... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Undergraduate Hotel Management Programmet, der tilbydes af Özyeğin University of Applied Sciences, er et 4-årigt akademisk program, der blev lanceret som den første i sin ... [+]

Oversigt

Undergraduate Hotel Management Programmet, der tilbydes af Özyeğin University of Applied Sciences, er et 4-årigt akademisk program, der blev lanceret som den første i sin art i Tyrkiet med det offentligt annoncerede mål om at være blandt de top 20 (20) internationale akademiske programmer på dette område inden år 2020.

Protokollen er undertegnet mellem Özyeğin University Undergraduate Hotel Management Program og Swissôtel Hotels

Desuden har Özyeğin University School of Applied Sciences undergraduate hotel managementprogrammet lagt en betydelig indsats for at etablere sin rådgivende bestyrelse, den ene af sin art i verden, og samler 12 aktive, veteranledere af gæstfrihed og turismeindustrien, holder sit første møde og anmoder om, at arbejdet påbegyndes den 16. juli 2009. I dag er vores rådgivende bestyrelse stolt over sine atten (18) medlemmer, der giver vejledning til vores undergraduate hotel management-studerende som mentorer.... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Undergraduate Program in Industrial Engineering hilste sine første studerende velkommen i september 2009. Den første strukturering af læseplanen blev udført under ledelse ... [+]

Om os

Undergraduate Program in Industrial Engineering hilste sine første studerende velkommen i september 2009. Den første strukturering af læseplanen blev udført under ledelse af ABET-kriterium med undersøgelse af førende industritekniske skoler i verden og Tyrkiet i overensstemmelse med bemærkninger fra alle interessenter og konsulenter. Vores afdeling indeholder også Bologna standarder i sine strukturer. I lyset af en ny vurderingsfase, der blev gennemført i 2014, besluttede vi at blive revideret af MÜDEK (Forening for Evaluering og Akkreditering af Ingeniørprogrammer)

Uddannelsesmål

Vores kandidater vil kunne

arbejde som industriel ingeniør, forskere eller ledere i nationale eller internationale virksomhederforfølge kandidat- eller ph.d.-grader i industrielle ingeniører eller et beslægtet felt i gradskoler over hele verden og i sidste ende holde fakultetsstillinger i den akademiske verden ogudvikle nye produkter baseret på fremskridt inden for industrielle ingeniører og / eller starte nye højteknologiske virksomheder.Programudfald... [-]
Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Undergraduate Aviation Management Program er stolt af sin rige læseplan, designet til at opbygge et stærkt fundament i både ledelse og luftfart gennem en række store og c ... [+]

Oversigt

Undergraduate Aviation Management Program er stolt af sin rige læseplan, designet til at opbygge et stærkt fundament i både ledelse og luftfart gennem en række store og centrale kurser. Programmets omfattende læseplan introducerer eleverne til ledelse og luftfart, og uddanner dem med indgående viden og avancerede færdigheder, der kræves på begge områder. Undergraduate Aviation Management Programmet er også beriget med et bredt udvalg af valgfag i forskellige discipliner, hvilket giver eleverne mulighed for at specialisere sig i deres interesseområder. Ved at vedtage en virkelig international vision søger programmet også at give internationale udvekslings- og praktikophold til studerende med fremtrædende akademiske optegnelser.... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Undergraduate Program in Mechanical Engineering hilste sine første studerende velkommen i september 2009. Den første strukturering af læseplanen blev udført under ledelse ... [+]

Oversigt

Özyeğin University Institut for Maskinteknik blev grundlagt i 2009. Vi har de første kandidater i 2014. I 2015 gennemføres forsknings- og uddannelsesaktiviteter med 9 fakultetmedlemmer, der er eksperter inden for energi, mekatronik og materialer. Afdelingens samlede stipendium er 60%. I 2015 kan 54 nye studerende tilmelde sig maskinteknikprogrammet.

Vores mission

Opgaverne fra Institut for Maskinteknik er at uddanne effektive ingeniører og forskere med en iværksætter og forskers ånd, der er udstyret med grundlæggende videnskabelig og teknisk viden og evne til at anvende moderne teknologier, som er afgørende for design og udvikling af nye teorier og teknologier til realisering af de enheder, systemer og processer, som samfundet og industrien har brug for, og at gennemføre grundlæggende og anvendt forskning i samarbejde med industrien og andre institutioner for at nå nye oplysninger, som samfundet kræver og er afgørende for design og produktion af avancerede teknologiske produkter og processer.... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Studerende, der har gennemført det engelske sprogforberedende program, har ret til at starte deres 4-årige undergraduate professional flight program. Akademiske kurser sa ... [+]

Oversigt

Studerende, der har gennemført det engelske sprogforberedende program, har ret til at starte deres 4-årige undergraduate professional flight program. Akademiske kurser samt teoretisk grunduddannelse vil blive leveret af Özyeğin University Undergraduate Professional Flight Program, mens flyvetræning vil blive tilbudt af AYJET Anatolian Stars Flight Training Organisation ifølge den akademiske samarbejdsaftale, der er undertegnet mellem Özyeğin og AYJET. Vores kandidater vil også være kvalificeret til Pilot License (ATPL) udstedt af Generaldirektoratet for Civil Luftfart (SHGM).

"Udsatte studerende skal indsende et første klasses sundhedscertifikat (klasse 1) udstedt af de autoriserede luftfartssygecentre, som er anerkendt af generaldirektoratet for civil luftfart (SHGM), sammen med en ren sundhedslov, hvori det hedder, at" der er Ingen hindringer eller begrænsninger, som forhindrer bæreren i at tjene som den øverstbefalende i etpilotcertificerede fly. "... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ozyegin University

Özyeğin University Civil Engineering Undergraduate Program stræber efter at dyrke en ny generation ingeniører med dybtgående viden og omfattende kapacitet til at bruge av ... [+]

Oversigt

Özyeğin University Civil Engineering Undergraduate Program stræber efter at dyrke en ny generation ingeniører med dybtgående viden og omfattende kapacitet til at bruge avancerede teknologier til civilingeniør applikationer; udstyret med brede færdigheder inden for deres område med specialisering både hvad angår design og praksis dedikeret til personlige, kulturelle og sociale værdier viser stor entusiasme og et stærkt ønske om at tænke, stille spørgsmål og lære. Vores kandidater vil være privilegerede at opnå stillinger inden for forskellige civilingeniørområder, der kræver dybde specialisering i den stadigt skiftende erhvervsliv.

Vores kandidater

Vores kandidater vil være... [-]

Tyrkiet Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Çekmeköy Campus Nişantepe District, Orman Street, 34794 Çekmeköy
34794 Orman Sokak, Istanbul, Tyrkiet